2012 nisan anneleri haydi buraya...

bnm dr um herhangi bişey söylemedi, aama beenim bu seferki kanamam sanırım bundan kaynaklı
telefonda tekrarladığını söylediğimde, dinlenin ve korunmaya dikkat edin dedi..sanırım kastettiği şey belli..
ama bu herkese göre değişşiyo bildiğim kadarıylaa

Selam kızlar, haftasonu çoğunuz yoktunuz özledim sizi yahu :90: tgulcum iyi olmana çok sevindim. hatice can sen nasılsın canım? valla toplu taşıma olduktan sonra türü önemli değil znrcnk bence de biraz bekle öyle git. çünkü doktor tamamen tahmin bu dedi bana. senle çok yakınız çünkü. normalde 1 ay sonra yani ay sonunda kontrolüm ama merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin dedi. hayırlısıyla öğrenirsin belki benden önce bulantıları olan arkadaşlarım inşallah en kısa sürede atlatırsınız. gerçekten zamanla azalıyormuş.

Canım ya utanırmış bir de. çok gemiş olsun. haklısın kimse bir şey demiyor bu konuda. halbuki doktor biiz sormadan söylemeli değil mi? geç olmuş ama sanırım kendince demeye çalışmış.

Canım ya utanırmış bir de. çok gemiş olsun. haklısın kimse bir şey demiyor bu konuda. halbuki doktor biiz sormadan söylemeli değil mi? geç olmuş ama sanırım kendince demeye çalışmış.

tşekkür ederim canım, ben küçük şehirde yaşadığım için belki bu şekilde yürüyodur işler bilemiyorum..
açıkçası bende bi sorun olsa kendisi zaten söyler diye sormadım. geçen sefer kanama olduğunda sordu bu konuyu,öyle bişey yoktu..
ama uyarmadı da..şimdiki farklı durum işte.. kızlar kusura bakmayın, herkes merak eder diye yazıyorum ama

Canımsın, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz burda. sen de olmaz ben de olur. paylaşarak öğreniyoruz çoğu şeyi baksana. İyi ki yazdın bak, biz de dikkat ediyorduk daha tövbe artık

Canımsın, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz burda. sen de olmaz ben de olur. paylaşarak öğreniyoruz çoğu şeyi baksana. İyi ki yazdın bak, biz de dikkat ediyorduk daha tövbe artık

ayy çok güldümmm

yapamayın kızlar valla yazık adamlara
ya şakası bir yana düşük riski varsa yapılamması gerek diyorlar tabii. banada mesela idrar yollarımda enfeksiyon olduğunda bu araralar ilişkiye girmeyin demişti ki ozaman 8 haftalıktık (bende içimden heee adam varda dedim oda ayrı tabii) ama arkadaşıma normal cinsel hauyatınızı yaşayın demiş ilk haftadan beri hiç kısıtlamayın demiş..çok özel birşey yoksa tabii. birde 4 ay itibari ile kaybolan isteklerkadında geri geliyormuş napcaz ozaman
ben bu hafta sonu sorucam ne diyecek bakalım çünkü gerçekten hiç bana bişey demediler işte bir kez oda ara verin dedi yapmayın demedide bakalım gerçi ben alışkınım sorun yok en sonu aha bu çocuk işte

seninki de iyimiş koparttın beni Ben de sen gibi idrar yolu enf. geçirdim hamileliğimin ilk 15 gününde. haberim bile yoktu hamile olduğumdan tabi. sonra ilaçar falan çok korkmuştum. daha o zaman tövbe dedim ben ya neyse doktorum da bir şey demedi ama bakalım 4. aydan sonra nolacak bakak görek

şeytan mı dürttü ne bizi

yok fıstık ben doktora sormadım soramam da :26: ilk 2 ay ve son ay korunun deniliyo genelde...
bi arkadaş 6. ayda bebeğini düşürmüş kanamayla başlamışş durduramamışlar, söyleneni söylüorumm dedikodu gibi olacakta aşırı ilişkiden kaynaklanmışş çok düşkünlük ne deniliyosa tıpta doctorda uyarmış ama :S bilmiomki ben öyle duydum..
bebişten beri zaten o kısmı düşünemiorum ben eşimde anlayışlıı :)

canım öyle tavuk gibide olmaz tabi habire habire

Şaka bir yanada Allah korusun tabi canım sonuçta alt üstü 1 sene ne var bunda sıkmak lazım biraz.. abartmamak gerek..

