- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
öncelikle hayırlısı olsun cnm doktor bana da erkek olacak dedi ve ben rüyalarımda hep erkek bebek gördüm erkek olduğuna inandım ama acaba kız olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum
valla bende dünden beri daha erken 13. haftada kesin sonuç olmaz değişir 16, haftada diye düşünüyorum..her gittiğimde doktora hala erkek mi diye sormayı düşünüyorumaslında sağlıklı olmasından başka önemli birşey yok erkek olsada çok sevicem bebeğimi ama KIZ fikri bayagı içime işlemiş arkadaşım.. .
en son kimin hücresi yenilendiyse onun cinsiyetinden oluyormuşmuş. sen 1982 li eşinde 1980 li galiba. o zamaaan senin en son 2009da yenilenmiş eşinindee 2008de yenilenmiş en son. bu hesaba göre kız diyo.belli mi peki senin bebeğin cinsiyeti?
benim 2009 da eşimin 2008 de yenilenmiş çıktı.yani en son benimki yenilendiği için bebeğin cinsiyeti bu hesaaba göre kız. benim bebiş ultrasyondada kız görünmüştü.tabi tesadüfde olabilir.
valla aynı şekilde bende sormak istiyorum gene erkek mi diye erkek olmasına alıştırdım kendimi eymenim diye seviyorum kız olursa kaynana ismini koymak istedi(( o yüzden erkek olması da işime geldi galiba
kızlar bir de makas bıçak testi var,duyanınız var mı bilmem.annem bugüne kadar kime yaptıysam tuttu diyor,bana da yaptı,erkek çıktı,bakalım görcez.Hamile kadının haberi olmadan 2 tane minder kanepenin üstüne yanyana konur (mutfakta sandalyenizde minder varsa onların altına da koyabilirsiniz) ve birinin altına bıçak,birinin altına makas konur.hamileden çok düşünmeden minderlerden birinin üstüne oturması istenir.Oturduktan sonra minderin altına bakılır,bıçağın üstüne oturduysa erkek makasın üstüne oturduysa kız demektir.Annem bütün hamilelere uygular bunu,herkesde tuttu diyor,bakalım bende de tutacak mı?Siz de annenize ya da eşinize söyleyin,5 dk da hazırlasın minderleri,deneyin bakalım ne çıkacak...
Nericim günaydın bana doktor ikili test için aç tok farketmediğini söyledi. Ben tok karnına verdim kanımı. Ayrıca şu wc olayı bende de halen devam hemde tam gaz nerdeyse orada uyuyacağım o kadar yani:)
Soluk soluğa kalmakta bende en başından beri var halen devam ediyor kandaki oksijen yetersizliğinden oluyor birde kan değerlerin nasıl mesela bende inanılmaz kansızlık var bugün kan ilaçlarıma ve elevite başladım bakalım hayırlısı. Benimde 1 tane kızım var sanki bende bunda yaşadığım şeyleri kızımda yaşamamışım gibi geliyor ama aslında öyle değil geçmiş gün unutuluyor. Cinsiyet konusunda bişey diyemiyeceğim çünkü artık çok erken öğreniliyor benim kızımı ben 5.5 aylıkken öğrenmiştim göstermemişti hep öyle derler ya kızlar hemen göstermez ama benim bu 2 testten önce gittiğimizde yani 11 haftalık falandı büyük ihtimalle erkek demişti ama genede kesin birşey demeyim dedi. Erkek oldumu doktorların ağzını yokladınmı hemen ipucu veriyorlar. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlara sahip oluruz kız erkek önemli değil benim için herkes içinde aynı olduğunu düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin canım hepimizin:)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir sorduklarına kendine iyi bak . Hayırlı haberler alman dileğiyle...
günaydın hepinize......
arakdaşlar mide bulantılarınız hiç yok mu sizin. benim hala berbat devame diyor.11+5 im henüz.
13+4 üm canım daha yeni yeni azaldı bulantım ..sabahları devam ediyor hala....bende geçsin bitsin artık diye bekliyorum ama 16. hafta diyor herkes bitmesi için..çocuğun hareketleri başladığında tamamen biter diyor büyük anneler..bakıcaz artık
Günaydın kızlar,
Kan ilacıma başladım oligofer-fol diye bir şey bir tüp aç karnına alınıyor ama beni 2 gündür öldürdüüüü öldürdüüü napacağım bilmiyorum. İçince hemen yatıp yorganı üzerime çekip konuşmadan yarım saat 1 saat yatmam lazım. Babam korktu hatta içme sen bunları sana dokunuyor dedi. Sabahın danında kalkıp içip tekrar yattım Allah'ım bana yardım et....
Ayrıca sanırım moralim de bozuk biraz sanki bebeğimin hareketlerini bir an önce tam anlamıyla hissetmek istiyorum akşamları yatıyorum elim karnımda hareket bekliyorum kendini bana hissettirsin istiyorum. Bugün eşime anlattım daha küçük anca hissedersin diyor. Arada pıt pıt hissediyorum aslında ama bana yetmiyor yaaa saçma bir düşünce bununda farkındayım aslında daha erken 13. haftam yeni bitti 15-16 anca 2. bebekte yani
Neyse bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok.
Herkesi çok öpüyorum
Günaydın kızlar,
Kan ilacıma başladım oligofer-fol diye bir şey bir tüp aç karnına alınıyor ama beni 2 gündür öldürdüüüü öldürdüüü napacağım bilmiyorum. İçince hemen yatıp yorganı üzerime çekip konuşmadan yarım saat 1 saat yatmam lazım. Babam korktu hatta içme sen bunları sana dokunuyor dedi. Sabahın danında kalkıp içip tekrar yattım Allah'ım bana yardım et....
Ayrıca sanırım moralim de bozuk biraz sanki bebeğimin hareketlerini bir an önce tam anlamıyla hissetmek istiyorum akşamları yatıyorum elim karnımda hareket bekliyorum kendini bana hissettirsin istiyorum. Bugün eşime anlattım daha küçük anca hissedersin diyor. Arada pıt pıt hissediyorum aslında ama bana yetmiyor yaaa saçma bir düşünce bununda farkındayım aslında daha erken 13. haftam yeni bitti 15-16 anca 2. bebekte yani
Herkesi çok öpüyorum
Günaydın kızlar,
Herkesi çok öpüyorum
kızlar günaydın,
3lü tarama için doktorunuz ne zaman çağırdı sizi beni 2 hafta sonraya çağırdı ama ben bu hafta gideyim diyorum erken olurmu acaba? hem okadar uzun oldu görmedim merak ediyorum çok hem bir an önce eş,mde görsün istiyorum.
vusicim banada herkes kız olacak demişti özellikle büyükler anlıyolr onlar Allah sağlıklı sıhatlı versin inşallah...
slm nasılsınız.benide aranıza alırmısınız :) inşallah bende 2012 nisan annelerindenim.benim 2.ci hamileliğim 5 yaşında oğlum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?