günaydın kızlar haftasonum berbar geçti tüm tatil boyunca hastanedeydim bulantılarım sonucu 6 defa çıkardım sonunda eşim beni hastaneye götürdü doktor serum taktı ve yatış istedi berbatım ve hala etkisindeyim çok kötüymüş yediklerini çıkarmak
günaydınlarr, çok geçmiş olsun canım yaa
benimde afedersiniz bağırsaklar fena duurumda..herkesin bünye yavaş yavaş çöküyo galibaaa
merhaba kızlar..
bı sorum var yhaa lutfen cevap
dunden berı dayanılmayacak bas agrım vardı..dr umada ulasamadım ..caresız acıyı cekıyordum..
bugun kayınvalıdeme gıttım bana aspırıni sutle ıcersem bebege ılac olarak zararının olmayacagını soledı.kendısı 45 ınde dogum yaptı..yanı 4 sene oldu kendınınde mıgrenı oldugu ıcın haftada 1 defa sutle ıctıgını soledı..
bende 1 aspırını 1 bardak sutle bırlıkte ıctım.. bır saate kadar bas agrım hafıfledı..
eve yenı geldım anca fırsatım oldu..
ınt.hamılelerde aspırın kullanımını arastırdım..kımısınde yararlı kımısınde zararlı yazıo..cıkamadımısın ıcınden..yarın dr umu arıcam tekrar ama sızlere sormak ıstedım..bısey olmayacak dıılmı(
teşekkürler cnm bu arada şu sıralar nar canım istedi sizce narın bi zararı var mı her yerde farklı bişey okudum da
benim hala çok kötü bulantılarım var allahım bugünü atlatsam bi :18:
kraker iyi geliyosa mideni bastırman iyi olabilir..aç kaldıkça kötüleşirsin bencee
yok ttlım aman aman cıkacak olan yerınde durmayacak olduktan sonra aldıgın nefese bıle
kotulesır oluyorsun sabah 08,20 den bu yana 3 posta gomdum lavabonun derınlıklerıne
yok ttlım aman aman cıkacak olan yerınde durmayacak olduktan sonra aldıgın nefese bıle
kotulesır oluyorsun sabah 08,20 den bu yana 3 posta gomdum lavabonun derınlıklerıne
günaydın kızlar haftasonum berbar geçti tüm tatil boyunca hastanedeydim bulantılarım sonucu 6 defa çıkardım sonunda eşim beni hastaneye götürdü doktor serum taktı ve yatış istedi berbatım ve hala etkisindeyim çok kötüymüş yediklerini çıkarmak
günaydin,
cok gecmis olsun canim ya... simdi nasilsin? Insallah bir an önce rahatlarsin ya...kendine dikkat et..
sizlerede günaydinlar hanimlar, insallah güzel hafta sonu gecirdiniz...
Bulantisi olanlarin bulantilarinin bir an önce gecmesi dileklerimle.. güzel bir hafta olur insallah diyorum...selamlar sevgiler
valla işyerindeyim cnm ve cnm aşırı şekilde nar çekiyo nar yiyorum odamda dayanamıyorum
insallah vusicim ya,
neselendirmek icin ne yapabiliriz acaba ???:44::44:
günaydın cancanlar
nar yiyen güeller elinizi oraınıza buranıza sürmeyin öle diyorlar gerçi kaşıklla yiyenlerde sorun yok de ben direk şulap diye ağzımla kabuğundan ayırdığımdan daha henüz yemeye başlayamadım
iyi haftalar kızlar neşelenelim kendimize gelelim zira bende dün temizlik yaptım totomun belimin ağrısından duramıyom ama olsun haftamız güzel olsun.. bu arada kızımız babasıyla tanıştı nihayet artık ufak ufak ıvır zıvır almayada başladım ayrıca ben artık kesinlikle eski pantolanları giyemiyorum kilo olarakda kızlar 14. haftaya kadar 1-1,5 kilo falandı ama şuan imkanı yok eski pantolanlar kullanım dışı...evdeki tartıya göre de suan 2,5 kilo oldu haydeeeee bakalımmmm....
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydin sanada canim,
aslinda tünaydin demem gerek artik, vakit ögle oldu. Nar henüz yemedim ben, buradada cok pahali canim ya, sanki elmas satiyorlar , ama alirsam yeme konusunda tavsiyene uyucam canm ), genelde esim taneler, bende kasikla yerim.
Eski pantalonlarim benimde malesef olmuyor, göbegimden dügmesi kapanmiyor. Dügmeyi acik birakincada bu sefer fermuar acilip gidiyo... kilomu henüz su an bilmiyorum, insallah cok kiilo almayiz ya, sonra vericez diye canimiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?