2012 nisan anneleri haydi buraya...

Çok hoşsun canım yaaa:):):)

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
eylul83.......Erkek

artık bu haftlarda herkesin cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum..

ben de 12 + 6 dayım ve karnım çıktı, iş kıyafetlerim olmuyor, ama daha çok erken değil mi benim tanıdığım bütün hamilelelerde 4 ay olduğunda karın çıkmaya başlamıştı.. benimki erken die düşünüyordum ama sizlerde de büyümüş, içim rahatladı..

benim köpeğim doğurdu bide. apartman dairesinde 8 yavru 1 anne köpişle beraber yaşıyorum şu anda dikkat etmeye çalışsamda bu yaklaşmadan olmuyo.. bebkler sürekli kucak istiyor

burcucum banada aynı sana sorduğu gibi kedi köpek besliyormusun diye sordu u toksoplazma denen virüs hayvan dışıkıalrı ile temas yada onların bulunduğu ortamlarda oluşabiliyormuş. korkucak bişey yok canım bende çok hayvan beslediğimden bende bu virüsü vaktinde kapmış geçirmişim ama önemli olan suana kluçka olup olmaması hayvan besliyorsan sende geçirmiş çıkabilirsin ama bu tedbir sonuçte evde beslenen hayvana cocuğu gibi bakıyor insan. ayrıca bana bu virüsü çiğ sebzelerden ve iyi pişmemiş etlerden de kapabileceğimi söylemişti yani kapacaksak kapacak çok yer varr canını sıkma gayet güzel çıkacak sonucun ama sen gene çok haşır neşir olma doğuma kadar banada tavsiyesi bu oldu hani suana evde hayvan yok ama genel olarak söyleid birde sebzeleri iyi yıka etleri de güzel pişini de ferah tut güzelim....

ben de 12 + 6 dayım ve karnım çıktı, iş kıyafetlerim olmuyor, ama daha çok erken değil mi benim tanıdığım bütün hamilelelerde 4 ay olduğunda karın çıkmaya başlamıştı.. benimki erken die düşünüyordum ama sizlerde de büyümüş, içim rahatladı..[/QUOTE]

canım 16. haftaitibari ile çıplakken anne anlamaya 20. haftadan sonrada giyinikken dışardan anlaşılmaya başlarmış ama bu bildiğin hemile göbüşü hepimizde çıktı valla ama suan gerçekten hamile oldujğum bilenler çıktı göbeğin diyor birde ilk zamanlar 5-6 aylık hamile gibi duruyorsun sonra iniyor yani indi karnım diye korkmayın gaz gidiyor şikinlikte.. ben geçen kuaföre gittim kuaförüm bebiş nasıl dedi oradaki kadınlardan biri hamilemisin ne kadar dedi 4. ayın içnde olduğumu söyledim hiç göbeğin yok ama dedi bana oysaki var artık baya baya sertleşiyor birde .ç yani herkes başka bişey diyor şurda 2 hafta daha kaldı zaten ondan sonra habire habire şişip şişip durucak hayırlısıyla

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
eylul83.......Erkek

eylülcüm seni atlamışım iyi olmuş yazdığın..oğlumuzada maşallah...

canım ikili testte detaylı ultrasonla bakıyor parmaklarını bile tek tek sayabiliyorsun omuriliğini falan organları detayları görebiliyor soruncada baktı erkek dedi sanırım çıkıntıyı gördü :) sende öğrenirsin inş gittiğinde ama kızsa bazen saklıyomuş görünemiyebiliyormuş hayırlısı olsun cnm cuma haber bekliyorum :)

ne güzel heyecandır ya...... inş canım hepimize sağlıklı bebekler diliyorum ağrısız sancısız .... sabırsızlandım cuma gelsin hemen

arkadaşlar çok fena grip oldum ben yaa her sene bu zamanlarda mevsim gçişlerinde olur zaten ama öyle böyle değil göz nezlesi,deli gbi hapşurma,bir de sinüzitim tuttu gece hiç uyuyamıyorm dr minoset içebilirsin dedi günde 1 bardak da ıhlamur içiyorum eskiden olsa çaydanlık çaydanlık ıhlamur içer 3 günde atlatırdım şimdi herşeyden korkar haldeyim..bana bir yol gösterin bu konuda...

