kötü düşünme, en son ne zaman kontrole gittin? kontroller arası zaman geçerken bazen olur bende kontrole gideceğim zaman hep tedirginlik oluyor hala kalbi atıyormu hareket ediyor mu iyi mi? hiç bir problem yokken bile kontrolün üstünden zaman geçip tekrar ultrasyon masasına yatarken korkuyorum acaba bi sorun var mı diye...böyle bir kaygıdır sakın kötü düşünme.bulantı gidince doğal olarak halsizlik azalıyor enerji artıyor. vücudumuzun kalori ihtiyacı artıyor ya belki yemek yesende gereken kaloriyi alamıyorsundur o sebeptendir kilo kaybın. ben normalde yesem şimdiki yediğimi ooo çoktan haftada 2 kilo alırdım ama almıyorum hatta bir gün normal yesem hemen sonraki günler tartıya yansıyor. iyi düşünerek 2gün bekle bebeğini göreceksin hareketlerini göreceksin güzel düşün ve temiz bi ikili test sonucun olacak (ama risklide çıkarsa korkma, hergün riskli sonucum çıktı ama bebeğim sapasağlam diyen tanıdıklarımın sayısı artıyor.haftasonu 2bebek görmeye gittim ikisindede çok yüksek risk çıkmış ama maaşallah nasıl sağlıklı ve tatlılar)
iyi düşün iyi olsun lütfen.. eminim hiç kimsenin bir günü diğer gününe benzemiyodur..
benimde farklı farklı oluyor heranım.. bende telaşlanıyorum, tamamen duygularımız ve korkularımızla iligli
sanırım normal şeyler..
içini ferah tut,allah hayırlısı neyse onu verir..
çok ağrıyor dişim çoook çok çok...
ay geçsin artık dayanamıyorum....
selam kızlar,ben de grip olucam galiba yaa,boğazım acıyo,hani böyle gıcık yapar da yanar falan öyle,2 gecedir doğru düzgün uyutmuyo boğazım.Pastil alsam mı dedim,prospektüsüne baktım hamileler doktora danışsın diye yazıyodu,vazgeçtimsabah bal +zencefil yapıp bi çay kaşığı attım ağzıma,ıhlamur falan kaynattım akşam,bol limonlu içtim,bol meyve ymeye çalışıyorum,nar da almıştım,bu akşam da onu yiyeyim bari,1-2 tane yiyince zararı olmaz heralde narın,bir de 12. haftayı bitirdik artık,düşük riski de azaldı,her meyvenin şifası var bence,kararında yedik mi sorun olacağını sanmıyorum ben.
çok geçmiş olsun tatlım, karanfilin iyi geldiğini ben de duymuştum. doktorun izin verirse arada parasetemol içeren ağrı kesici alırsın ama o da geçici bir çözüm. Allah en kısa sürede şifa versin.çok ağrıyor dişim çoook çok çok...
ay geçsin artık dayanamıyorum....
gayet iyi gidiyordu canım, nazara geldin valla. bir oku üfle kendine. çok geçmiş olsun.günaydın kızlar haftasonum berbar geçti tüm tatil boyunca hastanedeydim bulantılarım sonucu 6 defa çıkardım sonunda eşim beni hastaneye götürdü doktor serum taktı ve yatış istedi berbatım ve hala etkisindeyim çok kötüymüş yediklerini çıkarmak
selam kızlar,ben de grip olucam galiba yaa,boğazım acıyo,hani böyle gıcık yapar da yanar falan öyle,2 gecedir doğru düzgün uyutmuyo boğazım.Pastil alsam mı dedim,prospektüsüne baktım hamileler doktora danışsın diye yazıyodu,vazgeçtimsabah bal +zencefil yapıp bi çay kaşığı attım ağzıma,ıhlamur falan kaynattım akşam,bol limonlu içtim,bol meyve ymeye çalışıyorum,nar da almıştım,bu akşam da onu yiyeyim bari,1-2 tane yiyince zararı olmaz heralde narın,bir de 12. haftayı bitirdik artık,düşük riski de azaldı,her meyvenin şifası var bence,kararında yedik mi sorun olacağını sanmıyorum ben.
merhaba kızlar bende tam 11 haftalık oldum bugünnasipse inşallah nisan sonuna geliyor bebişim. haftasonu 2li test yaptırcam Allahım hayırlısıyla çok sağlıklı bebekler versin bize
ya hatunlar karınlar cıktımı merak ediyorum benim cıktı biras yaaa
ya hatunlar karınlar cıktımı merak ediyorum benim cıktı biras yaaa
benimde karnım çıktı valla otobüste yer vermeye başladılar:) buarada ikili testi yaptırdım kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak cinsiyetini de %90 erkek dedi :)
eski badylerimde acaip göbek cıkıo bol giyin,iorum hamile gibi durmuyorum kilo alıp göbek şişmiş gibi biras :)))) inanmıyorum bu testten mi tahmin etti canm hayırlısı olsunnn:)))) bende bu cuma gidicem :))) acaba tahmin edermi doktor ölüyorum meraktan:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?