Canım numune talebinde mi bulunuyorsun nasıl anlamadım...
selam kızlar bende 14. haftanın içerisindeyim.çarşamba doktordaydım.ense kalınlığına filan baktı,parmaklarına organlarına baktı,herşey normal dedi.bide ikili test için kan verdim pazartesi çıkacak sonuç sabırla bekliyorum.
bu arada elevit kullanmaya geçtim.kan ilacına gerek duymadı doktorum.benim gazdan karnım çok şişiyo.sabahları bişey yok akşama doğru 5-6 aylık hamile gibiyim.
bu hafta mide bulantım biraz düzeldi gibi .
bu arada doğum 24 nisanmış
mrb arkadaşlar..... bugün hastanedydim ikili tarama testi için bebeğim haraket ediyor ultrasonda gördüm gözlerim doldu..... sanırım bu bebek heyecanı bu 9 ay boyunca içimizden bir tek bizim gitmeyecek...alışamayacağız ya hamileyim işte demeye.....içimden hep HAMİLEYİM BEN .....tarzındayımduygusallaştım olumsuzluk istemiyorum hayatımda ama olmuyor kimse bizi bizim gibi düşünmüyor....sizle paylaşıyorum sizi tanımıyorum ama birbirimizi anlayacak en iyi kişileriz sanırım :)))nys ben duygusala baglandım cnm sıkkın oldugunda böle oluyorum sizi üzmimmmm
bu arada her ultrasonda kac haftalık oldugum değişiyor millet 3 yada 4 gün önemlimi diyor ne olcak benm için önemliiiiiiiiiDDDDDDD
cinsiyeti için ölüyorum meraktannnnnn:)))))) öpüyorum sizi
yok canım almadı ama daha önce yapıldığında faranjit vardı ve şimdiki problemlerle o zamankide aynı o yüzden hiç aklıma sormak gelmedi. ilk başta kullanmak istemedim antibiyotik ama sonra araştırdım en güvenli ve hamilelikte kullanılanlar arasındaymış verdiği birde diş ağrım içinde zaten vereceklerdi dedim illa kullandıracaklar baştan olmazsa dişten...dün akşam başladım antibiyotiğe,şimdide yatmaya devam.bugün doktora gidecektim bebişimi görmeye zaten ilaçın bitince gel demişti ilaçta pzt bitiyodu sadece az erken olurdu ama çok yağmur var ve biraz sabredip önce gribin üstesinden gelim pazartesi okul için merkeze gidince zaten doktorada giderim dedim sabrediyorum şimdilik...Çok geçmiş olsun tatlım, bu arada faranjit olduğunu söylerken doktor boğaz kültürü almış mıydı? ben de geçenlerde sen gibiydim demiştim hatta. doktor boğaz kültürü yaptı. çıkana kadar antibiyotiği kullanmaddım. eğer bakteri çıkarsa kullanacaktım ama. çok şükür temiz çıktı. yani viral bir anjinmiş. o yüzden içseydim bşuna içecektim. sonuç çıkana kadar doğal yollarla baktım kendime arada parol içtim. doktorum günde 3- 4 içebilirsin dedi. ama genede kötü hissettiğimde içtim. o yüzden kültür yaptırmanı tavsiye ederim öncelikle. ayrıca benim doktorum da ayda bir çağırıyor, merak etme. çok özlersen de arada bi şeyi bahane et gidip görüverben mesela 2 li testi göstermeye gittiğimde bi bakalım mı, özlerim ben bebeğimi deyip rica ettim. sağolsun kırmadı baktık ufaklığa. o yüzden gönlünü ferah tut, önce kendine iyi bak. moral çok önemli çünkü. çoooookk gemiş olsun.
bende grip olduğum için bol bol limon yiyorum ve karnım düze yakın yine acaba bendede mi gaz gitti göbek indi acaba?bende de şişkinlik çok oluoyrdu,son zamanlarda canım çok kimyon çekiyordu benim,ben de kahvaltıda kızarmış ekmeğe biraz tereayğ sürüp üstüne kimyon döküp yiyorum bu aralar,ya da yumurta yerken yumurtaya ekiyorum kimyon,kırmızıbibier falan,dikkat ettim son zamanlarda fazla şişkinlik yok,benim de 13. haftam bu hafta,kimyonun sindirim için faydalı olduğunu duymuştum,acaba diyorum kimyon mu gazı azaltıyor ki?eğer sevdiğin bir baharatsa bir kaç gün dene istersen.
kızlar bakın form da şöle bir başlık gördüm;
hatta merak edip denedim tesadüf doğru çıktı. sizde bi denesenize bakalım ne çıkacak
Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
bende de şişkinlik çok oluoyrdu,son zamanlarda canım çok kimyon çekiyordu benim,ben de kahvaltıda kızarmış ekmeğe biraz tereayğ sürüp üstüne kimyon döküp yiyorum bu aralar,ya da yumurta yerken yumurtaya ekiyorum kimyon,kırmızıbibier falan,dikkat ettim son zamanlarda fazla şişkinlik yok,benim de 13. haftam bu hafta,kimyonun sindirim için faydalı olduğunu duymuştum,acaba diyorum kimyon mu gazı azaltıyor ki?eğer sevdiğin bir baharatsa bir kaç gün dene istersen.
hatta merak edip denedim tesadüf doğru çıktı. sizde bi denesenize bakalım ne çıkacak
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
Cok tesekkur ederim canim. Trioid konusunda cok gecmis olsun, dilerim hamileliginde de sonrasinda da sorunsuzca ustesinden gelirsin.
