- Konu Sahibi rehbermelek60
-
10 kilo vermekde güzel bencearkadaşlar kilolarınızı verebiliyor musunuz? ben bu konuda pek başarılı değilimdoğum yapalı 2 ay oldu ama ilk hafta 10 kilo gittikten sonra hiç kilo veremedim.şuan 86 kiloyum hamile kaldığımda 75dim.bebeğimi emziriyorum.neler yapmalıyım sizce???
canım sonrasında kilo eriliyo ilk oğlumda eksi 10 kilo daha vermiştim hamile kaldığım kilodanben de 68-69 la hamile kaldım, işi abartıp 92 ile doğum yaptım. eve geldikten 10 gün sonra falan tartıldığımda 78 kg idim şimdi ise 82 oldum:))) ama süt problemi yaşıyorum. sol göğsümden 10 cc anca geliyor bütün iş sağ göğsüme kalıyor çok şükür idare ediyoruz ama hergün 1 lt boza içiyorum, 200-300 gr tahin helva yiyorum, kuru incirleri kaynatıp suyunu içiyorum ve hurma yiyorum. bunları hergün mutlaka yiyorum içiyorum aksi halde sağ göğsüm de sönüveriyo mama vermek zorunda kalıyorum. dere otu falan gibi düşük kalorili şeyleri çayları denedim ama tık yok. bende malesef bu yüksek kalorili şeyler süt yapıyor. su derseniz 24 saat içinde rahat 5 lt içiyorum. ben kilo vermeyi geçtim alıyorum ve bu duruma üzülüyodum ama şimdi 6 ay bari anne sütü verebilsem sonra diyet yapar veririm kiloları diyorum. sol göğsümden de gelse bu kadar abartmıycam kilo vericem belki ama yok ne yaptıysam olmadı, genel cerraha bile gittim emzirdikçe açılır diyo elektrikle makina aldım sağıyorum süt gelmese de mutlaka her seferinde sol göğsü de veriyorum ama olmayınca olmuyo galiba.
az kalmış seninde ne güzel52 ile hamile kaldım. Doğumda 68, doğum sonrası 62 idim. Sezaryenle doğum yaptım. Şuanda 58 kiloyum. Kilo vermek için hiç bir şey yapmıyorum, hamileyken nasıl yemek yiyorsam gene aynı şekilde besleniyorum. Ben de emziriyorum ama bazen doymadığını hissettiğimde gün içerisinde 90 cc mama veriyorum. Hepsini bitiremiyor ancak 60 ccden biraz fazla içiyor.
ohh negüzel şanslısınız51 kiloyla hamile kaldım.65 kiloydum doğuma gittiğim gün.doğumdan sonra 58dim 10 gün sonra hiçbir şey yapmadan hatta süt olsun diye gayet düzenli beslenerek 52 kiloya düştüm.ve orda kaldım.sütüm de çok az.mama takviyesiyle büyütüyorum bebeğimi(((( .kalorili(helva baklava v.b)kalorisiz(marul,yeşil soğan v.b)ne yediysem sütüm bebeğime yetecek seviyeye gelmedi kiloyu hızlı vermemi tek bişeye bağlıyorum; bendeki kilo değil ödemmiş.çünkü çok hızlı gitti.bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilolar nasılsa gider.
bol su içmeyi dene ama abart mesela 10 dk ya bir bardak iç sütün artacak eminimya kızlar bebeğin doymadığını nerden anlıyorsunuz,ben mama vermiyorum ama bazen çok ağlıyor gaz sancına bağlıyorum ama acaba doymuyormu?ben yemekten ziyade dışarda gezersem alışveriş yaparsam yani moralim iyi olursa sütüm daha çok oluyor.humananın çaylarının pek etkisi olmuyor gibi.tesadüfmü oldu bilmiyorum yoksa yaradımı sütüme patlıcan yemeği yediğim gün sanki sütüm daha çok oldu.isterseniz bi deneyin.spora ne zaman başlamak uygun olur sizce? diyet tabiki olmazda.benim bebişim 2 ay 5 günlük çünkü:)
67 ile hamile kaldım 90,5 la doğuma girdim. sezeryanla doğdu bebeğim, doğumun ertesi günü tartıldığımda sadece 5 kilo gitmişti çocuk zaten 4 kilo doğdu :2: sanırım veremicem bu kiloları derken, 15 gün sonra 10 kilo vermiştim bile, şimdi bebeğim 2 ay 4 günlük bir üç kilo daha verdim, 77'de takıldı tartı 1 aydan beri düşmüyor.spora başladım bende ufak ufak yürümek en iyisi olcak galiba... sezeryan sonrası varmı aranızda spora başlayan?
67 ile hamile kaldım 90,5 la doğuma girdim. sezeryanla doğdu bebeğim, doğumun ertesi günü tartıldığımda sadece 5 kilo gitmişti çocuk zaten 4 kilo doğdu :2: sanırım veremicem bu kiloları derken, 15 gün sonra 10 kilo vermiştim bile, şimdi bebeğim 2 ay 4 günlük bir üç kilo daha verdim, 77'de takıldı tartı 1 aydan beri düşmüyor.spora başladım bende ufak ufak yürümek en iyisi olcak galiba... sezeryan sonrası varmı aranızda spora başlayan?
Bende 85 de takıldım kaldım evde egzersiz falan yapayım diyorum slim jıllıean falan ama daha 3.5 ay falan oldu doğum yapalı ve sezeryan tam olarak ne zaman başlayabiliyoruz tempolu spora falan kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?