2012 nisan anneleri haydi buraya...

kızlar çok alemsiniz çok güldürdünüz beni...
3.ay itibarı ile cinsel dürtüler geri gelmeye başlar diyordu internette hafta hafta gebelik takibinde galiba doğruymuş.bu arada cinsellikle ilgili ilk doktorum olsun ama kondom kullanın içeri meni gitmesin bebek iyi tutunsun dedi,ikinci hiç esirgemeyin kendinizi ama kanama olunca 3gün bekleyin dedi(sanki miğdem bulana bulana her akşam tek derdimiz faliyetmiş gibi).son doktorda göbeğe baskı olmamasına dikkat edin kondom kullanın kanama oluncada 4gün ara dedi o kadarcık...
benim gittiğim çeşitli doktorların söyledikleri bunlar ayıp değil fiziksel ihtiyaç ve bilimsel bilgiler.
bu arada benim düşünceme göre dürtü geri gelmesi falan değil miğde bulantısı azalıp halsizlik işi bitince aaa bir kocam vardı diye akla geliyor,adamların bizi unuttuğu yok zaten ya...

Canım elektrikler kesildi yeni gördüm mesajını. bebişim tam 13 hafta 3 günlüktü. neredeyse senin tam 1 hafta sonraya denk geliyor ama o zaman bana 2 hafta onra gel dedi. ister 1 hafta daha bekle istersen de şimdi git. ama bol su iç nolur. enfeksiyn ble olsa en etkili ilaç su. dikkat et kendine. gidersen haber ver, benimki kadar merak ediyorum seninkini de

yaff kizlar, konular nerden nereye geliyor degil mi ?

Güldürdünüz beni de yaff... Kimler el isi örgü yapmayi biliyor??? Ben cok istiyorum örebileyim biseyler ama malesef o yetenek hic yok...eskiden annem cok örerdi ama simdilerde yapmiyo artik... iki torunu var, onlara bilem örmedi

neyse, bizde ören birilerine ördürürüz biseyler demi...care tükenmez .

aynen haticecim ,çok güzeller ama ben de parayla alacaklardanım sanırım:26::26: hiç beceremem bu işleri. ev ekonomisi diye bi ders vardı fi tarihinde, herkesin 5 aldığı o dersten ben 2 almış biir insanım yani .. siz düşünün gerisini :26:

Son düzenleme:

yok canim, yanliz degilsin merak etme

sorma öyle bir ders bende hatirlar gibiyim ), ama adi aynimiydi bilmiyorum, ben bir kazak örmüstüm annemin yardimiyla . Bizim o derse giren ögretmen birde erkekti düsünün, erkek ne anlar örgüden yaff

valla canım o zaman ben bir ihtimal bu hafta öğrenebilirim 14+2 olucak tam ozaman.. söylemezmiyim öğreneyim hele bir ya açıkcası kocam bana söylemiyor ama bu ayın beşinde gelebilirmişortak bir arkadaşımız söyledi aynı firmadan bende sordum bana benim bilmediğim birşeymi biliyorsun dedi şüphelendim yani biraz genelde süpriz yapıyor söylemiyor da.. bende nolur nolur öğrenim biir süprizde ben yapim diyorum birde malum diğer konu var ya onuda danışıcam halvet şeysi işte

ay kızlar tepede açtığınız mesajlar asla silinmicektir yazıyor ay biraz özel konuştuk ama tanıdıklar anlmaz demi biz olduğumuzu:)))))))

:)))) oo çok hoşsunuz ya çok güldüm yazdıklarınıza.valla yazdklarınzı google'a sorarlarsa hemen gösterir sizi söyleyeyim:))))bi kelimesi bile olsa buluyo hemen....znrcnk senin 14+0 mı? Sat 27 haziran mı?öyleyse seninle günü gününe aynıyız.ben 16. haftayı bekle derim şimdi cinsiyetini göstermezse bi daha gitmemiş olursun.gerçi benimki 12. haftada açmış bacakları oturuyordu.doktorum kız gibi dedi.bakalm 16. haftamda ne diyecek.ama iki haftada bir gitmen sakıncalı olmaz mı? ultrosona fazla girip bebek zarar görmez mi uzmanlara göre hamilelik boyunca 4 ya da 5 kez ultrasona girilmeli diyor tabi türkiye de 8-9 u buluyor.her ay 1 kere gitmiş olsan..

