hahaha evet bakalım ne çıkacak sonuç. Beralku canım mesajı okursan bize söyle canın mandalina istiyor mu
ay canım acayip mandalinaya düştüm hemde benim ki bıktı almaktan daha şimdi yedim bi tane
topik kackınları kım bılır hangı topiclerde geziyorlardır :))
bende drusellayı merak edıyordum 2012 mart-nisan annelerinde buldum zilli yi
drusella zıllı diyorum diye kızma olur mu latife yapıyorum
bişey istesek olacakmış yaşasın beralkuşimdilik öyle, hatta gelmiş beralkuuu :)
hmmm ayşe teorimizin patladığı anay canım acayip mandalinaya düştüm hemde benim ki bıktı almaktan daha şimdi yedim bi tane
fena çuvalladı teorihadi buyrun burdan yakın
nolcak şimdi bizimkilerr
yok canım yok kesinlikle kızmadım çok güldüm anneannem de severken öyle der. tabi bana değil de daha küçük kızlara.
bişey istesek olacakmış yaşasın beralku
hmmm ayşe teorimizin patladığı an
fena çuvalladı teori
kızlar valla süpersiniz çok güldüm
kızlar valla süpersiniz çok güldüm
hep senin yüzünden, koskoca tezi sen çürüttün, biz napalımmm
valla öyle, yoksa kız diye düşünecektik artık. hatta ayşe
yollayın su ayseyı gelsin artık tatilden
ayy kızlar farkettım de bulantım olmayınca ben pek bır fena oluyorum ısyerındekıler bıle
hayırdır kızım ne ıctın demeye basladılarbu muhabbetlerden sonra
Canım senin o sırada online olup cevap vermen süper oldu
gebeliğin beynime yaptığı etkiyi eşime açıklayabilmek için "daha önce hiç içmemiş birinin 70 lik rakı içtikten sonraki hali gibi" demiştimyollayın su ayseyı gelsin artık tatilden
ayy kızlar farkettım de bulantım olmayınca ben pek bır fena oluyorum ısyerındekıler bıle
hayırdır kızım ne ıctın demeye basladılarbu muhabbetlerden sonra
evet aynen katılıyorum, rahatsızlanacağına güldüğün için mutlu olmaları lazımbi ayarımız yokkki, alışıcaklardır boşveeer
kızlar erkek kardeşim bebeğe gitmiş gs store dan zıbın oyuncak falan almış eşim bjk li kıyamet kopardı oğlum beşiktaşlı olacak die allahım ben bu ikisiyle nasıl baş edecem acaba bebek bana cinsiyet konusunda sürpriz yapmaz mı ya
bende gsliyim hallederim ben gsli yaparım bebeğimi
kızlar erkek kardeşim bebeğe gitmiş gs store dan zıbın oyuncak falan almış eşim bjk li kıyamet kopardı oğlum beşiktaşlı olacak die allahım ben bu ikisiyle nasıl baş edecem acaba bebek bana cinsiyet konusunda sürpriz yapmaz mı ya
canım samimi mesajın için çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz için yolunda gider, sağlıkla kavuşuruz miniklerimizesen de Allah'a emanet ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?