omrumüz sen neredeyse 14 haftayı bitirmek üzeresin arkadaşım sanırım çok az kaldı hee.. ben henüzz 12+1 imyiyip çıkartmaktan helak oldum
omrumüz sen neredeyse 14 haftayı bitirmek üzeresin arkadaşım sanırım çok az kaldı hee.. ben henüzz 12+1 imyiyip çıkartmaktan helak oldum
en kötüsüde ne biliyomusunuz kızlar vitaminler varya onları içtikten sonra çıkartmak iğrenç bi tat oluyor
ilaç içtiğim zamanlar çıkartmamak için hiç bişey yemiyorum. sabah 8 de işe geliyorum ama inanın daha yeni yarım poğaça zorla yedim
arkadaşlar peynir süt yoğurt bunalrı yiyormusunuz.. bu durumda ben hiç tüketemiyorumyememiz gerekiyor
bende hiç yiyemiyorum, zaten peynir hayatım boyunca yemedim sıvı şeylerde midemi bulandırdığı için sütte içemiyorum , çok kötü bi durum
slm herkese nasılsınız.bebişleriniz nasıl.benim dünden beri midemde yanma ekşime var.
meraba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim ama hamile oldugumu unutuyorum yatarken saga sola dönerken çok ani dönüşlerim oluyo birde sabahları gerneşmem oluyor sizde gerneşme falan oluyormu
ben 14+0 dayım artık yavaş yavaş bulantılar vs. geçti derken benim de mide yanmalarım tekrar başladı, soda iyi geliyor..
bende deneyim canım sodayı sabahtan başlıyor 2 gündür mide yanması iş yerindeki yemekten dedim ama evdede oldu.gece uykumdan uyandırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?