bende 12.hafta içerisindeyim. bu zamana kadar sadece evde köpek olduğu için bi zararı varmı diye bi test yapıldı bide bugün ikili test yaptırdım. bir dahaki kontrolede 1 ay sonra çağırdı.. bendede kan idrar tahlili filan hiç istenmedi. zaten kan verirken şekilden şekile giriyorum. benimde işme geliyo vallahi
ya benide heseplayın kafam karıştı eşim 82 eylül ben 89 subat doğumluyummmmmDDDD
hemen hesaplayalım canım:)
sen:89 92 95 98 01 04 07 10
eşin:82 86 90 94 98 02 06 10 esın eylul olsugu ıcın o senden gec tamamlamıs oluo teste gore erkek tatlım:)
dr ne dedı?
ayyyyy :))) doktor demiş ki içim tuhaf oldu :)))))saol cnmmmbende ikili testi yaptırdım kan tahlilini cuma alıcam sonucu ultrason ölçümleri ii dedi doktor ....saglıklı olsun diorum önce ama insan deli gibi merak ediyorrrrrr yaaaaa:))))))
ya benide heseplayın kafam karıştı eşim 82 eylül ben 89 subat doğumluyummmmmDDDD
evet eşini 4,4 hesaplayıncaa 2010 son yenilenme çıkıyor seninkidee e seninkide 2010 çıkıyoo Allah Allah...bi saniye aynı çıkınca ne oluyodu bi bakim.
ayına göre hesap oluyormuş o zaman tam bilemiyorum nasıl oluyor ama hangi aylarda doğdunuz bi söyle bakalım ne çıkıyo.
selam arkadaşlar dün gittim doktoruma kızım olucakmış ben erkek istiodum ama çok mutlu oldum yine de 2'li test de yaptırdım herşey yolunda çok şükür. ama şu yöntemi merak ettim cinsiyet belirlemek için olanı :) bidakini erkek denk getirmek istiyorummm :)
eylül ve subat yazılmısya:)
bız hesaplaık canım erkek bebiş gelio:))
ay kafa işte kaç gündür yatıyorum hastayım iyice uyuştuğunun kanıtıdır bu.
ben düşündüm de şimdi eşi eylülde kendi şubat.eylülde eşi tamamlandı ama eylülde zaten bebek vardı hamileydi bebeğin olduğu ay sanırım temmuzdur ve o zamana eşininki tamamlanmamış kendininki tamamlanmış oluyor e o zaman nolur acaba kız mıı erkek mi?
g.olsun canım..
ama soyle dusun 2010 da tamamladılar en son arkadas 2011 de hamıle kaldı esı son tamamladı ve erkek oluo anladınmı tatlım?
:)) şuan grupta en karacanın bebeğinin cinsiyetini merak ediyorum bakalım doktor ne diyecek.ben bunu yeni bu formda duydum bilmiyordum senin dediğin doğrudur benimki tahmin. bak bide aklıma ne geldi cinsiyetleri farklı olan ikizler nasıl oluyooo?
bu yontem ıkızlerde yapılmıyor zaten canım cın takvımı gıbı:)
sen bu yöntemi iyi biliyosuun. ben çin takvimi falan hiiç bilmiyorum. peki şey sorim sana.benim kız yolda geliyoya şimdi bidahakinin erkek olması için hangi yıl doğması lazım? ikimizde 85.ben şbt,eşim haziran
sen:85 88 91 94 97 00 03 06 09 12 15
esin:85 89 93 97 01 05 09 13 17
2013 hazıran ve 2015 subat aralıgında yaparsan erkek cıkıyor canım:))))
Merhaba güzel anneler, aramıza katılan yeni arkadaşlarımız da hoşgeldiniz.. Yazamadığım süreçte mide bulantıları halsizlikler yorgunluklar devam edince doktorum 2 gün rapor verdi azıcık evde dinlendim. İşe dönüşte artık söylemek durumunda kaldım işyerine.. ilk tepki ücretsiz izine sıcak bakılmayacağı hatta 16 hft değilde 2 ay izin kullanıp dönmemin daha iyi olabileceği yönündeydi bu bayağı canımı sıkmıştı. 10 Ekimde medipole ikili test için gittik eşimle usg'de 12 hft 1 günlük gözüküyor cinsiyeti henüz söyleyemem dedi dr Bebişimiz hareket ediyordu dr usg sonuçlarının iyi olduğunu söyleyerek Allah tamamına erdirsin dedi çok şükür.. Hemen sonra laboratuarda kan verdim. Cuma günü sonuçlarını alacaktım ama perş-cumadan beri anormal bir başağrısı ve halsizlik mide yanması vs vardı ki gidemedim. Dün öğleden sonra hapşırık tıksırık bir boğaz ağrısı burun akıntısı başladı ki sormayın. Bugünse yine halim yok hiç durmadan burnum akıyor sarı sarı, sürekli de hapşırıyorum, sanırım silmekten burnumu yara yaptım şifayı iyice kaptım falan derken hastaneyi arayıp ikili test sonucumun maille gönderilmesini istedim. Birkaç saat önce yolladılar ve şu an çok üzgünüm. Dr bu sonuçlar telefonda konuşulmaz pazt.acil görüşelim bi plan yapalım falan dedi aradığımda..... Biraz araştırdığımda hem çok üzüldüm ağladım hem ümitlendim, hayırlısı olsun. Rabbim tüm grip annişlere şifalar versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah, amin. İkili test sonucumu aynen paylaşıyorum değerlerin hepsini anlayamadım. Hem anlayan arkadaşların yorumlarına hem dualarınıza ihtiyacım var dostlar, Allaha emanet olun, amin.
DOB 16.08.1975
EDD by ultrasound: 22.04.2012.
Gestational age: 12 weeks + 1 day
First Trimester Ultrasound:
Crown-rump length (CRL) 58,0 mm -
Nuchal translucency (NT) 1,80 mm
Nasal bone present. Length 1,7 mm
Maternal Serum Biochemistry:
Sample number 161608 taken on 10.10.2011.
No. of fetuses: 1. Maternal weight: 73,0 kg. Non-smoker. Ethnic origin: White. Parity > 0. Manufacturer:
Kryptor.
Free beta hCG: 30,450 IU/l, equivalent to 0,8481 MoM.
PAPP-A: 1,859 IU/l, equivalent to 0,7227 MoM.
Estimated risk for chromosomal abnormalities:
Trisomy 21 Trisomy 13/18
Background risk: 1 : 209 1 : 376
Ultrasound risk: 1 : 2948 1 : 2120
Biochemistry risk: 1 : 600 1 : 2086
Adjusted risk: 1 : 4172 1 : 7512
The estimated risk is calculated by the FMF-2009 software and is based on findings from extensive research coordinated by the Fetal
Medicine Foundation. The risk is only valid if the ultrasound scan was performed by a sonographer who has been accredited by the
Fetal Medicine Foundation and has submitted results for regular audit. The adjusted risk is the risk at the time of screening. Nasal bone
included.
Trisomy 21 : negatif.
Trisomy 13/18 : negatif.
Ben test sonucun hakkında yardımcı olamayacağım ama iyi düşün iyi olsun.Ben ikili ve üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum o nedenle daha yaptırmadım doktorumuzda bize bıraktı.Bide grip olmuşsun çok geçmiş olsun bol bol c vitamini almaya çalış.ikili testlerin değerleri hakkında sonucu öğrenen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Tüm grip olan arkadaşlarada Allah şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?