2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar.bayağa bi kaynatmışsınızçalışan annelere kolay gelsin:129:göğüs uçlarım benimde çok acıyo ya dokunamıyorum bile.ne kullanıcaz bunlara yaw

Bide kız bekleyen annelerin yuzune veya vucudunda herhangggi yrlerde lekelenme oluyormus kız bekleyen anneciklerde oldumu bole bişi? bende henuz yok

ya lekekelenme değilde burnum kırmızı benim
sanki kaşımışım tahriş olmuş gibi kan oturmuş gibi :))))

bi de malumunuz sivilce bastı yüzüme bakılmıyor benim :)))
kızım annesinin güzelliğini aldı çekti bitirdi :))

o sivilce sorunu bende de var cnm hamile kaldıgım da cok beter olmustu yuzum sıvılceden gecılmıyordu.. sımdı ılk aylara gore daha ıyı ama gene var cıkıyor ... burnundakı kırmızılık neden oldukı acaba nee zamandır varkı cnm ? ahahahaha sömürüyolar bizi ya valla oyy yerim yaaaaa insanın bebegi soz konusu olunca guzellik falan umrunda olmuyoomus

canım bende kız bekliyorum ama herhangibir lekem olmadı şimdiye kadar

anladım cnm doktora her gidisimde doktorum hmm yuzunde de lekelenme olmamıs super diyor da ondan sordum acaba son aylara dogrumu cıkacak S:S: yada daha cok yaz hamılelıgındemı oluyor :S

aynen hiç birşeyi takmıyorsun konu onlar olunca...
ya burnum 1 aydır falan vardır kelebek gibi böyle :)))

aynen hiç birşeyi takmıyorsun konu onlar olunca...
ya burnum 1 aydır falan vardır kelebek gibi böyle :)))

aa belki cnm sendeki leke ole olmustur ... bide belki biliyorsundur boyle yuzunde lekelenme oldugunda dogum esnasında veya dogumdan hemen sonra tembıh edicekmısım hemsireye veya yakınına yuzunu lkendı sacınla sılıcekmıs leke falan kalmazmıs hemen gecıomus bunuda hemsıre arkadasım solemıstı ..

nasıl yani ben yüzümü kendi saçımla mı silicekmişim?

sen degil canım hemşire yada hemen dogum bittikten sonra yakının eğer kendin yapabilirsn o da olur ama o an sanmıyorum onu dusunecegını yuzunde ne var ne yok yok oluyormus kendı sacınla yuzun sılındıgınde uzunmu bılmıyorum ama sacların ?küt bile olsa yeter

ben ne alaka dedigimde hemsıre arkadasıma dogum esnasında insan ister istemez terlıyormus o yuzundekı nemi sacın ile sildiginde oradaki lekeyide alıp goturuyormus ole dedi sonra bi kac kısıden daha duydum ıse yaramıs...

Pendiğe yakın anneler. İdil baby 19 Mayıs caddesinde bir mağaza açmış. Bu gün açılışı varmış. İndirimler ve hediyeler bizleri bekliyormuş....

Bunu bende duymustum....terinle silcekmissin dogumdan sonra yuzunu lekeler icin...
Ama dogmdan sonra hangi birini yapcaz bilmom:)))

Bende henuz leke olmadi...anlam dioki olacak olsa simdiye kadar olurdu...onun 5. Ayda olmus, oglu var..
Ama bazilarida dioki daha erken son zmnlarda oluo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…