2012 nisan anneleri haydi buraya...

hoşgeldinnn..
Umarım sende öğrenirsinn.
Allah senin içinde tamamına erdirsin canım.

hayırlısı olsun canım banada 90 kız dedi ama yinede soru işareti koyucam tekrar bakıcam dedi cinsiyetine şimdi kızım olucağına okadar alıştırdımki kendimi olurda erkek çıkarsa ağzım açık kalır valla. Gerçi hiç farketmez ama ne bilim işte..

hepinize iyi akşamlar, şöyle bir bilgi var. 8-9-10 . haftalarda ki ultrason görüntülerinde bebek insna görüntüsüne daha yakınsa yani eli ayağı netse erkek bebek diyorlar. kız bebeklerin o kadarda net belli olmazmış. öyle diyorlar bilemiyorum bende. belki doruluk payı vardır..

ben de onu çok duydum hatta kız kendini saklar derler ama ne kadar doğru bilmiyorum

bende çok fenayım aynı şekilde grip oldum ama dediğiniz gibi bişe olur aman dayanıyım diyip hiçbişey içemiyorsun ama nefes alamıyorum burnum gözüm akıyo bide baş ağrısı çok fena ya inş çabuk geçer yatıyorum tüm gün dinleniyorum...

hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun dikkat edin ben de hastaydım gecen hafta bol bol bal ve kuşburnu ile atlattım.burun tıkanıklığı için de okyanus suyu kullandım.
benim bu seferde dişim başladı.dolgum düştü,sonra düşen dolgunun dişi kırıldı,bugün dayanamdım en sonunda dişçiye gittim.dişçimiz tanıdık hamile olduğumu söyledim anestesi olmadan çekti kırılan dişimi,ama dolgu yapılması gerekiyo.onu da anestesisiz yapacak

merhaba kızlarr
bugun 12+1 haftalık olduk ıkılı test yaptırdık haftaya sonuclarını alcam ense kalınlıgı 1.8 cıktı cok ıyıymıs umarım kan sonuclarıda ıyı cıkar..dualarınızı eksık etmeyın :))
hımm bırde dr uma cınsıyet tahmınınde bulunmasını ıstedım %30 yanılma payım var fakat kız olcak annesı dedıı ayy ınsallahh:)))

Bu haberle birlikte kızlar ve erkekler eşitlenmiş oldu galiba.Ne diyelim darısı benim gibi daha öğrenemeyenlerin başına.

günaydın hamişler yeni gelen arkadaslar hosgeldınız.kızlar saç boyası konusunda bilginiz varmı.benim bayagı boya vaktim geldi hamilelikte sakıncalı dıye duydum o gun tv çagla şikelinde hamile oldugunu duydum 4 aylık ama saçları boyalıydı ya ben kendımi kotü hissediyorum sizdede aynı sorun varmı

cnm aynı sorun bende de var saçlarım çok berbat görünüyo aslında annem kuaför dur ben bi sorim ona daha önce sorduğumda üç ay önermiyoruz demişti üç ay bitti bi daha sorim bakalım

günaydın arkadaşlar .. hayırlı bir gün olsun hepimiz için.... her yediğiniz yarasın bol bol vitamin olsun... mide bulantısı olan arakadaşlara Allah yardım etsin. :) (banada) bebişlerimizde sağlıkla büyüsün.

bende aynı dertten müzdaribim, saçlarım çok kötü oldu beyazlarımda çıktı ama boyamayacağım sonuçta kimyasal benim doktorum istemiyor

hoşgeldin hayırlı olsun bende 13 haftalıkım dün kan verdim 2li test için inşallah sonucu güzel çıkar cümlemizin

merhabalar cici annelerr..

saç boyalarıyla ilgili olumlu olumsuz pek çok görüş var.çok inceledim ben de muzdaribim çünkü..
dr um 3ay bittikten sonra bitkisel tercih edebilirsin dedi..
kaynaklardaki bilgilerde olumlu yada olumsuz hiçbir veri yok arkadaşlar.. kesinlikle zararlıdır yada değildir demiyor..
deneyler yapılmamış.. bitkisel boya aldım kendim içn biraz daha bekliyorum, elbette onda da kimyasal maddeler var, masum değil
ancak diğerlerine göre miktarı az..
kötü içerikli maddeler vücutta depolanmadan böbrekler tarafından vücuttan atılıyor, eğer tam koruma yapmak istiyorsak
kendimizi o kadar çok şeyden uzak tutmalıyızki aslında..
genleri değiştirilmiş sebze meyveler yiyoruz, neyle beslendiğini bilmediğimi etleri tüketiyoruz.
soruyorum size bunlar hiç mi zararlı değiller?
ya bebek doğduğunda ne kadar koruyabileceğiz bunlardan onlar??

