2012 nisan anneleri haydi buraya...

günaydınlarr, çok geçmiş olsun canım yaa
benimde afedersiniz bağırsaklar fena duurumda..herkesin bünye yavaş yavaş çöküyo galibaaa

günaydınlarr, çok geçmiş olsun canım yaa
benimde afedersiniz bağırsaklar fena duurumda..herkesin bünye yavaş yavaş çöküyo galibaaa

teşekkürler cnm bu arada şu sıralar nar canım istedi sizce narın bi zararı var mı her yerde farklı bişey okudum da

:) bişey olmaz bebeaspirinleri bile var...öle bi haptan bişey olmaz..Allah korusun ama insanlar hamileyken ne teratojenik ilaçları aylarca kullanmak zorunda kalıolarda bebişleri sağlıklı oluoo bunlarda Allahın mücizelerinden biri..aspirinle ilgili bi belgesel izelmiştim en inandığım ilaçtır..yalnız ben sütle ilaçların en az bi saat aralıklarla alınması gerektiğini biliorumm..sütün ilaçların emilimini azaltığını okudum muu duydummu hatırlamıorumda öle bişey vardı.. demir ilacının prospektüsünde yazar meselaa...:)

teşekkürler cnm bu arada şu sıralar nar canım istedi sizce narın bi zararı var mı her yerde farklı bişey okudum da

canım ben de okuyorum şimdi de.. hamileler ve çocuklar aşırı tüketmemelidir demişler..
benim bağırsakların nedeni belli oldu, halbuki çokta yemedim, 5-6 tatlı kaşığı kadar ama o bile yetti demekki...

kraker iyi geliyosa mideni bastırman iyi olabilir..aç kaldıkça kötüleşirsin bencee

yok ttlım aman aman cıkacak olan yerınde durmayacak olduktan sonra aldıgın nefese bıle

kotulesır oluyorsun sabah 08,20 den bu yana 3 posta gomdum lavabonun derınlıklerıne

yok ttlım aman aman cıkacak olan yerınde durmayacak olduktan sonra aldıgın nefese bıle

kotulesır oluyorsun sabah 08,20 den bu yana 3 posta gomdum lavabonun derınlıklerıne

bana iyi gelmiş ve ucuz atlatmıştım, tavsiye o sebeple ama haklısın da..

ay cnm çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun valla çok zormuş bu çıkarma olayı doktora git serum falan takıyolar iyi gelir belki gerçi bana çok fazla etkisi olmadı galiba ama

günaydin,
cok gecmis olsun canim ya... simdi nasilsin? Insallah bir an önce rahatlarsin ya...kendine dikkat et..

sizlerede günaydinlar hanimlar, insallah güzel hafta sonu gecirdiniz...

Bulantisi olanlarin bulantilarinin bir an önce gecmesi dileklerimle.. güzel bir hafta olur insallah diyorum...selamlar sevgiler

sizlerede günaydinlar hanimlar, insallah güzel hafta sonu gecirdiniz...

Bulantisi olanlarin bulantilarinin bir an önce gecmesi dileklerimle.. güzel bir hafta olur insallah diyorum...selamlar sevgiler

bugün kimselerin keyfi yok ne yazıkki inşallah öğleden sora şenleniriz..

insallah vusicim ya,

neselendirmek icin ne yapabiliriz acaba ???:44::44:

günaydın cancanlar
nar yiyen güeller elinizi oraınıza buranıza sürmeyin öle diyorlar gerçi kaşıklla yiyenlerde sorun yok de ben direk şulap diye ağzımla kabuğundan ayırdığımdan daha henüz yemeye başlayamadım
iyi haftalar kızlar neşelenelim kendimize gelelim zira bende dün temizlik yaptım totomun belimin ağrısından duramıyom ama olsun haftamız güzel olsun.. bu arada kızımız babasıyla tanıştı nihayet artık ufak ufak ıvır zıvır almayada başladım ayrıca ben artık kesinlikle eski pantolanları giyemiyorum kilo olarakda kızlar 14. haftaya kadar 1-1,5 kilo falandı ama şuan imkanı yok eski pantolanlar kullanım dışı...evdeki tartıya göre de suan 2,5 kilo oldu haydeeeee bakalımmmm....
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydin sanada canim,

aslinda tünaydin demem gerek artik, vakit ögle oldu . Nar henüz yemedim ben, buradada cok pahali canim ya, sanki elmas satiyorlar , ama alirsam yeme konusunda tavsiyene uyucam canm ), genelde esim taneler, bende kasikla yerim.

Eski pantalonlarim benimde malesef olmuyor, göbegimden dügmesi kapanmiyor. Dügmeyi acik birakincada bu sefer fermuar acilip gidiyo... kilomu henüz su an bilmiyorum, insallah cok kiilo almayiz ya, sonra vericez diye canimiz cikar

canım yaa olmadı şimdi yakın olsak yollardık ama gelene kadar nardan geriye suyu kalır herhalde... benim hiç canım istemiyor açıkcası ben mandalinaya devam bakalım sonra ne olacak...

Allaaahhhh'ııııımmm bu bulantılar benide mahvetti 3. aydan sonra bitmesi lazım bugün 3 bitiyor ama bende tık yok. Kızımda da 5.5 aylığa kadar devam etmişti korkuyorum

Kızlaaar bu çıkarmalardan sonra ne pis bir midem var ki canımı çektirdiniz akşam eve giderken nar almalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…