2012 nisan anneleri haydi buraya...

öncelikle hayırlısı olsun cnm doktor bana da erkek olacak dedi ve ben rüyalarımda hep erkek bebek gördüm erkek olduğuna inandım ama acaba kız olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum

valla bende dünden beri daha erken 13. haftada kesin sonuç olmaz değişir 16, haftada diye düşünüyorum..her gittiğimde doktora hala erkek mi diye sormayı düşünüyorum aslında sağlıklı olmasından başka önemli birşey yok erkek olsada çok sevicem bebeğimi ama KIZ fikri bayagı içime işlemiş arkadaşım...

valla aynı şekilde bende sormak istiyorum gene erkek mi diye erkek olmasına alıştırdım kendimi eymenim diye seviyorum kız olursa kaynana ismini koymak istedi (( o yüzden erkek olması da işime geldi galiba

bu haftasonu 2li test için gittiğimde bacak arasında bi çıkıntı var ama belli olmaz bazen kızlardada böyle çıkıntı oluyor dedi doktorum yani 4 hafta daha beklicem cinsiyeti daha belli değil. Allahım hayırlı evlatlar varsin hepimize... Kız erkek önemli değil ama insan merak ediyor yaaa

valla aynı şekilde bende sormak istiyorum gene erkek mi diye erkek olmasına alıştırdım kendimi eymenim diye seviyorum kız olursa kaynana ismini koymak istedi (( o yüzden erkek olması da işime geldi galiba

ayy kıyamam ikimizede ..:) sende kaynana bende kayın baba ismi :) defalarca soralım en iyisi :)

söyledim eşime hadi makas bıçak koy koltuk altına bakayım hangisine oturacam diye.. manyakmısın sen herkeze anlatıcam makasla bıçaktan cinsiyet bekliyosun deyip bağırdı ama annemdende duymuştum bunu eskiden.. anneme söyliyeyimde o yapsın bakalım tutuyomu merak ettim.normalde inanmam böyle şeylerede hamilelik bütün dengelerimi bozdu :)

merhabalar

Herkeze sağlıklı ve mutlu hamilelikler dilerim.Benimde ilk hamileliğim ve 14 nisanda olucak Allah nasip ederse.

Bugun 13+7 inci gunumdeyim

ama bende soyle birsey var.Surekli karın agrısı yasıyorum.Ağrı adet ağrısına benziyor.Sizde sürekli bi ağrı yasıyormusunuz?

Günaydın günaydın hepimizin günü aydın ve güzel olur inş.tşklr canım bilgilerin için bakalım bugun dr gıdeceyım heyecan var kızımı etütde gönderdim şimdi sıra bende kahvaltımı yaparız cıkarız diye düşünüyorum .bakalım bana cinsiyet konusunda bır sey dıyecekmı :) bugun .aslında boyle dedıyime bakma ne olursa olsun saglık olsun dusuncesındeyım cınsıyete cok o olsun bu olsun gıbı içimde bır dusunce yok ama ınsan acaba hangısı dıye merak edıyor garıp bır duygu evt bende duydum kızlar hemen gostermez dıye benım prenseste aynısı olmustu dr utanıyor demıstı söyle dönerken hafıf bır goruntu ile anlamıstı dr ay o anlar gözlerımın öneme geldi cok guzel şeyler bunlar ya harıka seyler allah her keze sanıp etsın benımde kan deyerkerım bayagı düşük bugun bakalım tekrardan tahlil isteyeyım dıyorum takip için çünkü normal dede kansız olan bır ınsanım .amin tatlım her kezin gönlündekini versin akşam haber dar ederim sizi kızlar dua edın ters bır turum ile karsılasmayım görüşmek üzere

günaydın hepinize......

arakdaşlar mide bulantılarınız hiç yok mu sizin. benim hala berbat devame diyor. 11+5 im henüz.

günaydınnnnnnnnn...

kızlar oldukça yoğun bir haftasonu geçirdim, sizlerle bağlantıyı kopardım
hiç tanımadığım birileriyle bulunduğum bir ortamda hamile olduğumu öğrenen bi teyze
suratıma bakıp senin oğlun olucak dedi!! kalakaldımm.. aynı ortamda bu sohbete tanık olmayan başka birisi
kahve falı baktı açar açmaz oğlun oluyor dedi!! yine kalakaldımm...
şimdi merakla haftaya bugün olan randevumun gelmesini iple çeker oldummm..bakalım dr ne diyecek??

günaydın hepinize......

arakdaşlar mide bulantılarınız hiç yok mu sizin. benim hala berbat devame diyor. 11+5 im henüz.

