günaydın kızlar haftasonum berbar geçti tüm tatil boyunca hastanedeydim bulantılarım sonucu 6 defa çıkardım sonunda eşim beni hastaneye götürdü doktor serum taktı ve yatış istedi berbatım ve hala etkisindeyim çok kötüymüş yediklerini çıkarmak
geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir
ay cnm valla çok sağol inş aynı sıkıntıyı yaşamam tekrar ve allah kimseye de yaşatmasın çok zormuş erzuruma muayeneye geldiğinde misafirim ol çalışıyorum zaten hafta içi işyerinde haftasonu evdebeklerim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:)
Ne zor geliyor sabah kalkıp işe gelmek hele birde şu tobüsler Allah' ım Allah' ım kızlar sanki benim bulantılarım geçmesi gereken yerde fazlalaştı. Normal mi sizce gittikçe iyi olmam gereken yerde kötüleşiyorum
belkide dediğin gibi şimdilik göbekler yavaş yavaş sivrildiğinden hep böylemi olacak sanıyoruz ki acaba gerçekten bu koca pantolonların içini tamamen dolduracak mıyız acep...evet sana katılıyorum,ben de önce LCW'ye gittim,kot alayım diye büyük bir hevesle,en küçüğü bile çuval gibi oldu yaa,nasıl kalıptır anlamadım,hayır o kadar çiroz bi tip de değilim,36-38 beden pantolon giyerim genelde,1.60 boyundayım 52 kiloyum şu anda,ama hamile pantolonları çok büyük gerçekten.Sonra kumaş hamile pantolonu aldım,güya x-small muş bedeni ama o bile bol geliyo,okulda falan topluyorum belini arada.Gerçekten de beden aynı kalıp sadece belini lastik yapsalar daha iyi olurdu,ya da cidden çok şişicez ama biz farkında değiliz,bilmiyorum artık:44:
iyi fikir aslında deneyebilirim, öncelikle becerikli ve astarını yüzünden pahalı çıkarmayacak bir terzi bularak.kızla ben ilk hamileliğimde pantalonlarımın bellerini yaptırmıştım.mesela kotlarımın bel kısımlarını kesip kalın ribana taktırmıştım.4-5 ayına kadar onları giymiştim.çok rahat etmiştim.çünkü hamile kıyafetleri söylediğiniz gibi çok bol oluyordu.
merhaba,benim ilk kanamam olunca hap olarak aldım son kanamam olduğundada doktor bir aplikatör şeklinde verdi ilaç vajinaya sokulup ilaç içeri sıkılıyor.önce çok korktum ama şükür 3gün süren kanamamı durdurdu ama 15günlük tedavi sonuna kadar kullanacağım tekrarlamasından korkuyorum.Gözün aydın progestan bende kullanıyorum halen devam ediyorum ayrıca içine hiç kurt düşmesin benim kanamam olduğu halde bebişim şükür sağlıklı yerinde:) Ben fitil olarak kullanmaktan korktum ağızdan alıyorum ama beni inanılmaz sersemletiyor ve halen devam edeceğim kanaman olmadığı sürece korkma . Allah tamamına erdiiri inşallah hepimizi de:)
merhaba haticecan,selam kizlar,
nasilsiniz iyimisiniz??? Haftasonunuz nasil gecti?? Insallah herkes iyidir, bebislerde... öpüyorum...selamlar
korkma içini ferah tut, insanlar ne ilaçlar içiyorlar hasta olup antibiyotik kullanıyorlar...tabi içmemek en iyisi ama bir defadan bişi olacağını sanmam.benimde çok baş ağrım oldy geçmedi minoset kullandım.daha önce hamilelik şüphesi varken yani çalışmaların daha başında ve hamile olduğumdada doktorum bana zorda kalınca minoset kullan başka kullanma dedi aklında olsun.merhaba kızlar..
bı sorum var yhaa lutfen cevap
dunden berı dayanılmayacak bas agrım vardı..dr umada ulasamadım ..caresız acıyı cekıyordum..
bugun kayınvalıdeme gıttım bana aspırıni sutle ıcersem bebege ılac olarak zararının olmayacagını soledı.kendısı 45 ınde dogum yaptı..yanı 4 sene oldu kendınınde mıgrenı oldugu ıcın haftada 1 defa sutle ıctıgını soledı..
bende 1 aspırını 1 bardak sutle bırlıkte ıctım.. bır saate kadar bas agrım hafıfledı..
eve yenı geldım anca fırsatım oldu..
