arkadaşlar ben çok korkuyorum kilo almaktan ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım bu sefer kontrol ediyorum kendimi.benim hiç bulantım da olmuyor aksine iştahım bi açılıyor yemezsem midem bulanıyor.ben 55 le hamile kaldım 14+5 haftalığım şuan 57 kiloyum şimdiye kadar 2 kilo almışım sizce nasıl?sizlerin durum nasıl?bide benim göbek çıktı şimdiden çok kilolu hissediyorum..korkuyorum daha doğrusu kilo almaktan.
benim de epeyce fazla kilom var hatta bu 14 kg vermiş halim bebek için ama olsun yeter ki sağlıkla gelsinler. karnım çok büyüdü, başta gaz, mide şişkinliği filan diyordum da yok bu geçmiyor yani artık dışardan farkediliyorum. Hatta bugün hiç tanımadığım yaşlı bi kadın sokakta kızın olacak dedi banahayırlısı.. tabi eşimin ağzı kulaklarında.
bakalım canım :)) hayırlısı. sağlıkla gelsin de. insan merak etmeden duramıyor tabi :)topikte bu teyzeleri yanıltan bebişler var ama bakalım seninkisi doğru çıkıcak mı :)
Gözün aydın progestan bende kullanıyorum halen devam ediyorum ayrıca içine hiç kurt düşmesin benim kanamam olduğu halde bebişim şükür sağlıklı yerinde:) Ben fitil olarak kullanmaktan korktum ağızdan alıyorum ama beni inanılmaz sersemletiyor ve halen devam edeceğim kanaman olmadığı sürece korkma . Allah tamamına erdiiri inşallah hepimizi de:)
amin canım inşallah.hiç kanamam olmadı benim çok şükür ama bebek için biraz bekledik herhalde doktor oyüzden gerek duydu.doktor bana gece al dedi uyku yapıyormuş.
selam anneler ankaradaki annelerden hangi dr. hangi hastane bilgi alabilirmiyim?12.haftamız oldu karar veremedik
canım ben tolga ecemiş e gidiyorum çok da memnunum, değiştirdiğim 4. jinekolog oldu, onda karar kıldım. akay hastanesinde ama tüp bebek servisine geçtiği için biz özelden gidiyoruz.
teşekkür ederim drusella ama tolga bey muayene 200 tl sanırım biraz pahalı geliyor.doğumu akaydamı düşünüyorsun fiyatlarını biliyormusun?2 li taramanı yaptırdın mı farklar çok oluyor mu?biraz çok soru sordum kusura bakma
mrb aranızda elevit ve progestanı aynı anda kullanan var mı arkadaşlar?tşk ederim.
açıkçası bende çok korkuyorum kilo almaktan, epeyce fazlalığım vardı zaten..bulantılar benimde yok, 7mümkün oldukça sık ve az yiyorum.
aç kalmamak en önemlisi.. ben de 1kilo aldım şimdiye kadar.. göbek benden önde gidiyo, ona ne şüpheee
merhabalar canım benimde 12. haftam bitmek üzere,bi kanama mevzusundan ilaçtan falan bahsetmişsiniz dikkatimi çektide,benim 9 haftalıkken damla şeklinde kırmızı kan gelmişti daha sonrada kahverengi lekelenmem oldu çok az. 11. haftada doktora gttm ultrasonda çok şükür hiç bi sorun görmedi ve bebğin çok iyi olduğunu söyledi yani ilaç falan vermedi bana.bi terslik olsa verirdi değilmi? yani kanama değilde çok az lekelenmem olduama bu olaydan sonra hep yattım dinlendim hiç bişey yapmadım... bu konuda bir bilginiz varmı acaba ??bu arada bebişlerimiz hayırlı olsun:)
ben decavit kullanıyorum canım elevit in benzeri ve doktorum progestana başlamamı söyledi yani birlikte alabileceğim sorun olmaz olsa doktorlar vermez zaten.içini ferah tutmrb aranızda elevit ve progestanı aynı anda kullanan var mı arkadaşlar?tşk ederim.
:)senin iyi gene de.aslnda ben de 1 kilo almştm şimdiye kadar son 1 haftada 1 kilo aldım birden.şimdi dikkat ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?