2012 nisan anneleri haydi buraya...

Selam herkese.ankara dayız hala bi dr. bulamadık.Ankara daki anneler nereye gidiyorsunuz hastane dr. tavsiyeleri bekliyoruz:)

Canım çok teşekkür ederim , valla kan ilacının adını hatırlamıyorum yanlık 6 tane olduğunu biliyorum eczaneye sordum çünkü daha henüz alamadım, yarın alıcam yazarım sana adını elevit vitaminmiş evet kızlardan duymuştum bende doktorum yazınca hemen aklıma geldi.

Evet önemli bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim . Son bir kaç gündür çok hastalık falan okudum aklıma yeni geldi. Sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi bebek anne karnındayken 6. ayında altı numaralı dişleri damak içinde oluşuyormuş. O yüzden anne herhangi ufak bir rahatsızlık geçirse bile bebeğin 6 yaş dişleri etkileniyormuş. (not: 6 numaralı dişler her insanın ağzında olan ve süt dişi olmayan daimi dişlerdir ve 60 yaşına kadar insanın ağzında kalacak olan dişlerdir.) O yüzden aman hatunlar çok dikkat edelim. Hele hele 6. ayda hastalanmayalım...
Bende bunu nereden biliyorum ben diş hekimi asistanıyım . Kızımın 6 numaralı dişleri 6 yaşındayken geldiğinde dört tane 6 yaş dişinden birinin şekli bir garip ve rengi kahverengiye yakındı bende çürüyor falan sandım bilemedim. Hemen hastanemize getirip hekimlerimize gösterdim ve bana size anlattığım şeyi anlattılar ben tabi şokkkkk hiç hatırlamıyorum ne tür bişey geçirdim demek ki geçirmişsin anlamamışsın dediler. Yani ufak bir grip bile yapabiliyormuş bunu. Bilginiz olsun diye anlattım bende bilmiyordum her hamileye söylüyorum aman 6. aya dikkat kızlar.
Sağlıklı, bulantısız, rahat hamilelik geçirmemiz dileğiyle...

Cok tesekkur ederim canim. Trioid konusunda cok gecmis olsun, dilerim hamileliginde de sonrasinda da sorunsuzca ustesinden gelirsin.
Tam kan sayimi, idrar testi, bulasici hastalik testleri vs. yani hamilelik oncesi yapilmasi gereken her testi, senin de dedigin gibi hamilelik oncesi yaptirdim. Ikili testteki kan testi haricinde de bir daha hicbir test istemedi benden 3 aydir doktorum Acaba ayin 1'indeki kontrolu beklesem mi bunu sormak icin? Belki o gun isteyecektir, istemezse de ben sorarim neden baska tahlil istemedigini. Ya da acaba yarin arasam da "bugune kadar hic test yaptirtmadiniz yok mu bakilmasi gereken degerler?" gibisinden bir cikissam mi?

iyi akşamlar arkadaşlar
dün ikili test sonucumu öğrenmek için doktorumu aradım sonucun normal çıktığını söyledi değer falan söylemedi bana.herhalde düşük risk oluyor.bir de kızlar bize ilişki yasaktı aslında düşük tehlikem falan yok ama bir süre daha bekleyelim dedi doktor.

bayanlar bebişimin ilk fotoğrafını sizinle paylaşıyorum :)
bugün doktora gittik ve gördük, hamdolsun her şey yolundaymış..

cinsiyet diğer randevuya kaldı maalesef, hayırlısı olsun..

kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :)

Merhaba
Allaha şükür endişelerim yersiz çıktı
Bebiş maşallah çok iyi ensesi güzel çıktı. test sonuçlarımız da haftaya çıkacak
cinsiyetini sordum çıkıntı görüyorum ama kesin emin değil ama yinede % 80 erkek diyebilirim dedi.

Her ne kadar her kadın gibi kızım olsun istesemde yüreğim ilk öğrendiğimden beri erkek bu diyordu. Erkek büyütmeye alıştığım için daha kolay olacak diyordum.

Oğlum ona araba arkadaşı geleceği için memnun olacak. Ama bana çok düşkün olduğu için başka bir erkekle nasıl paylaşacak işte onu bilemiyorum.

merhaba hanimlar,

yaa hepimiz su an grip olduk malesef, bol bol c vitamini tüketiyoruz ama illa sürüyor bu gripte, dinlenmek gerek... hepinize gecmis olsun diyorum...insallah bir an önce atlatiriz...

Kendinize dikkat edin, sevgiler selamlar

mrb arkadaşlar..... bugün hastanedydim ikili tarama testi için bebeğim haraket ediyor ultrasonda gördüm gözlerim doldu..... sanırım bu bebek heyecanı bu 9 ay boyunca içimizden bir tek bizim gitmeyecek...alışamayacağız ya hamileyim işte demeye.....içimden hep HAMİLEYİM BEN .....tarzındayım duygusallaştım olumsuzluk istemiyorum hayatımda ama olmuyor kimse bizi bizim gibi düşünmüyor....sizle paylaşıyorum sizi tanımıyorum ama birbirimizi anlayacak en iyi kişileriz sanırım :)))nys ben duygusala baglandım cnm sıkkın oldugunda böle oluyorum sizi üzmimmmm
bu arada her ultrasonda kac haftalık oldugum değişiyor millet 3 yada 4 gün önemlimi diyor ne olcak benm için önemliiiiiiiiiDDDDDDD
cinsiyeti için ölüyorum meraktannnnnn:)))))) öpüyorum sizi

merhaba canim,

cok cici cikmis bebisin masallah nazar degmesin insallah... insallah diger randevundada cinsiyetini ögrenirsin... sevgiler

selam kızlar bende 14. haftanın içerisindeyim.çarşamba doktordaydım.ense kalınlığına filan baktı,parmaklarına organlarına baktı,herşey normal dedi.bide ikili test için kan verdim pazartesi çıkacak sonuç sabırla bekliyorum.
bu arada elevit kullanmaya geçtim.kan ilacına gerek duymadı doktorum.benim gazdan karnım çok şişiyo.sabahları bişey yok akşama doğru 5-6 aylık hamile gibiyim.
bu hafta mide bulantım biraz düzeldi gibi .
bu arada doğum 24 nisanmış

Son düzenleme:
Tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama 2'li testin 3 lü testten daha güvenilir sonuç verdiğini biliyorum 3' lüye gerek duymayabiliyorlar bazen sen bir araştır istersen tatlım.

normal cnm bazı doktorlar sadece üçlü tarama yapıyolar ikiliye gerek görmüyolar endişelenme

Tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama 2'li testin 3 lü testten daha güvenilir sonuç verdiğini biliyorum 3' lüye gerek duymayabiliyorlar bazen sen bir araştır istersen tatlım.

normal cnm bazı doktorlar sadece üçlü tarama yapıyolar ikiliye gerek görmüyolar endişelenme

Yanlış alıntı yaptım pardon :) Tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama 2'li testin 3 lü testten daha güvenilir sonuç verdiğini biliyorum 3' lüye gerek duymayabiliyorlar bazen sen bir araştır istersen tatlım.

13 haftalık hamileyim doktor ikili tarama yapmadan üçlü tarama için gün verdi normalmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…