Hamilelikte cinsel ilişkinin bebeğe zararı olur mu? - UZMANTV arkadaşlar doktor çok güzel açıklamış benim doktorum da aynı şeyleri söylemişti ben sormadan.

hadi bakalım, inşallah süprizleriniz karşılıklı olur :46 eşin gelir, sen de cinsiyet müjdesi verirsin eşine. ayyy çok güzel olur

evet canım 27 haziran son tarihim tam 14+0 ama ben hamile kaldığım günü de biliyorum ona göre hesplıcam son günlerimi..
aslında avrupada 3 ayda bir dediğin gibi alıyorlar ama merak işte kıpırtılarını hissetsek bukadar olmıcak..zaten benimde dikkat ettiğim öle 2 dakşika falan gösterip resim alıyprlar hemen sadece 2li testte beklettiler 1-15 dakika oda pozisyonu çok uygundu.. bakalım bu hafta gidersem artık sonraki muayeneye 316. haftada giderim ama ondan sonra söz sadece ayda bir gidicemmm.. zaten artık hissetmeyede başlayınca daha kolay olucak gibi geliyor..

Hamilelikte cinsel ilişkinin bebeğe zararı olur mu? - UZMANTV arkadaşlar doktor çok güzel açıklamış benim doktorum da aynı şeyleri söylemişti ben sormadan.

kızlarrrrr ultrasonun bebege bır zararı yok kı gobecıgınıze ses dalgası verıyor sadece doktorum

zararlı olsaydı ılk aylarda her hafta kontrole cagırmazdık demıstı bence haklı da hatıcecım

benım kontrolum haftaya hayırlısıyla ıns 11. haftayı tamamlamıs olacagız ıns ama ben 12. haftada

gıtmek ıstıyorum bakalım. 3.aya gırmıs oluruz kısmet ama yıne de bılemedım sımdı

Valla benim doktorum gel dedi ben de bahane ararıyorum zaten ama araştırdığım kadarıyla bebeğe zararı yok ama ses dalgalrı bebeği rahatsız ediyor olabilir. yani belki de sık giderek huysuz bir bebek yetiştiriyorum şimdiden:44::44: ama bu kez baya bkleyeyim diyorum.

ya kizlar bisey soracagim, belki bileniniz yada baska hamile olanlardan duymuslugunuz vardir. Ben su ana kadar progestan ve kan inceltici kullaniyordum, su an 14cü haftamizdayiz, doktor "elinde ki son paketi bitir ondan sonra almana gerek yok dedi", benim daha önce 2 düsügüm oldugu icin yazmisti bunlari bu sefer.. ama ben ilaclari birakinca bisey olur diye endise ediyorum...

acaba hic böyle kullanip, ilaclari birakinca sorun yasayan var mi ki??? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...

he demek oluyorki bu haftada 2 hafta sonrada gidiyoruz doktora...

inş canım allah gönlüne göre hayır muradını versin.hayırl müjdelerini de verirsin inş. kocişine:)ben de biliyorum hamile kaldığım günü.ama benim zaten şimdiden belli bebek 25-26 marttta alınacak ilk doğumum sezeryan olduğundan doktorum şimdiden tarihini bile attı:)ilk hamileliğime göre daha sakinim ilki çok heyecanlı oluyo tabi sezeryan mı normal doğum mu sürekli kafan da bişeyler oluyor.şimdi ne yaşayacağımı biliyorum ya çok sakinim..:)

canım benim arkadaşım kullandı aynı nedenden ama onlar uzun sür kullandılar 6 aya kadar galiba ancak onda dış gebelik ve rahim tersliği sorunu vardı. o ilça rahmi sıktığı için buzaman kadar da bişey olmadıysa Allahın izni ile bundan sonrada olmaz canım doktora nezman gideceksin baktın huzursuzsun biraz daha önedemi alınmıyor orada randevular...yada acili gibi bir uygulama yeri yokmu hani için rahat ertsin ilacım bitti diye g,derdinn

uzman tv de izlemiştim önemli haftalarda gidilmeli diyor. şimdiki doktorum da ay da bir görüşelim bebeğimizi çok sık rahatsız etmeyelim dedi.rontgen gibi bi zararı yoktur belki ama illa vardır altında başka bişi bilemiycem tabi.

kızlar bide ben ikili testi yaptırmak istemiyorum ya

sonuca gore ıcımde bır urpertı olmasına dayanamam 7 ay boyunca

benımle aynı fıkırde olan var mı yoksa dr mecburen yapıyor mu

bende martı çıkaramıcam gibi geliyor normalde 2 nisan ama benim hesaplarıma göre mart sonu gibi annesiyel aynı ayda doğacak inşallah.. ben ikidir normal doğum yapanşarın yanındayım biri çok kolay biri çok zor yaptı ama bakıyorum ertesi gün ayakta ikiside sonuçta kalkıyorsun bebeğini kucağına alınac zaten unutuyorsun o yğzden psikolojik oalrak kendimi suan sadecce normla doğum ahazırlıyorum yani çok gerek olmazsa sonuna kadar deniycem yani ne kadar korku okadar büyütüyor kafada zorda olsa gördüğüm şuki geçip gidiyor ve bebğini alıyorsun kucağını Allahın izniyle tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…