2012 nisan anneleri haydi buraya...

bilgiler için teşekkür ederim, almak istediğim cevabı aldım sayende.. hemen araştırmaya başlayıp randevu ayaarlıyorumm

yardımcı olduysam sevındım kader arkadaşım...

kader arkadaşım :)
haydarpaşa gatayla iletişime geçicem ben de..tam 18 haftalıkken istanbulda olucam.
büyük şehirlerde olmayınca herşey daha zor

Elemsu birşey soracağım 1:164 demişsin riskli çıktı diye benimkinin normal olduğunu söyledi aaa çok güzel süper korkulacak birşey yok dedi ama benim anlayamadığım yani sınır değer 1:250 yazmış ve risk oranı 1:13200 ben direkt bunu 132 olarak algıladım ama 13200 olarak mı algılamam gerek ki tam çözemedim şimdi ben bu işi merak ettimde açıkçası. İnşallah herşey daha iyi olacak sonuçların kötü çıkması her bebekte kötü olacak anlamına gelmiyormuş inşallah sisinkilerde öyledir. Allah kimsenin bebişine zarar vermesin hepimizin bebişlerini korusun .
sevgiler...

nıye oyle algıladın anlamadım.benım yas rıskı ve kombıne rısk sınır degerın altında yazıyo.ıkılı test de cutf of degerının ustunde dıye yazıyo.senınkı senınle yas kılo vs gıbı aynı degerlerı tasıyan 13200 kısıden 1 ınde rısk var bu da haylı dusuk benım de164kısı de 1 rıskım var.

kızlar bende bugün ikili test sonucumu aldım.
doktor yeşil bölgedesin risk yok dedi.oranları pek anlatmadı.
bide ben 14.hafyatı bitiriyorum.doktor 1,5 ay sonra gel dedi.sanırım üçlü test yapmayacak.

Son düzenleme:
slm nasılsınız.benide aranıza alırmısınız :) inşallah bende 2012 nisan annelerindenim.benim 2.ci hamileliğim 5 yaşında oğlum var.

selam canım benimde ikinci hamileliğim,2012 nisan annesiyim.5 yaşında kızım var.
şimdi herkes senden kız, bendende erkek çocuk bekliyor :) :)

sana katılıyorum.
bence böyle çocuklarda en önemli şey şu:yarın öbürgün biz vefat ettiğimizde onları kimlere bırakacağız.

günaydın hepinize......

arakdaşlar mide bulantılarınız hiç yok mu sizin. benim hala berbat devame diyor. 11+5 im henüz.

bende 11+6 dayım benimde midem hala bulanıyor gece uyandığımda bile bulantım var Bir bitsede şu bulantılar tadını çıkarsak hamileliğin

Ne bileyim arkadaşımın ki ile karşılaştırdım aynı yerde yaptırtmıştık sanırım o yüzden

sana da allah kolaylık versin..herkesin farklı farklı sıkıntıları var elbet
güçlü olmak bu dönemde zor oluyor oldukça, başarıcaz inşallahhhh

canım olumsuz düşünme,inşallah her şey yolunda gidecektir,sağlıklı bir bebeğin olacak,buna inan.Bazen diyorum,annelerimizin döneminde mi hamilelik daha iyiydi biz mi şanslıyız?Çok şey bildikçe her ay başka bir kaygıyla boğuşuyoruz,ben de bu hafta sonucunu alıcam ikili testimin,Allah hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor elden malesef...Ama ense kalınlığı normalse bunun olumlu bir şey olduğunu söylüyor doktorlar,ense kalınlığı ne kadar çıktı?

