inşalllaaahhhh
bebiş karnında kıpır kıpır şimdi :)
bide hissedebilsek..varmı aranızda hareketlerini hissedeeenn???
inşalllaaahhhh
inşalllaaahhhh
hareketlenmeler oluyor ama onun hareketlerimi bilmiyorum. benim 2. bebeğim. kızım 5 yaşına girdi... :) sanki hereşyi yeniden yaşıyor gibi insan :) yani hiç yaşamamış gibi
Banada aynı geliyor canım yaaa aynı heyecanı tekrardan hissediyorum. Sanki geçmiş gün unutuluyor, sanki hiç yaşamamışsın yeni birşey yaşıyormuşsun gibi çok karışık bir duygu.
arkadaşlar epeydir giremiyorum sayfa baya ilerlemiş.napıyorsunz keyifler nasıl.iyisiniz inş.doktora gittim dün en son 12. haftada gitmiştim kız demişti ya gene kızın olacak dedi.% kaç dedim sonra hayal kırıklığına uğramayayım dedim.evirdi çevirdi tekrar tekrar baktı kız işte ya bişeyi yok dedi.çok mutlu oldum.onu görmek çok güzel .çok aşırı hareketliydi yerinde durmuyordu.el ayak parmakları o kadar belirgindi ki anlatamam.allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin.
Ben bayağı önceden hissediyordum ama çok az böyle pıt pıt şeklinde 2 gündür yazmıştımda çok moralim bozuk diye hissedemiyordum. Amaaaaaa bugün tam muayenedeyiz 5-6 defa bayağı belirgin bir şekilde arka arkaya hissettim. Hemen gökyüzüne baktım ne hastaya ne doktoruma baktım :)))) gökyüzü kadar güzel olsun diye hani öyle derler ya:) sanırım artık belirginleşmeye başladıııııı çok mutluyum çokkkDarısı henüz hissetmeyenlerin başına
(Gerçi dip not geçeyim arkadaşlar aaaa ben neden hissetmiyorum demesin kimse herkesinki farklı oluyormuş ayrıca 2. çocukta daha erken oluyormuş. Allah'ın izniyle hepimiz hissedeceğiz...)
ben 13 haftalıkken ultrasonda ilk açtığında sabit duruyordu, sonra dürteledi doktor ve elleri ayakları açtı kırdamaya başladı açıkçası ben bu kadar hareket edeceğini düşünmüyordum çünkü çok aşırı hareketliydi aynı bi insanın yaptığı hareketleri yapıyordu, bence senin ufaklık uyuyordur karnını bastırarak hareket ettirmedimi doktor?
benim de ikinci bebeğim bişeyler hissediyorum aynı senin dediğin gibi pıt pıt seyirme gibi. doktor bağırsak hareketleri falandır diyor.ama göbeğim erken çıktı ona da doktor ikinci olduğu için dedi.dışardan bakanlar bana hamile misin diyor artık çevremde hamile olduğum yayılmaya başladı
arkadaşlar epeydir giremiyorum sayfa baya ilerlemiş.napıyorsunz keyifler nasıl.iyisiniz inş.doktora gittim dün en son 12. haftada gitmiştim kız demişti ya gene kızın olacak dedi.% kaç dedim sonra hayal kırıklığına uğramayayım dedim.evirdi çevirdi tekrar tekrar baktı kız işte ya bişeyi yok dedi.çok mutlu oldum.onu görmek çok güzel .çok aşırı hareketliydi yerinde durmuyordu.el ayak parmakları o kadar belirgindi ki anlatamam.allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin.
detaylı ugs nasıl oluyor canım bana bu konuda doktorum bişey söylemedi 22. haftadamı gitmek gerekiyomuş
Detaylı usg normal siyah beyaz ultrason yerine ayrıntılı ve renkli ultrason cihazlarıyla bebeğin organlarına detaylı olarak bakılmasıymış sanırım 4 boyutlu usg de bakılıyormuş.
ikinci bebişlerine hamile olan arkadaşlar ilk doğumlarınızı nasıl yaptınız.ben sezaryan oldum.ikinciside bu durumda sezeryan olacak.doktoruma sordum ne zaman olur diye.benim son tarih 25 nisan 15 nisandan sonraki günlerde alırız dedi.geç değilmi?inşallah tabi bebişim o güne kadar göbişimde kalır.ilk doğumum erken oldu.oğluşum 35 haftalık.
Benimde ilk doğumum sezeryan oldu. Normal doğum olmasını çok istemiştim o yüzden arada 4 sene olacağı için normal doğurmak istiyorum. Doktorum uzun zaman geçtiği için akışına bırakma taraftarı. 29 Nisan görünen tarihim 15 inden sonra kesin kararımızı veririz dedi.
benim ilk bebeğim normal oldu. doğumum çoook zordu....... şimdi kısmetse sezeryen istiyorum....
ilk doğumu zor olanların ikinciler daha kolay oluyormuş.benimde arkadaşımın ilk doğumu zor olmuştu.sacı çok çekmişti beklemişti.ikincisi çok kolay oldu hatta odasından doğum haneye gitmeden nerdeyse yolda bebek geliyormuş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?