2012 nisan anneleri haydi buraya...

açıkçası bende çok korkuyorum kilo almaktan, epeyce fazlalığım vardı zaten..bulantılar benimde yok, 7mümkün oldukça sık ve az yiyorum.
aç kalmamak en önemlisi.. ben de 1kilo aldım şimdiye kadar.. göbek benden önde gidiyo, ona ne şüpheee

benim de epeyce fazla kilom var hatta bu 14 kg vermiş halim bebek için ama olsun yeter ki sağlıkla gelsinler. karnım çok büyüdü, başta gaz, mide şişkinliği filan diyordum da yok bu geçmiyor yani artık dışardan farkediliyorum. Hatta bugün hiç tanımadığım yaşlı bi kadın sokakta kızın olacak dedi bana hayırlısı.. tabi eşimin ağzı kulaklarında.

topikte bu teyzeleri yanıltan bebişler var ama bakalım seninkisi doğru çıkıcak mı :)

selam herkese ankara da dr. hastane arıyorum hala.12. haftamız oldu ama daha karar veremedik.ankara daki anne adayları bekliyoruzz cevabınızı

amin canım inşallah.hiç kanamam olmadı benim çok şükür ama bebek için biraz bekledik herhalde doktor oyüzden gerek duydu.doktor bana gece al dedi uyku yapıyormuş.

selam anneler ankaradaki annelerden hangi dr. hangi hastane bilgi alabilirmiyim?12.haftamız oldu karar veremedik

amin canım inşallah.hiç kanamam olmadı benim çok şükür ama bebek için biraz bekledik herhalde doktor oyüzden gerek duydu.doktor bana gece al dedi uyku yapıyormuş.

merhabalar canım benimde 12. haftam bitmek üzere,bi kanama mevzusundan ilaçtan falan bahsetmişsiniz dikkatimi çektide,benim 9 haftalıkken damla şeklinde kırmızı kan gelmişti daha sonrada kahverengi lekelenmem oldu çok az. 11. haftada doktora gttm ultrasonda çok şükür hiç bi sorun görmedi ve bebğin çok iyi olduğunu söyledi yani ilaç falan vermedi bana.bi terslik olsa verirdi değilmi? yani kanama değilde çok az lekelenmem oldu ama bu olaydan sonra hep yattım dinlendim hiç bişey yapmadım... bu konuda bir bilginiz varmı acaba ??bu arada bebişlerimiz hayırlı olsun:)

selam anneler ankaradaki annelerden hangi dr. hangi hastane bilgi alabilirmiyim?12.haftamız oldu karar veremedik

canım ben tolga ecemiş e gidiyorum çok da memnunum, değiştirdiğim 4. jinekolog oldu, onda karar kıldım. akay hastanesinde ama tüp bebek servisine geçtiği için biz özelden gidiyoruz.

canım ben tolga ecemiş e gidiyorum çok da memnunum, değiştirdiğim 4. jinekolog oldu, onda karar kıldım. akay hastanesinde ama tüp bebek servisine geçtiği için biz özelden gidiyoruz.

teşekkür ederim drusella ama tolga bey muayene 200 tl sanırım biraz pahalı geliyor.doğumu akaydamı düşünüyorsun fiyatlarını biliyormusun?2 li taramanı yaptırdın mı farklar çok oluyor mu?biraz çok soru sordum kusura bakma

rica ederim canım. akayda düşünüyorum. 6 ay önce arkadaşım epidural sezeryan oldu, 2 gün de yattı sgk dışında 2700 civarı masrafları olmuş. özel hastaneler içinde yine makul geldi fiyatı. 4.500 l dan başlıyor iyi özel hastaneler. tolga bey evet 200 l benim riskli gebeliğim sayesinde ortaya çıktı artık mecburen vericez. ikili test için tam hatırlamıyorum ama 30-40 arası bir para verdim akayda. bikaçgün sonra ikili test sonuçlarımız çıkacak inşallah hayırlısıyla.tolga beye ense kalınlığı için normal ücret dışında ücret ödemedim. senin düşündüğün hiç hastane doktor var mı?

mrb aranızda elevit ve progestanı aynı anda kullanan var mı arkadaşlar?tşk ederim.

ben ikisinide dr verdi kullanıyorum.progestan fitil olarak hamileliğim 6.haftasından beri kullanıyırum.elevitde hamile olduğumu öğrendiğimden beri .neden sordun canım?

