aynen haticecim ,çok güzeller ama ben de parayla alacaklardanım sanırım:26::26: hiç beceremem bu işleri. ev ekonomisi diye bi ders vardı fi tarihinde, herkesin 5 aldığı o dersten ben 2 almış biir insanım yani .. siz düşünün gerisini :26:
drusella hadi gözün aydın canım. neri elevit vitamin ilacı yakında sanada verecektir doktorun folik asitten sonra ona devam ettiriyorlar.. bu ara unutkanlık bende de var dün anahtarı bırakıp kapıyı bir güzel çektim, telefonumu hep arabada unutuyorum yada market poşetim falan varsa almadan iniyorum yarım saat önce aldığım şeyler düşünün hatta en inanılmazı kızlar kol çantamı ofiste unutmuşum eve gidince farkettim:))))
valla ben daha vitamine başlamadım ondamı bilmiyorum kansızlıkmı yapıyor onu da bilmiyorum... birde inanılmaz üşüyorum ayaklarım buz...
elevit canım bu ilaç ne için oldugunu bılıyormusun.neye iyi geliyormuş
kızlar sizdede dalgınlık unutkanlık oluyormu ben bu aralar leyle gibiyim.
günaydınlaarrrrrrr
elevit multivitamin, içinde yok yok.. :)
ben ilk gittiğim günden beri kullanıyorum..biraz iri ve kokusu kötü bi ilaç ama, bebiş benden değilde o vitaminlerden yararlanıyo
ikimize de zaarar gelmiyo..
bugün sağlık ocağına gidip ilaçlarımı yazdrdım, dr randevuma daha var çünkü.
son zamanlarda kanamasız hamile görmeddim, duymadım diyo,neden kaynaklı bilinmiyo diyo..
birazda olsa rahatladım, gerçi buna sevnilmez ama ben gibi olanların çoğunlukta olması rahatlattı işte..
unutkanlık bende de var canım, leyla daha akıllı kalır yanmda öyle diyimm
kızlar ben dün bebeğime bi yelek başladım çok şirin oluyo ya ördükçe sevdim
elevit canım bu ilaç ne için oldugunu bılıyormusun.neye iyi geliyormuş
kızlar sizdede dalgınlık unutkanlık oluyormu ben bu aralar leyle gibiyim.
drusella hadi gözün aydın canım. neri elevit vitamin ilacı yakında sanada verecektir doktorun folik asitten sonra ona devam ettiriyorlar.. bu ara unutkanlık bende de var dün anahtarı bırakıp kapıyı bir güzel çektim, telefonumu hep arabada unutuyorum yada market poşetim falan varsa almadan iniyorum yarım saat önce aldığım şeyler düşünün hatta en inanılmazı kızlar kol çantamı ofiste unutmuşum eve gidince farkettim:))))
valla ben daha vitamine başlamadım ondamı bilmiyorum kansızlıkmı yapıyor onu da bilmiyorum... birde inanılmaz üşüyorum ayaklarım buz...
kızlar ben dün bebeğime bi yelek başladım çok şirin oluyo ya ördükçe sevdim
hadi bakalım, rastgelee..
ne rennnk pekiiii
Kızlar, sizler dışarıda yemek yiyor musunuz? yerseniz de neler tüketiyorsunuz. ben çok evhamlıyım. her şey yemek isterken yok tavuktan solmenalla geçer mi yoksa bayat mı, kaşar pastorize mi listeria geçer mi, etten salatadan toksoplazma geçer mi ? valla kafayı yicem bazen. atmaya çalışıyorum üstümden ama gene aklıma geliyor. inanın siz nasılsınız. tek ben mi böyleyim? bana biraz akıl verin..
yeşil hem kıza uygun hem erkeğe gerçi doktor erkek dedi ama nolur nolmaz dedim
bebiş belki şaka yapar diyosun.. örnekleri var gerçi de.. hayırlısı,bitince koy resmini lütfen bakalım bizdeeee...
ya kizlar disarida yemek yeme konusundada yazmissinizda, bende pazar aksami disarida yemek yedim esimle... hic böyle seyler aklima gelmemisti...bizim gittigimiz yer bir restorantti. Insallah bir sorun olmaz... öyle zaten fazla disarida yemiyoruz ama arada insanin cani cekiyor...
znrcnk,
ayy canim ne olacak bu unutkanlikla böyle ??) Dikkat etmen gerek..doktora bari sor, neden olabilir diye...
sorma canım yaa bende bilmiyorum sürekli kol çantamı unuttuğmu eşime söylediğimde yuh beni görünce umarım hatırlarsın dedi:)))) bende umarım dedimişte tüm enerjimi harcıyorum doğal oalrak özel işler hatırladığım kadarıyla oluyor.. belki vitaminlere başladığımda iyi gelir geçer..
kızlarrrr bu sabah 3 seansımı ıstıfra ıle lavabonun derınlıklerıne gomdugumden mıdır
mevla yuzume gulduoglen yemegınde patates puresı ve mandalına cıktı
dorduncu seansımı henuz yapmadan once mıdem bayram ettı sanırım
ohh ne kadar yesen okadar kar şifa olsunlarrrr...kızlarrrr bu sabah 3 seansımı ıstıfra ıle lavabonun derınlıklerıne gomdugumden mıdır
mevla yuzume gulduoglen yemegınde patates puresı ve mandalına cıktı
dorduncu seansımı henuz yapmadan once mıdem bayram ettı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?