2012 nisan anneleri haydi buraya...

geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir

slm kızlar,ben fena durumdayım kasıntıdan ölecem göğüslerım acaıp kasınıyo kasımaktan oldum,tahrıs oldular kaşımaktan yazık ( uykudan bıle uyandırıyo
bebe yagı aldım lıerac krem aldım suruyorum 10 dk. sonra kaşıntı yıne başlıyo
bu arada ebru sallının pılates cd sını aldım bugun başlıyorum pılatese

Selam kızlar, birkaç gündür hastalıktan kafamı kaldıramadığım için netde vakit geçiremedim. ama çok şükür atlattım rahatsızlığı. daha iyiyim. en azından boğazım artık yanmıyor bakıyorum bu hafta nar haftası ilan edilmiş bu arada bilimsel bir deneyle annenin yediklerinin gerçekten bebeğin damak zevkini doğrudan etkilediği tespit edilmiş. milliyette okumuştum. hatta sadece hamilelik değil emzirme döneminde de yediklerimiz önemliymiş. ne kadar çeşitli yersek bebekler de katı gıdaya geçtiklerinde zorlanmadan kabulleniyorlarmış yani. ayrıca suyla ilgili yorumlar da vardı. aynen en az 2 litre su içmemiz lazımmış. çünkü vitamin ve minerallerin bebeğe daha hızlı ve kolay ulaşmasını sağladığı gibi aminiyo sıvısını da etkiliyormuş. çok önemli kızlar. ben elimden geldiğince gün içinde içtiğim su miktarını sayıyorum. bazen bardak hesabı bazen pet şişe hesabı.

Haftaya cinsiyet için doktora gidicem bakalım haftaya 16 haftalık olucaz Allahın izniyle. artık gösterir umarım.listeye eklenebiliriz biz de inşallah hepimizin iyidir bebişleri. en önemlisi de bu zaten. gözün aydın znrcnk canım, kızın babasına kavuşmuş sen de kocana. keyfini çıkar bu günlerin. tek tek yazmak istediğim ya da durumuna yorum yapmak istediğim çok arkadaşım var ama inanın hala tam formumda değilim.:2: kısaca yeni gelenlere hoşgeldin, bulantısı, sıkıntısı olan arkadaşlarıma da en kısa sürede sağlık ve huzur diliyorum.

geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir

ay cnm valla çok sağol inş aynı sıkıntıyı yaşamam tekrar ve allah kimseye de yaşatmasın çok zormuş erzuruma muayeneye geldiğinde misafirim ol çalışıyorum zaten hafta içi işyerinde haftasonu evde beklerim

ayy saol canım çok tatlısın

günayyyydıııınnn topikimiziiin cici anneleriiiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:)

Ne zor geliyor sabah kalkıp işe gelmek hele birde şu tobüsler Allah' ım Allah' ım kızlar sanki benim bulantılarım geçmesi gereken yerde fazlalaştı. Normal mi sizce gittikçe iyi olmam gereken yerde kötüleşiyorum

bulantılar bende tekrar başgöstermeye başladı..tam bitti derken
normal mi ben de bilmyiorum

belkide dediğin gibi şimdilik göbekler yavaş yavaş sivrildiğinden hep böylemi olacak sanıyoruz ki acaba gerçekten bu koca pantolonların içini tamamen dolduracak mıyız acep...

iyi fikir aslında deneyebilirim, öncelikle becerikli ve astarını yüzünden pahalı çıkarmayacak bir terzi bularak.

merhaba,benim ilk kanamam olunca hap olarak aldım son kanamam olduğundada doktor bir aplikatör şeklinde verdi ilaç vajinaya sokulup ilaç içeri sıkılıyor.önce çok korktum ama şükür 3gün süren kanamamı durdurdu ama 15günlük tedavi sonuna kadar kullanacağım tekrarlamasından korkuyorum.

selam kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz??? Haftasonunuz nasil gecti?? Insallah herkes iyidir, bebislerde... öpüyorum...selamlar
merhaba haticecan,
haftasonum bol bol gezmede geçti ve tanışları ziyarete gittim tanıştırdım kızımla. kimse inanamadı hamile olduğuma ama nasıl işse sanki akrabağ ziyareti iyi geldi kızıma karnım çok bariz çıktı artık gören bebek olduğunu rahat anlar.

korkma içini ferah tut, insanlar ne ilaçlar içiyorlar hasta olup antibiyotik kullanıyorlar...tabi içmemek en iyisi ama bir defadan bişi olacağını sanmam.benimde çok baş ağrım oldy geçmedi minoset kullandım.daha önce hamilelik şüphesi varken yani çalışmaların daha başında ve hamile olduğumdada doktorum bana zorda kalınca minoset kullan başka kullanma dedi aklında olsun.

ayrıca bazı batıl inanışlarda hamilelikte nar yiyenin bebeğinin kirpikleri uzun olurmuş :))))
vaay hemen yemeliyim annesi gibi kipriksiz olmasın babası gibi türkan şoray kiprikli olsun kızım.e denemekte yarar var belki olur.

