2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam kızlar,ben de grip olucam galiba yaa,boğazım acıyo,hani böyle gıcık yapar da yanar falan öyle,2 gecedir doğru düzgün uyutmuyo boğazım.Pastil alsam mı dedim,prospektüsüne baktım hamileler doktora danışsın diye yazıyodu,vazgeçtim sabah bal +zencefil yapıp bi çay kaşığı attım ağzıma,ıhlamur falan kaynattım akşam,bol limonlu içtim,bol meyve ymeye çalışıyorum,nar da almıştım,bu akşam da onu yiyeyim bari,1-2 tane yiyince zararı olmaz heralde narın,bir de 12. haftayı bitirdik artık,düşük riski de azaldı,her meyvenin şifası var bence,kararında yedik mi sorun olacağını sanmıyorum ben.

Sağolasın içimi biraz rahatlattın. Kendi kendime telkin yapmaya çalışıyorum 34 yaşındayım başaramıyorum.
Eşime de söylemeye çalıştım bu duygularımı anlamıyor anlamak istemiyor umurunda değil sanki. Zaten geçen gebeliğimde de, iyi oldu hazır değildim zaten demişi. Bunda da çok istekli olduğunu düşünmüyorum nedense çok kızgınım ona aslında.

Ben mayıs ayında karnımda kalbi durdurduğu için bu gebeliğimde kalp atışını gördüğümden beri her hafta kontrolde aynı stresi yaşıyorum. Masaya yatınca gözlerimi kapatıyorum doktorum aç bak el sallıyor yada bak sana bakıyor diyor rahatlıyorum

Kontrole en son geçen salı gitmiştim haftaya Cuma gel sorun olmaz ise progestanı da bırakırız testlerini yaparım dedi. Doktorum çok iyi biri çok detaycı ama çokda pimpirikli 5 haftadır rahatlayamadım bir türlü.

3,5 yaşında oğlum da var. Kendimle uğraşmaktan çocuğumla ilgilenemiyorum. zaten yaramaz iyice çıldırdı bu günlerde . Eşimde 9 dan önce eve gelmiyor. Kafayı yiyorum galiba.

Tecrübeli bir hamileyim ama hiç böyle şeyler yaşamamıştım daha önce.Karın büyürse büyür 12 haftada neden küçülsün ki az en 10 cm inceldi.
2 gün sabredip sonunda zorlada olsa gideceğim. Sonuçta ne olursa olsun benim sağlığım için gitmem bakılması lazım.

benim şu an yaşadıklarımı düşmanım yaşamasın. hepinize endişesiz huzurlu hayırlı gebelikler diliyorum

doğru söylüyorsun
ben ilk gebeliğimde çalışıyordum ve kendimi dinlemeye gerçekten hiç vaktim yoktu
yüzümde çıkan sivilceden bile bir anlam çıkaracağım yakında
4 aydan itibaren herşey yoluna girecek sorunlar azalacak çok iyi biliyorum
sanırım geçen düşüğümün beni ne denli etkilediğini yeni yeni anlıyorum

gebelikte risk her zaman vardır ama sanırım perşembeyi de atlatırsam sanırım normal hayatıma tekrar geri döneceğim.

hayırlısı inşallah
teşekkürler

Son düzenleme:
slm anne adayları.. benimde doğum ortalama 23 nisana denk geliyor.. diş ağrısı çekenleri gördüm ve yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama zararı olmayan bir önerim olucak. 1 tane zeytini ikiye bölün ve ağrıyan dişinizin üstüne koyup bastırın öylece dursun orda.. ağrıyı alıyor. hiç inanmazdım bir zeytinin diş ağrısına iyi geliceğine ama test ettim onaylıyorum. :2:

faydalı olurmu bilemiorum ama denemende bi sakınca olmaz heralde oldukça doğal bi ürün..
bir doktor karanfilin aspirin gibi ağrı kesici etkisi olduğunu söylemişti. hani etli yemekler yedikten sonra sunarlarya küçük kahverengi çubuk gibi bişey..ben başım ağrıdığında ağzımda çinemiştim bikeresinde ağzım uyuşur gibi oldu ama faydası olduydu başımın ağrım geçmişti.

