2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

kızlar bugün alışveriş çılgınlığım üstümde sanırım:)ayrıca mart annelerinin aldıklarını görünce ne kadar az şey aldığımı fark ettim.ve orada gördüğüm battaniyeyi gittigidiyordan sipariş ettim.işte resmi:

Hastane çıkışını ben de bugün beğendim unnado'da ama daha hiç mağazaları gezip bakmadığım için almadım.
Güle güle kullansın bebişin gerçekten güzel seçim.
Soğuk buhar makinesinden memnunmusun sen kendin için kullanıyorsun sanırım?

ben de daha pek bakmadım cnm yastık yorganı alınca 2.kargo ücretsizdi görünümü hoşuma gitti fiyatı da uygundu ondan aldm:))ama ilk doğduğunda hastanede giymesi için daha tatlı değişik bişi istiyorum bulabilirsem tabi:)bu topicten haberleşip güzel değişik şeylerde birbirimizi haberdar edersek tatlı ciciler alırız bebişlere diye düşünüyorum:)
evet buhar makinesini şimdilik kendim için kullanıyorum.faranjitim var bir de çok sık burnum tıkanmaya başlamıştı başım da çok ağrıyordu bu yüzden.onlara iyi geldi.bebiş doğunca onun odasına koyucam.klimayla ısındığımız için hava çok kuruyor.forumlarda okuduğum kadarıyla bebişin burnunun tıkanmasını da engelliyor,rahatlatıyormuş.o yüzden aldım cnm
sizin cinsiyet neydi cnm kız mı?

Son düzenleme:

Erkek bizimkisi. Sizin? Mavi seçmişsin ama erkek heralde sizin de...
Aynı şeyi ben de istiyorum ama okadar çok aradımki internette hiç yok öyle değişik birşey. Artık ünlülerin doğum fotolarına baktım
bebekleri hep tek renk hastane çıkışı giydirmişler. Erkeğe mavi kıza pembe. Ben de öyle istemiyorum ama sanırım farklı yok
Sen de bulursan bana haber ver olur mu?

Buhar makinesi weewell mi? Benim de burnum çok tıkanıyor alıp almamak konusunda kararsızım.

evet cnm erkekmiş bizim de:))tamam tatlm haber veririm.en son zarada da bebek kıyafeti olduğunu duydum.bakalım bi oraya da bakıcam 9aralıkta izmire kontrole gittiğimde.

Buhar makinesi weewell mi? Benim de burnum çok tıkanıyor alıp almamak konusunda kararsızım.
weewell cnm.ben memnunum.burun tıkanıklığı hamilelikteki vücuttaki fazla kandan dolayı da oluyormuş.bence denemelisin.bebişe de lazım zaten.forumlarda çocuk dr larının da tavsiye ettiğini okudum ama sen de bi araştır istersen cnm

evet cnm erkekmiş bizim de:))tamam tatlm haber veririm.en son zarada da bebek kıyafeti olduğunu duydum.bakalım bi oraya da bakıcam 9aralıkta izmire kontrole gittiğimde.
Zaraya baktım ben hastane çıkışı yok orada. 0-6 ay için hiçbirşey yok gibi birşey. 6 aylıktan sonrası için çok güzel şeyler var ama.

kızlar dün bir siteye takıldım. magazalarda bakmıştım aventın biberonlarına 90 dan asagı gormedım. özelcanda seti 74 lira. sarı olan. bıraz arastırdım ama sarımı iyi beyazmı tam karar veremedim. cinsiyetlerini bilmiyorum hiç bişey alamıyorum. bari biberon alayım. çok istiyorum onlara ait birşeyleri evimde görmeyi. sitedede çok güzel seyler var kızlar bakabilirsiniz.

cnm aventin biberonlarinda 2 cesit var dogru soyluyorsun.hangisi daha iyi ben de bilmiyorum.bu arada dun ultrasonda cinsiyetini gostermedi bizim minik.ins.9 araliktaki randevumuzda kesinlesir artik cinsiyet:)

slm kızlar bizim cinsiyet netleşmedi hala:/ama bugün bi önceki sayfada resmi olan battaniyem geldi.resimdekinden daha da güzel.çok beğendim:))

ben haftasonuna kadar iğne bile almamıştım bebişime
hem cinsiyeti belli değildi hem de acele etmek istemedim
16.haftasında oğlumuz olacağını öğrendik, şu an 19. haftadayız ve yenidoğan için 2 zıbın takımı 1 de tulum dışında hala birşey alamadım
çok zor beğeniyorum, ne alacak olsam günlerce araştırıyorum :S
haftasonu saatlerce bebek arabası inceledik, az çok fikir sahibi olduk onu alacağız
bir de park yatağını alacağız bu hafta

