2012 nisan anneleri haydi buraya...

Ben bayağı önceden hissediyordum ama çok az böyle pıt pıt şeklinde 2 gündür yazmıştımda çok moralim bozuk diye hissedemiyordum. Amaaaaaa bugün tam muayenedeyiz 5-6 defa bayağı belirgin bir şekilde arka arkaya hissettim. Hemen gökyüzüne baktım ne hastaya ne doktoruma baktım :)))) gökyüzü kadar güzel olsun diye hani öyle derler ya:) sanırım artık belirginleşmeye başladıııııı çok mutluyum çokkk Darısı henüz hissetmeyenlerin başına
(Gerçi dip not geçeyim arkadaşlar aaaa ben neden hissetmiyorum demesin kimse herkesinki farklı oluyormuş ayrıca 2. çocukta daha erken oluyormuş. Allah'ın izniyle hepimiz hissedeceğiz...)

inşalllaaahhhh
bebiş karnında kıpır kıpır şimdi :)
bide hissedebilsek..varmı aranızda hareketlerini hissedeeenn???

Ben bayağı önceden hissediyordum ama çok az böyle pıt pıt şeklinde 2 gündür yazmıştımda çok moralim bozuk diye hissedemiyordum. Amaaaaaa bugün tam muayenedeyiz 5-6 defa bayağı belirgin bir şekilde arka arkaya hissettim. Hemen gökyüzüne baktım ne hastaya ne doktoruma baktım :)))) gökyüzü kadar güzel olsun diye hani öyle derler ya:) sanırım artık belirginleşmeye başladıııııı çok mutluyum çokkk Darısı henüz hissetmeyenlerin başına
(Gerçi dip not geçeyim arkadaşlar aaaa ben neden hissetmiyorum demesin kimse herkesinki farklı oluyormuş ayrıca 2. çocukta daha erken oluyormuş. Allah'ın izniyle hepimiz hissedeceğiz...)

inşalllaaahhhh

inşalllaaahhhh

Banada aynı geliyor canım yaaa aynı heyecanı tekrardan hissediyorum. Sanki geçmiş gün unutuluyor, sanki hiç yaşamamışsın yeni birşey yaşıyormuşsun gibi çok karışık bir duygu.

hareketlenmeler oluyor ama onun hareketlerimi bilmiyorum. benim 2. bebeğim. kızım 5 yaşına girdi... :) sanki hereşyi yeniden yaşıyor gibi insan :) yani hiç yaşamamış gibi

Banada aynı geliyor canım yaaa aynı heyecanı tekrardan hissediyorum. Sanki geçmiş gün unutuluyor, sanki hiç yaşamamışsın yeni birşey yaşıyormuşsun gibi çok karışık bir duygu.

endişeler aynı, tedirginlik, ne yapacağını bilememek korku heyecan şaka gibi gelmesi, gerçekten enteresan

arkadaşlar epeydir giremiyorum sayfa baya ilerlemiş.napıyorsunz keyifler nasıl.iyisiniz inş.doktora gittim dün en son 12. haftada gitmiştim kız demişti ya gene kızın olacak dedi.% kaç dedim sonra hayal kırıklığına uğramayayım dedim.evirdi çevirdi tekrar tekrar baktı kız işte ya bişeyi yok dedi.çok mutlu oldum.onu görmek çok güzel .çok aşırı hareketliydi yerinde durmuyordu.el ayak parmakları o kadar belirgindi ki anlatamam.allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin.

ohh maşallaah, kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallaahh

benim de ikinci bebeğim bişeyler hissediyorum aynı senin dediğin gibi pıt pıt seyirme gibi. doktor bağırsak hareketleri falandır diyor.ama göbeğim erken çıktı ona da doktor ikinci olduğu için dedi.dışardan bakanlar bana hamile misin diyor artık çevremde hamile olduğum yayılmaya başladı