Tuzlu su ile gargara yapmanı tavsiye ederim, bana doktor önerdi geçen hafta.boğazdaki yanmayı geçiriyor. burnuna da çekebilirsin inanılmaz açıyor. sürekli ılık su içmek de iyi geldi. geçen hafta ben öyleydim. çok şükür senin yaptıklarına ilave olarak bunları da yaptım. geçti baya. geçmiş olsun.

çok ağrıyor dişim çoook çok çok...
ay geçsin artık dayanamıyorum....
çok geçmiş olsun tatlım, karanfilin iyi geldiğini ben de duymuştum. doktorun izin verirse arada parasetemol içeren ağrı kesici alırsın ama o da geçici bir çözüm. Allah en kısa sürede şifa versin.

gayet iyi gidiyordu canım, nazara geldin valla. bir oku üfle kendine. çok geçmiş olsun.

slm arkadaşlarr nisan sonu deniyor banada 11 hafta bitmek üzere aranıza geldim bendeee.....:79:

migi, ben de geçen hafta senin gibiydim ve baktım olmuyor doktorumu aradım, günde 3 tane parol alabilirsin, deniz suyu burun spreylerini de kullanabilirsin zararsız dedi, bir de ateşin 38i geçerse mutlaka bana haber ver dedi.
bir de istirahat etmemi söyledi ben 2 gün işe gidemedim arkasından da haftasonu hep yattım, şimdi iyiyim çok şükür.
bi de bol bol su iç.

merhaba kızlar bende tam 11 haftalık oldum bugün nasipse inşallah nisan sonuna geliyor bebişim. haftasonu 2li test yaptırcam Allahım hayırlısıyla çok sağlıklı bebekler versin bize

merhaba kızlar bende tam 11 haftalık oldum bugün nasipse inşallah nisan sonuna geliyor bebişim. haftasonu 2li test yaptırcam Allahım hayırlısıyla çok sağlıklı bebekler versin bize

tbrklr ....:81: bende haftaya yaptırıyorum testi....

benimde karnım çıktı valla otobüste yer vermeye başladılar:) buarada ikili testi yaptırdım kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak cinsiyetini de %90 erkek dedi :)

eski badylerimde acaip göbek cıkıo bol giyin,iorum hamile gibi durmuyorum kilo alıp göbek şişmiş gibi biras :)))) inanmıyorum bu testten mi tahmin etti canm hayırlısı olsunnn:)))) bende bu cuma gidicem :))) acaba tahmin edermi doktor ölüyorum meraktan:18:

arkadaşlar benim evde bir köpeğim var ve doktorum çocuk doğunca çocuğa değil ama hamilelik boyunca bana zararı olabileceğini söyledi. bi test yaptı köpek için.. günlerce uyku uyumadım test sonucu ya kötü çıkarsa diye. ama allahıma şükür test sonucum olumlu çıktı. yoksa hamileliğim bitene kadar annemde kalmak zorunda kalıcaktım ne köpeğimden vazgeçerim ne bebeğimden sonuçta 2 yıldır oda benim kızım gibi.. evinde kedisi köpeği olanlar sizdende hiç böyle bir tahlil istedimi doktorunuz?

ben 11. haftadayım ve geçen hafta gittiğimde doktoruma cinsiyetini sorduğumda bebeğin bacak arasını gösterdi. pipi değilmi o dedim. evet dedi. bacakalrının arsında bişey vardı bu aşağı doğru olsaydı kız olurdu ama yukarı doğru yani erkek % 90 dedi.. hiç bu kadar çabuk cinsiyetini öğreniceğim benimde aklıma gelmezdi.

öncelikle geçmiş olsun migi.mandalina portakal ve özellikle limon yemek çok iyi geliyor gribe.okurken dikkatimi çekti.narın ne gibi zararı var? ben çok yiyorum nar sevdiğim için.bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.payalşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…