:)senin iyi gene de.aslnda ben de 1 kilo almştm şimdiye kadar son 1 haftada 1 kilo aldım birden.şimdi dikkat ediyorm

merhaba canım benim kanamam olmadı bana da doktor herşeyin normal olduğunu hiçbir sorun görmediğini söyledi sadece önlem olarak vermiş.kullanıcam artık.zaman zaman lekelenme görenler olabiliyormuş bende o da olmadı ama sen sonrasında doktora gidip bebeğinin iyi olduğunu görmüşsün bence korkulacak birşey yok için rahat olsun.ama dinlenmek çok önemli gerçekten

mrb aranızda elevit ve progestanı aynı anda kullanan var mı arkadaşlar?tşk ederim.
ben decavit kullanıyorum canım elevit in benzeri ve doktorum progestana başlamamı söyledi yani birlikte alabileceğim sorun olmaz olsa doktorlar vermez zaten.içini ferah tut

:)senin iyi gene de.aslnda ben de 1 kilo almştm şimdiye kadar son 1 haftada 1 kilo aldım birden.şimdi dikkat ediyorm

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde ramazan ayıydı,oruçluydum 51.5 geldim tartıda,ondan sonra da hep 53-52 arasıydı kilom,doktor aldığın sıvı miktarının yarım ya da 1 kg oynama yapabileceğini söylemişti,10 gün önce de 52.5 tu kilom,dosyama bakınca kilo almamışım gibi duruyorum ama ben de de var göbek,sanırım iç karnım geniş değil,çabuk belli oldu heralde diye düşünüyorum,normalde de ,hatta 47 kilo falan olduğum üniversite yıllarımda bile çok yemek yiyince göbeğim ve midem öne fırlardı benim zaten

selam kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz??? Haftasonunuz nasil gecti?? Insallah herkes iyidir, bebislerde... öpüyorum...selamlar

merhaba kızlar..
bı sorum var yhaa lutfen cevap
dunden berı dayanılmayacak bas agrım vardı..dr umada ulasamadım ..caresız acıyı cekıyordum..
bugun kayınvalıdeme gıttım bana aspırıni sutle ıcersem bebege ılac olarak zararının olmayacagını soledı.kendısı 45 ınde dogum yaptı..yanı 4 sene oldu kendınınde mıgrenı oldugu ıcın haftada 1 defa sutle ıctıgını soledı..
bende 1 aspırını 1 bardak sutle bırlıkte ıctım.. bır saate kadar bas agrım hafıfledı..
eve yenı geldım anca fırsatım oldu..
ınt.hamılelerde aspırın kullanımını arastırdım..kımısınde yararlı kımısınde zararlı yazıo..cıkamadımısın ıcınden..yarın dr umu arıcam tekrar ama sızlere sormak ıstedım..bısey olmayacak dıılmı(

kızlar kg problemi bendede var kızım da 20 kg almıstım bende korkuyorum verene kadar canım cıktı .bende yedılereıme dıkkat edıyorum 65 kg basladım benım tartımda dr 67 di evde tartılıyorum şimdi 67 gelıyorum sizce normalmi bırde aşırı gaz var sürekli gaggag geziyorum dr normal dedi ama ben hiç rahat deyilim kapızlıkta çabası.ayın 17 dr gideceyiz bakalım ne diyecek birde benıde korkular olusmaya basladı cok hanı hareketler yapıyorum gecelerı sureklı elimden olmadan genleşiyorum elirim kolarım krnım hiç turmuyor çok yoruluyorum acaba ondanmı dıye soruyorum kendıme bebeye bır sey olacak dıye ödüm kopuyor 2 gündürde sırtımda aşırı bır agrı nefes alırken cok kötu batıyor kızlar sizde yasıyormusunuz bu sıkıntıları kg peki normali yoksa ben cok mu pipirikliyim

günaydın kızlar haftasonum berbar geçti tüm tatil boyunca hastanedeydim bulantılarım sonucu 6 defa çıkardım sonunda eşim beni hastaneye götürdü doktor serum taktı ve yatış istedi berbatım ve hala etkisindeyim çok kötüymüş yediklerini çıkarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…