11 hafta 6 günlükmüşüm.
21 nisan muhtemel doğum zamanım
ben çalıştığım için mecbur klasik giyiyorum. eski pantolonlarımı kilo verdikten sonra toplu olarak orta bel tek bir modelin bir kaç rengini almıştım düşük bel pantolonum yok ve ilk başlarda ilk düğme açık falan idare ediyordum ama şimdi otur aç biri geldi ayağa kalktın kapa akşama kadar çok rahatsız ediyor. iki tane lcw den beli penye pantolon aldım ama bedende bir acayiplik var.normalde 38 beden giyiyorum şuan kalçada basende bacakta bi genişleme kilo alma yok sadece sertleşen ve biraz büyüyen göbeğim var onu rahatlatmak istedim ve 36bedeni bile çok bol oluyor çirkin duruyor.hamile olunca beden kalıbını niye değiştiriyorsunuz ki belini lastik yapın beden aynı beden olsun kilo alırsak büyük beden alırız dimi...tabi mecbur giyiyorum.
hani bahçivan istiyordum ya aklıma onla tuvalete çıkmak geldi e sık sık ta çıkıyoruz zor olur bahçivan tüüh heveslenmiştim
merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geldim çok şükür bebeğimizin hareketlerini gördük.burda okumuştum çok heyecan verici olduğunu yazmıştı arkadaşlar gerçekten harika birşeymiş ellerini sallıyo dönüyo falan kıpır kıpır maşallah.ense kalınlığı normalmiş çok şükür ikili test için kan verdim çarşamba alıcam sonuçları.eşim hemen cinsiyetini sordu doktor da daha erken dedi bir dahaki kontrolde belli olur dedi.hiçbir tehlike görmüyorum ama önlem olarak progestan yazıyorum dedi.nekadar tehlike görmüyorum dese de benim içime kurt düştü kızlar fazla pimpirikliyim galiba.fitil olarak alıcam.buarada bir hafta geriden geliyordu açığı da kapatmış kuzum maşallah.hoşçakalın
Kızlarr
dua ıstıyorum sızden ısme ozel adım da yasemın
oluyorum bu bulantı ve kusmalardan 2 gun ıyıydım ne guzel azalmaya
basladı dıye sevınıyordum bugun saat 11 e kadar farklı zamanlarda 4 kere
cıkardımArtık halım de kalmadı ısyerınde olmak da ayrı bı zorluk yıne de sukur kı
ıs arkadaslarım anlayıslı
Kızlarr
cıkardımArtık halım de kalmadı ısyerınde olmak da ayrı bı zorluk yıne de sukur kı
canım geçmiş olsun.ben senin adına bir ayetel kürsi okudum şimdi.
canım geçmiş olsun inşallah gitgide azalır.. doktorum 14. haftanın bitimini bekle dedi. benim de bulantılar çok hala, arada kusuyorum ama sık kusmuyorum şükür ki. ben de ayetel kürsi okuyup gönderdim. şifa olsun inşallah.Kızlarr
Günaydın ceylan :) nasılsın,iyi misin bugün. ya sorma işte vücutla çok ilgisi var senin dediğin gibi. ama yapmazsam bir şeyler gerek krem gerek spor sonra keşke derim ben. o yüzden pehlivan gibi yağlanıp üstüne de güreşe çıkacamsonra keşke yapsaydım tüühh dememek için. daha çatlarsam da üstüne napiyim yaaa, bebeğim sağlıklı olsun başka şey istemem artık.
Kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?