tafa merhaba,
ya sende çok mu kötüsün.. ne var ne yok çıkartıyorum ve sonucunda da inanılmaz halsiz kalıyoruz, sen nasıl idare ediyorsun? yani o kadar zorki. açım ama midme bulanıyor susuzum deli gibi ama su içemiyorum
bebiş hareketlerini hisseden varmı?benim ikinci hamileliğim birşeyler hissediyorum ama tam olarak o diyemiyorum.hissedenler ilk karnınızın neresinde hissettiniz?
kızlar mandalinaya aşeriyoruz ya bakın faideleri
Sonbahar ve kış aylarının sevilen meyvelerindendir.
Zengin bir B ve C vitamini kaynağıdır.
Aynı zamanda yüksek miktarda şeker içerir, serbest asit oranı oldukça düşüktür.
Bir ufak mandalinada bazı büyük portakallardan daha fazla C vitamini vardır.
Mandalinanın ince kabuklarının altında serinletici iştah açıcı ve susamayı gidermek için bol miktarda vitamin ve mineral bulunmakta.
Özellikle kayda değer olan içerdiği yüksek miktarda Puro vitamin A, yüz ve cilt için gerekli.
Kabuğundan esans yapılır.
Kanı temizler.
Sinirleri yatıştırır.
Gribe karşı etkili bir ilaçtır
YA bi mandalina yiyorum sormaa canım yaaa forumda görünce hemen bakayım dedim
bi ay kadar önce ayvaydı şimdi mandalinaya sardım ki daha önce meyve pek nadir yerdim şimdi buldum mu oturuyom başına
normal bişi mi buuu
normal ttlım aşeriyoruz sonuçta :) onceki hafta dugune gıttık cantamda 1 kg mandalınayla
millet tuhaf tuhaf bana bakıyor napıyor bu kız dıye oturdugum yerde dugun bıtene kadar 1 kg
mandalınayı bırbasıma yedım esım de sasırdı ben her sabah kalkınca ac karnına muhakkak yıyorum
ısyerıne de getırıyorum ıyı oluyor hem ıcımı bastırıyor hemde serınletıyor benısanırım bebıs de
bu durumdan memnun olacak kı ses etmıyor baksana
merhaba kızlar,
bu gün çok yoğun bir gündü. çok yoruldum.
nasılsınız?
ben dünden beri tv açmak istemiyorum haberler zaten içler acısı yürek dayanmıyor yeter bitsin diyoruz ama aldıkları can yetmedi şehit haberleri bitmiyor.
önce şehit haberleri, biraz sonra liderlerin yorumları serzenişleri sonra askeriyeden pkkye cevap daha sonra ünlülerin şehitli haberlere yaptığı yorumlar sonra bi bakmışız evlendirme programı başlamış "merhaba izleyiciler hepimizin başı sağoolsun evet Ali amca söyle bakalım hatce teyzeyi beğendin mi?" dışarda bir kaç evde sallanan bayrak bazı arabalarda bayrak bir kaç gün sonra kimsenin aklında bişi kalmıyor tabi o ailelere düşen ateş hiç sönmüyor...böyle olmamalı evlatlarımızda sağ olsun vatan da sağ olsun diyorum...
Bebekleri hangi pozisyonda uyutmalı - Kadın ve Kadın
KIZLAR SIMDIDEN BEBİŞLERİMİZİN BAKIMIYLA ILGILI BILGILER EDINSEK IYI OLUR
HEPIMIZE SAGLIKLI GEBELIKLER DOGUMDASLARIM BENIM
Gözün aydın tatlım, maşallah bebeğine o zaman. zaten olasılık tetstleri bunlar ama insan üzülmez mi anlayabiliyor insan. çok şükür en net işlemlerden biriyle yapılmış tetstin. Allah her zaman korusun yavrularımızı. gelmiş geçmiş olsun
selam kızlar,nasılsınız bugün,ikili test sonucu için doktorumu aradım,normal dedi çok şükür,ben de değerini falan sormadım,çok da kurcalamaya gerek yok diye.Zaten sağlık ocağı benden tahlil ve test sonucunun kopyasını istedi,haftaya çıktısını almaya gidince görürüm.Benim 16. haftam bayram haftasına denk geliyor,bayramdan sonra gecikmeden gel dedi doktorum üçlü test için,şu anda 13+6 yım,bayram haftası bitince 16. haftam bitmiş olcak,üçlü için geç mi olur kızlar,yoksa üçlü testte de ikili gibi bir kaç hafta opsiyon var mı?
bu arada şehitlerimize rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum,çok üzgünüm çok,anneler gidip orada ne olduğu belirsiz (insan demeye utanıyorum) leş kargaları öldürsün diye mi evlat veriyor bu vatana,yazık ya
selam kızlar,nasılsınız bugün,ikili test sonucu için doktorumu aradım,normal dedi çok şükür,ben de değerini falan sormadım,çok da kurcalamaya gerek yok diye.Zaten sağlık ocağı benden tahlil ve test sonucunun kopyasını istedi,haftaya çıktısını almaya gidince görürüm.Benim 16. haftam bayram haftasına denk geliyor,bayramdan sonra gecikmeden gel dedi doktorum üçlü test için,şu anda 13+6 yım,bayram haftası bitince 16. haftam bitmiş olcak,üçlü için geç mi olur kızlar,yoksa üçlü testte de ikili gibi bir kaç hafta opsiyon var mı?
bu arada şehitlerimize rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum,çok üzgünüm çok,anneler gidip orada ne olduğu belirsiz (insan demeye utanıyorum) leş kargaları öldürsün diye mi evlat veriyor bu vatana,yazık ya
2li testi daha doğrusu tarama testlerini tekrarlamanın bir faydası olmadığı görüşünü tam 4 dr dan aldım.
testi tekrarlayalım ok dediler, ama hangisi doğru nasıl emin olucaz? soru işaretini yine gidermeyecek dediler.
mantıklı geldi nihayetinde..
kimine göre 1:270-kimine göre 1:200 üzerine çıktımı (benimki 1:162) risk grubuna giriyormuş.
yaşım 28, 35üzerinde taramalara gerek duymadan amniyo yapılıyor..
kimi dr da risk çıksada çıkmasada mutlaka amniyo yapılmasını öngörüyor..
galiba çok okumak iyi değil,bunu farkettim..ama kendi kendimi kemiriyorum okumayınca da
sağolun desteğiniz için kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?