yok görkemcim benimki biraz karışık... doktorumun hatası beni bırakması vs. açıkçası benim çatım dar sanırım. ben beceremiyorum normal doğurmayııı :)
arkadaşlar aranızda troid rahatsızlığı olan var mı?
tabi yaşayan bilir.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin saglıkla kucaklarımıza alalım.en önemlisi.benim en büyük korkum erken doğum yapmak.ilk erken olunca bundada çok tedirginim daha tam olarak hamileliğimin keyfine varamıyorum.birşey olacak korkusu.burdaki arkadaşlar listeleri yapmış alıncakları yavaş yavaş belirlemiş ben daha bakamıyorum.hep içimde bir korku var.
funda merhaba,
ben de tiroit hastasıyım. haşimato.
senin rahatsızlığın nedir?
funda merhaba,
ben de tiroit hastasıyım. haşimato.
senin rahatsızlığın nedir?[/Q
benimde troidim olması gerektiğinden fazla çıktı levotiron kullanıyorum
ikinci bebişlerine hamile olan arkadaşlar ilk doğumlarınızı nasıl yaptınız.ben sezaryan oldum.ikinciside bu durumda sezeryan olacak.doktoruma sordum ne zaman olur diye.benim son tarih 25 nisan 15 nisandan sonraki günlerde alırız dedi.geç değilmi?inşallah tabi bebişim o güne kadar göbişimde kalır.ilk doğumum erken oldu.oğluşum 35 haftalık.
canımmm korkma lütfen.. Hayırlısı hepimiz için.... Hamileliğimin başından beri hop oturup hopğ kalkıyorum, ever herkes çok şükür rahat listeler vs.. bende henüz ben hamileyim mutluluğunu tam yaşayamadım... geçecek hayırlısı ile tüm sıkıntılar. Korkma lütfen... Sakin olmaya çalış bide bol bol dua et...
ben ilk doğumumun etkisini zor atlattım.. ikinci daha güzel olacak filan dedim .. ama bu ssefer başka tedirginlikler. Ne yapalım bunları yaşamamız gerekiyor ki yaşıyoruz. Çok şükür halimize... İyi olacak herşey :) lütfen sakin ol ve en azından ilk çocuğunu düşün bak sapasağlam karşında..maşallah hepsine...
ilk doğumu zor olanların ikinciler daha kolay oluyormuş.benimde arkadaşımın ilk doğumu zor olmuştu.sacı çok çekmişti beklemişti.ikincisi çok kolay oldu hatta odasından doğum haneye gitmeden nerdeyse yolda bebek geliyormuş.:)
Benim ilki normal olmuştu şimdi ise benim korkum 2. sinin sezeryan olması ilkini normal yapmanın bir anlamı kalmıyor o zamanneyse yapacak birşey yok şimdilik sorun yok umarım herşey yolunda gider 2. bebişimde normal olur ama aksilik olursa napalım kaderimiz deriz kalbim hep normalden yana ama önce sağlık tabikide...
merhaba bayanlar ben 16 haftalık oldum nisanın ilk haftası kısmet olursa doğum... yalnız benim bebeğim hiç oynamıyor hareket etmiyor acaba sizinkiler nasıl bilgi verirseniz sevinirim...
Canim arada bir bende de agri oluyor, kasilma gibi, adet sancisi gibi. Ama bu agrilar surekli olmuyor, sadece arada bir hissediyorum. Doktorum da bu konuda onceden uyarmisti zaten. Istersen sen de, agrilarin surekli olmasinin normal bir durum olup olmadigini doktoruna danis.
Allah sağlık versin bize bebişlerimize normal sezeryan sorun değil.bende çok istemiştim normal olmasını ama kısmet değilmiş.ilkini sezeryan olan sonra normal doğuran çok nadir heralde.doktorlar onu göze alamıyorlar.inşallah gönlünden geçen olur canım
Dün doktora gittim , doktor kasılma olduğunu söyledi ve rapor verdi.
Ben Ankarada Lina Kadın Sağlığı merkezinde Şükran Hanıma gidiyorum.
kızlar, içinden çıkamadığım bir konu var ve bunun için fikirlerinizi bekliyorum.
haftaya 3lü test yaptırıcaz,zamanımız geldi. 2li testimde hatırlarsanız 1:162 down riski çıkmıştı.
araştırmalara göre 2li test 3lü teste göre daha güvenilir sonuçlar veriyor..yinede ihtimalleri tarıyor bunda sorun yok.
amniyosentez yaptırıp yaptırmama konusunda çok gidip geliyorum.
birçok tanıdığım hemen hemen büyük çoğunluğa bu sonuçların çıktığını ve bu işleme yönlendirildiklerini
söylüyor ve benim içime acaba para için mi buna sevk ediyolar diye kurt düşüyor.
dr uma çaktırmadan tavsye sorucam, eğer adıyla sanıyla söylerse o kurtlar çoğalacak ben de??
siz olsanız naparsınız?? nerdeyse 1aydır huzursuzum,kuşkuluyumanlarsınız sizz
Dün doktora gittim , doktor kasılma olduğunu söyledi ve rapor verdi.
Ben Ankarada Lina Kadın Sağlığı merkezinde Şükran Hanıma gidiyorum.
Benimde ilk doğumum sezeryan oldu. Normal doğum olmasını çok istemiştim o yüzden arada 4 sene olacağı için normal doğurmak istiyorum. Doktorum uzun zaman geçtiği için akışına bırakma taraftarı. 29 Nisan görünen tarihim 15 inden sonra kesin kararımızı veririz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?