Alalh hepimizi güldürsün inşallah canım hemde doya doya inşallah bebişlerimizle kocalarımızla. yagmurabt bahsş gecince sormak istedim doktorlarınız cinsellik için ne dedi ben hiç sormadım hani kocam da yanımda değil diyeama en nihayetinde gelecek adam. merak ettim doğrusu gerek olmadığından hiç danışmadım çünkü.sorun yok diyorlar ama bazıları 3 ay dolsun diyo falan özellikle doktor bişe söyledimi?
bnm dr um herhangi bişey söylemedi, aama beenim bu seferki kanamam sanırım bundan kaynaklı
telefonda tekrarladığını söylediğimde, dinlenin ve korunmaya dikkat edin dedi..sanırım kastettiği şey belli..
ama bu herkese göre değişşiyo bildiğim kadarıylaa
Canım ya utanırmış bir de. çok gemiş olsun. haklısın kimse bir şey demiyor bu konuda. halbuki doktor biiz sormadan söylemeli değil mi? geç olmuş ama sanırım kendince demeye çalışmış.
tşekkür ederim canım, ben küçük şehirde yaşadığım için belki bu şekilde yürüyodur işler bilemiyorum..
açıkçası bende bi sorun olsa kendisi zaten söyler diye sormadım. geçen sefer kanama olduğunda sordu bu konuyu,öyle bişey yoktu..
ama uyarmadı da..şimdiki farklı durum işte.. kızlar kusura bakmayın, herkes merak eder diye yazıyorum ama
Canımsın, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz burda. sen de olmaz ben de olur. paylaşarak öğreniyoruz çoğu şeyi baksana. İyi ki yazdın bak, biz de dikkat ediyorduk daha tövbe artık
Canımsın, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz burda. sen de olmaz ben de olur. paylaşarak öğreniyoruz çoğu şeyi baksana. İyi ki yazdın bak, biz de dikkat ediyorduk daha tövbe artık
yapamayın kızlar valla yazık adamlara
ya şakası bir yana düşük riski varsa yapılamması gerek diyorlar tabii. banada mesela idrar yollarımda enfeksiyon olduğunda bu araralar ilişkiye girmeyin demişti ki ozaman 8 haftalıktık (bende içimden heee adam varda dedim oda ayrı tabii) ama arkadaşıma normal cinsel hauyatınızı yaşayın demiş ilk haftadan beri hiç kısıtlamayın demiş..çok özel birşey yoksa tabii. birde 4 ay itibari ile kaybolan isteklerkadında geri geliyormuş napcaz ozaman
ben bu hafta sonu sorucam ne diyecek bakalım çünkü gerçekten hiç bana bişey demediler işte bir kez oda ara verin dedi yapmayın demedide bakalım gerçi ben alışkınım sorun yok en sonu aha bu çocuk işte
seninki de iyimiş koparttın beniBen de sen gibi idrar yolu enf. geçirdim hamileliğimin ilk 15 gününde. haberim bile yoktu hamile olduğumdan tabi. sonra ilaçar falan çok korkmuştum. daha o zaman tövbe dedim ben ya neyse doktorum da bir şey demedi ama bakalım 4. aydan sonra nolacak bakak görek
Alalh hepimizi güldürsün inşallah canım hemde doya doya inşallah bebişlerimizle kocalarımızla. yagmurabt bahsş gecince sormak istedim doktorlarınız cinsellik için ne dedi ben hiç sormadım hani kocam da yanımda değil diyeama en nihayetinde gelecek adam. merak ettim doğrusu gerek olmadığından hiç danışmadım çünkü.sorun yok diyorlar ama bazıları 3 ay dolsun diyo falan özellikle doktor bişe söyledimi?
şeytan mı dürttü ne bizi
yok fıstık ben doktora sormadım soramam da :26: ilk 2 ay ve son ay korunun deniliyo genelde...
bi arkadaş 6. ayda bebeğini düşürmüş kanamayla başlamışş durduramamışlar, söyleneni söylüorumm dedikodu gibi olacakta aşırı ilişkiden kaynaklanmışş çok düşkünlük ne deniliyosa tıpta doctorda uyarmış ama :S bilmiomki ben öyle duydum..
bebişten beri zaten o kısmı düşünemiorum ben eşimde anlayışlıı :)
Kızlar biraz daha çene çalarsak 100. sayfamıza geçicez. hadi kocişler gelmeden 100. sayfamıza gelelim. topiğimizin 100.sayfası şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun
ay kızlar tepede açtığınız mesajlar asla silinmicektir yazıyor ay biraz özel konuştuk ama tanıdıklar anlmaz demi biz olduğumuzu:)))))))
ay kızlar tepede açtığınız mesajlar asla silinmicektir yazıyor ay biraz özel konuştuk ama tanıdıklar anlmaz demi biz olduğumuzu:)))))))
İnternet tarihine kırmızı harflerle yazdık adımızı desene :18::18::18:
Bizim doktorumuz 12. haftaya kadar yasakladı bı kac kere deneyelım dedık ucundan acık
hep ertesı gunu rahatsızlandım demek kı yaramıyor bana bu maclar bugun de evlılık yıldonumumuz
ama yapacak bırsey yokallah eslerımıze sabır versın
canım zaten yazın bile doğsalar minnacıklar vücut ısılarını sağlayamayacakları için temmuza kadar ihtiyaçları olacak diye tahmin ediyorum.doğdukları zaman aslında tam yaza gelmiyor ya, ilk ay bence gerek olucaktır yelek vs.
zaten ilk kullandıkları yelekler çocukların bi dizlerine kadar geliyor nerdeyse ve iyi bişi zaten dizlerine kadar sarılmış ısınmış olurlar. ben sıkılmim diye ufaktan başladım şöle 3.aya kadar giyabileceği bir yelek örüyorum ve ilk yeleği olarakta saklayacağım zaten çok giyip eskitecek bişi olmasınişte o yüzden azcık büyük yapalım diyorum 3-4 ay giyip kaldırmış gibi olmasın gerçi minik örmek benim işime gelir:) ben minikleri yapayım neneleri de büyüklerini yapsın:)))
sağol canım çiçekler içinde teşekkürlertgull çok geçmiş olsun önemli olan prensesin iyi olması bi problemde yokmuş işte kendine biraz daha dikkat et arkadaşların dediği gibi uzanmamak lazımm ben kaptırıorum bazen kendimi de, cinselliklle de bi ilgisi yoktur demiii :26: bi arkadaş için duymuştum öyle de ilginç geldii acaba mı dedimm.. burdan sana ancak bi çiçek gönderiorum
love_honey pantolon ve tişört olayını bende düşündümm çok hoşuma gitii sen yaptım deyinceen azından eski olanlara uygulamaya düşündüm ama makine lazım değilmii elinle nasıl yaptınkii
görkemli yaşlarımız yakın kilolarımızda sanırım ilk heyecanlarımızda..ama ben kendimi öyle çok tombik görmüomm boyuma göre biraz tombiğim :) bebişin %95 uyuduğunu bilmiodum ilginç geldii bende evdeyken sürekli elim karnıma yapışık geziorum gerçek kıpırtılarını kaçırmıım die bir de tv de bile kötü şeler izlememeye çalışıorum haber filan izlemiorum bebişim de üzülmesin die meğer uyuyomuşş
znrcnk beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsünn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?