sağol arkadaşım öyle yapmaya çalışıyorum.
gözün aydın.elevit vitamin mi? bende decavit kullanıyorum ayrıca kan problemi bendede var doktor hap verdi hatta daha önce vitamin kullanmakta düzensizlik yaptığım kullanmadığım için tehdit etti bak içmezsen yükselmezse iğne ile bunu yaparım dedi. ismi ne senin kan hapının?
birde derler kız kısmı hemen göstermez daha geç belli olur bizim kızlar erken davrandı ama sonuç olarak dünya dengesi bakın eşitlendi bebiciklerimiz...
hapşurmak çok kötü yaa karnım nasıl acıyor hapşururken.yolda bile hapşuracakken eğilip göğsümü dizime yanaştırıp karnımı tutuyorum yoksa acayip acıyor korkuyorum çıkacak diye...ablamda dalga geçiyor o kadar kolay değil onu çıkartmak merak etme diyoöyle olsa doğum zamanı az karabiberi koklar bir hapşurukta doğururduk ne güzel...
Çok geçmiş olsun tatlım, bu arada faranjit olduğunu söylerken doktor boğaz kültürü almış mıydı? ben de geçenlerde sen gibiydim demiştim hatta. doktor boğaz kültürü yaptı. çıkana kadar antibiyotiği kullanmaddım. eğer bakteri çıkarsa kullanacaktım ama. çok şükür temiz çıktı. yani viral bir anjinmiş. o yüzden içseydim bşuna içecektim. sonuç çıkana kadar doğal yollarla baktım kendime arada parol içtim. doktorum günde 3- 4 içebilirsin dedi. ama genede kötü hissettiğimde içtim. o yüzden kültür yaptırmanı tavsiye ederim öncelikle. ayrıca benim doktorum da ayda bir çağırıyor, merak etme. çok özlersen de arada bi şeyi bahane et gidip görüverben mesela 2 li testi göstermeye gittiğimde bi bakalım mı, özlerim ben bebeğimi deyip rica ettim. sağolsun kırmadı baktık ufaklığa. o yüzden gönlünü ferah tut, önce kendine iyi bak. moral çok önemli çünkü. çoooookk gemiş olsun.
Artık iyi olmana çok sevindim. İnşallah daha da iyi olacak her şey. Tam kan sayımı ve diğer testleri, idrar testlerini ilk ayda yaptırdım. onun sonucuna göre değerlendirdi doktorum. hatta o testlerde troid hastası olduğum çıktı.ve sonraki aylarda düzenli olarak 15 günde 1 yaptırmak zorunda kaldım ve hala her 15 te bir yaptırıyorum. o yüzden ben de şu an kan hapı başlamadım. çünkü o değerlerim iyiydi. kısacası hiç yaptırmadıysan çoktan yapılmalıydı. hamilelik öncesi yaptırdıysa da yaptırmalısın. çünkü hamilelikle bazı değerler değişebiliyor. tıpkı ben de olduğu gibi. umarım yardımcı olabilmişimdir. sevgiler...
Eki Görüntüle 272811
bayanlar bebişimin ilk fotoğrafını sizinle paylaşıyorum :)
bugün doktora gittik ve gördük, hamdolsun her şey yolundaymış..
cinsiyet diğer randevuya kaldı maalesef, hayırlısı olsun..
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :)
13 haftalık hamileyim doktor ikili tarama yapmadan üçlü tarama için gün verdi normalmi??
normal cnm bazı doktorlar sadece üçlü tarama yapıyolar ikiliye gerek görmüyolar endişelenme
normal cnm bazı doktorlar sadece üçlü tarama yapıyolar ikiliye gerek görmüyolar endişelenme
13 haftalık hamileyim doktor ikili tarama yapmadan üçlü tarama için gün verdi normalmi??
Kızlar bıoderden de numunelerım geldı darısı dıger fırmalara inşaallah
Kızlar bıoderden de numunelerım geldı darısı dıger fırmalara inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?