13+4 üm canım daha yeni yeni azaldı bulantım ..sabahları devam ediyor hala....bende geçsin bitsin artık diye bekliyorum ama 16. hafta diyor herkes bitmesi için..çocuğun hareketleri başladığında tamamen biter diyor büyük anneler..bakıcaz artık

Günaydın kızlar,
Kan ilacıma başladım oligofer-fol diye bir şey bir tüp aç karnına alınıyor ama beni 2 gündür öldürdüüüü öldürdüüü napacağım bilmiyorum. İçince hemen yatıp yorganı üzerime çekip konuşmadan yarım saat 1 saat yatmam lazım. Babam korktu hatta içme sen bunları sana dokunuyor dedi. Sabahın danında kalkıp içip tekrar yattım Allah'ım bana yardım et....
Ayrıca sanırım moralim de bozuk biraz sanki bebeğimin hareketlerini bir an önce tam anlamıyla hissetmek istiyorum akşamları yatıyorum elim karnımda hareket bekliyorum kendini bana hissettirsin istiyorum. Bugün eşime anlattım daha küçük anca hissedersin diyor. Arada pıt pıt hissediyorum aslında ama bana yetmiyor yaaa saçma bir düşünce bununda farkındayım aslında daha erken 13. haftam yeni bitti 15-16 anca 2. bebekte yani
Neyse bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok.

Herkesi çok öpüyorum

offf berbat geçiyor. bir türlü normale dönemedim... evet 16 diyorlar maalesef

ikinci bebeğin mi canım?

kızlar günaydın,
3lü tarama için doktorunuz ne zaman çağırdı sizi beni 2 hafta sonraya çağırdı ama ben bu hafta gideyim diyorum erken olurmu acaba? hem okadar uzun oldu görmedim merak ediyorum çok hem bir an önce eş,mde görsün istiyorum.
vusicim banada herkes kız olacak demişti özellikle büyükler anlıyolr onlar Allah sağlıklı sıhatlı versin inşallah...

ah canım yaa ben özellikle söylemiştim bana içmeli emmeli çiğnemeli suda eriyen:)) birşey vermeyin diye sonuçta hepsinin özü aynı ama dr hangi firmadan geliyorlarsa onu yazıyor. sende söyle içemediğini değiştir bence ben ferrum fort içiyorum tablet sadece afedersin dışkının rengi hep yeşil okadaronun dışında hiç bir zorluğu olmadı...

bu arada biz 16. hataya girdik ama hereket namına tık yok ya analamıyorum ya da yok yanii.ama göbeğim iyi çıktı belimde çatlaklar oldu iştahım hat safhada yani son 2 haftadır tuabilene aşk olsun.. bende bir an önce hissetsemde rahatlasam diyorum ama çok yakındır merak etme malesef o hissettiklerimiz bağırsak hareketleri zaten 16. haftadan sonra ancak diyorlar o da annenin tecrübesine bağlı senin ikinci bebeğin umarım girer girmez hisseder16.haftaya

slm nasılsınız.benide aranıza alırmısınız :) inşallah bende 2012 nisan annelerindenim.benim 2.ci hamileliğim 5 yaşında oğlum var.

canım 3lü tarama 15-20.haftalarda yapılıyor, en ideal sonuçlar 16-18.hftalada belli oluyor.. kaynaklar bunu söylüyor..
git bi an önce gör bebişiniiiii :)
Amiin inş cnm tabii de.. öyle pat diye yorum yapması çok tuhaf geldi :)

amin canım cümlemizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bugün 12+5 haftalık oldum.cumartesi dr gittim.ikili test yapıldı.haftaya sonucu çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…