günaydınnnn hepinizeee.. en güzel günler siizin ve bebeklerinizin olsun...
bugün bizim kontrolümüz varrr :) 12+0 :)
funda hipotiroit olsan belki geç kalmış olurdum ama hipertroitsen ilaca bu haftalarda başlamanın hiç bir sıkıntısı yok.
geçmiş olsun.
kontrolde cinsiyeti de öğrenirsin belki :)
kaç haftalık hamilesin kasılma çok erken değilmi?
merhaba kızlar, benim sanırım soğuklardan 2 gündür göğüslerimin ucu acıyo özellikle dışarıda böyle bi şikayeti olan varmı acaba? ne yapmak lazım ki?
Maşallah canım maşallah bizde 1 hafta önce öyleydik ama sanırım
grip yüzünden bebişim etkilendi. Dün dr ilk baktığında saat 13,00 gibiydi "net göremiyorum ama sırt üstü yatıyor şu an uyuyor gibi" dedi dürtükledi azcık sonra "sen git bi tuvaletini yap gel artık idrar sıkışmasına ihtiyaç yok görmemiz için o 12.haftaya kadardı bitti" dedi Ben de özellikle tuvaletimi tutmuşdumNeyse geldim tekrar baktı "kalp atışları ellerini ayaklarını görüyoruz maşallah ama bir de hareket ettirelim" dedi accık daha kurcaladı bizimki yine tınlamadı ya da biz yakalayamadık haydiii çikolatalı tatlı şeyler yemeye diye kovaladı beni 1,5 saat sonra geldim 15,00 gibi yine baktı yok hala uyuyor gibiydi yine kalp atışına baktı usgnin siyah beyaz ekranını koyulttu açtı tabii ben daha da tedirginleştim Bu sefer hızla hemşire beni kaldırıp indirdi yatakta 2 kez en son yattığımda önce hızlı sonra minik minik hareketlendi Ben de dedim ki ikli testte elleri ayakları hiç durmuyordu sürekli dönüyordu şimdi uyuyor olabilir mi? dr "belki sen gripsin:2: diye o da dinleniyordur annesi, hareket ettiğini gördük şimdi rahatladık bu önemliydi" dedi. Ne yapsam gitsem mi 10 gün sonra bebişimi görmeye bilemedim. Allaha emanet yavrularımız
Benim ilki normal olmuştu şimdi ise benim korkum 2. sinin sezeryan olması ilkini normal yapmanın bir anlamı kalmıyor o zamanneyse yapacak birşey yok şimdilik sorun yok umarım herşey yolunda gider 2. bebişimde normal olur ama aksilik olursa napalım kaderimiz deriz kalbim hep normalden yana ama önce sağlık tabikide...
tafa35,funda07,görkems,kadifegül, janlpam,neri başka kim vardı hatırlayamadım ikinciye hamile olanlar.çocuklarınızın aralarında kaç yaş olacak.benim 3 yaş olacak tam tamına.şimdiden tasalanmaya başladım acaba erken mi diye?oğlum kreşe başladı bu sene faydaları olduğu gibi zararı da oldu.aşırı derece inatçı oldu.ne diyorsam tam tersini yapıyor ve beni çok yoruyor bunlar.erken mi oldu acaba?bebek olunca napıcaz bilmiyorum.şuan kardeşinin olacağını biliyor durup durup annecim sevcem bebeği diyor göbeğimi öpüyor.şuan seviyor ve istiyor ama illa kskanacak biliyorum...anlayacağınz zorlu günler beni bekliyor allah kolaylık versin inş sakin bebeğim olur da oğlumla daha çok ilgilenebilirim.
tafa35,funda07,görkems,kadifegül, janlpam,neri başka kim vardı hatırlayamadım ikinciye hamile olanlar.çocuklarınızın aralarında kaç yaş olacak.benim 3 yaş olacak tam tamına.şimdiden tasalanmaya başladım acaba erken mi diye?oğlum kreşe başladı bu sene faydaları olduğu gibi zararı da oldu.aşırı derece inatçı oldu.ne diyorsam tam tersini yapıyor ve beni çok yoruyor bunlar.erken mi oldu acaba?bebek olunca napıcaz bilmiyorum.şuan kardeşinin olacağını biliyor durup durup annecim sevcem bebeği diyor göbeğimi öpüyor.şuan seviyor ve istiyor ama illa kskanacak biliyorum...anlayacağınz zorlu günler beni bekliyor allah kolaylık versin inş sakin bebeğim olur da oğlumla daha çok ilgilenebilirim.
hiç hayal ettiğim hamileliği yaşayamıyorum, hep çok sağlıklı şeyler yiyeceğimi düşünürdüm ama malesef olmuyor bu bulantılar fırsat vermiyor. bugün yine ne yediysem çıktı, öğle yemeğimde anneme gittim tavuksuyuna çorba yapmış neyseki çok iyi geldi
TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN
bebeğimiz için ne kadar heyecanlanıyoruz burda değilmi bazen duygusalaşıp ağlıyor bazen de gülerken ağlıyoruz hislerimiz karmakarışık olup çıktı..
ya bide büyütüp gençeçik yaşta ülkesi bizleri koruması için askere uğurladıklarımız..Allahtan ailelerine sabır diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?