merhaba bayanlar :)
yaklaşık 3 gündür nete erişimim olmadı. Vallahi özledim bu ortamı.
Daha önce hiç yazmadığım için, 'sen de kimsin' diyebilirsiniz :)
hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana takip ediyorum bu konuyu..
16 ağustosta test ile hamile olduğumu öğrendim.. 8 eylülde de kalp atışlarını duyduk.. :)
şimdi dört gözle yarını bekliyorum. Bebeğimi tekrar görebilmek için..
Ve ikili test olacak inşallah..
Burada okudukça heyecanlandım, ya arkadaşlar cinsiyetleri bu kadar erken öğrenmeniz ne hoşş.. :)
acaba bana da söyler mi doktor? Lütfen söylesiiiinnn.. :)
şu an 13 haftalık yavrucuk.. Bana da dua edin..
Ve lütfen bu sıcak samimi ortama beni de alın :)
biz bu gün 14 haftalık olduk teyzeleri. 2 hafta önce emin olmamakla beraber kız demişti bakalım hayırlısı. 31 ekim sıradaki kontrol o zaman kesinleşir. Benim göbüşte artık aldı başını gidiyo sadece 1 kilo almışım ama göbeğim çıktı. Gören herkes anlıyo artık. şu migren krizleri olmasa herşey yolunda çok şükür. Ee aşermeleriniz falan var mı? Ben henüz hiçbirşeye aşermedim....
hepinize iyi akşamlar, şöyle bir bilgi var. 8-9-10 . haftalarda ki ultrason görüntülerinde bebek insna görüntüsüne daha yakınsa yani eli ayağı netse erkek bebek diyorlar. kız bebeklerin o kadarda net belli olmazmış. öyle diyorlar bilemiyorum bende. belki doruluk payı vardır..
geçmiş olsun.... canım sabretmekten baska birsey yok bende gecen hafta grip oldum konusamıyordum bile gece nefes alamıyordum sadece burun damlsı verdi doktorum ama geciyor bebeğini düşün kendini koru cnm ...hamilelik zor doktor ilaç verse bile içemk istemiyorsun zaten bebeği düşünüp
merhaba kızlarr
bugun 12+1 haftalık olduk ıkılı test yaptırdık haftaya sonuclarını alcam ense kalınlıgı 1.8 cıktı cok ıyıymıs umarım kan sonuclarıda ıyı cıkar..dualarınızı eksık etmeyın :))
hımm bırde dr uma cınsıyet tahmınınde bulunmasını ıstedım %30 yanılma payım var fakat kız olcak annesı dedıı ayy ınsallahh:)))
günaydın hamişler yeni gelen arkadaslar hosgeldınız.kızlar saç boyası konusunda bilginiz varmı.benim bayagı boya vaktim geldi hamilelikte sakıncalı dıye duydum o gun tv çagla şikelinde hamile oldugunu duydum 4 aylık ama saçları boyalıydı ya ben kendımi kotü hissediyorum sizdede aynı sorun varmı
günaydın hamişler yeni gelen arkadaslar hosgeldınız.kızlar saç boyası konusunda bilginiz varmı.benim bayagı boya vaktim geldi hamilelikte sakıncalı dıye duydum o gun tv çagla şikelinde hamile oldugunu duydum 4 aylık ama saçları boyalıydı ya ben kendımi kotü hissediyorum sizdede aynı sorun varmı
merhaba bayanlar :)
yaklaşık 3 gündür nete erişimim olmadı. vallahi özledim bu ortamı.
daha önce hiç yazmadığım için, 'sen de kimsin' diyebilirsiniz :)
hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana takip ediyorum bu konuyu..
16 ağustosta test ile hamile olduğumu öğrendim.. 8 eylülde de kalp atışlarını duyduk.. :)
şimdi dört gözle yarını bekliyorum. bebeğimi tekrar görebilmek için..
ve ikili test olacak inşallah..
burada okudukça heyecanlandım, ya arkadaşlar cinsiyetleri bu kadar erken öğrenmeniz ne hoşş.. :)
acaba bana da söyler mi doktor? lütfen söylesiiiinnn.. :)
şu an 13 haftalık yavrucuk.. bana da dua edin..
ve lütfen bu sıcak samimi ortama beni de alın :)
kızlarr ne güzel kiminiz kilocuklar almışsınız
kiminizin hamileliği bulantı yok denecek kadar az ilerliyor
ben her gün cıkarıyorum hala yaa doktorun verdıgı ılaclar da fayda etmedı
aksıne daha fazla cıkarıyorum anlayacagınız bedbahtım ben
hamıle kaldıgımda 58 kg ıdım sımdı ıse 56 kg ay ben bebegıme bakamıyor muyum
kotu bı anne adayımıyım yaa
kızlarr ne güzel kiminiz kilocuklar almışsınız
kiminizin hamileliği bulantı yok denecek kadar az ilerliyor
ben her gün cıkarıyorum hala yaa doktorun verdıgı ılaclar da fayda etmedı
aksıne daha fazla cıkarıyorum anlayacagınız bedbahtım ben
hamıle kaldıgımda 58 kg ıdım sımdı ıse 56 kg ay ben bebegıme bakamıyor muyum
kotu bı anne adayımıyım yaa
kıyamam cnm ya diş doktoruna gitseydin dayanılmaz o ya ilk üç ve son üç ay diş doktorunu önermiyolar sorsaydın
hemen deneyeceğim çok sağol. zaten öyle pis bir ağrı ki ne dense yapacak haldeyim mahfetti bu diş ağrısı.slm anne adayları.. benimde doğum ortalama 23 nisana denk geliyor.. diş ağrısı çekenleri gördüm ve yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama zararı olmayan bir önerim olucak. 1 tane zeytini ikiye bölün ve ağrıyan dişinizin üstüne koyup bastırın öylece dursun orda.. ağrıyı alıyor. hiç inanmazdım bir zeytinin diş ağrısına iyi geliceğine ama test ettim onaylıyorum. :2:
karanfil denedim canım ağrı vurunca ne varsa deniyorum az uyuşturuyor ama öyle beterki tam çözüm olmuyor.önce diş başlıyor sonra başa vuruyor derken kulağada geçiyor sonra osman gibi bulduğum kuytuda ağlaya ağlaya geçmesini bekliyorum.faydalı olurmu bilemiorum ama denemende bi sakınca olmaz heralde oldukça doğal bi ürün..
