2012 nisan anneleri haydi buraya...


kardeşi doğduğunda oğlum 4 yaşını 1 ay geçmiş olacak. Kardeşinin olmasını çok istiyordu Allaha dua ediyordu devamlı:) Özellikle kız olsun erkekler çok yaramaz anne diyordu:) Ama büyük ihtimalle erkek geliyor yine.

Biz hala kardeşi olacağını söylemedik. Gebelik uzun bir süreç bizim için bile beklemesi zor onun için eminim çok daha zor olacak. O farkedene kadar söylemeyi düşünmüyorum.

Sorumluluk vermeye ben şimdiden ufak ufak başladım. İşte uyanırsa yada ağlarsa ne yapacağı konuşunda konuşuyoruz. Çok tatlı cevaplar veriyor bayılıyorum akıllı bıdığıma.
 
Canım mutlaka sıkıntılar yaşayacağız ama illaki atlatacağız o zamanları da benim kızımla aralarında 8 yaş fark olacak. aslında ben pek fazla istemiyordum yaş farkını ama şimdi iyikide öyle olmuş diyorum. Çünkü beni anlayabiliyor şuan daha küçükken anlamazdı. Hangisiyle uğraşırdım diye düşünüyorum bazen. Benimki çok istiyordu. Kardeşi olacağını duyunca günlerce sevincinden ağladı çok istiyordu halen istiyor günleri sayıyor hatta . Böyle anlattım mı değişir sonra kıskanır diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum kızım bayağı büyüdü o yüzden anlayabiliyor beni kardeşinide anlayabileceğini düşünüyorum. Çok fazla fark olmaması senin için iyi mesela ben unuttum o günleri sanki hiç yaşamamışım gibi rahat da alıştım kızım her ihtiyacını kendi görüyor. Bakalım herşeyi sil baştan gene yaşamaya hazırız ki bu kararı aldık. Bence her halleriyle hepsi güzel yaş farkı olsa da olmasa da.
Seninki de ilk zamanlar belki kıskanır ama alışacaktır. Kardeş güzel bir duygu o duygudan onları mahrum bırakamayız...
Sağlıklı günler diliyorum.
Sevgiler.



 
Çok üzgünüm yaaa! Allah belasını versin bu pisliklerin! Böyle bir dünyaya masum bir çocuk doğurursun sonra biri kıyar ona Nasıl dayanacak anneleri bu acıya 72:
 
Allah'ımmmm en büyük korkum o işte erkek olabileceğini duyunca ilk aklıma gelen askerlik olmuştu. Allah'ım hayırlısıyla bütüm ana babaların evlatlarını korusun . Benimde yeğenim Hakkari' de asker bugün kendimize zor geldik haberleri duyunca bayılıyordum neredeyse . Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah'ım hepsini korusun cümlesiyle beraber bizim yavrularımızı da korusun. Ölen şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum.




 

Bir bebek bekleyip büyütmek vatana millete hayırlı evlat olsun demek ne yüce bir duygu değil mi? Ama bugün 24 ailenin evine ateş düştü peki ya dün? Şehitlerimizin ruhları şad olsun, ailelerine büyük sabırlar versin. Her Türk evladını Rabbim korusun inşallah, çok zor.. Allah kimseye bu acıları bir daha yaşatmasın, Vatan sağolsun.
 
Son düzenleme:
amiiin.allah korusun bebişlerimizi.muhtemelen uyuyordu bebeğin:))seni baya telaşlandırmış.merak etme annesi bişeycik olmaz rabbim korur inş.sen yine içinin rahat olması açısından bi daha git bence

Amin canım, teşekürler. Söylediğin gibi sanırım tekrar gidicem. 1 hafta arayla usg ile görüntü alınmasının zararı yoktur değil mi? Allaha emanet bebişlerimiz inşallah, öptüm
 
Tecrubeli Nisan 2012 anneleri. Sizlere sormak istedigim birsey var.

Ben Mayıs 2012 annesi olacagim hayirlisi ile 8+3 haftalık hamileyim. 20 gundur çok fazla bulantım var. Ekmek, peynir, ayran ve cubuk kraker disinda hicbirsey yiyemiyorum. Ne çay ve meyve suyu hiçbirsey de içemedigim gibi yemekleri dusununce bile midem bulanoyor. Bir de her kokuya öğürüyorum. Öyle ki sabunla ellerimi bile yıkayamaz oldum.

