2012 nisan anneleri haydi buraya...

tabi ki numunelere bakın ama bence en iyisi huggies, %100 organik pamuk çünkü, diğerlerinde reklamlarında hem "pamuksu yüzey" diyor dikkat ettiyseniz.
ingilterede bir tanıdığım var o da kesinlikle huggies almasın dedi..

bende de şişkinlik çok oluoyrdu,son zamanlarda canım çok kimyon çekiyordu benim,ben de kahvaltıda kızarmış ekmeğe biraz tereayğ sürüp üstüne kimyon döküp yiyorum bu aralar,ya da yumurta yerken yumurtaya ekiyorum kimyon,kırmızıbibier falan,dikkat ettim son zamanlarda fazla şişkinlik yok,benim de 13. haftam bu hafta,kimyonun sindirim için faydalı olduğunu duymuştum,acaba diyorum kimyon mu gazı azaltıyor ki?eğer sevdiğin bir baharatsa bir kaç gün dene istersen.

Bende aynıyım canım inanılmaz duygusalım beni kimse anlamıyor modundan çıkamıyordum bir türlü neyseki burda hepimizin aynı durumda olduğunu gördüm rahatladım biraz. Bugünlerin sadece güzel anlarını düşünün kızlar ve tadını çıkarın. Bende yarın gidicem ikili teste rabbim herkese hayırlı evlatlar versin...:18:

yok canım almadı ama daha önce yapıldığında faranjit vardı ve şimdiki problemlerle o zamankide aynı o yüzden hiç aklıma sormak gelmedi. ilk başta kullanmak istemedim antibiyotik ama sonra araştırdım en güvenli ve hamilelikte kullanılanlar arasındaymış verdiği birde diş ağrım içinde zaten vereceklerdi dedim illa kullandıracaklar baştan olmazsa dişten...dün akşam başladım antibiyotiğe,şimdide yatmaya devam.bugün doktora gidecektim bebişimi görmeye zaten ilaçın bitince gel demişti ilaçta pzt bitiyodu sadece az erken olurdu ama çok yağmur var ve biraz sabredip önce gribin üstesinden gelim pazartesi okul için merkeze gidince zaten doktorada giderim dedim sabrediyorum şimdilik...

bende grip olduğum için bol bol limon yiyorum ve karnım düze yakın yine acaba bendede mi gaz gitti göbek indi acaba?

kızlar bakın form da şöle bir başlık gördüm;
hatta merak edip denedim tesadüf doğru çıktı. sizde bi denesenize bakalım ne çıkacak

Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

Ayyyy gene farklı çıktı .:) Geçenlerde ablam söylemişti hem bayan hemde erkek için 4 yılda bir yenileniyor diye duymuş bende hesapladım erkek çıktı şimdi hesaplıyorum kız çıkıyor bakalım gene %50 ye düştük:) Doktorum da erkek olabilir dedi ya hani ben erkeğe alışmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım eli ayağı sağlam olsun hayırlı evlat olsun önemsemiyorum. Nasıl olsa ne olursa olsun benim olacak inşallah...

kahvaltıda kızarmış ekmek şu sıralar benimde favorim.bendeki bu şişkinlik senelerdir var.herzaman bu problemle yaşadım artık sıkılmaya başladım.
kimyonu deniyeceğim sağol

slm kızlar
ben bugün 16.haftam dıye doktora gıttım 3 lu test için ama ultrasonda 17. hafta cıktı şok oldum acaba hangısı dogru ultrason tarıhı mı yoksa adet tarıhımı?
bu arada cınsıyetı kız dedı
bu arada 2 lı testı rısklı cıkan arkadaslar 3 lu yaptıracak mısınız yoksa amnıyosentez düşünüyor musunuz?

ben anlamadım canım ya ben 29 eşim 31 yaşında Ben2 yıl önce eşim3 yıl önce mi yenilenmiş oluyor

merhaba kızlar bende 3 gündür gripten resmen sürünüyorum. bugün doktora gittik ense kalınlığına baktılar bebişin. 1.3 çıktı çok iyiymiş doktorumuz öyle dedi. ikili test içinde kan verdim çarşamba günü alıcam sonucunu.. grip için burun damlası bide calcium-sandoz+vitamin c verdi. bol bol nar portakal filan ye dedi. ıhlamurda istediğin kadar içebilirsin dedi. hasta olan herkeze geçmiş olsun. allah hepimize acil şifalar versin...

bende 12.hafta içerisindeyim. bu zamana kadar sadece evde köpek olduğu için bi zararı varmı diye bi test yapıldı bide bugün ikili test yaptırdım. bir dahaki kontrolede 1 ay sonra çağırdı.. bendede kan idrar tahlili filan hiç istenmedi. zaten kan verirken şekilden şekile giriyorum. benimde işme geliyo vallahi

merhaba canim,
hayirli olsun..

