2012 nisan anneleri haydi buraya...

günaydınnnn hepinizeee.. en güzel günler siizin ve bebeklerinizin olsun...
bugün bizim kontrolümüz varrr :) 12+0 :)

günaydınnnn hepinizeee.. en güzel günler siizin ve bebeklerinizin olsun...
bugün bizim kontrolümüz varrr :) 12+0 :)

funda hipotiroit olsan belki geç kalmış olurdum ama hipertroitsen ilaca bu haftalarda başlamanın hiç bir sıkıntısı yok.
geçmiş olsun.
kontrolde cinsiyeti de öğrenirsin belki :)

merhaba kızlar, benim sanırım soğuklardan 2 gündür göğüslerimin ucu acıyo özellikle dışarıda böyle bi şikayeti olan varmı acaba? ne yapmak lazım ki?

selam güzel anneler,
nasılsınız, bebişleriniz nasıl?
ben dün kışlık hamile mont almaya gittim maalesef beğendiğim mont satılmıştı alamadım.bende bebişime uzun kollu alttan çıtçıtlı 3bady aldım 0-3 ay için çok tatlııı...birde dalinin organik yeni doğan alt silme pamuklu kolanyasız mendili dikkatimi çekti üçlü satılıyo birde dalin şampuan hediye veriliyordu ondan aldım kızıma. evde güzel küçük nişsan sandığım vardı aldıklarımı ona koydum yeleği badyleri çorabı şampuanı...çok hoşuma gitti çok mutlu oldum. akşam babasıyla bakıp bakıp sevdik.rüyamdada çook kolay bir doğum yaptığımı gördüm hatta iki tane doğurdum.son zamanlarda bayağı doğumlu rüya görür oldum sanırım bayağı düşünmeye başladım bunu...

merhaba kızlar, benim sanırım soğuklardan 2 gündür göğüslerimin ucu acıyo özellikle dışarıda böyle bi şikayeti olan varmı acaba? ne yapmak lazım ki?

clemantine benimde uçları acıyor hatta bazen sızlıyor, hassaslar ondandır ama soğukla ilgisi varmıdır bilemedim...

hiç hayal ettiğim hamileliği yaşayamıyorum, hep çok sağlıklı şeyler yiyeceğimi düşünürdüm ama malesef olmuyor bu bulantılar fırsat vermiyor. bugün yine ne yediysem çıktı, öğle yemeğimde anneme gittim tavuksuyuna çorba yapmış neyseki çok iyi geldi

amiiin.allah korusun bebişlerimizi.muhtemelen uyuyordu bebeğin:))seni baya telaşlandırmış.merak etme annesi bişeycik olmaz rabbim korur inş.sen yine içinin rahat olması açısından bi daha git bence

benim de ilki sezeryan oldu bu da sezeryan olacak.16 marttan sonra dedi doktor bana. normalde 2 nisanda gösteriyor.doktor bebeğin gelişimi 1 hafta önde diye son adet tarihimi bile değiştirdi.bi hafta öne çekti.benim de işime yaradı açıkcası izin kullanmam açısından iyi olacak yaz tatiline kadar çalışmayacağım tatil de tatil yapıcaz inş.eylül ayında başlayacağım tekrar göreve.

tafa35,funda07,görkems,kadifegül, janlpam,neri başka kim vardı hatırlayamadım ikinciye hamile olanlar.çocuklarınızın aralarında kaç yaş olacak.benim 3 yaş olacak tam tamına.şimdiden tasalanmaya başladım acaba erken mi diye?oğlum kreşe başladı bu sene faydaları olduğu gibi zararı da oldu.aşırı derece inatçı oldu.ne diyorsam tam tersini yapıyor ve beni çok yoruyor bunlar.erken mi oldu acaba?bebek olunca napıcaz bilmiyorum.şuan kardeşinin olacağını biliyor durup durup annecim sevcem bebeği diyor göbeğimi öpüyor.şuan seviyor ve istiyor ama illa kskanacak biliyorum...anlayacağınz zorlu günler beni bekliyor allah kolaylık versin inş sakin bebeğim olur da oğlumla daha çok ilgilenebilirim.

