canım yaa olmadı şimdi yakın olsak yollardık ama gelene kadar nardan geriye suyu kalır herhalde... benim hiç canım istemiyor açıkcası ben mandalinaya devam bakalım sonra ne olacak...
ikili testimiz iyi çıktıı ben devlette gidiyorum ama iyi bi doctor ve özel hastane bulmam gerek..sırf doktora güvendiğimden katlanıodum ama olmuo ağaç oluosun devlet hastanelerinde..
sonra sağlık ocağına gitmeyen varsa aile hekimlliği her yerde var sanırımm sağlık ocağına gebe kaydı olunması gerekiomuşş, baya bilgilendiriolar gerçi bildiğimiz şeyler ama dinlemek hoş oluoo..
benimde sinridim problemim başladıı sürekli yiyorum ama 2-3 günde bir wc ye çıkmaya başladım..hamilelikte kabızlık normalmiş ama nolacak bu böle :S,,, birde göbeğim kaşınmaya başladı,, geceleri de uyuyamıyorum öle deliksiz illa uykum kaçıoo bi ara,,
çin takvimine göre de oğlum olcak benim içime de öyle düştü...sanırım üçlü teste örenmiş oluruz...
doğum şekli ne zaman belli olur acep doctorlar normal yada sezeryan diyorlarya hangi aylarda böyle diorlar acaba..sezeryan olunca ikinciye 3 yıl önceden izin verilmiyo galiba..
bazıları ilk muayenede çatısı dar olanalra hemen öneriyor ama sanırım doğumdan önce çok fena bir muayene yapılıyor çatı açıklığı nasıl ona bakıyorlar ondan sonra kesinleşiyor birde çocuğun kilosuna göre söylüyorlar son ayda.. sezeryandan sonra 2-3 sene bebiş yapılmıyordu ablam 11 sene önce doğum yaptığında dr öyle demişti ama şimdi değişmiş olabilir.
günaydin sanada canim,
aslinda tünaydin demem gerek artik, vakit ögle oldu. Nar henüz yemedim ben, buradada cok pahali canim ya, sanki elmas satiyorlar , ama alirsam yeme konusunda tavsiyene uyucam canm ), genelde esim taneler, bende kasikla yerim.
Eski pantalonlarim benimde malesef olmuyor, göbegimden dügmesi kapanmiyor. Dügmeyi acik birakincada bu sefer fermuar acilip gidiyo... kilomu henüz su an bilmiyorum, insallah cok kiilo almayiz ya, sonra vericez diye canimiz cikar
ben ikisinide dr verdi kullanıyorum.progestan fitil olarak hamileliğim 6.haftasından beri kullanıyırum.elevitde hamile olduğumu öğrendiğimden beri .neden sordun canım?
arkadaşlar tekrardan merhaba,
ben de narı çok severim ve her akşam bi tane yiyorum zararı yoktur inşallah.
buarada çatlaklar için vaselinin kakao yağını kullanmaya başladım, inşallah çatlamam.
arkadaşlar bi uzmann yazısını okudum da günde 6-8 bardak su içmek çatlak oluşumunu azaltıyormuş.benim su içmek çok aklıma gelmiyor ya.
arkadaşlar bi uzmann yazısını okudum da günde 6-8 bardak su içmek çatlak oluşumunu azaltıyormuş.benim su içmek çok aklıma gelmiyor ya.
benim de doktorum hamileliğin olmazsa olmazlarının başında su içmek geliyor dedi ve günde 2 litre su mutlaka içmelisin dedi.
buarada biraz önce doktorum aradı ikili testin sonucunu bildirmek üzere, çok şükür iyi çıkmış. ben de narı sordum bi sakıncası olur mu die, günde 1 2 narın zararı değil faydası olur dedi arkadaşlar.
ayrıca bazı batıl inanışlarda hamilelikte nar yiyenin bebeğinin kirpikleri uzun olurmuş :))))
valla çok hoşsunuz kızlar ya benim yanımda var cnm nar ve habire yiyorum valla bitmiyo da çok şükür eşim bıktı gerçi sürekli farklı şeyler istememden ne yapacaz bilmiyorum bugün de cnm zeytinyağlı pırasa istedi eve gidip yapmam lazım
sabahtan beri deli gibi midem bulanıyordu, 2 kere çıkarttım, ama sonra ne yaptım öğlen aldığım koca bir narı yedim.....
hamileligin ücüncü ayindan sonra as ermeler bitiyormus diye duymustum ama ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum... Benim öyle pek bisey canim cekmiyor yafff..bendemi bir sorun var acep
Annenin yediklerine göre de bebislerin damak zevki gelisiyor, yani mesela yengem ilk hamileliginde bolca erik, cilek falan tüketmisti - simdi ogluda erigi ve cilegi cok seviyor... sanirim bu tesbit dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?