2012 nisan anneleri haydi buraya...

aynen resmen buzz gibi hava, ama pstırma sıcakları geliyormuş, azıcıkta olsa ısınalımmm dimi :)
geçicek canım bulantılar azıcık sabır benim arasıra hala oluyo,karışıyorum Allahtan can sıkıcı değil durum..

mrb canım, bebişin iyi olmasına sevindim,inşallah hep aynı seyrinde devam eder..
keşke benimkininde videosu olsa, ben google amcadan izliyorum başkasının bebişlerini :)
benim en başından beri akıntım hiç geçmedi, sebebini de sormadım, olağan olduğunu biliyorum.
abartı durum olmadığı için de bişi demedim.
ben cinsiyeti öğrendiğim zaman o günün anısına küçük bişi almayı planlıyorum bakalım, ama nerde ne var bakmak gerek tabiii..

günaydın herkese nasılsınız.

güüünayyydınlaaarr herkeseee,
sıcacııııkkk günleerrrr :)

benimde yarın kontrolüm var, sanırım 2 li test yapılır.... bende çok heyecanlıyım. Allahım inşallah herşey yolundadır.

benimde yarın kontrolüm var, sanırım 2 li test yapılır.... bende çok heyecanlıyım. Allahım inşallah herşey yolundadır.

inşalllaaahhhh
bebiş karnında kıpır kıpır şimdi :)
bide hissedebilsek..varmı aranızda hareketlerini hissedeeenn???

inşalllaaahhhh
bebiş karnında kıpır kıpır şimdi :)
bide hissedebilsek..varmı aranızda hareketlerini hissedeeenn???

hareketlenmeler oluyor ama onun hareketlerimi bilmiyorum. benim 2. bebeğim. kızım 5 yaşına girdi... :) sanki hereşyi yeniden yaşıyor gibi insan :) yani hiç yaşamamış gibi

hareketlenmeler oluyor ama onun hareketlerimi bilmiyorum. benim 2. bebeğim. kızım 5 yaşına girdi... :) sanki hereşyi yeniden yaşıyor gibi insan :) yani hiç yaşamamış gibi

her hamileliğin birbirinden farklı olduğu söyleniyor, tecrübe diye bişey yok demekki bu konuda :)
demekki sen bize göre daha erken hissediceksin.. ilkler geç anlaşılıyomuş yaa
maşşallah kızınaaa pek tatlı bişeydir eminim şimdiii

evett kızım tatlıdır hemde çokkkk.... okula gidiyor. mide bulantılarımı ona hissettirmemeye çalışıyorum ama anlıyor, çok üzülüyor.Oynayamıyoruz bile birlikte 1,5-2 aydır böyle.... Anne neyin var diyor, biraz midem bulanıyor diyorum, bebektendir bebekten dönüyor ya diyor :) kuzum o benim.....

oyyy neler biliyorrr cadııııııı

14-15 haftalık kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız??

ben 1,5 kilo aldım canım..aşırı yemekte yemiyorum,normalden çok az fazla..

14-15 haftalık kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız??

merhaba,
ben 15+ lara geçtim ama hala almadım bişi.baştan beri miğdem kötüydü halada çoğunlukla zorla yiyorum öğrendiğimde 65dim 3.ayı tamamladığımda 61e düşmüştüm sonra 62 oldum eh dedim toparlıyorum herhalde ama şimdi grip oldum yemem azaldı hemen 61e düştüm tekrar. yaniii -4deyim. 4.aydan sonra haftada 500gram alırsınız diyorlar bakalım artık bundan sonra. sen ne alemdesin nasıl gidiyor.

arkadaşlar aranızda troid rahatsızlığı olan var mı?

canım ben gebeliği öğrendiğimde tsh .7,4 çıktı.
ultrasonla baktırdım guatıra filan orda bişey çıkmadı.şimdi 2,5 aydır euthrox 50 mg kullanıyorum. şuanki değerim 2,5 .bakalım

ben 60,5 ile başladım. şuan 61,5 - 62 arası değişiyorum.
bulantılarım 1 haftadır azaldı.

Merhaba güzel dostlar; bebişleriniz ve sizler nasılsınız?

Dün doktora gittim; Sevgili Sui'nin söylediği gibi, endişeye kapılacak bir durum yokmuş Allaha şükür.. 13 hft olmuş daha sonra 4'lü tarama testi yaparız dedi yalnız bununda hangi haftalarda yapılacağını söylemedi. Darısı bütün sonuç bekleyenlere inşallah. Bebiş 1 hafta önce ikili test yapılrken kıpır kırpırdı, bu muayenemde sırt üstü uzanmış uyuyor gibiydi ne yaptıysak hareket etmedi Maşallah kalp atışlarını gördük ama Dr. "hareket edişini de görelim git karnını doyur çikolata ye gel" dedi:18:Öyle de yaptım 1 saat sonra tekrar baktığımızda hala uyuyordu biraz ultrason cihazını bastırarak kurcaladı yok, hiç tınlamadı elimden tutup kaldırıp yatırdılar kaldırıp yatırdılar o zaman kafasını elini ve vücudunu minik minik hareket ettirdi Ben biraz endişelendim ama dr "neyse hareket ettiğini gördük yoksa akşama kadar buradaydın" dedi. Belki de uyuyordu öğle uykusundaydı bebiş 1'de gittim 15,15'de zor çıktım hastaneden.. Sürekli hareket halinde oynaması dönmesi elini ayağını oynatması mı gereklidir uyuduğu zamanlarda var mıdır? Doktorunuza sorar mısınız kızlar benim aklım hala orda kaldı, hatta 10 gün kontrol süresi var 1 ay beklemeden yine mi gitsem diyorum sırf usgde bakalım diye? Gribim içinse dr sadece minoset ve bol ıhlamur içmemi önerdi Bir de elevit ve demir hapı verdi. Henüz iyileşemedim ama moralim daha iyi çok şükür. 22. hafta detaylı usg için Atıl beyden randevu alacaktım sonra çok pahalı diye vazgeçtim Siz detaylı usgyi nerede ve kime yaptıracaksınız, fiyatları nasıl? Bebişlerimizle Stressiz, sağlıklı, mutlu, kolay hamileliklerimiz olsun inşallah, amin.

Son düzenleme:
ben 13 haftalıkken ultrasonda ilk açtığında sabit duruyordu, sonra dürteledi doktor ve elleri ayakları açtı kırdamaya başladı açıkçası ben bu kadar hareket edeceğini düşünmüyordum çünkü çok aşırı hareketliydi aynı bi insanın yaptığı hareketleri yapıyordu, bence senin ufaklık uyuyordur karnını bastırarak hareket ettirmedimi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…