valla canım bende de hassaslık var ama soyulma falan olmadı
bende uç yok o yüzden ondan çok korkuyorum açıkçası
:18::18:
bnim goguslr buyudu ama henuz acımıyor cnm ama gogus uclarım soyuluyoo gibi bişi oluyoo hafif hafif ama sımdılık acı yok.. bide gecen gun farkettım baya kararmıs gogus uclarım halbukı pespembeydi yaaw herkesın karardımı ?
Bide kız bekleyen annelerin yuzune veya vucudunda herhangggi yrlerde lekelenme oluyormus kız bekleyen anneciklerde oldumu bole bişi? bende henuz yok
Bide kız bekleyen annelerin yuzune veya vucudunda herhangggi yrlerde lekelenme oluyormus kız bekleyen anneciklerde oldumu bole bişi? bende henuz yok
ya lekekelenme değilde burnum kırmızı benim
sanki kaşımışım tahriş olmuş gibi kan oturmuş gibi :))))
bi de malumunuz sivilce bastı yüzüme bakılmıyor benim :)))
kızım annesinin güzelliğini aldı çekti bitirdi :))
canım bende kız bekliyorum ama herhangibir lekem olmadı şimdiye kadar
o sivilce sorunu bende de var cnm hamile kaldıgım da cok beter olmustu yuzum sıvılceden gecılmıyordu.. sımdı ılk aylara gore daha ıyı ama gene var cıkıyor ... burnundakı kırmızılık neden oldukı acaba nee zamandır varkı cnm ? ahahahaha sömürüyolar bizi ya valla oyy yerim yaaaaa insanın bebegi soz konusu olunca guzellik falan umrunda olmuyoomus
günaydın kızlar.bayağa bi kaynatmışsınızçalışan annelere kolay gelsin:129:göğüs uçlarım benimde çok acıyo ya dokunamıyorum bile.ne kullanıcaz bunlara yaw
aynen hiç birşeyi takmıyorsun konu onlar olunca...
ya burnum 1 aydır falan vardır kelebek gibi böyle :)))
canım bende kız bekliyorum ama herhangibir lekem olmadı şimdiye kadar
aa belki cnm sendeki leke ole olmustur ... bide belki biliyorsundur boyle yuzunde lekelenme oldugunda dogum esnasında veya dogumdan hemen sonra tembıh edicekmısım hemsireye veya yakınına yuzunu lkendı sacınla sılıcekmıs leke falan kalmazmıs hemen gecıomus bunuda hemsıre arkadasım solemıstı ..
nasıl yani ben yüzümü kendi saçımla mı silicekmişim?
sen degil canım hemşire yada hemen dogum bittikten sonra yakının eğer kendin yapabilirsn o da olur ama o an sanmıyorum onu dusunecegını yuzunde ne var ne yok yok oluyormus kendı sacınla yuzun sılındıgınde uzunmu bılmıyorum ama sacların ?küt bile olsa yeter
ya cnm bu çizgi hamile avatrlarını nerden buluyonuz cok tatlılar ben bulamadım bi turlu :S
canım nette bende aradım bulamadım ben diğer hamilelerin topiklerinde gezerken aldım
ben ne alaka dedigimde hemsıre arkadasıma dogum esnasında insan ister istemez terlıyormus o yuzundekı nemi sacın ile sildiginde oradaki lekeyide alıp goturuyormus ole dedi sonra bi kac kısıden daha duydum ıse yaramıs...
heh şimdi anladım :)))
saçım kütten uzun biraz ...
nasıl yani ben yüzümü kendi saçımla mı silicekmişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?