2012 nisan anneleri meleklerimize neler alıyoruz?

Arkadaşlar ben de kısmetse Nisan annesi olacağım ve kızımın ismini Nisan koymayı düşünüyorum. Hep hayalimdi Nisanda doğum yapıp ismini Nisan koymak kısmet olacak inşallah. Hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum. Bende 20. haftaya kadar zor dayandım bir şeyler almadan. Şimdi hastane çıkışı, alt açma takımı, çorap, panço gibi şeyler aldım. Hediyelerimizde geldi. Hastane çıkışı, battaniye, zıbın takımı. Sürekli açıp bakıp bakıp duruyorum. Hiç üşenmeden. Çok güzel duygular. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Beşik falanda bkatım ama tam karar vermedim. Araba içinde erken diye düşünüyorum...

cnm isim çok güzel benm aklıma hiç gelmemişti kız olursa arya koyarım diyordum ama erkekmş:))biz de aldık baya bişiler ama henüz fotolarını buraya ekleyemedm.

teşekkür ederim aryacım

kızlar bende isim konusunda çok kararsızım.
seçtiğim isimler
Yaren
Yağmur
Nazlı
sizde fikir verseniz nisan anneleri :)

beyhan.teofan iyi günlerde giydirirsin inş.
ne güzel hediyeler geliyo, bize bi çorap bile gelmedi henüz :))
bakalım doğumdan sonra artık :)

banada daha hiç hediye gelmedi, artık doğumdan sonra gelir herhalde. anneme aldıklarımı gösterince yeter artık alma diyor aslında çok bişey almadım ama çok gelir diyor. eeeeeeee ne yapayım yani tabiki alıcam minik prensime

nisan bence çok güzel bir isim kız olsaydı bende düşünüyordum şimdiyse çok kararsızım bazı alternatifleri sizinle paylaşayım fikrinizi alayım,
devrim
kaan
özgür
mustafa

goncagulll
_bitanesi_ kullanıcısından alıntı
banada daha hiç hediye gelmedi, artık doğumdan sonra gelir herhalde. anneme aldıklarımı gösterince yeter artık alma diyor aslında çok bişey almadım ama çok gelir diyor. eeeeeeee ne yapayım yani tabiki alıcam minik prensime

kızlar ben öğretmenim, bunlardan bazıları (3 pijama takımı) öğretmenler gününde çocukların getirdiği şeyler.. çıtçıtlı badileri ben aldım.. keşke diğer fotoları da yikleyebilsem ama onlar boyut olarak çok büyükmüş, yüklenmiyo..

isim konusuna gelince kızlar için "yağmur" ve "nisan" güzel isimlermiş.. benim oğlum olacak "alp" kesin koyacağız ama ikinci isim olsa mı olmasa mı bilemedik.. "kaan" - "kaya" isimleri kurcalıyo gibi şu ara aklımı ama kararsızım.. fikirlerinizi beklerim..

bence yağmur çok güzel

evet, bende Yağmur dan yanayım, galiba bu isim olacak inşallah :)

bende kendimi tutamıyorum. cinsiyetini yeni öğrendim ve her gün bişiler alıyorum.
bugün eşim biraz fırçaladı acelen ne, bebek bi doğsun, zaten bunlardan bi sürü hediye gelir diye.
ama napayım dayanamıyoum. bir oğlum var. birde kızımın olmasını o kadar dua ettim ki, şimdi kendimi nasıl tutayımmm

güle güle iyi günlerde kullanın

çok teşekkür ederimmm :13:

bence Kaan ve Özgür güzel isimler.

bende iki isim düşünüyordum başta ama sonuçta bir isimle hitap ediliyo o yüzden kalabalığa gerek yok diye düşündüm sonra :)
seçtiğiniz isimlere gelince hem Alp hem Kaan güzel isimler.

Nisan isimini çok beğendim bu arada yaa :))

bence iki isme gerek yok karışıklık olabiliyor ama genede sen bilirsin. sanırım ikimizde kaan ismini düşünüyoruz, henüz netleştiremesekte.

slm kızlar bugün unnado.com dan yafruya bunları aldım:

Eklentiler

• $021211_Krava_695.webp
    4 KB · Görüntüleme: 110
  • $021211_Panto_5686.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $38100_021211_3481.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 118
bunları da geçenlerde almıştım lohusa pijamam, geceliğim bir de mavi renk almayı düşünüyorum.spor ayakkabılarını teyzesi almış.maymunlu tulumu da :)

Eklentiler

• $41387_191211_1896.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 107
  • $191211_1410-_150.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $191211_E89-8_7960.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_0387.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG_0388.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Aryam canım güle güle kullanın aldıklarını İnşallah. gecelikler çok güzelmiş. Badilere bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…