geçmiş olsun.... canım sabretmekten baska birsey yok bende gecen hafta grip oldum konusamıyordum bile gece nefes alamıyordum sadece burun damlsı verdi doktorum ama geciyor bebeğini düşün kendini koru cnm ...hamilelik zor doktor ilaç verse bile içemk istemiyorsun zaten bebeği düşünüp

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın. Arkadaşımın doktoru ıhlamur, adaçayı, yeşilçay gibi şeyleri arkadaşıma içmemesini söylemiş. Hamilelikte zararlıymış bende çok şaşırdım ama sen genede çok tüketme bende severim ama bunu duyunca içemez oldum . Çok nadir belki sıkıntı olmaz ama fazla içme genede. Acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun cnm..

bende tam tersi hamilelikte güvenli içeceklerden biri olarak biliyorum ıhlamur u.. bütün kaynaklar böyle söylüyor..
şaşırdım şimdi.. şu tıp dünyası kendi arasında çelişmese ne güzel olucakk..kafamız karışıyo böyleee

şimdi tekrar bakıyorum.. toplam 2 bardağı geçmemek şartıyla Zencefil, Ihlamur, Papatya Rezene Kuşburnu, siyah çay,yeşil çay ve tüm meyve çayları içilebilirmişşşşş
:) çok sevindimmmm

merhaba bayanlar :)

yaklaşık 3 gündür nete erişimim olmadı. vallahi özledim bu ortamı.
daha önce hiç yazmadığım için, 'sen de kimsin' diyebilirsiniz :)

hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana takip ediyorum bu konuyu..
16 ağustosta test ile hamile olduğumu öğrendim.. 8 eylülde de kalp atışlarını duyduk.. :)
şimdi dört gözle yarını bekliyorum. bebeğimi tekrar görebilmek için..
ve ikili test olacak inşallah..

burada okudukça heyecanlandım, ya arkadaşlar cinsiyetleri bu kadar erken öğrenmeniz ne hoşş.. :)
acaba bana da söyler mi doktor? lütfen söylesiiiinnn.. :)

şu an 13 haftalık yavrucuk.. bana da dua edin..

ve lütfen bu sıcak samimi ortama beni de alın :)

hoşgeldin sen de aramıza, hayırlı olsun..
inşşallah öğrenirsin ufaklığın cinsiyetini

slmlar kızlarrrrrrrrr ne var ne yok bakıyorum yeni katılanlar olmuş aramıza hoşgelmişler iyiki gelmişler

Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz tekrar hoş geldiniz Znrcnk, canım merak etme, kaçırmadın ben henüz netleştiremedim hala. aslında bu hafta gelebilirsin dedi ama dayanabilirsem haftaya salı gideyim diyorum. 16 haftalık olucaz ya bizim ufaklık açarsa çıntıyı mıkıntıyı görürüz artık her halde DD yerim onu ben D Listemize kocaman bir maşallah Darısı başımıza demek yerine İyi ve sağlıklı, güzel haberler hepimizin başına diyeyim DDD

biz bu gün 14 haftalık olduk teyzeleri. 2 hafta önce emin olmamakla beraber kız demişti bakalım hayırlısı. 31 ekim sıradaki kontrol o zaman kesinleşir. benim göbüşte artık aldı başını gidiyo sadece 1 kilo almışım ama göbeğim çıktı. gören herkes anlıyo artık. şu migren krizleri olmasa herşey yolunda çok şükür. ee aşermeleriniz falan var mı? ben henüz hiçbirşeye aşermedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…