- 19 Nisan 2007
- 1.125
- 18
- 158
- Konu Sahibi Summer jam
-
çok güzel cnm çok şirin güle güle sağlıkla giysin bebeğin inş.bende bugün bunları aldım bitaneme :))
Eki Görüntüle 317969 Eki Görüntüle 317968 Eki Görüntüle 317967
Arkadaşlar ben de kısmetse Nisan annesi olacağım ve kızımın ismini Nisan koymayı düşünüyorum. Hep hayalimdi Nisanda doğum yapıp ismini Nisan koymak kısmet olacak inşallah. Hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum. Bende 20. haftaya kadar zor dayandım bir şeyler almadan. Şimdi hastane çıkışı, alt açma takımı, çorap, panço gibi şeyler aldım. Hediyelerimizde geldi. Hastane çıkışı, battaniye, zıbın takımı. Sürekli açıp bakıp bakıp duruyorum. Hiç üşenmeden. Çok güzel duygular. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Beşik falanda bkatım ama tam karar vermedim. Araba içinde erken diye düşünüyorum...
bence yağmur çok güzelteşekkür ederim aryacım
kızlar bende isim konusunda çok kararsızım.
seçtiğim isimler
Yaren
Yağmur
Nazlı
sizde fikir verseniz nisan anneleri :)
beyhan.teofan iyi günlerde giydirirsin inş.
ne güzel hediyeler geliyo, bize bi çorap bile gelmedi henüz :))
bakalım doğumdan sonra artık :)
Arkadaşlar ben de kısmetse Nisan annesi olacağım ve kızımın ismini Nisan koymayı düşünüyorum. Hep hayalimdi Nisanda doğum yapıp ismini Nisan koymak kısmet olacak inşallah. Hepinize hayırlı rahat doğumlar diliyorum. Bende 20. haftaya kadar zor dayandım bir şeyler almadan. Şimdi hastane çıkışı, alt açma takımı, çorap, panço gibi şeyler aldım. Hediyelerimizde geldi. Hastane çıkışı, battaniye, zıbın takımı. Sürekli açıp bakıp bakıp duruyorum. Hiç üşenmeden. Çok güzel duygular. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Beşik falanda bkatım ama tam karar vermedim. Araba içinde erken diye düşünüyorum...
bende bugün bunları aldım bitaneme :))
Eki Görüntüle 317969 Eki Görüntüle 317968 Eki Görüntüle 317967
bence yağmur çok güzel
banada daha hiç hediye gelmedi, artık doğumdan sonra gelir herhalde. anneme aldıklarımı gösterince yeter artık alma diyor aslında çok bişey almadım ama çok gelir diyor. eeeeeeee ne yapayım yani tabiki alıcam minik prensime
güle güle iyi günlerde kullanın
isim konusuna gelince kızlar için "yağmur" ve "nisan" güzel isimlermiş.. benim oğlum olacak "alp" kesin koyacağız ama ikinci isim olsa mı olmasa mı bilemedik.. "kaan" - "kaya" isimleri kurcalıyo gibi şu ara aklımı ama kararsızım.. fikirlerinizi beklerim..
isim konusuna gelince kızlar için "yağmur" ve "nisan" güzel isimlermiş.. benim oğlum olacak "alp" kesin koyacağız ama ikinci isim olsa mı olmasa mı bilemedik.. "kaan" - "kaya" isimleri kurcalıyo gibi şu ara aklımı ama kararsızım.. fikirlerinizi beklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?