2012 nisan anneleri haydi buraya...

Bende çok kötüyüm çok nadir iyiyim diyebiliyorum gün içinde sürekli bulantı hissi mesela az önce öğlen yemeği yemek zorundaydım yedim ve berbatım o kadar az yedim ki sorma mecburen yiyorum yoksa bu sefer ayakta duramıyorum. Ayrıca ben oligofol kullanıyorum kan ilacı ve elevit verdi doktorum o kan ilaçları beni mahvediyor ayrıca vitaminde kötü onuda içtikten bir süre sonra berbat oluyorum ama yapabilecek birşey yok kızımda da böyleydim doktor bulantı için ilaç vermişti ben hep şikayet ediyordum çünkü ama onları hiç içmedim koktum benim öyle takıntılarım vardır birşey olur mu aman boşver bulansın içmem falan diye.
Bunda ise sadece bulantılarımın devam ettiğini söylüyorum doktoruma o kadar çok kötü falan demiyorum ilaç vermesin diye.
Yapabilecek birşey yok geçecek ama inan bulantılar geçince başka sorunlar onlar geçince hep bir başkasını yaşayacağımız için hepsine şükretmek lazım. Bebek sahibi olmak böyle birşey işte tatlım ana rahmine düştüğü andan itibaren hep bir düşünce hep bir sonraki adım. Sağlıklı olsunlarda ben razıyım artık tek derdim o benim hiç kendimi düşünmüyorum yeterki sağlıklı olsun ona birşey olmasın ben bir şekilde idare ederim bu günler geçecek.
Sabahları mesela çizi krakerler var ya kızımda ondan yiyordum şimdi bunda onuda yiyemiyorum. Aç karnına berbat oluyorum ama mecburum kalkıp kızıma kahvaltı hazırlıyorum okula gidiyor çünkü, arada bir wc ye uğruyorum sonra tekrar devam :)
İnşallah şu bulantılarımız hemencecik geçiversin diye dua etmekten başka yolumuz yok sağlık olsun umarım seninde en kısa zamanda hafifler tatlım...

Ben bayağı oldu aslında ama pıt pıt şeklinde hatta doktora 2 li test için gitmiştim. Ultrasyonla bakalım önce ense kalınlığına dedi karnımda pıt pıt atmaya başladı tam kasıklara doğru doktora söledim hissediyorum galiba diye olabilir dedi amaaaa 2 gün önce resmen hissettim pıt pıt şeklinde değil yani kıpırdanma böyle atıyordu resmen kıpır kıpır 6-7 kez anladım

bebiş hareketlerini hisseden varmı?benim ikinci hamileliğim birşeyler hissediyorum ama tam olarak o diyemiyorum.hissedenler ilk karnınızın neresinde hissettiniz?

merhaba kızlar gaz yaptığı için süt içemeyen arkadaşlar pınarın laktozsuz sütünü öneriyorum. bide içine sevdiğiniz bir mısır gevreğinden atın alın size bir atıştırmalık. midemi boş bırakamıyorum. Bu kadar çok safra üretmemiz normal mi yaa olmamalı yine de çok şükür

kızlar mandalinaya aşeriyoruz ya bakın faideleri

Sonbahar ve kış aylarının sevilen meyvelerindendir.

Zengin bir B ve C vitamini kaynağıdır.

Aynı zamanda yüksek miktarda şeker içerir, serbest asit oranı oldukça düşüktür.

Bir ufak mandalinada bazı büyük portakallardan daha fazla C vitamini vardır.

Mandalinanın ince kabuklarının altında serinletici iştah açıcı ve susamayı gidermek için bol miktarda vitamin ve mineral bulunmakta.

Özellikle kayda değer olan içerdiği yüksek miktarda Puro vitamin A, yüz ve cilt için gerekli.

Kabuğundan esans yapılır.

Kanı temizler.

Sinirleri yatıştırır.

