2012 nisan anneleri haydi buraya...

ay canım acayip mandalinaya düştüm hemde benim ki bıktı almaktan daha şimdi yedim bi tane

hadi buyrun burdan yakın
nolcak şimdi bizimkilerrr
ya mandalina da sorun var yada bizde anlamadımkii

Son düzenleme:
topik kackınları kım bılır hangı topiclerde geziyorlardır :))

bende drusellayı merak edıyordum 2012 mart-nisan annelerinde buldum zilli yi

drusella zıllı diyorum diye kızma olur mu latife yapıyorum

yok canım yok kesinlikle kızmadım çok güldüm anneannem de severken öyle der. tabi bana değil de daha küçük kızlara.

şimdilik öyle, hatta gelmiş beralkuuu :)
bişey istesek olacakmış yaşasın beralku

ay canım acayip mandalinaya düştüm hemde benim ki bıktı almaktan daha şimdi yedim bi tane
hmmm ayşe teorimizin patladığı an

hadi buyrun burdan yakın
nolcak şimdi bizimkilerr
fena çuvalladı teori

hakkaten patladık yaneee

valla öyle, yoksa kız diye düşünecektik artık. hatta ayşe

yollayın su ayseyı gelsin artık tatilden

ayy kızlar farkettım de bulantım olmayınca ben pek bır fena oluyorum ısyerındekıler bıle

hayırdır kızım ne ıctın demeye basladılar bu muhabbetlerden sonra

bi ayarımız yokkki, alışıcaklardır boşveeer

gebeliğin beynime yaptığı etkiyi eşime açıklayabilmek için "daha önce hiç içmemiş birinin 70 lik rakı içtikten sonraki hali gibi" demiştim
bi ayarımız yokkki, alışıcaklardır boşveeer
evet aynen katılıyorum, rahatsızlanacağına güldüğün için mutlu olmaları lazım

kızlar erkek kardeşim bebeğe gitmiş gs store dan zıbın oyuncak falan almış eşim bjk li kıyamet kopardı oğlum beşiktaşlı olacak die allahım ben bu ikisiyle nasıl baş edecem acaba bebek bana cinsiyet konusunda sürpriz yapmaz mı ya

olay çıkkaaarrrr :)
yada çocuk baştan yalancı olacak.. dayıya başka babaya başka oynicakk

eyvah eyvah baba vazgeçmeyecektir bjk konusundan bence dayı keşke biraz ılımlı olsa, aa ama sen de gs lıymışsın. aklın yolu bir

Son düzenleme:
Kızlar, bakıyorum da formunuzdasınız yine baya güldürdünüz beni.
şimdi beralku, mandalina muhabbetinin üstüne bil bakalım noldu? ben de az önce snki haberim varmış gibi sizden elimde 2 kilo mandalina ve portakalla eve geldim. yeme hayali kurarak şimdi kız mı oğlan mı iyice kafam karıştı

canım samimi mesajın için çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz için yolunda gider, sağlıkla kavuşuruz miniklerimize sen de Allah'a emanet ol canım.

Selam durusella, nasıl gidiyor, inşallah çok çok daha iyisindir. en azından keyifler yerinde gibibbugün. Allah neşemizi hiç eksik etmesin, senin de dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…