slm benimde oğlumla bebiş arasında 5,5 yaş gibi bir fark olacak.oğlumda çok istiyor karnımı seviyor öpüyor ama doğunca nasıl davranır orası mechul :) senin 3 yaş daha iyi bence ileride en azından kuşak farkı çok olmaz.bizde biraz çatışmalar olacak gibi.önümde örnekler var.kısmet artık yaşayım görücez.Allah hepsine sağlık versin.

benim kızımla ralarında 4,5 yaş olacak.. bence 3 erken değil. ideal 3-4-5 hatta 6..
benimkide karnımı seviyor. nerede diyor... bazen kendince fikirler üretiyor. anne bebeğimi burada yatırabiliriz mesela filan diyor... :) kendi kendine düşünüyor herhalde oda :)
kıskanacakalr diye bir kaide yok bence, baştan bazı şeyler için yol çizmek önemli, ben şöyle yapmaya çalışıyorum, evet bir kardeş gelecek. ama ona bakmak onunla ilgilenmek lazım onun büyümesi çin beslemek pna çok iyi bakmak lazım, evet kızımın kardeşi olacak. ama bunca işi ben tek başıma yapamamm :) (bunlar hep numara) kızımla birlikte yapacağız... hem o daha minikkkkk nehir gibi değilki onunda büyümesi lazım. biz kızımla ona çiçek gibi bakacağız değil mi? :) ardından cevap geliyor evetttttttttttttttt.... sorumluluk vermek önemli diye düşünüyorum,geçiş için...

benim ilk bebişim olacak. ben eğitimciyim çocuk ergen yaşlı psikolojisi aldım. bize 5yıl kardeşler arası ideal diye söylerdi hocalarımız ama bence aile tutumu yaştan daha önemli. kardeş kıskanlığı çalıştığım velilerim olmuştu. büyük zaten kreşe gidiyormuş.evde olmadığında küçükle o evdeykende mümkün mertebe onla ilgilenirsen dengeli olur.ayrıca ufaklığı severken canım,güzelim bebişim yerine güzel oğlumun kardeşi, akıllı abisinin kardeşi diye küçüğe yaklaşmak hem kardeşini sahiplenmesini sağlıyor hemde büyük hissettiriyor.büyük şunu fark etmeli biz aynı değiliz yarışmıyoruz kulvarlarımız farklı...ama anladığım kadarıyla şimdilik temel iyi seviyo.inatçılığı içinde önerim hayır kelimesini kullanma kesinlikle başka şekilde reddet yada alternatif sun dikkatini farklı şeye çek. dediğini yapmadığında farklı cümleyle tekrarla ve çok çok vahim olmadıkça engelleme.4yaş civarı inatçılığın yoğun olduğu çocuğun bu konuda sınırları zorladığı yıllar hatta bazı psikologlar çocukların anne-babanın sevgisini deneme için yaptığını bile ileri sürüyor.bir de -ma -me ekleriyle bir sorun var. bu ekleri kullanmamaya çalış yine bir çalışmaya göre cümle sonunda kelime sonunun bu ekleri çocukta çok algılanmıyormuş. oyuncağını yere atMA yerine oyuncağını dolaba koy gibi cümle kurmalıymış. dediğim gibi ilk bebeğim olacak bunlar üniversite eğitiminde aldığım bilgiler kendim henüz denemedim ama velilerim olumlu sonuç alıyor denemeye değer derim.

biran kendimi okudum sandım. çıkartmıyorum ama zaten istemediğim şeyi yemem mümkün olmuyorki yiyemiyorum.

kızlar birşey sorucam,
hava soğudu kışlıkları çıkarttım bile ben. göbeklerde büyümeye başladı. mont işini nasıl yapacaksınız alanınız var mı yada aklında bi fikri olan.

TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN
bebeğimiz için ne kadar heyecanlanıyoruz burda değilmi bazen duygusalaşıp ağlıyor bazen de gülerken ağlıyoruz hislerimiz karmakarışık olup çıktı..
ya bide büyütüp gençeçik yaşta ülkesi bizleri koruması için askere uğurladıklarımız..Allahtan ailelerine sabır diliyorumm

duyduğumdan beri berbat durumdayım allah rahmet eylesin anacıklarına allah sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…