Tam kan sayimi, idrar testi, bulasici hastalik testleri vs. yani hamilelik oncesi yapilmasi gereken her testi, senin de dedigin gibi hamilelik oncesi yaptirdim. Ikili testteki kan testi haricinde de bir daha hicbir test istemedi benden 3 aydir doktorumAcaba ayin 1'indeki kontrolu beklesem mi bunu sormak icin? Belki o gun isteyecektir, istemezse de ben sorarim neden baska tahlil istemedigini. Ya da acaba yarin arasam da "bugune kadar hic test yaptirtmadiniz yok mu bakilmasi gereken degerler?" gibisinden bir cikissam mi?
selam kızlar bende 14. haftanın içerisindeyim.çarşamba doktordaydım.ense kalınlığına filan baktı,parmaklarına organlarına baktı,herşey normal dedi.bide ikili test için kan verdim pazartesi çıkacak sonuç sabırla bekliyorum.
bu arada elevit kullanmaya geçtim.kan ilacına gerek duymadı doktorum.benim gazdan karnım çok şişiyo.sabahları bişey yok akşama doğru 5-6 aylık hamile gibiyim.
bu hafta mide bulantım biraz düzeldi gibi .
bu arada doğum 24 nisanmış
birsencim, benim doktorda bana ikili test yaptirmadi..üclü test icinse henüz randevuda almadim, bisey söylemedi bakalim bir daha ki kontrolde´ne diyecek.. endiselenme...13 haftalık hamileyim doktor ikili tarama yapmadan üçlü tarama için gün verdi normalmi??
slm kızlar
ben bugün 16.haftam dıye doktora gıttım 3 lu test için ama ultrasonda 17. hafta cıktışok oldum acaba hangısı dogru ultrason tarıhı mı yoksa adet tarıhımı?
bu arada cınsıyetı kız dedı
bu arada 2 lı testı rısklı cıkan arkadaslar 3 lu yaptıracak mısınız yoksa amnıyosentez düşünüyor musunuz?
merhaba kızlar bende 3 gündür gripten resmen sürünüyorum. bugün doktora gittik ense kalınlığına baktılar bebişin. 1.3 çıktı çok iyiymiş doktorumuz öyle dedi. ikili test içinde kan verdim çarşamba günü alıcam sonucunu.. grip için burun damlası bide calcium-sandoz+vitamin c verdi. bol bol nar portakal filan ye dedi. ıhlamurda istediğin kadar içebilirsin dedi. hasta olan herkeze geçmiş olsun. allah hepimize acil şifalar versin...
günaydın hamişler geceden beri dogru düzgun uyuyamadım bu wc benı maf edıyor bırde asırı şişlik bendede var şuan bile sanki 2 tabak
yemek yemiş gibi şiş midem halbuki 8 den beri agzıma bır sey koymadım bu benı cok ahatsız edıyor salı gunu bende dr gıdeceyım bakalım 2 testı verecekmı yada dıyorum pazartesı gunu gıdeyım baska yerde yaprırayım dr salı gunu gıttıyımde gotureyım kızlar kac gunde cıkıyor 2 test bırde ac karnınamı tok karnınamı yapılması gerekıyor siz nasıl verdınız benıde heyecan aldı bebeyımı ne zamandır gormuyorum nasıl dıye meraktan ölüyorum cinsiyetini söylermi bılmıyorum hanı insanın içine bır sey dogarya benım bır kız bır erkek doguyor bu nasıl bır sey ayol az kaldı bırde ben cok cabuk yoruluyorum yol yururken hemne soluk soluga kalıyorum sizdede oluyormu bu da benı şaşırtıyor ben kızımda son 3 ayda yasamıstım bunu bunda ise hemen cok garıp sizde yasıyorsanız ne yapıyorsunuz hamısler gorusmek üzere
slm kızlar
ben bugün 16.haftam dıye doktora gıttım 3 lu test için ama ultrasonda 17. hafta cıktışok oldum acaba hangısı dogru ultrason tarıhı mı yoksa adet tarıhımı?
bu arada cınsıyetı kız dedı
bu arada 2 lı testı rısklı cıkan arkadaslar 3 lu yaptıracak mısınız yoksa amnıyosentez düşünüyor musunuz?
ben anlamadım canım ya ben 29 eşim 31 yaşında Ben2 yıl önce eşim3 yıl önce mi yenilenmiş oluyor
ben anlamadım canım ya ben 29 eşim 31 yaşında Ben2 yıl önce eşim3 yıl önce mi yenilenmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?