2012 nisan anneleri haydi buraya...

merhaba kizlar,

nasil gidiyor, bugünde mesaj yazdim ama kimse bir yorum yazmadi )

Canım nasılsın görüşmeyeli? ben de bulantılar baya azaldı. çok şükür. hatta canım acayip şeyler istiyor ve iştahım açıldı son kontrolde tartıldım ve neredeyse sadece yarım kilo almışım açığımı kapatabilirim yani sen rahatsızmışsın, gemiş olsun. dikkat et kendine.

merhaba kizlar,

nasil gidiyor, bugünde mesaj yazdim ama kimse bir yorum yazmadi )

AH HATİCECİM YAZMAZ OLUR MUYUZ HİÇ AŞK OLSUN HERKES BASKA SORU VE KONU YAZINCA

KIMSE CVP ALAMIYOR HALIYLE

bugun molfixten de numunem geldi babystardan sonra bu ikinci oldu

Son düzenleme:

hamd olsun daha iyiyim canim. Senin bulantilarinin azalmasinada sevindim. Benim öyle pek acayip isteklerim olmuyor . Ben simdiye kadar bir kere tartildim ondada 59 Kg göstermisti, ama su an kac kg oldum bilmiyorum. Aslinda merakta ediyorum, en kisa sürede eve bir tarti almam gerek..

Tekrar görüstügümüze sevindim canim.. sende kendine dikkat et lütfen..

AH HATİCECİM YAZMAZ OLUR MUYUZ HİÇ AŞK OLSUN HERKES BASKA SORU VE KONU YAZINCA

KIMSE CVP ALAMIYOR HALIYLE

bugun molfixten de numunem geldi babystardan sonra bu ikinci oldu

merhaba ömrümüz, sagol cevabin icin canim.. haklisin, herkes farkli seylerden yazinca cevap alamiyoruz.. ne bilim bugün kafam karisikta herhalde alinganligimda üstümde... Sen nasilsin iyimisin, nasil gidiyor hamilelik??
Bizim yarin kontrolümüz var, bakalim ne diyecek doktor amca.. yine yazarim...

Sende kendine dikkat et...sevgiler selamlar

kızlar ben oturduğum zaman kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo,çığlık atıyorum nerdeyse,doktora sordum,bebek baskı yapıyo dedı.150 gr ken bu kadar baskıyı nasıl beceriyo anlamıyorum :44:

slm
kızlar kraplarınız oluyormu benım arada oluyordun ama dun gece uykudan siçradım agrı ile anlayın yanı korkuyorum şimdi

slm
kızlar kraplarınız oluyormu benım arada oluyordun ama dun gece uykudan siçradım agrı ile anlayın yanı korkuyorum şimdi

bugün benimde kasıklarımda ağrı gibi kramp gibi bir şeyler oldu çok korktum biraz fazla ayakta kaldım diye olmuştur diye düşündüm inşallah yarın böyle şeyler yaşamayız.Günlerimizde çok yakın birbirine belki hamileliğin bu zamanlarında oluyordur diğer arkadaşlarada oluyor mu ki?

iyiyim ttlım bulantılarımla barısıkk yasamaya calısıyorum ıste kusmalarım her ne kadar azalsa da

bulantılarım gecmıs degıl. bu ara uykuya aserme durumumda ıyıce arttı uyur gezer pozısyondayım sureklı

hepimize saglıklı gebelikler diliyorum

kızlar telas yapmayın ben 13. haftadayım kasık agrısı ve kramp bende de oluyor

ve bu gayet normal doktornevra nın hafta hafta hamılelık takıp dıye bır sekmesı

var orayı da takıp edın derım saglıklı gebelıkler

Son düzenleme:
kızlar ben oturduğum zaman kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıyo,çığlık atıyorum nerdeyse,doktora sordum,bebek baskı yapıyo dedı.150 gr ken bu kadar baskıyı nasıl beceriyo anlamıyorum :44:

o kuyguk sokumu agrısı uzun sure oturunca bende de oluyor tatlım ama

telas yapma lutfen hersey yolunda gıdıyor bebişlerimiz artık büyüyorlar

herkese selam bende aranıza yeni katıldım. Benim çok şükür hiç miğde bulantım olmadı. ama şuan kasıklarımda ağrılar başladı. Karnım genişliyor sanırım ondan oluyor. bakalım çarşamba günü kontrolüm var. hem bu hafta cinsiyetini de öğrenirim. İlk bebişim Çok merak ediyorum. allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler nasip etsin...

canım o ağrı bende de başladı.hatta yürürken bazen kalıyorum ağrıdan.sebebi çatımızı oluşturan kemiklerin bebeğe yer açmasındanmış.napalım katlanıcaz artık:)

bu arada benimde kızım olucak teyzeleri.şimdiden onun saçlarını palmiye gibi iki yanından pembiş,cici tokalarıyla toplamayı hayal ediyorum.allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.

hayırlısı olsun.Alalh gönlüne göre versin.. Bulantılarının olmaması ççooook büyükkk bir şansss...

sağol canım kendi adıma iyilerdenim. sebebi tam bilinemeyen bir su sızdırmam var ama inşallah önemli değildir. senin doktor niye 3lü test istedi ki sana sordu mu yapimi diye? benimki ikilin temiz çıktı üçlüye gerek yok ama istersen yaparım dedi.gerekli görmüyorsanız siz bilirsiniz dedim.yaptırmayacağım.üçlütestinde belli zaman aralığı vardı internetten üçlü test kaçıncı haftalarda diye yaz kesin gelir.

bende tam sırt üstü yatırma tarafında değilim ya kusuyolar sonuçta herşey bi tarafa. tamam tam yan yada yüz üstü olmaz ama yana meyilli yatabilir.benim annem kemikleri daha yumuşak hep sırt üstü yatıp kafası düz çirkin olmasın yuvarlak dursun diye biraz sağa biraz sola yatırırdı yatırırkende kulağına dikkat ederdi yumuşakya üstüne yamuk yatıp kepçe olmasın diye.birde iki bacağının arasına küçük hafif yastık koyardı arada bez varya yanyana durup rahatsız etmesin diye..nasıl mışıl mışıl uyurdu kardeşlerim çok severlerdi bu pozisyonu..

teşekkürler gerçekten çok endişelenmiştim neri gibi bende hemen açıp okuyorum doktor nevra yı :)

slm

Merhaba bendede uykuda şıcrama oluyo kramptan ama tam kramp gibi mi bi taraftan bi tarafa dönerken çekilme batma gibimi anlamadım.doktorum uzun süren ağrı gibi olursa diye sulandırma magnezyum verdi ama benimkilerde anlık acı şeklinde.ben rahimin büyüyüp dokunun gerilmesine bağlıyorum. bende sürekli oluyor oturup kalkarken bile ama ultrasyonlarımız şükür ki hep temiz sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…