Allah allah ilk kez duydum.eğer benim kız hamilelikte yediğime yemediğime göre kişilik alırsa süper hiiç kilo sorunu olmaz çokkk sağlıklı olur. hamurişi,yağlı,et yemekleri,kızartmalar hepsinden nefret ediyordum...

günayyyydıııınnn topikimiziiin cici anneleriiiiiiiiiiii
günaydııınnn....

kendimi bu günün çenesi düşüğü ila ediyoruumm ama haftasonu yoktuum çok geride kalmışım...:78:

iki kötü haber var benden;
1-yirmilik dişim çıkıyor.çıldırtıyor beni...
2-bademciklerim şişti sanırım grip kapımda, halsizim

geçmiş olsun aynı problem bendede var. bulantılarım hiç geçecek gibi değil artık bu durum beni iyice yıprattı, boğazlarım tahriş oldu inanki. önceden kreker falan yerdim iyi gelirdi artık onlardanda tiksindim

ayyyyyy geçmiş olsun 20lik diş gerçekten zor üzüldüm ama grip için hemen bal zancefil yap ben geçen hafta öyleydim çabucak toparladım

valla bugün sesi çıkmıyo kimsenin, iyi oldu :)

haberler cdden kötü geçmiş olsun canım, yirmilik dişle uzun bi süre cebelleşmen gerekicek ne yazıkki
ne demek olduğunu iyi bilirim,operasyonla aldırdım ama ne çektimmm...
hemen kendine vitamin depola.. ılık suya bol limonn sık iç..severmisin bilmem ama ben sevmediğim halde içmek zorunda kalıyorum
şu tylolhot dan bi farkı yok, hem terletiyo,hem de boğazdaki mikropları kırıyo..
evet buranın dr u ilan ediyorum kendimi bugüüüünnn

günaydın kızlar bende işe yeni gelebildim bugün de iyi değilim 3 ay boyunca bulantı ve kusma bilmeyen ben haftasonundan beri feciyim

günaydın kızlar bende işe yeni gelebildim bugün de iyi değilim 3 ay boyunca bulantı ve kusma bilmeyen ben haftasonundan beri feciyim

bende 3ay pek bişey görmedim, yengem demekki 3.aydan sonra olucak bulantılar demişti... varmış bi bildiği..

kızlarrr reklam gibi olacak ama paylasmadan edemedim işte

eti hoşbeşi keşfettim harikaaa

bu arada bulantım yine var tabii ki olmazsa olmazlarımızdan

aksam bırara kesılır gıbı odu paranoyak mı oldum ne ay acaba

bebegıme bırsey mı oldu kı dedım 5 dk sonra bir azdı ki sormayın gitsin

tamam dedim daha acmam agzımı

ayyyyyy geçmiş olsun 20lik diş gerçekten zor üzüldüm ama grip için hemen bal zancefil yap ben geçen hafta öyleydim çabucak toparladım
hemen eve gidince ilk işim bu olacak, sağolasın.

evet gerçekten çok zormuş,başımın sağ tarafı resmen sızlıyo kulağım bile ağrıyor sese dayanamıyorum. babannem iki büyük acı bilirim biri diş ağrısı diğeri doğum sancısı derdi... şimdi diş ağrısı çekiyorum sonra doğum sancısında sıra.
limon getirmiştim iş yerine ama yeme vaktim olmadı dilimleyip yemek iyi geliyordu normalde inşallah düzelirim.

inşallah geçicidir canım belki farkında olmadan bişi dokunmuştur. bendede bazen vuruyor üf diyorum hani üçüncü ayda bitecekti ama şükürki ilk üç ay olduğu gibi devamlı olmuyor en fazla üç güne geçiyor.inşallah seninkide öyledir devamlı olmaz geçer.

benim 2 gündür garip bir durumum var

kocaman olan göbeğim indi eski haline döndü.
düzenli yemek yememe ve hiç kusmamama rağmen 5 günde 1,5 kg vermişim
kesinlikle ne bulantı ne başka bir belirtim var aksine kendimi çok enerjik hissediyorum

Ya nasıl diyeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki sorun var. Allah tekrarlatmasın söylemesi bile zor sanki bebeğimin varlığının devam ettiğinden emin değilim gibi hissediyorum.
perşembe günü 2 li test için randevum var. Bir yandan 2 gün nasıl bekleyeceğim diyorum bir yandan da asla gitmek istemiyorum

kötü düşünme, en son ne zaman kontrole gittin? kontroller arası zaman geçerken bazen olur bende kontrole gideceğim zaman hep tedirginlik oluyor hala kalbi atıyormu hareket ediyor mu iyi mi? hiç bir problem yokken bile kontrolün üstünden zaman geçip tekrar ultrasyon masasına yatarken korkuyorum acaba bi sorun var mı diye...böyle bir kaygıdır sakın kötü düşünme.bulantı gidince doğal olarak halsizlik azalıyor enerji artıyor. vücudumuzun kalori ihtiyacı artıyor ya belki yemek yesende gereken kaloriyi alamıyorsundur o sebeptendir kilo kaybın. ben normalde yesem şimdiki yediğimi ooo çoktan haftada 2 kilo alırdım ama almıyorum hatta bir gün normal yesem hemen sonraki günler tartıya yansıyor. iyi düşünerek 2gün bekle bebeğini göreceksin hareketlerini göreceksin güzel düşün ve temiz bi ikili test sonucun olacak (ama risklide çıkarsa korkma, hergün riskli sonucum çıktı ama bebeğim sapasağlam diyen tanıdıklarımın sayısı artıyor.haftasonu 2bebek görmeye gittim ikisindede çok yüksek risk çıkmış ama maaşallah nasıl sağlıklı ve tatlılar)

iyi düşün iyi olsun lütfen.. eminim hiç kimsenin bir günü diğer gününe benzemiyodur..
benimde farklı farklı oluyor heranım.. bende telaşlanıyorum, tamamen duygularımız ve korkularımızla iligli
sanırım normal şeyler..
içini ferah tut,allah hayırlısı neyse onu verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…