Sormak istedigim bu durumu yasayıp atlatan var ise kaçıncı haftadan sonra hafifledi? Yemeyip içemeyince hayatın tadı tuzu kalmadı valla
 
yalnız her 4boyutlu usg ,detaylı demek değil bunu da unutmayalım..
genel olarak perinatoloji uzmanları tarafından incelenen bir değerlendirme..

Evet vusiicim çok haklısın, ama nerede nasıl ve hangi uzmana gitmek lazım fikir gerekiyor malum sonradan randevu almak zor olabilirmiş
 
kızlar merhaba 2li test sonucum çıktı trisomyler normalçıktı,fakat PAPP-A:2.85 SERBEST BETA HCG:70.7 YÜKSEK DEĞİLMİ sizlerin nasıl cumartesi doktora gideceğim fakat şuan kafam çok bulanık akıl verin lütfen siz de değerlerinizi yazar mısınız
 
merhaba güzel anne adaylari,

Öncelikle hepimizin basi sagolsun, Sehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerinede sabirlar diliyorum.. inanin bugün haberlerde duydugumda agladim, zaten bu aralar asiri duygusallik var... Allahim sen 20 yil emek ver büyüt, sonrada böyle kolayca öldürsünler... Allah Mehmetciklerimize, vatanimiza zeval vermesin.. Insallah bir gün bunlarinda sonu gelir...

Uzun zamandir foruma girememistim, baya ilerlemis... gecmis yazilarinizi okudum, aramiza yeni katilan arkadaslarda olmus, onlarda hosgelmisler sefalar getirmisler.. Nasil bulantisi olan arkadaslarin bulantilari gecti mi ??? Nasil gidiyor hamilelik, bebisler nasil?

Ya arkadaslar herkes ikili testin sonuclarini konusuyor, benim doktorum ikili test istemedi...üclüyü yaptiracakmi bilmiyorum. 11ci haftada ki kontrolümüzde ultrasonda ense kalinligi normal demisti...acaba ondan mi istemedi ki? 2 haftadir raporluydum, sag kasigimda agri oldugu icin, bu cuma doktora gidicem bakalim.. sanirim raporu bitirip pazartesi yine is basi yapicam.. bu cuma tekrar soracagim bakalim, ikili testi neden yaptirmadi diye...

Testler downsendromu riski gösterse bile arkadaslar, bebisleri aldirmayi göze alabilirmisiniz?? Bu konu benim kafami cok karistiriyor...tamam özürlü bir cocuk dünyaya getirmek ne kadar dogru orasi tartisilirda, ama Allah büyük...elbet vardir bir bildigi diye düsünüyorum..

Insallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olur, sag salimde kucagimiza aliriz... hepinizi öpüyorum...sevgiler
 

ben 10 haftada yavaş yavaş yemeklerin tadına bakmaya başladım. 12 haftadayım sadece canımın istediği yemekleri yiyebiliyorum. hala yemek pişiremiyorum ama. şimdilik sana menüne birde haşlanmış patates eklemeni önerebilirim. zira ben o haftalarda senin yediklerine ek olarak sadece patates yedim o dönemde. DOYA DOYA YEMEEEK YEMEK İSTİYORUM ARTIK.
 

başka bir forumda okumuştum ikili testte free beta hcg 50 den az ise erkek fazla ise kız olma ihtimali yüksek oluyomuş. belki bunu gösterir ikili test sonucumu dört gözle bekliyorum bakalım. Rabbim hayırlısını versin.
 
günaydınnnnnn arkdaşlar hepinize güzel sabahlar iyi günler...
bende doya doya yemek yemek istiyorum artıkkkkkkkkk
 
 
Hayırlısı olsun bebişin tatlım. Bu bulantılar kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben şuan 13+3 olmama rağmen yemeklerden bahsedildimi içim kalkıyor. Ne kadar daha sürer bilemem ama kızıma hamileyken ise 5.5 aya kadar sürmüştü bulantılarım ondan korkuyorum inşallah o kadar uzun sürmez.
Umarım seninde çok uzun sürmez ama eğer böyle gidiyorsa 12. haftayı beklemen gerekiyor sanırım.



 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…