ınt.hamılelerde aspırın kullanımını arastırdım..kımısınde yararlı kımısınde zararlı yazıo..cıkamadımısın ıcınden..yarın dr umu arıcam tekrar ama sızlere sormak ıstedım..bısey olmayacak dıılmı(
vaay hemen yemeliyim annesi gibi kipriksiz olmasın babası gibi türkan şoray kiprikli olsun kızım.e denemekte yarar var belki olur.ayrıca bazı batıl inanışlarda hamilelikte nar yiyenin bebeğinin kirpikleri uzun olurmuş :))))
Allah allah ilk kez duydum.eğer benim kız hamilelikte yediğime yemediğime göre kişilik alırsa süper hiiç kilo sorunu olmaz çokkk sağlıklı olur. hamurişi,yağlı,et yemekleri,kızartmalar hepsinden nefret ediyordum...kesinlikle doğru.benim oğlum mantarı çok seviyor çok yemiştim.balığı çok severim ama hamileliğimde hiç canım çekmemişti balığı yemiyor.yoğurttan tiksinmiştim yoğurt yediremiyorum daha doğrusu yemek problemimiz çok fazla oğlumun bunda da hep dua ediyorum allahım yiyen bi çocuğum olsun.bakalım şimdilik her şey yiyorum inş bebeğim de yemeği sever.
günaydııınnn....günayyyydıııınnn topikimiziiin cici anneleriiiiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:)
Ne zor geliyor sabah kalkıp işe gelmek hele birde şu tobüsler Allah' ım Allah' ım kızlar sanki benim bulantılarım geçmesi gereken yerde fazlalaştı. Normal mi sizce gittikçe iyi olmam gereken yerde kötüleşiyorum
ayyyyyy geçmiş olsun 20lik diş gerçekten zor üzüldüm ama grip için hemen bal zancefil yap ben geçen hafta öyleydim çabucak toparladımkendimi bu günün çenesi düşüğü ila ediyoruummama haftasonu yoktuum çok geride kalmışım...:78:
iki kötü haber var benden;
1-yirmilik dişim çıkıyor.çıldırtıyor beni...
2-bademciklerim şişti sanırım grip kapımda, halsizim
kendimi bu günün çenesi düşüğü ila ediyoruummama haftasonu yoktuum çok geride kalmışım...:78:
iki kötü haber var benden;
1-yirmilik dişim çıkıyor.çıldırtıyor beni...
2-bademciklerim şişti sanırım grip kapımda, halsizim
günaydın kızlar bende işe yeni gelebildim bugün de iyi değilim 3 ay boyunca bulantı ve kusma bilmeyen ben haftasonundan beri feciyim
hemen eve gidince ilk işim bu olacak, sağolasın.ayyyyyy geçmiş olsun 20lik diş gerçekten zor üzüldüm ama grip için hemen bal zancefil yap ben geçen hafta öyleydim çabucak toparladım
evet gerçekten çok zormuş,başımın sağ tarafı resmen sızlıyo kulağım bile ağrıyor sese dayanamıyorum. babannem iki büyük acı bilirim biri diş ağrısı diğeri doğum sancısı derdi... şimdi diş ağrısı çekiyorum sonra doğum sancısında sıra.valla bugün sesi çıkmıyo kimsenin, iyi oldu :)
haberler cdden kötü geçmiş olsun canım, yirmilik dişle uzun bi süre cebelleşmen gerekicek ne yazıkki
ne demek olduğunu iyi bilirim,operasyonla aldırdım ama ne çektimmm...
hemen kendine vitamin depola.. ılık suya bol limonn sık iç..severmisin bilmem ama ben sevmediğim halde içmek zorunda kalıyorum
şu tylolhot dan bi farkı yok, hem terletiyo,hem de boğazdaki mikropları kırıyo..
evet buranın dr u ilan ediyorum kendimi bugüüüünnn
inşallah geçicidir canım belki farkında olmadan bişi dokunmuştur. bendede bazen vuruyor üf diyorum hani üçüncü ayda bitecekti ama şükürki ilk üç ay olduğu gibi devamlı olmuyor en fazla üç güne geçiyor.inşallah seninkide öyledir devamlı olmaz geçer.günaydın kızlar bende işe yeni gelebildim bugün de iyi değilim 3 ay boyunca bulantı ve kusma bilmeyen ben haftasonundan beri feciyim
benim 2 gündür garip bir durumum var
kocaman olan göbeğim indi eski haline döndü.
düzenli yemek yememe ve hiç kusmamama rağmen 5 günde 1,5 kg vermişim
kesinlikle ne bulantı ne başka bir belirtim var aksine kendimi çok enerjik hissediyorum
Ya nasıl diyeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki sorun var. Allah tekrarlatmasın söylemesi bile zor sanki bebeğimin varlığının devam ettiğinden emin değilim gibi hissediyorum.
perşembe günü 2 li test için randevum var. Bir yandan 2 gün nasıl bekleyeceğim diyorum bir yandan da asla gitmek istemiyorum
benim 2 gündür garip bir durumum var
kocaman olan göbeğim indi eski haline döndü.
düzenli yemek yememe ve hiç kusmamama rağmen 5 günde 1,5 kg vermişim
kesinlikle ne bulantı ne başka bir belirtim var aksine kendimi çok enerjik hissediyorum
Ya nasıl diyeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki sorun var. Allah tekrarlatmasın söylemesi bile zor sanki bebeğimin varlığının devam ettiğinden emin değilim gibi hissediyorum.
perşembe günü 2 li test için randevum var. Bir yandan 2 gün nasıl bekleyeceğim diyorum bir yandan da asla gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?