kendimi bu günün çenesi düşüğü ila ediyoruummama haftasonu yoktuum çok geride kalmışım...:78:
iki kötü haber var benden;
1-yirmilik dişim çıkıyor.çıldırtıyor beni...
2-bademciklerim şişti sanırım grip kapımda, halsizim
ben 11. haftadayım ve geçen hafta gittiğimde doktoruma cinsiyetini sorduğumda bebeğin bacak arasını gösterdi. pipi değilmi o dedim. evet dedi. bacakalrının arsında bişey vardı bu aşağı doğru olsaydı kız olurdu ama yukarı doğru yani erkek % 90 dedi.. hiç bu kadar çabuk cinsiyetini öğreniceğim benimde aklıma gelmezdi.
merhaba elemsu, gecmis olsun canim... kasintida zordu ya...insallah bi ran önce gecer. Hamile pilatesini bizde mi yapsak acabaslm kızlar,ben fena durumdayım kasıntıdan ölecemgöğüslerım acaıp kasınıyo kasımaktan oldum,tahrıs oldular kaşımaktan yazık ( uykudan bıle uyandırıyo
bebe yagı aldım lıerac krem aldım suruyorum 10 dk. sonra kaşıntı yıne başlıyo
bu arada ebru sallının pılates cd sını aldım bugun başlıyorum pılatese
Selam kızlar, birkaç gündür hastalıktan kafamı kaldıramadığım için netde vakit geçiremedim. ama çok şükür atlattım rahatsızlığı. daha iyiyim. en azından boğazım artık yanmıyorbakıyorum bu hafta nar haftası ilan edilmiş bu arada bilimsel bir deneyle annenin yediklerinin gerçekten bebeğin damak zevkini doğrudan etkilediği tespit edilmiş. milliyette okumuştum. hatta sadece hamilelik değil emzirme döneminde de yediklerimiz önemliymiş. ne kadar çeşitli yersek bebekler de katı gıdaya geçtiklerinde zorlanmadan kabulleniyorlarmış yani. ayrıca suyla ilgili yorumlar da vardı. aynen en az 2 litre su içmemiz lazımmış. çünkü vitamin ve minerallerin bebeğe daha hızlı ve kolay ulaşmasını sağladığı gibi aminiyo sıvısını da etkiliyormuş. çok önemli kızlar. ben elimden geldiğince gün içinde içtiğim su miktarını sayıyorum. bazen bardak hesabı bazen pet şişe hesabı.
Haftaya cinsiyet için doktora gidicem bakalımhaftaya 16 haftalık olucaz Allahın izniyle. artık gösterir umarım.listeye eklenebiliriz biz de inşallah hepimizin iyidir bebişleri. en önemlisi de bu zaten. gözün aydın znrcnk canım, kızın babasına kavuşmuş sen de kocana. keyfini çıkar bu günlerin. tek tek yazmak istediğim ya da durumuna yorum yapmak istediğim çok arkadaşım var ama inanın hala tam formumda değilim.:2: kısaca yeni gelenlere hoşgeldin, bulantısı, sıkıntısı olan arkadaşlarıma da en kısa sürede sağlık ve huzur diliyorum.
kendimi bu günün çenesi düşüğü ila ediyoruummama haftasonu yoktuum çok geride kalmışım...:78:
iki kötü haber var benden;
1-yirmilik dişim çıkıyor.çıldırtıyor beni...
2-bademciklerim şişti sanırım grip kapımda, halsizim
benim 2 gündür garip bir durumum var
kocaman olan göbeğim indi eski haline döndü.
düzenli yemek yememe ve hiç kusmamama rağmen 5 günde 1,5 kg vermişim
kesinlikle ne bulantı ne başka bir belirtim var aksine kendimi çok enerjik hissediyorum
Ya nasıl diyeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki sorun var. Allah tekrarlatmasın söylemesi bile zor sanki bebeğimin varlığının devam ettiğinden emin değilim gibi hissediyorum.
perşembe günü 2 li test için randevum var. Bir yandan 2 gün nasıl bekleyeceğim diyorum bir yandan da asla gitmek istemiyorum
slm anne adayları.. benimde doğum ortalama 23 nisana denk geliyor.. diş ağrısı çekenleri gördüm ve yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama zararı olmayan bir önerim olucak. 1 tane zeytini ikiye bölün ve ağrıyan dişinizin üstüne koyup bastırın öylece dursun orda.. ağrıyı alıyor. hiç inanmazdım bir zeytinin diş ağrısına iyi geliceğine ama test ettim onaylıyorum. :2:
slm arkadaşlarr nisan sonu deniyor banada 11 hafta bitmek üzere aranıza geldim bendeee.....:79:
selam arkadaşlar ben de 2012 nisan anne adayıyım. aranıza katılmakta geç kaldım sanırım. ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak. tüp bebek annesi olucam rabbimin izniyle. allah hepimize kolaylıklar sağlasın bir avazda kurtarsın inşallah. bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız zamanlarda nasip olsun inşallah. bizi de bebeğimle aranıza alırsanız seviniriz.....
benimde karnım çıktı valla otobüste yer vermeye başladılar:) buarada ikili testi yaptırdım kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak cinsiyetini de %90 erkek dedi :)
ben 11. haftadayım ve geçen hafta gittiğimde doktoruma cinsiyetini sorduğumda bebeğin bacak arasını gösterdi. pipi değilmi o dedim. evet dedi. bacakalrının arsında bişey vardı bu aşağı doğru olsaydı kız olurdu ama yukarı doğru yani erkek % 90 dedi.. hiç bu kadar çabuk cinsiyetini öğreniceğim benimde aklıma gelmezdi.