tercih meselesidir, ama kararı siz verin derim..

kızlarr ne güzel kiminiz kilocuklar almışsınız

kiminizin hamileliği bulantı yok denecek kadar az ilerliyor

ben her gün cıkarıyorum hala yaa doktorun verdıgı ılaclar da fayda etmedı

aksıne daha fazla cıkarıyorum anlayacagınız bedbahtım ben

hamıle kaldıgımda 58 kg ıdım sımdı ıse 56 kg ay ben bebegıme bakamıyor muyum

kotu bı anne adayımıyım yaa

canı bunlar için üzme kendini, bebişi de üzersn yoksa
bu bulantı dönemini atlattıktan sonra, emininm çoook kilo aldım dye endişelenmeye başlicaksın..:)
kimi bünye bi kaç kilo veerebiliyormuş bu dönemde.. dr unla bilgi alışverişi yaparsan belki için rahatlar?

bende nisan annesi olucam kısmetse bu 2,çocugum olacak büyük kızım 11 yaşında çok ara verdigim için çok korkuyorum..cahillikte daha kolay oluyormuş 20 yaşında kızımı dünyaya getirmiştim epidural normal dogumla 2.bebegimide tekrardan epidural yapıcam şimdilik herşey yolunda tahlillerimde çok güzel çıktı 10 gün sonra üçlü taramaya giricem inş oda çok güzel çıkar...burdaki yazılanları okudukça korkmaya başladım..çok okumakta iyi degil sanırım ..tek problemim maalesef hamilelikten önce 1 paket sigara içiyordum günde şimdi ise sigarayı görmedigim müddetçe dayanıyorum tek derdim bu bi barakabilsem keşke neyse Allah herkeze evlat sevgisini tattırsın...bizlerde hayırlısıyla kurtulalım Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

Grip olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun ben dün yine bu sayfada okuduğum sıcak su içine bol limon sıkıp battaniyenin altına grdim ve bir güzel terledim bunu herkese tavsiye ederim gerçekten iyi geliyormuş.
Saç boyası konusunda da,benim eşi dişhekimi olan bilinçli bir arkadaşım vardı ve saç boyamak zararlı değil deyip boyamıştı ona da dr u sadece kokusu rahatsız edebilir demiş yoksa boyayabilirsin demişti. Ben hiçbi hamile manken ya da şarkıcının saçının dibinin çıktığını görmedim hepsi boyuyorlar.benim saçlarım kıvırcık olduğu için o kadar belirginleşmedi henüz 2,5 ay önce boyamıştım hamile olduğumu bilmeden.

canım sen kötüysen bende kötüyüm o zmaan... bende hala tüm gün bulantı haliyele dolanmaya devam ediyorum. aynı zamanda çıakrtıyorumda geçecek inşallah..sabır sabır sabır :)

kıyamam cnm ya diş doktoruna gitseydin dayanılmaz o ya ilk üç ve son üç ay diş doktorunu önermiyolar sorsaydın

hemen deneyeceğim çok sağol. zaten öyle pis bir ağrı ki ne dense yapacak haldeyim mahfetti bu diş ağrısı.

karanfil denedim canım ağrı vurunca ne varsa deniyorum az uyuşturuyor ama öyle beterki tam çözüm olmuyor.önce diş başlıyor sonra başa vuruyor derken kulağada geçiyor sonra osman gibi bulduğum kuytuda ağlaya ağlaya geçmesini bekliyorum.

doktora gittim bana tantum verde verdi gargara içinde hamilelikte önerilmez yazıyordu ama doktorum yutmadığın sürece sorun yok kullan dedi.ama gargara işte geçici uyuşturucu çözüm iltahap var kökten çözümlenmeyince ben bunu çekeceğim. birde penesilin içerikli antibiyotik başlayalım dedi diş doktoru ama bilemedim ya ne yapacağım.

karanfil denediklerimden ama yağını ayrıca denememiştim.

sağol canım teşekkür ederim.

ama ben yokum burada benim kızım olacak bizide ekleyiiin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…