ama yatmadan önce içilen suya da şifa diyorlar.ben zaten 2litre su içicem diyr yırtınıyorum 1,5 litresini ofiste içiyorum kalanıda evde artık nasıl denk gelrse yemekte ilaç alırken yatmadan önce 2 ye tamamlımde ilerleyen zmanlarda 3litre dicekler ondan korluyorum artık altıma bağlarım bende bez gerçekten soğukta da zor oluyor indir kaldır:))))
Canım bizimde köpeğimiz var ama doktor bana sormadı kedi, köpek besliyor musunuz diye ilk yapılan tahlillerde zaten tahilili yaptırtmış. Tüm hamilelere de yapılması gerekiyormuş. Şükür birşey çıkmadı ama ben genede dikkatli oluyorum çok yaklaşmamaya çalışıyorum. Sen genede dikkat et tatlım.
eski badylerimde acaip göbek cıkıo bol giyin,iorum hamile gibi durmuyorum kilo alıp göbek şişmiş gibi biras :)))) inanmıyorum bu testten mi tahmin etti canm hayırlısı olsunnn:)))) bende bu cuma gidicem :))) acaba tahmin edermi doktor ölüyorum meraktan:18:
canım ikili testte detaylı ultrasonla bakıyor parmaklarını bile tek tek sayabiliyorsun omuriliğini falan organları detayları görebiliyor soruncada baktı erkek dedi sanırım çıkıntıyı gördü :) sende öğrenirsin inş gittiğinde ama kızsa bazen saklıyomuş görünemiyebiliyormuş hayırlısı olsun cnm cuma haber bekliyorum :)
arkadaşlar çok fena grip oldum ben yaa her sene bu zamanlarda mevsim gçişlerinde olur zaten ama öyle böyle değil göz nezlesi,deli gbi hapşurma,bir de sinüzitim tuttu gece hiç uyuyamıyorm dr minoset içebilirsin dedi günde 1 bardak da ıhlamur içiyorum eskiden olsa çaydanlık çaydanlık ıhlamur içer 3 günde atlatırdım şimdi herşeyden korkar haldeyim..bana bir yol gösterin bu konuda...
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
eylul83.......Erkek
vaaay erkek sayıları artmış maşallah yeni eklenenler olmuş.haticacan,burcu_daisy, butterfly hayırlı olsun..
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
eylul83.......Erkek
vaaay erkek sayıları artmış maşallah yeni eklenenler olmuş.haticacan,burcu_daisy, butterfly hayırlı olsun..
ayy arkadaşlar ne güzel cinsiyetlerini öğrenmişsiniz biz daha kalp sesimizi bile duyamadık inş. benim bebeişmde ablaları abileri gibi büyümeye başlar allahım hepinizin ewletlarını sağlık sıhatle kucağınıza almayı nasipeder inşallah :)
arkadaşlar çok fena grip oldum ben yaa her sene bu zamanlarda mevsim gçişlerinde olur zaten ama öyle böyle değil göz nezlesi,deli gbi hapşurma,bir de sinüzitim tuttu gece hiç uyuyamıyorm dr minoset içebilirsin dedi günde 1 bardak da ıhlamur içiyorum eskiden olsa çaydanlık çaydanlık ıhlamur içer 3 günde atlatırdım şimdi herşeyden korkar haldeyim..bana bir yol gösterin bu konuda...
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın. Arkadaşımın doktoru ıhlamur, adaçayı, yeşilçay gibi şeyleri arkadaşıma içmemesini söylemiş. Hamilelikte zararlıymış bende çok şaşırdım ama sen genede çok tüketme bende severim ama bunu duyunca içemez oldum . Çok nadir belki sıkıntı olmaz ama fazla içme genede. Acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun cnm..
bende tam tersi hamilelikte güvenli içeceklerden biri olarak biliyorum ıhlamur u.. bütün kaynaklar böyle söylüyor..
şaşırdım şimdi.. şu tıp dünyası kendi arasında çelişmese ne güzel olucakk..kafamız karışıyo böyleee
merhaba bayanlar :)
yaklaşık 3 gündür nete erişimim olmadı. vallahi özledim bu ortamı.
daha önce hiç yazmadığım için, 'sen de kimsin' diyebilirsiniz :)
hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana takip ediyorum bu konuyu..
16 ağustosta test ile hamile olduğumu öğrendim.. 8 eylülde de kalp atışlarını duyduk.. :)
şimdi dört gözle yarını bekliyorum. bebeğimi tekrar görebilmek için..
ve ikili test olacak inşallah..
burada okudukça heyecanlandım, ya arkadaşlar cinsiyetleri bu kadar erken öğrenmeniz ne hoşş.. :)
acaba bana da söyler mi doktor? lütfen söylesiiiinnn.. :)
şu an 13 haftalık yavrucuk.. bana da dua edin..
ve lütfen bu sıcak samimi ortama beni de alın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?