Gribe karşı etkili bir ilaçtır

YA bi mandalina yiyorum sormaa canım yaaa forumda görünce hemen bakayım dedim
bi ay kadar önce ayvaydı şimdi mandalinaya sardım ki daha önce meyve pek nadir yerdim şimdi buldum mu oturuyom başına
normal bişi mi buuu

normal ttlım aşeriyoruz sonuçta :) onceki hafta dugune gıttık cantamda 1 kg mandalınayla

millet tuhaf tuhaf bana bakıyor napıyor bu kız dıye oturdugum yerde dugun bıtene kadar 1 kg

mandalınayı bırbasıma yedım esım de sasırdı ben her sabah kalkınca ac karnına muhakkak yıyorum

ısyerıne de getırıyorum ıyı oluyor hem ıcımı bastırıyor hemde serınletıyor benı sanırım bebıs de

bu durumdan memnun olacak kı ses etmıyor baksana

oyy maşallahhh
kız yok niye rahatsız olsun meyve gibi bişii varmı yaa hem anne neyi severek yerse bebekte onu çok severek yiyomuş ilerde

merhaba kızlar,
bu gün çok yoğun bir gündü. çok yoruldum.
nasılsınız?
ben dünden beri tv açmak istemiyorum haberler zaten içler acısı yürek dayanmıyor yeter bitsin diyoruz ama aldıkları can yetmedi şehit haberleri bitmiyor.
önce şehit haberleri, biraz sonra liderlerin yorumları serzenişleri sonra askeriyeden pkkye cevap daha sonra ünlülerin şehitli haberlere yaptığı yorumlar sonra bi bakmışız evlendirme programı başlamış "merhaba izleyiciler hepimizin başı sağoolsun evet Ali amca söyle bakalım hatce teyzeyi beğendin mi?" dışarda bir kaç evde sallanan bayrak bazı arabalarda bayrak bir kaç gün sonra kimsenin aklında bişi kalmıyor tabi o ailelere düşen ateş hiç sönmüyor...böyle olmamalı evlatlarımızda sağ olsun vatan da sağ olsun diyorum...

merhaba, benim içinde yoğun günlerden biri bugün bende yorumdum hatta kasıklarımda bir ağrı bile oluştu ben dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir sakaryalı olarak buradaki şehidimiz ve diğerleri için Allahtan rahmet diliyorum . tv haberleri izlememeye çalışsamda burada çok tepki var sabahtan beri sloganlar ve yürüyüşler hiç bitmedi çok üzgünümm çook ( analar yandı babalar yandııı ((

selam kızlar,nasılsınız bugün,ikili test sonucu için doktorumu aradım,normal dedi çok şükür ,ben de değerini falan sormadım,çok da kurcalamaya gerek yok diye.Zaten sağlık ocağı benden tahlil ve test sonucunun kopyasını istedi,haftaya çıktısını almaya gidince görürüm.Benim 16. haftam bayram haftasına denk geliyor,bayramdan sonra gecikmeden gel dedi doktorum üçlü test için,şu anda 13+6 yım,bayram haftası bitince 16. haftam bitmiş olcak,üçlü için geç mi olur kızlar,yoksa üçlü testte de ikili gibi bir kaç hafta opsiyon var mı?
bu arada şehitlerimize rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum,çok üzgünüm çok,anneler gidip orada ne olduğu belirsiz (insan demeye utanıyorum) leş kargaları öldürsün diye mi evlat veriyor bu vatana,yazık ya

selam kızlar,nasılsınız bugün,ikili test sonucu için doktorumu aradım,normal dedi çok şükür ,ben de değerini falan sormadım,çok da kurcalamaya gerek yok diye.Zaten sağlık ocağı benden tahlil ve test sonucunun kopyasını istedi,haftaya çıktısını almaya gidince görürüm.Benim 16. haftam bayram haftasına denk geliyor,bayramdan sonra gecikmeden gel dedi doktorum üçlü test için,şu anda 13+6 yım,bayram haftası bitince 16. haftam bitmiş olcak,üçlü için geç mi olur kızlar,yoksa üçlü testte de ikili gibi bir kaç hafta opsiyon var mı?
bu arada şehitlerimize rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum,çok üzgünüm çok,anneler gidip orada ne olduğu belirsiz (insan demeye utanıyorum) leş kargaları öldürsün diye mi evlat veriyor bu vatana,yazık ya