çok mu tembelim acaba:S hamileliğin yarısı bitti artık başlasam iyi olacak sanrım :S

bu arada internet alışverişi için kullandığınız güvenilir siteler var mı?

ben de çok zor beğeniyorum tatlm hele cinsiyet netleşmediği için hiç alasım gelmeiyo çünkü sarı,yeşil gibi ara renklerle hakkımı doldurmak da istemiyorum açıkçası.bebek arabasında neye karar verdiniz cnm?

canım güle güle kullansın bebişin. İnanki bende çok çok zor seçiyorum. saglıklı olsun, herkes tavsiye etsin, uzun ömürlü olsun, firma desteği olsun, fiyatı uygun olsun amaan birsürü şey düşünüyorum ve çok zor alıyorum alacaklarımı. hayatım hep böyle ama ikizlerim olunca sanırım bu kadar vakit bulamıycam aramaya ve daha çabuk alışveriş yapıcam herhalde. benim bebişleriminde cinsiyetleri belli degil inanırmısın biberon beğendim sap rengi ne olsun dıye alamadım ay ben ne yapıcam kendimi. bana en çok bu kk yarıyor. Bildiklerini tavsiyelerini anlatanlardan Allah razı olsun. şuanda hiç tavsiye edebileceğim birşeyim yok. olursa yardımcı olmak çok isterim.

sanırım ilk olunca böyle oluyor zor beğeniliyor. Daha ziyade bütçeye göre en iyisini istediğimizden oluyor.

canım başlarda kumaşına renklerine ve estetiğine bakarak McLaren ya da MaxiCosi diyordum ama haftasonu Joker'e gidince Bebeconfort'a karar verdik gibi.

McLaren gerçekten pratik kapanma ve kumaş konusunda çok iyi ama 3aydan itibaren kullanılabilen ve sadece puset olan Quest modelinin en uygun olanı 650liraydı. Yağmurluk rüzgar koruma vb ilavelerini ekstra almak gerekiyordu.
Daha kapsamlı Techno XL modeli var üzerine anakucağı falan takılıyor ama 1600tl civarındaydı.

Bebeconfort markasını daha önce incelememiştim Joker'de 2 saat kadar sırf bu markanın modellerini inceledik.
Tüm modelleri arasında en çok Mila içimize sindi.

Loolanın iskeleti tek yönlü ama bebek kabinini çıkarıp ters çevirebiliyorsun. Yanında ana kucağıyla beraber 862lira kampanya fiyatı var. Kapanınca çift yönlü arabalara nazaran daha küçük ve baston gibi oluyor. Yağmur ve rüzgar koruma ekstra alınıyordu sanırım. Araba 10kg olduğu için bana fazla ağır geldi.

Mila modelinin iskeleti tek yönlü ama Loola gibi kabini çıakrıp ters takamıyorsun. Bunda da ana kucağı var ve ters takılabiliyor
ki bence 1 yaşına kadar bana baksa yeter sonra zaten kendi istemez :) Yağmur ve rüzgar koruma ekstra alıyorsun. Ağırlığı 7kg fena değildi. Fiyatı 798lira.

Bebeconfort modellerine MaxiCosinin anakucakları da takılıyor bu da bir avantaj. Ben ECE standartlarından geçen Maxicosi Cabriofix anakucağı istiyordum istersem onu alıp Bebeconforta takabilirim.

Bu hafta sonu yeni yerler gezip fikrimiz değişmezse Bebeconfort Mila'yı alırız gibime geliyor.
Tabi ki bunun da üst sınırı yok. Gönül ister ki jipimiz olsun boyutuna bakmayalım ya da pusetini ayrı yenidoğanını ayrı alalım ama şartlar neyse ayak uyduruyoruz :)

hoş ben her durumda araştırıp israf etmeyecek birşey alırdım sanırım...:44:

DOĞUMA HAZIRLIK kısmına bir konu açtım bir bak istersen. Eşim çok pimpirikli olduğundan satıcıya aklına gelen herşeyi sordu ben de not aldım sizlerle paylaştım :)

cnm ben de bebeconfort'ın elea'sını beğenmiştim.kırmızı rengini.ana kucağını niye değişik almayı düşündün cnm?daha mı ergonamik diğeri?biz de 9 aralıkta büyük ihtimalle alıcaz bebek arabasını cnm.izmirdeki joker'den.jokerde şu ra 250 ye 50 hediye çeki var ama bebek arabalarında takım indirimi olduğu için onda hediye çeki vermiyorlarmış.
cnm açtığın konunun adı neydi?

evet cnm imkanlar ölçüsünde karar vermeye çalışıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…