2012 nisan anneleri haydi buraya...

yok görkemcim benimki biraz karışık... doktorumun hatası beni bırakması vs. açıkçası benim çatım dar sanırım. ben beceremiyorum normal doğurmayııı :)

tabi yaşayan bilir.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin saglıkla kucaklarımıza alalım.en önemlisi.benim en büyük korkum erken doğum yapmak.ilk erken olunca bundada çok tedirginim daha tam olarak hamileliğimin keyfine varamıyorum.birşey olacak korkusu.burdaki arkadaşlar listeleri yapmış alıncakları yavaş yavaş belirlemiş ben daha bakamıyorum.hep içimde bir korku var.

canımmm korkma lütfen.. Hayırlısı hepimiz için.... Hamileliğimin başından beri hop oturup hopğ kalkıyorum, ever herkes çok şükür rahat listeler vs.. bende henüz ben hamileyim mutluluğunu tam yaşayamadım... geçecek hayırlısı ile tüm sıkıntılar. Korkma lütfen... Sakin olmaya çalış bide bol bol dua et...
ben ilk doğumumun etkisini zor atlattım.. ikinci daha güzel olacak filan dedim .. ama bu ssefer başka tedirginlikler. Ne yapalım bunları yaşamamız gerekiyor ki yaşıyoruz. Çok şükür halimize... İyi olacak herşey :) lütfen sakin ol ve en azından ilk çocuğunu düşün bak sapasağlam karşında..maşallah hepsine...

funda merhaba,
ben de tiroit hastasıyım. haşimato.
senin rahatsızlığın nedir?

hamilelik vesilesi ile yapılan testlerde hipertroid hastası olduğumu öğrendim... ilaç kullanmaya başladım, ki bu 8.9. haftada başlamış oldu.geçmi kaldım acaba ilaç kullanmak için diye tedirgin oldum bir an... onu danışacaktım... şimdi 11+6 yız...

Benim ilki normal olmuştu şimdi ise benim korkum 2. sinin sezeryan olması ilkini normal yapmanın bir anlamı kalmıyor o zaman neyse yapacak birşey yok şimdilik sorun yok umarım herşey yolunda gider 2. bebişimde normal olur ama aksilik olursa napalım kaderimiz deriz kalbim hep normalden yana ama önce sağlık tabikide...

merhaba bayanlar ben 16 haftalık oldum nisanın ilk haftası kısmet olursa doğum... yalnız benim bebeğim hiç oynamıyor hareket etmiyor acaba sizinkiler nasıl bilgi verirseniz sevinirim...

evet canım haklısın ama elimde değil doktorumda bunun farkında rahat ol tadını çıkar diyor.ilk hamileliğinde yaşadıklarını bundada yaşıcaksın diye düşünme diyor.ilk hamileliğimde şiddetli preeklampsi geçirdim.oğlum 12 gün küvezde kaldı.ben onu o güne kadar hiç görmedim.çok yıprandım.onun için korkularım var.her zaman dualarımda sağlıklı olması.
Allaha şükür senin dediğin gibi oğlum yanımda sapasağlam.Allah hepimizin yavrularını korusun.

Benimki inanılmaz zor oldu ben ölüyorum bebeğim kurtulsun düşüncesiyle doğrdum ve doğumdan sonra da Allah'ın sevilen kuluymuşuz ki kurtulduk dedim 2.sini kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben doğuramıyorum bunu zor doğurdum diyordum . 8 yıl aradan sonra gene hamileyim ama şu anki düşüncem ise eğer Allah bu doğurma özelliğini biz kadınlara verdiyse herkes doğurabilir ben ilkini doğurdum ya 2. sinide doğururum gibi geliyor inşallah onun gibi zor olmaz 2. ler daha kolay olurmuş inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah sağlık versin bize bebişlerimize normal sezeryan sorun değil.bende çok istemiştim normal olmasını ama kısmet değilmiş.ilkini sezeryan olan sonra normal doğuran çok nadir heralde.doktorlar onu göze alamıyorlar.inşallah gönlünden geçen olur canım

Canım ilk bebişinse anca hissedeceksindir meraklanma ufak ufak pıtırdamalar hissediyorsundur sen hissetmiyormuşsun zannediyorsundur. Aynen bağırsak hareketleri gibi ilk bebekte dahada geç hissediliyor...

merhaba bayanlar ben 16 haftalık oldum nisanın ilk haftası kısmet olursa doğum... yalnız benim bebeğim hiç oynamıyor hareket etmiyor acaba sizinkiler nasıl bilgi verirseniz sevinirim...