Bebekleri hangi pozisyonda uyutmalı - Kadın ve Kadın

KIZLAR SIMDIDEN BEBİŞLERİMİZİN BAKIMIYLA ILGILI BILGILER EDINSEK IYI OLUR

HEPIMIZE SAGLIKLI GEBELIKLER DOGUMDASLARIM BENIM

burda "ABD Pediatri Akademisi (AAP), 1992 yılında ani bebek ölümlerinin önlenmesi için bebeklerin yüzüstü uyutulmamaları gerektiğini duyurmuştu. Akademinin yayımladığı yeni raporda, bebekleri yan yatırmanın da güvenli olmadığı ve sürekli sırtüstü uyutulmaları gerektiği vurgulandı" diyor,ama bebeklerin bıngıldakları henüz çok yumuşak olduğundan bir sağa bir sola doğru yatırılıyor diye biliyorum ben,2. hamileliğin yaşayan tecrübeli anneler de fikir versin bence :) Sonuçta bu Amerikalı ve İsviçreli bilim adamları her 5-10 yılda bir fikir değiştirip tam tersini de söylüyorlar zaman zaman Bence annelerimizin tecrübesi can kurtaran olcak bebek olunca kızlar,ben çok kişi biliyorum doğumdan önce bir sürü kitap devirip bebek doğunca annesine koşan,o nedenle çok fazla abartmıyorum bir şeyler okurken,eskiden insanlar tarlada doğurup çalışmaya devam ediyorlarmış düşünün,soyun devamı zaten genetik bir kodlama,annenin içgüdüsü en önemlisi bence

çok teşekkürler amin allahım hepimizin bebişlerini korusun

Allahtan tüm şehitlerimize rahmet acılı ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum ilk olarak. biz karnımızda yeşeren yavrularımıza ki daha görmeden kokusunu almadan üzerine titriyoruz, o anaların acısını düşünemiyorum. Çok zor ve üzücü. Rabbim tüm vatan evlatlarını korusun... televizyon izleyemiyorum ben de. dayanamıyor kalbim.

Neyse canım, ben de 17. haftamda vericem üçlü testi. doktorum 16 dayken 1 hafta sonra daha iyi olur dedi. o yüzden endişelenme onunda belli bir süresi var. sonuçların içinde gözün aydın, maşallah diyelim biz de.

Allahtan tüm şehitlerimize rahmet acılı ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum ilk olarak. biz karnımızda yeşeren yavrularımıza ki daha görmeden kokusunu almadan üzerine titriyoruz, o anaların acısını düşünemiyorum. Çok zor ve üzücü. Rabbim tüm vatan evlatlarını korusun... televizyon izleyemiyorum ben de. dayanamıyor kalbim.

Neyse canım, ben de 17. haftamda vericem üçlü testi. doktorum 16 dayken 1 hafta sonra daha iyi olur dedi. o yüzden endişelenme onunda belli bir süresi var. sonuçların içinde gözün aydın, maşallah diyelim biz de.

merhaba kizlar,

nasil gidiyor, bugünde mesaj yazdim ama kimse bir yorum yazmadi )

slm yazdıklarını okudum benim riskim senden daha yüksek çıktı ve cvs denen bir işlem gerekti bikaç dr a gittim aynı şeyi söyledi 2 dr yapıyordu biri özel biri tıp fakültesi özel 2000 tl istedi ben prof a tıpta yaptırdım işlem başarılı geçti ve sonuçlarım normal çıktı allaha şükür o yüzden içini rahatlatmanda fayda var derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…