bir doktor karanfilin aspirin gibi ağrı kesici etkisi olduğunu söylemişti. hani etli yemekler yedikten sonra sunarlarya küçük kahverengi çubuk gibi bişey..ben başım ağrıdığında ağzımda çinemiştim bikeresinde ağzım uyuşur gibi oldu ama faydası olduydu başımın ağrım geçmişti.
doktora gittim bana tantum verde verdi gargara içinde hamilelikte önerilmez yazıyordu ama doktorum yutmadığın sürece sorun yok kullan dedi.ama gargara işte geçici uyuşturucu çözüm iltahap var kökten çözümlenmeyince ben bunu çekeceğim. birde penesilin içerikli antibiyotik başlayalım dedi diş doktoru ama bilemedim ya ne yapacağım.Tuzlu su ile gargara yapmanı tavsiye ederim, bana doktor önerdi geçen hafta.boğazdaki yanmayı geçiriyor. burnuna da çekebilirsin inanılmaz açıyor. sürekli ılık su içmek de iyi geldi. geçen hafta ben öyleydim. çok şükür senin yaptıklarına ilave olarak bunları da yaptım. geçti baya. geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun tatlım, karanfilin iyi geldiğini ben de duymuştum. doktorun izin verirse arada parasetemol içeren ağrı kesici alırsın ama o da geçici bir çözüm. Allah en kısa sürede şifa versin.
gayet iyi gidiyordu canım, nazara geldin valla. bir oku üfle kendine. çok geçmiş olsun.
karanfil denediklerimden ama yağını ayrıca denememiştim.geçmişolsun canım.diş ağrısını hamileliğimin başında yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.iltihap yapmıştı sürekli zonkluyodu ve ben ağlıyodum.en sonunda b grubu antibiyotik kullandım doktor konntrolünde ancak öyle geçti.çok çıldırdığım anlarda karanfil yağını pamuğa damlatıp dişin üstüne koyuyodum.o biraz uyuşturuyodu.sanada tavsiye ederim.
sağol canım teşekkür ederim.merhaba elemsu, gecmis olsun canim... kasintida zordu ya...insallah bi ran önce gecer. Hamile pilatesini bizde mi yapsak acaba), iyi olur aslinda...
merhaba martim,
sagol canim bu güzel bilgileri bizimle paylastigin icin...su icme meselesi benim canimi SIKIYOR, cok fazla icemiyorum ya..önceden isteyken 1 litreyi gecirirdim, ama hamile oldugumdan bu yana pek su icesim gelmiyor nedense... ama en iyisi sulu seylerden yemek belki o sekilde takviye edebilirim...
canim gecmis olsun, kolay degil 20lik dislerle ugrasmak, bendede var 2 tane cikmakta olan, Allaha sükür su an bir zararlari yok ama arada bir agriyor, herhalde cikiyorlar.. ilerde zaten alinmalari gerekte, benim gibi korkak olursa bir insan, zor aldirir), ilk ikisini cektirmistim zaten...onlardan kurtuldum - insallah bunlardanda kurtulurum.. bogazin icin ilik suya limon ve bal ekle, ic...bendede vardi bogazda yanma, acik cay icine limon ve bal karistirdim ictim, faydasini gördüm... tekrar gecmis olsun..
canim lütfen kalbini ferah tut, inan ben de bazen o hislere kapiliyorum, bebegi henüz hissetmedigimizden oluyor bunlar.. benim randevumada daha 12 gün vardi, heyecandan ölüyordum, ama iki gündür agrim olunca sag kasigimda, bugün doktora gitme zorunda kaldim ve bebisimi gördüm..Allaha sükür sorun yok...seninkindede sorun yoktur, Allaha emanet bebislerimiz, ona güven ne olur...
hosgeldin burcu,
tesekkürler zeytin tavsiyesi icin, yeni bir sey daha ögrendik...
sende hosgeldin karaca,
hayirli olsun hamisligin...
sende hosgeldin leblebisekeri,
amin canim amin... hayirli olsun...
ama ben yokum burada benim kızım olacak bizide ekleyiiin....Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
znrcnk.......Kız
Haticecan..Erkek
burcu_daisy. Erkek
butterfly05..Erkek
eylul83.......Erkek
artık bu haftlarda herkesin cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum..
ben de 12 + 6 dayım ve karnım çıktı, iş kıyafetlerim olmuyor, ama daha çok erken değil mi benim tanıdığım bütün hamilelelerde 4 ay olduğunda karın çıkmaya başlamıştı.. benimki erken die düşünüyordum ama sizlerde de büyümüş, içim rahatladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?