13 haftalık hamileyim doktor ikili tarama yapmadan üçlü tarama için gün verdi normalmi??
birsencim, benim doktorda bana ikili test yaptirmadi..üclü test icinse henüz randevuda almadim, bisey söylemedi bakalim bir daha ki kontrolde´ne diyecek.. endiselenme...

elemsu hayirli olsun canim, cinsiyetinide ögrenmissin..

gecmis olsun canim ya, grip cok kötü oluyor biliyorum... insallah tez zamanda atlatirsin...

günaydın hamişler geceden beri dogru düzgun uyuyamadım bu wc benı maf edıyor bırde asırı şişlik bendede var şuan bile sanki 2 tabak
yemek yemiş gibi şiş midem halbuki 8 den beri agzıma bır sey koymadım bu benı cok ahatsız edıyor salı gunu bende dr gıdeceyım bakalım 2 testı verecekmı yada dıyorum pazartesı gunu gıdeyım baska yerde yaprırayım dr salı gunu gıttıyımde gotureyım kızlar kac gunde cıkıyor 2 test bırde ac karnınamı tok karnınamı yapılması gerekıyor siz nasıl verdınız benıde heyecan aldı bebeyımı ne zamandır gormuyorum nasıl dıye meraktan ölüyorum cinsiyetini söylermi bılmıyorum hanı insanın içine bır sey dogarya benım bır kız bır erkek doguyor bu nasıl bır sey ayol az kaldı bırde ben cok cabuk yoruluyorum yol yururken hemne soluk soluga kalıyorum sizdede oluyormu bu da benı şaşırtıyor ben kızımda son 3 ayda yasamıstım bunu bunda ise hemen cok garıp sizde yasıyorsanız ne yapıyorsunuz hamısler gorusmek üzere

Nericim günaydın bana doktor ikili test için aç tok farketmediğini söyledi. Ben tok karnına verdim kanımı. Ayrıca şu wc olayı bende de halen devam hemde tam gaz nerdeyse orada uyuyacağım o kadar yani:)
Soluk soluğa kalmakta bende en başından beri var halen devam ediyor kandaki oksijen yetersizliğinden oluyor birde kan değerlerin nasıl mesela bende inanılmaz kansızlık var bugün kan ilaçlarıma ve elevite başladım bakalım hayırlısı. Benimde 1 tane kızım var sanki bende bunda yaşadığım şeyleri kızımda yaşamamışım gibi geliyor ama aslında öyle değil geçmiş gün unutuluyor. Cinsiyet konusunda bişey diyemiyeceğim çünkü artık çok erken öğreniliyor benim kızımı ben 5.5 aylıkken öğrenmiştim göstermemişti hep öyle derler ya kızlar hemen göstermez ama benim bu 2 testten önce gittiğimizde yani 11 haftalık falandı büyük ihtimalle erkek demişti ama genede kesin birşey demeyim dedi. Erkek oldumu doktorların ağzını yokladınmı hemen ipucu veriyorlar. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlara sahip oluruz kız erkek önemli değil benim için herkes içinde aynı olduğunu düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin canım hepimizin:)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir sorduklarına kendine iyi bak . Hayırlı haberler alman dileğiyle...

son adet tarihine göre yap hesabını yine.çünkü ultrasyonda üç aşağı beş yukarı farklı çıkabiliyor.benim ilk başta son adetime göre küçük çıkyordu şimdi 4gün falan daha büyük çıkıyor bebişim.ultrasyona göre her seferi bi kaç gün farklı çıktığı için son adetime göre bakıyorum bence sende öyle hesap edip bak...
birde amniyo sentez için düşük tehlikesi yaratıyormuş diye duydum.hatta hastanede çok çok rahat bir bayanın amniyo sentezden sonra bebeği düşmüş "doktor, amniyo sıvısından alırken cihaz bebeğin başına gelmiş zarar vermiş düşüğe o neden olmuş olabilir" diyordu sakin bir halde. mecbur yaptıracak olanlar varsada aman doktorunuza çok dikkat edin.

ben anlamadım canım ya ben 29 eşim 31 yaşında Ben2 yıl önce eşim3 yıl önce mi yenilenmiş oluyor

en son kimin hücresi yenilendiyse onun cinsiyetinden oluyormuşmuş. sen 1982 li eşinde 1980 li galiba. o zamaaan senin en son 2009da yenilenmiş eşinindee 2008de yenilenmiş en son. bu hesaba göre kız diyo.belli mi peki senin bebeğin cinsiyeti?
benim 2009 da eşimin 2008 de yenilenmiş çıktı.yani en son benimki yenilendiği için bebeğin cinsiyeti bu hesaaba göre kız. benim bebiş ultrasyondada kız görünmüştü.tabi tesadüfde olabilir.

bu yontem genelde dogru sonuc verıyormus..dogru hesalpama yaptıgınızda..
bende kız cıkıyor ru mda kız dedı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…