2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam kızlar.gebelik haftası tam olarak son adetin ilk gününe görmi yoksa son gününe göremi hesaplanıyor.benim
son adetimin ilk günü : 16 temmuz
son adetimin son günü :20 temmuz
ben tam olarak kaç haftalık gebe oluyorum bilgi verirseniz sevinirim

11 hafta 6 günlükmüşüm.
21 nisan muhtemel doğum zamanım

kızlar bugün maşallah iyi kaynatmışsınız yine :)
ben ofis dışındaydım bütün gün, müşteri ziyaretlerinde.. epeyce de yoruldum..

yeni gelenler hoşgelmişlerrr..

görüşmek üzereeee

kızlar sizin de kaşlarınızın ve bacaklarınızdaki tüylerin çıkışında bir yavaşlama var mı?Bana sanki yavaş büyüyorlar gibi geliyor da :26:

evet sana katılıyorum,ben de önce LCW'ye gittim,kot alayım diye büyük bir hevesle,en küçüğü bile çuval gibi oldu yaa,nasıl kalıptır anlamadım,hayır o kadar çiroz bi tip de değilim,36-38 beden pantolon giyerim genelde,1.60 boyundayım 52 kiloyum şu anda,ama hamile pantolonları çok büyük gerçekten.Sonra kumaş hamile pantolonu aldım,güya x-small muş bedeni ama o bile bol geliyo,okulda falan topluyorum belini arada.Gerçekten de beden aynı kalıp sadece belini lastik yapsalar daha iyi olurdu,ya da cidden çok şişicez ama biz farkında değiliz,bilmiyorum artık:44:

(((((((

Bi cumartesileri çalışan ben miyim??? Kimsecikler yok. Aman Allah' ım bugün otobüste bayılıyordum nerdeyse İzmir yağmur havasında sanırım oksijen seviyeside düştü işyerine zor attım kendimi bugün çok kötüyüm kızlar bakalım bugün biter mi?

merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geldim çok şükür bebeğimizin hareketlerini gördük.burda okumuştum çok heyecan verici olduğunu yazmıştı arkadaşlar gerçekten harika birşeymiş ellerini sallıyo dönüyo falan kıpır kıpır maşallah.ense kalınlığı normalmiş çok şükür ikili test için kan verdim çarşamba alıcam sonuçları.eşim hemen cinsiyetini sordu doktor da daha erken dedi bir dahaki kontrolde belli olur dedi.hiçbir tehlike görmüyorum ama önlem olarak progestan yazıyorum dedi.nekadar tehlike görmüyorum dese de benim içime kurt düştü kızlar fazla pimpirikliyim galiba.fitil olarak alıcam.buarada bir hafta geriden geliyordu açığı da kapatmış kuzum maşallah.hoşçakalın

nasılsınız kızlar 11 haftalık oldu bebişim artık haftaya 2li test yaptırıcam korkuyorum kan alıcaklar die benim fobim varda kan tutar beni inşallah bayılmam cinsiyet söylenirmi acaba 12 haftadan sonra çok fazla turşu ve tuzlu yiyorum kız istiyoruz eşimle ama bakalım sağlıklı olsunda Rabbim o güzel günü görmeyi hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah..

kızla ben ilk hamileliğimde pantalonlarımın bellerini yaptırmıştım.mesela kotlarımın bel kısımlarını kesip kalın ribana taktırmıştım.4-5 ayına kadar onları giymiştim.çok rahat etmiştim.çünkü hamile kıyafetleri söylediğiniz gibi çok bol oluyordu.

Gözün aydın progestan bende kullanıyorum halen devam ediyorum ayrıca içine hiç kurt düşmesin benim kanamam olduğu halde bebişim şükür sağlıklı yerinde:) Ben fitil olarak kullanmaktan korktum ağızdan alıyorum ama beni inanılmaz sersemletiyor ve halen devam edeceğim kanaman olmadığı sürece korkma . Allah tamamına erdiiri inşallah hepimizi de:)

Kızlarr

dua ıstıyorum sızden ısme ozel adım da yasemın

oluyorum bu bulantı ve kusmalardan 2 gun ıyıydım ne guzel azalmaya

basladı dıye sevınıyordum bugun saat 11 e kadar farklı zamanlarda 4 kere

cıkardım Artık halım de kalmadı ısyerınde olmak da ayrı bı zorluk yıne de sukur kı

ıs arkadaslarım anlayıslı

Allah yardımcın olsun, çok zor bi durum olmalı.. ben çok hafif atlattım bulantı olayını..
her bünye farklı oluyo iştee.. aç kalmamaya dikkat et amann diyimm..

canım geçmiş olsun.ben senin adına bir ayetel kürsi okudum şimdi.

canım geçmiş olsun inşallah gitgide azalır.. doktorum 14. haftanın bitimini bekle dedi. benim de bulantılar çok hala, arada kusuyorum ama sık kusmuyorum şükür ki. ben de ayetel kürsi okuyup gönderdim. şifa olsun inşallah.

mesajları yeni okyorum sayfa baya ilerlemiş.iyiyim canım sen nasılsın..inş canım öyle bebeklerimiz sağlıklı doğsun biz de sağlıklı olalım da.o dünyalar tatlısı bebeklerimiz için değer o çatlaklar valla.insan onu görünce her şeyi unutuyor.ilk doğumum da ayıldım daha doğrusu ayıltıldım anestezi uzmanı başımda sorular soruyor adımı soruyor ona cevap vermek istemedim ilk konuştuğum şey bebeğim iyi mi dedim çok iyi tosun gibi bi oğlun oldu annesi adını ne koyacağmı sordular musab kayra dedim.o kadar ağrım vard ki ayıldığımda ama bebeğimi görünce hepsini unuttum.odama götürdüklerinde ağzında emzik cok cok emiyodu annem onu gösterince bana hüngür hüngür ağladım herkesi de ağlattım çok duygulanmıştım.şükrettim allahıma ben de oğlum da çok sağlıklıydık. okadar ağrıma rağmen hemen emzirmek istedim emzirdim de..çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin.

allah yardımcın olsun.nane limon falan yapabilirsen ya da sıcak limon epey bastırıyo.bence de hiç aç kalma kuru şeyler tüket.kraker çubuk falan ye.inş yakında geçer zaten.

arkadaşlar ben çok korkuyorum kilo almaktan ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım bu sefer kontrol ediyorum kendimi.benim hiç bulantım da olmuyor aksine iştahım bi açılıyor yemezsem midem bulanıyor.ben 55 le hamile kaldım 14+5 haftalığım şuan 57 kiloyum şimdiye kadar 2 kilo almışım sizce nasıl?sizlerin durum nasıl?bide benim göbek çıktı şimdiden çok kilolu hissediyorum..korkuyorum daha doğrusu kilo almaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…