Dün doktora gittim , doktor kasılma olduğunu söyledi ve rapor verdi.
Ben Ankarada Lina Kadın Sağlığı merkezinde Şükran Hanıma gidiyorum.

İnşallah canım gönül hep normalden yana tabiki ama sağlık en önemlisi şuanda tabiki öyle istiyorum ama takıntım yok inşallah herşey yolunda giderde olur olmazsa da sağlıkla bebeğimi kucağıma almak için sezeryanda hiç düşünmeden yaparım . Yeterki bizlerde bebeklerimizde sağlıklı olsunlar.

Kızlar epeydir forumda yoktum. ne kadar ilerlemişsiniz. özledim hepinizi. ama netim soğuk odada bağlı şuan. burası buz gibi. hasta olmamak için yazdıklarınızın büyük kısmını okuyamadım henüz. size bizden de haberler verelim dedim bugün doktora gittik, cinsiyeti öğreniriz belki diye ama bizim ufaklık göstermedi bize. hem de doktorumuzun tahminde bile bulunamayacağı kadar kapattı kendini tam koç burcu olacak bu inatçı çok şükür keyfi yerindeydi ama hepinizi öpüyorum kızlar, martim teyzeleri olarak topiğin kuzuları için de Allah'tan tüm güzellikleri diliyorum.

Benim de inş. nisanın 26sı gibi bebeğim olacak...çok mutluyuzzzzz...sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum bulantı vs. hiç olmadı...iyiki de olmadı...öğretmen olduğum için çok zor geçerdi Allah kolaylığını verdi...sadece çok fazla yoruluyorum...okulda 40 tane 2. sınıf öğrencisiyle uğraşıyorummm

ya benimde karnımda arada sancı gibi oluyor ama arada günde 2 kere falan diyeyim... ama insan korkuyor....bide gaz sancısıda oldumu sormayın gitsin normal dmi bunlar :18:

bende bunu duydum bende dun verdım 2 testı verıp vermeme konusundada tedırgındım cok kısıde yasandı bu sorun cok kısı aldırmaya kadar gıden oldu ama bebekler cok saglıklı bak 12 hafta cıvarında bebeklerın burunları olusmaya baslıyor yanı kıkırdak dawsentromlarda bu daha gec gelısıyor dr bır sor burun durumunu derım ben ben gıttıyımde sordum cok şükür kıkırdak olusmaya baslamıs ama yınede 2 testı yaptırayım dedım insan acaba ıle kalmak istemıyor sen ıcını rahat tut tatlımdr sormayı unutma int arastır derım görüşmek üzere

Dün doktora gittim , doktor kasılma olduğunu söyledi ve rapor verdi.
Ben Ankarada Lina Kadın Sağlığı merkezinde Şükran Hanıma gidiyorum.

bendede aynı sorun var karnım asırı kasılıyor bende dun dr daydım dr kasılmanın erken oldugunu yalnız cok streslı oldugumdan olabıleceyımı soyledı gelcektende oyle karnım cıkmaya basladı ister istenez farkına varmadan ıcıne cekıyorum aten okul tamammıyle stres hele anaokulu olunca artık karnımın gerıldıyını özelleıkle yanlarım ama stresten miş bu

benimde ilk dogumum sezeryan oldu .bırdaha hamıle kalırsam normal yaparımd ıyordum hatta 8 senede ara verdım ama aralık 12 de dıs gebelık olmusum ve sag tarafımı aldılar o yuzden normal dogum hayal oldu acıkcası .ama epidural sezeryan isteyeceyım dr dan oda normal dogum gıbı bebeyını hemen kucagına alıyorsun artık baska care yok benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…