Kızlar biraz daha çene çalarsak 100. sayfamıza geçicez. hadi kocişler gelmeden 100. sayfamıza gelelim. topiğimizin 100.sayfası şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun

Kızlar biraz daha çene çalarsak 100. sayfamıza geçicez. hadi kocişler gelmeden 100. sayfamıza gelelim. topiğimizin 100.sayfası şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun

ay kızlar tepede açtığınız mesajlar asla silinmicektir yazıyor ay biraz özel konuştuk ama tanıdıklar anlmaz demi biz olduğumuzu:)))))))

ay kızlar tepede açtığınız mesajlar asla silinmicektir yazıyor ay biraz özel konuştuk ama tanıdıklar anlmaz demi biz olduğumuzu:)))))))

İnternet tarihine kırmızı harflerle yazdık adımızı desene :18::18::18:
umarım anlaşılmaz :)))

Son düzenleme:

Bizim doktorumuz 12. haftaya kadar yasakladı bı kac kere deneyelım dedık ucundan acık

hep ertesı gunu rahatsızlandım demek kı yaramıyor bana bu maclar bugun de evlılık yıldonumumuz

ama yapacak bırsey yok allah eslerımıze sabır versın

İnternet tarihine kırmızı harflerle yazdık adımızı desene :18::18::18:

martim bişe sorucam sen gittiğinde bebiş tam olarak ne kadardı cinsiyette hani erkek olabilir dediğinde...
ben ayın 5inde gitmeyi düşünüyorum çünkü neden dersen gene idrarda koyulaşma ve hafifi koku var gibi geliyor gene bişey varsa tahlil yaptırayım nede olsa muayene ücreti vericem baktırım. yada az daha sıkayım hafta sonumu gşideyim acaba?????

oy kyamam yaaa olsun canım bu yıl dönümünüz daha özel yalnız değilsiniz önemli, olan her koşulda birlikte olmaktan tad çıkarmak iyi vakit geçirin bu akşam Allah nicelerini nasip etsin..

doğdukları zaman aslında tam yaza gelmiyor ya, ilk ay bence gerek olucaktır yelek vs.
canım zaten yazın bile doğsalar minnacıklar vücut ısılarını sağlayamayacakları için temmuza kadar ihtiyaçları olacak diye tahmin ediyorum.

işte o yüzden azcık büyük yapalım diyorum 3-4 ay giyip kaldırmış gibi olmasın gerçi minik örmek benim işime gelir:) ben minikleri yapayım neneleri de büyüklerini yapsın:)))
zaten ilk kullandıkları yelekler çocukların bi dizlerine kadar geliyor nerdeyse ve iyi bişi zaten dizlerine kadar sarılmış ısınmış olurlar. ben sıkılmim diye ufaktan başladım şöle 3.aya kadar giyabileceği bir yelek örüyorum ve ilk yeleği olarakta saklayacağım zaten çok giyip eskitecek bişi olmasın

sağol canım çiçekler içinde teşekkürler
benimde elim hep göbeğimde hep bişiler söylüyorum anlatıyorum çocuğun şimdiden başı şişti.hoş tarafı öyle uyuyorum elim karnımda, eşimle göbeğimde yer kapmaca oynuyoruz sanki o da tutup uyumak istiyor e şimdilik göbekte küçük ikimizin elini doldurmuyor komik ama çok hoş bir durum sabaha kadar böyleyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…