günaydın arkadaşlar hepinize güzle günler oslun,
Hava çok soğuk ama sizin içiniz sıcacık olsun bebeişlerinizle, benimde mide bulantılarım ve çıakrtmalarım olmasın inşallah... mide bulantları devam eden arkadaşlar varsa onlarında bugün son olsun inşallah :) geçsin bitsinnnn :)
merhaba kızlarr,
kontrole gittiim...
kızımı gördüm dün.hatta ultrasyon görüntüsünü cd de verdi doktor evdede tekrar tekrar izledik.tatlı kızım ellerini koymuş küs gibi yüzüne bize göbek atmadı ama kalp atışı boyu kilosu iyiymiş. renkli ultrasyondanda omuzu eli başı o kadar şirin görünüyordu ki masada eridim resmen çok tatlıydı.
ama bende bir aksilik var. aynı su gibi birşey geliyo ara sıra akıntı gibi değil birden ilıkça akıyo aktığını hissediyorum çamaşırımı biraz ıslatıyo renksiz kokusuz bişi. doktor bebeğin suyu olsa daha çok olur ama bu aylarda sızıntı olabiliyor bol su iç dedi ilaç verdi ve 2hafta sonra tekrar gideceğim. korktum ya...sizdede varmı böyle olan?
ha çıkıştada mağazadan babasıyla hastane çıkışı gezdik. çok güzel kedili yumuşacık bir alt açma takımı vardı ama daha işlevsel misafirlikte falan üstüne yatırmaya iyi olur birde onunla birlikle yine yumuşacık bir battanite ikisi 65tl ve çok hoşuma gitti. sonra başlıklı özdileğin bambu havlusu vardı beyaz sadece kafaya takma yerinde pembe tavşan var. birdee hastane çıkışı onunda özellikle battaniyesine bayıldım. Alacağım 3şeyi seçmiş oldum, alışveriş listemin yanınada nerede kaça beğendiğimi yazdım.ilerde alışverişe çıkınca nereden neyi alacam hepsi yazılı olacak galiba 2saatte herşey tamam olacak...
günaydın herkese nasılsınız.
benimde yarın kontrolüm var, sanırım 2 li test yapılır.... bende çok heyecanlıyım. Allahım inşallah herşey yolundadır.
inşalllaaahhhh
bebiş karnında kıpır kıpır şimdi :)
bide hissedebilsek..varmı aranızda hareketlerini hissedeeenn???
hareketlenmeler oluyor ama onun hareketlerimi bilmiyorum. benim 2. bebeğim. kızım 5 yaşına girdi... :) sanki hereşyi yeniden yaşıyor gibi insan :) yani hiç yaşamamış gibi
her hamileliğin birbirinden farklı olduğu söyleniyor, tecrübe diye bişey yok demekki bu konuda :)
demekki sen bize göre daha erken hissediceksin.. ilkler geç anlaşılıyomuş yaa
maşşallah kızınaaa pek tatlı bişeydir eminim şimdiii
evett kızım tatlıdır hemde çokkkk.... okula gidiyor. mide bulantılarımı ona hissettirmemeye çalışıyorum ama anlıyor, çok üzülüyor.Oynayamıyoruz bile birlikte1,5-2 aydır böyle.... Anne neyin var diyor, biraz midem bulanıyor diyorum, bebektendir bebekten dönüyor ya diyor :) kuzum o benim.....
14-15 haftalık kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız??
ben bulantıdan dolayı iki kilo vermiştim şimdi bulantılarım biraz azaldı verdiklerimi aldım umarım çok almam14-15 haftalık kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız??
ben bulantıdan dolayı iki kilo vermiştim şimdi bulantılarım biraz azaldı verdiklerimi aldım umarım çok almam14-15 haftalık kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız??
arkadaşlar aranızda troid rahatsızlığı olan var mı?
merhaba,
ben 15+ lara geçtim ama hala almadım bişi.baştan beri miğdem kötüydü halada çoğunlukla zorla yiyorum öğrendiğimde 65dim 3.ayı tamamladığımda 61e düşmüştüm sonra 62 oldum eh dedim toparlıyorum herhalde ama şimdi grip oldum yemem azaldı hemen 61e düştüm tekrar. yaniii -4deyim. 4.aydan sonra haftada 500gram alırsınız diyorlar bakalım artık bundan sonra. sen ne alemdesin nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?