kızlar benimde iki hafta önce 2 li tarama testi yapıldı dr normal dedi ben hiç degerlere falan bakmadım ve 16. haftada tekrar gel dedi şuan mide bulantılarım azaldı fakat abahları çok gerneşiyorum caba sebebi ne olabilir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

günaydın arkadaşlar, uzun zamandır bakamıyordum umarım herkes iyidir. ben ikili testimin sonucunu dün aldım doktorum gözün aydın dedi, kasımın ilk haftasıda üçlüyü yaptırıcam inşallah bi problem çıkmaz. hepimizin sonuçları güzel çıkar umarım

canım öncelikle içini ferah tutmaya çalış bence, biliyorum söylemesi kolay ama bebeğide sitrese sokma. bende düşünmüştüm ne yaparım bu durumda diye en önemlisi doktoruna güvenmek veya güvenebileceğin bi doktor bulmak ve onun yönlendirmeleriyle hareket etmek. aklımda hiçbir soru işareti kalmasın diyorsan yaptırabileceğin bütün testleri yaptır derim ama karar senin ve eşinin tabiki.

günaydın arkadaşlar hepinize güzle günler oslun,

Hava çok soğuk ama sizin içiniz sıcacık olsun bebeişlerinizle, benimde mide bulantılarım ve çıakrtmalarım olmasın inşallah... mide bulantları devam eden arkadaşlar varsa onlarında bugün son olsun inşallah :) geçsin bitsinnnn :)

Herkese günaydın arkadaşlarım,

Evet hava nasıl soğudu kış kendini gösteriyor artık zaten yazın üşürdüm ama şimdi titriyorum resmen kan ilaçları sanırım ancak işe yarayacak her akşamda 1 çay bardağı pekmez içmeyide ihmal etmiyorum ayrıca. Tabii bu işin sonu nereye gider bilmem kızımda çok kilo aldım diyordum bunda o kadar almak istemiyorum diyordum ama insanın elinde olan birşey değil demek ki. Neyse bebişlerimzi sağlıklı olsunda uğraşacağız gene kiloları vermek için.

merhaba kızlarr,
kontrole gittiim...
kızımı gördüm dün.hatta ultrasyon görüntüsünü cd de verdi doktor evdede tekrar tekrar izledik.tatlı kızım ellerini koymuş küs gibi yüzüne bize göbek atmadı ama kalp atışı boyu kilosu iyiymiş. renkli ultrasyondanda omuzu eli başı o kadar şirin görünüyordu ki masada eridim resmen çok tatlıydı.
ama bende bir aksilik var. aynı su gibi birşey geliyo ara sıra akıntı gibi değil birden ilıkça akıyo aktığını hissediyorum çamaşırımı biraz ıslatıyo renksiz kokusuz bişi. doktor bebeğin suyu olsa daha çok olur ama bu aylarda sızıntı olabiliyor bol su iç dedi ilaç verdi ve 2hafta sonra tekrar gideceğim. korktum ya...sizdede varmı böyle olan?
ha çıkıştada mağazadan babasıyla hastane çıkışı gezdik. çok güzel kedili yumuşacık bir alt açma takımı vardı ama daha işlevsel misafirlikte falan üstüne yatırmaya iyi olur birde onunla birlikle yine yumuşacık bir battanite ikisi 65tl ve çok hoşuma gitti. sonra başlıklı özdileğin bambu havlusu vardı beyaz sadece kafaya takma yerinde pembe tavşan var. birdee hastane çıkışı onunda özellikle battaniyesine bayıldım. Alacağım 3şeyi seçmiş oldum, alışveriş listemin yanınada nerede kaça beğendiğimi yazdım.ilerde alışverişe çıkınca nereden neyi alacam hepsi yazılı olacak galiba 2saatte herşey tamam olacak...

selam canım benimde ikinci hamileliğim,2012 nisan annesiyim.5 yaşında kızım var.
şimdi herkes senden kız, bendende erkek çocuk bekliyor :) :)

selam evet gerçekten herkes benden kız bekliyor.özellikle kayınvalidemler eşim 3 kardeş hepsi erkek 5 torun var onlarda erkek benden kız bekliyorlar.ama bekledikleri olmuyor sanırım :) cumartesi dr erkek geliyor dedi ilerde değişebilir dedi ama oğlumda bu haftada göstermişti.kısmet bakalım.gönül ister tabi farklı olsun.Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…