arkadaşlar beni ve minik nehirimi facebook sayfamızada ekleyin lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn![]()
ismin neydi tatlım özel msj at bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar beni ve minik nehirimi facebook sayfamızada ekleyin lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn![]()
yani demem şuki bu haftalar erken haftalar...bebek öndemi gidio, ne zmn doğacak, irimi, uzunmu..bunlar daha tespit edilemio...
öyle olmuş walla zeynebim..gelişimi haftasına göre önde olabilir ama..
demek istediğim şu..şu anda dr lar bize gelişimine göre hafta söylüyor..
yani 800 gr 26 cm bi bebek kaç haftalık olmalı örneğin 25 hafta..dioki sen satına göre 24 haftalıksın ama ultrason makinası gelişime göre hesapladığı için 25 çıkıo..
7. ayda falan sanırım bebeğin genetik özellikleri ekleniyo ultrason aleti artık bunu tikkate almaya başlıo..
o zmn daha net tarih hesaplıo..
senin bebeğin 2 kilo çıktı dielimki..aslında o haftada bi bebek 1,5 kilo olmalı ama dr sana dioki hımm bu iri bi bebek..
anlatabildimmi bilmom:))))
hiç üzülme cnm..benimde kızımın kalbinde problemcik vardı..17. haftada tespit edildi..dr geçer dedei..24 de gittiğimde geçmiş demişti..
].inş. en kısa sürede geçer seninkinş. geçer. herkesin bebeği sağlıklı olsn benim kızımda inş..iyi olur..sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
son aylarda fazla kilo almak bizim uydurduğumuz bişimiş sevda..dr um öyle dedi:)))evet , son haftalarda çıkıcak artık o şuanda önde veya geride olması önem teşkil etmıyo düşünsene 6 ayında daha 800 grmlarda bı bebek, 7.aydan sona atağa kalkıyo yanı okasdar ayda az alan bebek son aylarda kocaman bişe olup doğuyo son aylarda annenın kılo alımıda buna bağlı galıba:))
aynen cnm....38 mümkünse..39 da olur:)))yaaa ben 40+ları görmek istemiyorum.. çok kötü olmaz mıyız o kadar beklersek?
erken de doğmasın tabi ama 40ı da geçmeyelim![]()
yeaaa göryon işte kağan kocatepede kim yani:)))doğru diyon kuzum
bu açıdan bakıldığında da doğru bir tespit oldu :44::44:
vajinada zonklama olanlardan biri de benm. hele bebek hareket ettiğinde nasıl bir basınç oluyor anlatamam..
neden oluyor acep??
Petuuuş göbeğe bayıldım.. yalnız bir şey dikkatimi çekti hep aynı yerde foto çekiyon :))))
vajinada zonklama olanlardan biri de benm. hele bebek hareket ettiğinde nasıl bir basınç oluyor anlatamam..
neden oluyor acep??
Petuuuş göbeğe bayıldım.. yalnız bir şey dikkatimi çekti hep aynı yerde foto çekiyon :))))
Ya kızlar şuan başım dönüyor ya halsizleştim gözüm karardı birden bu ne ki şimdi ya işteyim bide öğle yemeğimide yedim anlamadım ki fikri olan var mı?
İyi akşamlar, mutlu cumalaaar..
Bu zonklama bende de oluyor ya donup kalıyorum olduğum yerde, tuvalette de çok oluyor :) Bu ara da dilsah, dün yazamadım Seferihisarlı'yım demişsin benim de okulum orda, urla'dan gidip geliyorum hergün canım :) Burda değilsin ama sen sanırım ?
akasyavajinasnda zonklama olan sen miydin canım
merhaba kızlar ben nisan anneleri topiğini yeni keşfettim.. artık bende burdayım.
sizlere bir sorum var bebeğinin böbreği normalden birazcık büyük olanlar var mı acaba.konu ile ilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin..![]()
ben varım canım fakat bu konuyu hiç kafama takmamak düşünmemek istiyorum.kaç mm ölçüldü senin?
ben varım canım fakat bu konuyu hiç kafama takmamak düşünmemek istiyorum.kaç mm ölçüldü senin?
senin bebeğin cinsiyeti nedr canım.
benim ki kız. bu hafta ölçüldü 4 küsür birisi 5 küsü birisi ama geçer dedi p inş. geçer herkesin ki canım....benim ilk bebeğim olacak allah izin verirse. bu durumu öğrendiğimde resmen yıkıldık ama doktor korkmayın diyince biraz rahtladık![]()
ay görünce nasıl panikledim, benim bebeğimin böbrekleri de normalden büyük ve renkleri de normalden açıkne dedi doktorunuz kızlar size ?