merhaba kizlar,
nasil gidiyor, bugünde mesaj yazdim ama kimse bir yorum yazmadi)
merhaba kizlar,
nasil gidiyor, bugünde mesaj yazdim ama kimse bir yorum yazmadi)
Canım nasılsın görüşmeyeli? ben de bulantılar baya azaldı. çok şükür. hatta canım acayip şeyler istiyor ve iştahım açıldıson kontrolde tartıldım ve neredeyse sadece yarım kilo almışım açığımı kapatabilirim yani sen rahatsızmışsın, gemiş olsun. dikkat et kendine.
AH HATİCECİM YAZMAZ OLUR MUYUZ HİÇ AŞK OLSUN HERKES BASKA SORU VE KONU YAZINCA
KIMSE CVP ALAMIYOR HALIYLE
bugun molfixten de numunem geldi babystardan sonra bu ikinci oldu
slm
kızlar kraplarınız oluyormu benım arada oluyordun ama dun gece uykudan siçradım agrı ile anlayın yanı korkuyorum şimdi
merhaba ömrümüz, sagol cevabin icin canim.. haklisin, herkes farkli seylerden yazinca cevap alamiyoruz.. ne bilim bugün kafam karisikta herhalde alinganligimda üstümde... Sen nasilsin iyimisin, nasil gidiyor hamilelik??
Bizim yarin kontrolümüz var, bakalim ne diyecek doktor amca.. yine yazarim...
Sende kendine dikkat et...sevgiler selamlar
bugün benimde kasıklarımda ağrı gibi kramp gibi bir şeyler oldu çok korktum biraz fazla ayakta kaldım diye olmuştur diye düşündüm inşallah yarın böyle şeyler yaşamayız.Günlerimizde çok yakın birbirine belki hamileliğin bu zamanlarında oluyordur diğer arkadaşlarada oluyor mu ki?
kızlar ben oturduğum zaman kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo,çığlık atıyorum nerdeyse,doktora sordum,bebek baskı yapıyo dedı.150 gr ken bu kadar baskıyı nasıl beceriyo anlamıyorum :44:
kızlar ben oturduğum zaman kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo,çığlık atıyorum nerdeyse,doktora sordum,bebek baskı yapıyo dedı.150 gr ken bu kadar baskıyı nasıl beceriyo anlamıyorum :44:
herkese selam bende aranıza yeni katıldım. Benim çok şükür hiç miğde bulantım olmadı. ama şuan kasıklarımda ağrılar başladı. Karnım genişliyor sanırım ondan oluyor. bakalım çarşamba günü kontrolüm var. hem bu hafta cinsiyetini de öğrenirim. İlk bebişim Çok merak ediyorum. allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler nasip etsin...
selam kızlar,nasılsınız bugün,ikili test sonucu için doktorumu aradım,normal dedi çok şükür,ben de değerini falan sormadım,çok da kurcalamaya gerek yok diye.Zaten sağlık ocağı benden tahlil ve test sonucunun kopyasını istedi,haftaya çıktısını almaya gidince görürüm.Benim 16. haftam bayram haftasına denk geliyor,bayramdan sonra gecikmeden gel dedi doktorum üçlü test için,şu anda 13+6 yım,bayram haftası bitince 16. haftam bitmiş olcak,üçlü için geç mi olur kızlar,yoksa üçlü testte de ikili gibi bir kaç hafta opsiyon var mı?
bu arada şehitlerimize rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum,çok üzgünüm çok,anneler gidip orada ne olduğu belirsiz (insan demeye utanıyorum) leş kargaları öldürsün diye mi evlat veriyor bu vatana,yazık ya
burda "ABD Pediatri Akademisi (AAP), 1992 yılında ani bebek ölümlerinin önlenmesi için bebeklerin yüzüstü uyutulmamaları gerektiğini duyurmuştu. Akademinin yayımladığı yeni raporda, bebekleri yan yatırmanın da güvenli olmadığı ve sürekli sırtüstü uyutulmaları gerektiği vurgulandı" diyor,ama bebeklerin bıngıldakları henüz çok yumuşak olduğundan bir sağa bir sola doğru yatırılıyor diye biliyorum ben,2. hamileliğin yaşayan tecrübeli anneler de fikir versin bence :) Sonuçta bu Amerikalı ve İsviçreli bilim adamları her 5-10 yılda bir fikir değiştirip tam tersini de söylüyorlar zaman zamanBence annelerimizin tecrübesi can kurtaran olcak bebek olunca kızlar,ben çok kişi biliyorum doğumdan önce bir sürü kitap devirip bebek doğunca annesine koşan,o nedenle çok fazla abartmıyorum bir şeyler okurken,eskiden insanlar tarlada doğurup çalışmaya devam ediyorlarmış düşünün,soyun devamı zaten genetik bir kodlama,annenin içgüdüsü en önemlisi bence
hayırlısı olsun.alalh gönlüne göre versin.. Bulantılarının olmaması ççooook büyükkk bir şansss...
kızlar telas yapmayın ben 13. haftadayım kasık agrısı ve kramp bende de oluyor
ve bu gayet normal doktornevra nın hafta hafta hamılelık takıp dıye bır sekmesı
var orayı da takıp edın derım saglıklı gebelıkler
Merhaba arkadaşlar bulunduğum gebelik haftasını okuduğum sayfada dayanamayıp diğer haftalarıda okuyorum :)) Okurken karşıma güzel bir hikaye çıktı .Doğumdan Sonra Yaşam Varmı ? Paylaşmak istedim.
Gzel bir hikaye - gebelik.org
bulantıların yoksa dön dön oyna bence
Biz neler cektik haftalarca
slm
kızlar kraplarınız oluyormu benım arada oluyordun ama dun gece uykudan siçradım agrı ile anlayın yanı korkuyorum şimdi
bugün benimde kasıklarımda ağrı gibi kramp gibi bir şeyler oldu çok korktum biraz fazla ayakta kaldım diye olmuştur diye düşündüm inşallah yarın böyle şeyler yaşamayız.Günlerimizde çok yakın birbirine belki hamileliğin bu zamanlarında oluyordur diğer arkadaşlarada oluyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?