Maşallah canım maşallah bizde 1 hafta önce öyleydik ama sanırım
grip yüzünden bebişim etkilendi. Dün dr ilk baktığında saat 13,00 gibiydi "net göremiyorum ama sırt üstü yatıyor şu an uyuyor gibi" dedi dürtükledi azcık sonra "sen git bi tuvaletini yap gel artık idrar sıkışmasına ihtiyaç yok görmemiz için o 12.haftaya kadardı bitti" dedi Ben de özellikle tuvaletimi tutmuşdum Neyse geldim tekrar baktı "kalp atışları ellerini ayaklarını görüyoruz maşallah ama bir de hareket ettirelim" dedi accık daha kurcaladı bizimki yine tınlamadı ya da biz yakalayamadık haydiii çikolatalı tatlı şeyler yemeye diye kovaladı beni 1,5 saat sonra geldim 15,00 gibi yine baktı yok hala uyuyor gibiydi yine kalp atışına baktı usgnin siyah beyaz ekranını koyulttu açtı tabii ben daha da tedirginleştim Bu sefer hızla hemşire beni kaldırıp indirdi yatakta 2 kez en son yattığımda önce hızlı sonra minik minik hareketlendi Ben de dedim ki ikli testte elleri ayakları hiç durmuyordu sürekli dönüyordu şimdi uyuyor olabilir mi? dr "belki sen gripsin:2: diye o da dinleniyordur annesi, hareket ettiğini gördük şimdi rahatladık bu önemliydi" dedi. Ne yapsam gitsem mi 10 gün sonra bebişimi görmeye bilemedim. Allaha emanet yavrularımız

Son düzenleme:
Evet benimde karnım erkenden çıkınca bende çok şaşırmıştım meğerse 2. de çabuk çıkarmış rahim daha esnek olduğu içinmiş :)

Amin canım, maşallah kızını sağlıkla kucağına almanı dilerim.

detaylı ugs nasıl oluyor canım bana bu konuda doktorum bişey söylemedi 22. haftadamı gitmek gerekiyomuş

Detaylı usg normal siyah beyaz ultrason yerine ayrıntılı ve renkli ultrason cihazlarıyla bebeğin organlarına detaylı olarak bakılmasıymış sanırım 4 boyutlu usg de bakılıyormuş.

ikinci bebişlerine hamile olan arkadaşlar ilk doğumlarınızı nasıl yaptınız.ben sezaryan oldum.ikinciside bu durumda sezeryan olacak.doktoruma sordum ne zaman olur diye.benim son tarih 25 nisan 15 nisandan sonraki günlerde alırız dedi.geç değilmi?inşallah tabi bebişim o güne kadar göbişimde kalır.ilk doğumum erken oldu.oğluşum 35 haftalık.

Detaylı usg normal siyah beyaz ultrason yerine ayrıntılı ve renkli ultrason cihazlarıyla bebeğin organlarına detaylı olarak bakılmasıymış sanırım 4 boyutlu usg de bakılıyormuş.

yalnız her 4boyutlu usg ,detaylı demek değil bunu da unutmayalım..
genel olarak perinatoloji uzmanları tarafından incelenen bir değerlendirme..

maşallah maşallah Allah tamamını erdirir inşallah...

Benimde ilk doğumum sezeryan oldu. Normal doğum olmasını çok istemiştim o yüzden arada 4 sene olacağı için normal doğurmak istiyorum. Doktorum uzun zaman geçtiği için akışına bırakma taraftarı. 29 Nisan görünen tarihim 15 inden sonra kesin kararımızı veririz dedi.

benim ilk bebeğim normal oldu. doğumum çoook zordu....... şimdi kısmetse sezeryen istiyorum....

benim ilk bebeğim normal oldu. doğumum çoook zordu....... şimdi kısmetse sezeryen istiyorum....

ilk doğumu zor olanların ikinciler daha kolay oluyormuş.benimde arkadaşımın ilk doğumu zor olmuştu.sacı çok çekmişti beklemişti.ikincisi çok kolay oldu hatta odasından doğum haneye gitmeden nerdeyse yolda bebek geliyormuş.:)

yok görkemcim benimki biraz karışık... doktorumun hatası beni bırakması vs. açıkçası benim çatım dar sanırım. ben beceremiyorum normal doğurmayııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…