2012 nisan anneleri haydi buraya...

geçmişolsun canım.diş ağrısını hamileliğimin başında yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.iltihap yapmıştı sürekli zonkluyodu ve ben ağlıyodum.en sonunda b grubu antibiyotik kullandım doktor konntrolünde ancak öyle geçti.çok çıldırdığım anlarda karanfil yağını pamuğa damlatıp dişin üstüne koyuyodum.o biraz uyuşturuyodu.sanada tavsiye ederim.

selam arkadaşlar ben de 2012 nisan anne adayıyım. aranıza katılmakta geç kaldım sanırım. ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak. tüp bebek annesi olucam rabbimin izniyle. allah hepimize kolaylıklar sağlasın bir avazda kurtarsın inşallah. bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız zamanlarda nasip olsun inşallah. bizi de bebeğimle aranıza alırsanız seviniriz.....

ayy canm yaaa:=)))) ne heyecan ama bende bu hafta cuma gidicem haberleri veririm sizee:))))

merhaba elemsu, gecmis olsun canim... kasintida zordu ya...insallah bi ran önce gecer. Hamile pilatesini bizde mi yapsak acaba ), iyi olur aslinda...

merhaba martim,
sagol canim bu güzel bilgileri bizimle paylastigin icin...su icme meselesi benim canimi SIKIYOR, cok fazla icemiyorum ya..önceden isteyken 1 litreyi gecirirdim, ama hamile oldugumdan bu yana pek su icesim gelmiyor nedense... ama en iyisi sulu seylerden yemek belki o sekilde takviye edebilirim...

canim gecmis olsun, kolay degil 20lik dislerle ugrasmak, bendede var 2 tane cikmakta olan, Allaha sükür su an bir zararlari yok ama arada bir agriyor, herhalde cikiyorlar.. ilerde zaten alinmalari gerekte, benim gibi korkak olursa bir insan, zor aldirir ), ilk ikisini cektirmistim zaten...onlardan kurtuldum - insallah bunlardanda kurtulurum.. bogazin icin ilik suya limon ve bal ekle, ic...bendede vardi bogazda yanma, acik cay icine limon ve bal karistirdim ictim, faydasini gördüm... tekrar gecmis olsun..

canim lütfen kalbini ferah tut, inan ben de bazen o hislere kapiliyorum, bebegi henüz hissetmedigimizden oluyor bunlar.. benim randevumada daha 12 gün vardi, heyecandan ölüyordum, ama iki gündür agrim olunca sag kasigimda, bugün doktora gitme zorunda kaldim ve bebisimi gördüm..Allaha sükür sorun yok...seninkindede sorun yoktur, Allaha emanet bebislerimiz, ona güven ne olur...

hosgeldin burcu,
tesekkürler zeytin tavsiyesi icin, yeni bir sey daha ögrendik...

slm arkadaşlarr nisan sonu deniyor banada 11 hafta bitmek üzere aranıza geldim bendeee.....:79:

sende hosgeldin karaca,

hayirli olsun hamisligin...

sende hosgeldin leblebisekeri,

amin canim amin... hayirli olsun...

merhaba kizlar,

bugün bende doktora gittim, iki gündür sag kasigimda agri vardi, yani sanki biri bicak sokuyor gibiydi..ama sadece sol tarafta...bende endiselendim ve bu sabah doktora gittim, Allaha sükür hersey yolunda, rahim genisledigi icin olabilir agri dedi...bir sorun görünmüyor su an icin dedi...bol istirahat etmem gerekiyormus o yüzden rapor yazdi, haftaya sali tekrar kontrolüm var. Normalde asil randevum 28 ekimdeydi ama biz erken gittik artik )

Bu arada bebisin cinsiyetide belli oldu. 11ci haftada söyledigi gibi bugünde aynisini dedi, erkek olacak Allah nasip ederse... darisi diger ögrenemeyenlerin basina insallah...

selamlar sevgiler...

benimde karnım çıktı valla otobüste yer vermeye başladılar:) buarada ikili testi yaptırdım kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak cinsiyetini de %90 erkek dedi :)

günaydın kızlar bakıyorum aramızda erkek bebek anneleri çoğalmaya başladı yuppiiiiiiiiii

kızlar günaydın bu aralar pek giremedim gelişmeleri kaçırdım ama güzel haberler var maşallah.. öncelikle aramıza yeni katılan anneler heyırlı olsun hepinize haticecim demek oğlun olacak süper Allah tamamına erdirsin inşallah....senin yaşadığın kasık ağrılarını bende yaşamıştım hatta burayada yazmıştım aynen doktorda bana söylemişti rahim iplerimi ne uzadığından yani içeride alan genişliyor ondan demişti birde kasılmalar olabilir bu aralar ilişki olmasın demişti geçti ama hala alttan giren sızılar var onun da nedeni bebişin harektlerinden kaynaklıymış yani onu söylediğinden beri ben alttan lattan sızı girince vur kızım diyorum:)))
ben listeyi çoğaltıyprum bakalım atladıklarım hatırlatsın lütfen martim sen öğrendinmi bebeişi kaçırdımmı unuttummu :S

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek

kızlar nette sorun var şekil ekleyemiyorum fazla süsleyemedsim bunu böyle idare edelim ama güzzel birşey yapıcam düzelsin..

Znrcnk sana katılıyorum aynen bende öyle zaten wc ye taşınmaktan geceleride pek uyuyamıyorum ama hafta sonları da erkenden ayaktayım.:)

kızlar gece yatmadan 2-3 saat önce su tüketmeyi bitirin deniyor bu şekilde gece daha az kalkarmışız wc ye

Burcu-daisy doğum tarihimiz aynı benimde 23 nisan doğum tarihim :) aynen erkenden çıkmıştı karnım ablam şok olmuştu o benden daha önde aslında benimki neden çıkmıyor diye üzülüyordu. Gerçi benim 2. hamileliğim olduğu için olabilir diye nette okumuştum. 2. Bebekte karın çabuk çıkarmış :)
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için :)

vallahi benim doğumda nisan 23 gibi olucak ama beni görenler 6 aylık hamile sanıyolar. gaz desem gazda değil ikiz desem ikizde yok ama çok fazla benim karnım ya :2:

kızlar gece yatmadan 2-3 saat önce su tüketmeyi bitirin deniyor bu şekilde gece daha az kalkarmışız wc ye

ama yatmadan önce içilen suya da şifa diyorlar.ben zaten 2litre su içicem diyr yırtınıyorum 1,5 litresini ofiste içiyorum kalanıda evde artık nasıl denk gelrse yemekte ilaç alırken yatmadan önce 2 ye tamamlımde ilerleyen zmanlarda 3litre dicekler ondan korluyorum artık altıma bağlarım bende bez gerçekten soğukta da zor oluyor indir kaldır:))))

Canım bizimde köpeğimiz var ama doktor bana sormadı kedi, köpek besliyor musunuz diye ilk yapılan tahlillerde zaten tahilili yaptırtmış. Tüm hamilelere de yapılması gerekiyormuş. Şükür birşey çıkmadı ama ben genede dikkatli oluyorum çok yaklaşmamaya çalışıyorum. Sen genede dikkat et tatlım.

Amanııınnnn su içmemek ne mümkün wc ye gidiyorum sanki hiç girmemişim gibi saatlerce kalacağım o kadar yani sonra başucumda su şişem dilim damağım kuruyor çıkardığımı yerine koyup tekrar yatıyorum :))) su içmesem mahvolurum, zaten içmekte gerekirmiş ben sanki gece daha çok içiyorum gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…