2012 nisan anneleri haydi buraya...

omrumüz sen neredeyse 14 haftayı bitirmek üzeresin arkadaşım sanırım çok az kaldı hee.. ben henüzz 12+1 im yiyip çıkartmaktan helak oldum

Funda07ciğim inan günde 5 posta çıkardığım gnleri bilirim. Yine de şükür halime. Kaç hafta sonra

ilk defa dün akşam şehriye çorbası yapıp içtim. nasıl sevındım anlatamam her ne kadar sadece

1 kase ıcıp cıkartmamak ıcın uyumak zorunda kalsam da yavas yavas basarıyorum sanırım bulantı

larım hala var ve hala her sabah kalktıgımda muhakkak mıdemdekı safrayı cıkarıyorum saat 11 e kadar

uyuyabılırsem gunum sorunsuz gecıyor ama calısıyorum ve bu ancak pazar gunlerı uygulayabıldıgım bırsey

tafa merhaba,

ya sende çok mu kötüsün.. ne var ne yok çıkartıyorum ve sonucunda da inanılmaz halsiz kalıyoruz, sen nasıl idare ediyorsun? yani o kadar zorki. açım ama midme bulanıyor susuzum deli gibi ama su içemiyorum

ilaç içtiğim zamanlar çıkartmamak için hiç bişey yemiyorum. sabah 8 de işe geliyorum ama inanın daha yeni yarım poğaça zorla yedim

meraba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim ama hamile oldugumu unutuyorum yatarken saga sola dönerken çok ani dönüşlerim oluyo birde sabahları gerneşmem oluyor sizde gerneşme falan oluyormu

meraba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim ama hamile oldugumu unutuyorum yatarken saga sola dönerken çok ani dönüşlerim oluyo birde sabahları gerneşmem oluyor sizde gerneşme falan oluyormu

hülya ben de sabahları o hatayı çok yapıyorum, hemen kasığıma agrı giriyor.. zamanla alışacaz herhalde..

buarada süt içmek de bi işkence, gaz yapıyor çok fena..

ben 14+0 dayım artık yavaş yavaş bulantılar vs. geçti derken benim de mide yanmalarım tekrar başladı, soda iyi geliyor..

bende deneyim canım sodayı sabahtan başlıyor 2 gündür mide yanması iş yerindeki yemekten dedim ama evdede oldu.gece uykumdan uyandırdı.

bebiş hareketlerini hisseden varmı?benim ikinci hamileliğim birşeyler hissediyorum ama tam olarak o diyemiyorum.hissedenler ilk karnınızın neresinde hissettiniz?

merhabalar kızlarr:)
dun ıkılı test sonuclarımızı aldık..hersey cok normal ve sonuclar cok ıyı cıkmıs Allah a SUKURR:)
VE toksoplazma testi yaptırdım.sonucunu haftaya alcaz ınsallah ondada bır puruz cıkmaz..
dr um kız olacagı ıddalarını bu gıtmemdede surdurdu.bayramdan sonra net cınsıyet ogrenecegım :)
herseyın hayırlısı olsun saglıklı bebişim olsun veee tabıkı kız olsun:))) opuorum hepınızı:)

merhaba arkadaslar,

bugün nasilsiniz iyimisiniz? Güzel bir gün geciririz insallah... selamlar

bende deneyim canım sodayı sabahtan başlıyor 2 gündür mide yanması iş yerindeki yemekten dedim ama evdede oldu.gece uykumdan uyandırdı.

evet soda çok ii geliyor benim mide bulantım hiç olmamıştı ama 3 gündür mide yanma ve ekşimelerim başladı çok fena oluyor bende çözümü soda olarak buldum :)

az once ogleyemegımızı yedık menu saglamdı ama ben hepsını yıyemedım tabıı

yayla corbası

kadınbudu kofte patates

sutlac

sadece corba ıcıp sutlac yemıs olsam da mıdemdekı gegırme hıssınden ıyı bırsey yedıgımı anlayabılıyorum

bıraz vakıt gecsın meyve faslına gececegım mandalına agacları bu sene bana calısıyorlar anlasılan

hepinize saglıklı gebelıkler tatlışkolar

kızlar merhaba

kısmetse nisan annesi olucam bende (16+4 )

bi sorum olacak sizlere dün cinsiyetini öğrenmek için doktora gittim fakat göstermedi bebişim
ardahanda oturuyorum ben burda tek hastane var özel doktor flan yok
doktor ikili testimi sordu temiz çıktığını söyledim 3 lü testi yaptırmana gerek yok o zaman dedi
kararsız kaldım bi tavsiyesi veya yorumu olan var mı acaba ?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…