2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar, artık size tünaydın oldu ama napalım. :) Sabah 6'ya kadar kızımla babasının atkı-bere takımını bitirdik. Akşam mesaiye kalabilirmiş. Üzüldük biz de uyuyamadık, sabah babamız sıcak sıcak giysin de hava atsın kızımın annesi bana neler yapmış diye Bir de üstüne not yazdık :
"Minik patilerim seni ısıtana kadar bunlarla idare et babacığım... :) "

canım ben evde olucam ve tek başıma

Sevgili Arkadaşlar

Herkese neşe, sağlık, mutlu, huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum ... Aslında 2012 yılın dan öyle sayfalar dolusu isteğim yok çünkü bana verebileceği en büyük, en değerli hediye olan bebeğimi veriyor... Hayatımdaki hiç bi dilek bunun yerini dolduramaz diyip bütün anne olacak bayanları kutluyorum ve bebeklerimize sağlık mutluluk ömürleri boyunca güzel yaşamalarını diliyorum ...

Mutlu yıllar

hu huuuuuuuuu hatunlarrr naparsınızzz ??
sabah bi arkadaşım spinal sezeryan oldu çooook güzel geçmiş..çok korkuyodu korkacak bişey yokmuş çok rahat geçmiş bebiş hemen doğmuş
sezeryan olcem bennn

canım bende bende sezeryan olmak istiyoom spinal dedigin epidurel anestezi ilemi ? bende genel anestezi kesınlıkle ddusunmuyorum ...

du bak ben hazırladıgım listemi sana yollayım cnm bende de eksıkler olabilir tabi ablamla hazırladık

1 adet hastane cıkısı ( set halinde satılıyor..)
7-8 adet kısa kollu çıtçıtlı body
5 adet kolsuz çıtçıtlı body
2 adet uzun kollu çıtçıtlı body
2 adet zıbın
6 adet ayaksız alt..
2 adet uzun kollu tulum
3 adet eldiven
5 adet çorap
3 adet şapka
8 adet önlük
5 adet penye yelek
2 adet örgü hırka
2 adet penye battaniye
2 adet kundak battaniye
1 adet alt açma
15 adet ağız mendili
6 adet kilot
bebek banyo havlusu şapkalı, bebek bornozu
yeni doğan bebek bezi. prima ( bebek bezini çok sık değiştirmek gerektigi icin
çok alınacakmış)
Biberon seti..0-3 ay (en iyisi Nuk....Chico,Bebedor) cam olanları en sağlıklısı
bebek bakım seti (chico veya sebamed veya dalin)
bebek tırnak makası seti..
bebek tarak seti...
termose
yeni doğan emzik ( nuk veya chico) kauçuk olan daha sağlıklymış
banyo küveti ve filesi
ana kucagı
uni bbaby yeni doğan mendili çok tavsiye edılıor

Annemler
bebek besiği içinin yatagı
peluş battaniye

Sinan
bebek arabası

Tolga
bebek telsizi ve halısı

Hastane odası süsleri ve şeker çikolatası
Zerrin teyzeler

anammm
gözünüz aydınnnnnnn

ya arrtıkın bizde doğuralım hayırlısıyla zaman geçsede

evet yaaa nisan gelse hayırlısıylaa çok heyecanlı geçiyor günlerr

canım bende bende sezeryan olmak istiyoom spinal dedigin epidurel anestezi ilemi ? bende genel anestezi kesınlıkle ddusunmuyorum ...

evet canım sanırım epidural spinal aynı şey..genel aneztesi bende istemiyorum yaa bebeğimin doğduğu ana şahit olmak onun ilk kokuusnu içime çekmek istiyorum çünkü

annenler, sinan, tolga ve zerrin teyzeler de bize bunlardan alır mı?

annenler, sinan, tolga ve zerrin teyzeler de bize bunlardan alır mı?

ahahaha canım listenın sonuna kım ne alcak onları da yazdım karıstırmayım diyee D:

sende bolüştür alabilecek kişiler varsa yakınında canım bnm maddi olarak da iyi olur mesela bebek arabaları cok pahalı iyi almak istersen onu eşimin kardeşi olan sinana yukledim . cok fenayım bu arada bebek arabası ne dusunuyorsunuz ben hala karar veremedim :SS::S

valla kimseden ses çıkmadı

sadece benim annem deli gibi alışveriş yapmak istiyor
tutuyorum onu
beraber eminönüne gideceğiz çünkü
hehehe

valla kimseden ses çıkmadı

sadece benim annem deli gibi alışveriş yapmak istiyor
tutuyorum onu
beraber eminönüne gideceğiz çünkü
hehehe

anladım canım olsun dikkat ettiysen listede kayınvalide ve kayınpederin alacagı bişi yazmıyor kız tarafı daha cok ilgileniyor sanırım bole seylerle zaten eşimin annesi uzakta o yuzden de :S onlarda altın neyim taksınlar daha cok işimize yarar

üzüldügüm bir nokta var sanırım herkes istanbulda oturuyor yada başka yerlerde izmirde yaşayana denk gelmedim daha burada

evet beşibiyerde yapsalar yeter

bi de bu kıyafetler 3-6 aylık mı almak lazım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…