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
kyeni görebildiklerimi de ekledim maşallah yaa nasıl çoğaldı...
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
kyeni görebildiklerimi de ekledim maşallah yaa nasıl çoğaldı...
günaydınlaaarrrrr...
hoşgeldiniz hanımlar aramızaaa...
ilk tablodan sonra eşitliği görmek hoş oldu.. oldukça çekişmeli gidicek.. sanki maça çıktık ben de ne diyosam :))
hava kapalı, yağmurlu ondan olsa gerekkk
günaydınlaaarrrrr...
hoşgeldiniz hanımlar aramızaaa...
ilk tablodan sonra eşitliği görmek hoş oldu.. oldukça çekişmeli gidicek.. sanki maça çıktık ben de ne diyosam :))
hava kapalı, yağmurlu ondan olsa gerekkk
valla doğru diyorsun ben kızlar erkekleri bastıracak diyordum ama başabaşa geldiler:)))
burada da hava öyle kapalı yağmurlu valla tam uyumalık zaten sabah yataktan öyle zor ayırdımki kendimi anlatamam.. daha da cumaya çookkk var yaaa...
neyse ne demişler havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsunn.... ammmmaaaannnnnn.
valla doğru diyorsun ben kızlar erkekleri bastıracak diyordum ama başabaşa geldiler:)))
burada da hava öyle kapalı yağmurlu valla tam uyumalık zaten sabah yataktan öyle zor ayırdımki kendimi anlatamam.. daha da cumaya çookkk var yaaa...
neyse ne demişler havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsunn.... ammmmaaaannnnnn.
bence deeee :)
bıraksalar beni şimdi 3gün kalkmadan uyurum heraldeee
bence deeee :)
bıraksalar beni şimdi 3gün kalkmadan uyurum heraldeee
yanlız bana hamilelik ters etki yaptı eskiden sabah uykum daha çok olurdu yani hafta sonları 10:30-11 uyurdum kaldıran olmasa daha da çok ama şimdi 8 dedinmi ayaktayım , sanırım akşam uykuları artınca gündüz uykuları azalmaya başlıyor
yanlız bana hamilelik ters etki yaptı eskiden sabah uykum daha çok olurdu yani hafta sonları 10:30-11 uyurdum kaldıran olmasa daha da çok ama şimdi 8 dedinmi ayaktayım , sanırım akşam uykuları artınca gündüz uykuları azalmaya başlıyor
Znrcnk sana katılıyorum aynen bende öyle zaten wc ye taşınmaktan geceleride pek uyuyamıyorum ama hafta sonları da erkenden ayaktayım.:)
evet oda var tabi habire çiş molası valla. birde azcık tutsam resmen acı çekiyorum içim patlıcak gibi oluyor okadar basınç fena fena...
vallahi benim doğumda nisan 23 gibi olucak ama beni görenler 6 aylık hamile sanıyolar. gaz desem gazda değil ikiz desem ikizde yok ama çok fazla benim karnım ya :2:
kızlar gece yatmadan 2-3 saat önce su tüketmeyi bitirin deniyor bu şekilde gece daha az kalkarmışız wc ye
arkadaşlar benim evde bir köpeğim var ve doktorum çocuk doğunca çocuğa değil ama hamilelik boyunca bana zararı olabileceğini söyledi. bi test yaptı köpek için.. günlerce uyku uyumadım test sonucu ya kötü çıkarsa diye. ama allahıma şükür test sonucum olumlu çıktı.yoksa hamileliğim bitene kadar annemde kalmak zorunda kalıcaktım ne köpeğimden vazgeçerim ne bebeğimden sonuçta 2 yıldır oda benim kızım gibi.. evinde kedisi köpeği olanlar sizdende hiç böyle bir tahlil istedimi doktorunuz?
kızlar gece yatmadan 2-3 saat önce su tüketmeyi bitirin deniyor bu şekilde gece daha az kalkarmışız wc ye
Znrcnk sana katılıyorum aynen bende öyle zaten wc ye taşınmaktan geceleride pek uyuyamıyorum ama hafta sonları da erkenden ayaktayım.:)
evet oda var tabi habire çiş molası valla. birde azcık tutsam resmen acı çekiyorum içim patlıcak gibi oluyor okadar basınç fena fena...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?