2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende yapıcam bakalım,inşallah olmaz...zaten benim bebekle kan uyuşmazlığı olma ihtimalide yok eşimle kan gruplarımız aynı çünkü
neyse ben kaçtım byeee

Gezdik gezdik geldik kızlar. Kızımla Eminönü'nü Havuzlu Han'ı orayı burayı karıştırdık, biraz ciciler aldık. Dönüşte de babannemizde mama yedik. Daha önceden aldığı, ördüğü cicileri versin diye azıcık kıvrandık, cicilerimizi de aldık geldik. Kıyamıyor torununun cicilerini vermeye, açıp açıp bakıyor En yakın zamanda fotoğraflayıp size de göstereceğiz.

Allahtan yiyip de geldim oğluşum çok acıkmış belli anam senin koca da ne fenaymış şimdiden tehdit hee

Yolda gelirken küstüm didim söylicem seni kızıma kussun üstüne senin gör sen diye, söylee ben de annen sana gaz dedi derim diyor. Çok ağır tehdit ediyor napcaz bilmiyorum

merry christmasssssss tuniiiii

Eki Görüntüle 317741

kızlarrr gördüğünüz ilk 3 kelime 2012 de sizin olsun...
biz kızımla
1-para
2-takdir
3-heyecan

gördük

Servet mucize para gördük biz de mucizemle

Kızlar saç kestirdiniz mi bu dönemde ben düşünüyorum ya boyatamıyorum ucunda kalmış boyam var çirkin duruyor o yüzden kestirem didim bakalım nasıl olcak

aklı kısa olyomuş kızımmmmmm

Bebişin ömrü azalır diye kestirtmiyooorlar bana da. Döküle döküle azıcık kaldılar. 5 yaşımdan beri ilk defa saçlarım bu boyu görüyor. Eskiden hep kısacık kısacıktı saçlarım, babam sağolsun kendileri erkek kuaförü. Saçlarımı 3 numara yapar dururdu çoccukken. Sonra da tabi alışmışım hep kısa kısa gidiyordum. Ama şimdi göğsüme kadar indiler.

Benim bacaklarda çok azaldı tüyler. Eskiden bir haftada çıkardı, şimdi haftalar geçmesine rağmen 3-5 tane anca görünüyor kısa kısa.

woow şimdiye kadar tuttu valla bu kıl olayı vay beee

Bende de tuttu canım

Araştırayım bunu canım, zararsız bişiyse denerim ben de.

Ben de öğretmenim bu arada.İkinci dönem de çalışmayı düşünmüyorum.Öüretmen olmazsa belki ilk hafta giderim ondan sonra bir hafta raporla kapatırım.14 nisan görünüyor doğumum.

Hoşgeldin canım... Benim de sat'a göre 12 ultrasona göre 14 nisan görünüyor şimdilik. Ama ben diyorum dayanamam o zamana kadar erkenden gelir bebişim benim gibi.

Gözün aydın canım

Son düzenleme:

yaşasın canımmm demek tutuyoo bu kıl olayı valla D:

bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Buda begendiimiz besik....
Buna super saglam vs. Diemem ama fiyatina gore cok bile....yani bi bebege yeter die dusunyorum...

bence güzel baya idare eder,şifonyerle takım olur.ben izmire gidince önce bi bebek mağazalarını gezcem,ardından ikeaya bakcam.fiyatları kıyaslıcam.ama bebek odası fikrini şuan rafa kaldırdım.ya herşey ufak ufak ama çok para,göğüs pompası,ateşölçer,buhar makinesi falan derken bunlar baya tutuyo.bütçeyi ele alcam ben artık yoksa kartlara yükleniriz

Evet cnm..gezmek gerek...magazalarda bide pazarlik imkani oluo ya..
Yani benim evim musait olsa kesin tuttururdum oda yapcam die...canimi disime takar yapardimda:))))
Ama dedin gibi 5 lira 10 lira derken bayagi bi masraf...
Allahdan her ay bisiler aliozda yayilo o masraflar...
Walla hic haberim yok diebilirim yani...bi kartim var...
Esime diorum bu ay hakkim ne kadar..300 u gecirme dio:)))
Hsplarimi yapiom o kadar harciom...ev kredisini ben takip ediom..kredi kartlarini esim..
Oyle bi isbolmu var bizdede:)))
Onun da bi tane karti va zaten..yoksa kartta bi acilinca cok tehlike....

Veee sanirim ben yatioreeee....kendimi bugun cok agir cok sisko hissediorum....uyuyabilirim ins.cok zor nefes aliom sanki...
İii geceler...datli ruyalarrr

yılın son günü ve ben çalışıyorum
oy oy
mesai var bugün bize
iş güç yok
oturuyorum öuyle bende

siz mışıl mışıl uyuyun bakalımmm

Face de ogrtemen bi arkadasim yazmis duvarina...
Bazen ortmenlere takilyoz ya kiskanioz falan...
Bi guzellik yapim dedim...cok begendim yaziyi...:))

Alinti.....

Çoğu zaman öğretmen olmayanların haksız eleştirilerine maruz kalıyoruz. Tatilse evet, yaptık iki ay paşalar gibi... Seminerse yazıldık, gittik, katıldık. Sen mesaini akşama kadar sigaraydı, çaydı, kahveydi, muhabbetti diye doldururken, ürettiğin sadece belki ömrü birkaç senelik ürünken ya da hiçbir zaman görmediğin bilgisayar ekranındaki rakamlarken, ben insanla uğraşıyorum. Senin geleceğini çiziy.........orum. Otobüste ayakta kalma diye, yaşlandığında sana saygı duyulsun diye çalışıyorum. Hesaplarınızın içi boşaltılmasın, berber saçını doğru kessin, çöpçü çöpünü düzgün toplasın diye uğraşıyorum. Bunları da sadece 1500 lira + maksimum 450 liraya yapıyorum. Sorsam çok para diyebilirsin. Eğer bazı meslektaşlarımı görmüşsen, işini eksik yapan ya da önemsemeyen ; herkesi öyle sanmamalısın. Uzaktan anca... liseli diye geçip gittiğin ya da "bırak Allah'ın ergenini" dediğin çocukla hiç 45 dakika konuştun mu? Hayata onun algılama penceresinden baktın mı? Yolda elinde sigara ile etrafındakilere tehditkar tavırlar sergilendiğinde üzüldün mü hiç? Hayatta 40 tane insanı karşına alıp, yaşlarının da 13-14 olmalarını bilmene rağmen onlara saygı duydun mu hiç? Ağzınızdan çıkacak her şeyi kaydeden bu dimağlara karşı sorumlu olmayı hiç yaşadın mı? İmkan yok kardeşim, kimse kusura bakmasın... Maaşının 600 lirası vergi olarak kesilen bir meslek yapalım, hala yata yata para kazınıyorsunuz deyin. Yatılıyorsa yatıyorum arkadaşım!!! Var mı itirazı olan??? (alıntıdır.) eklenecek çok şey var, ancak birini ekleyeceğim. size hiç annesi ya da babası olmadığınız halde anne veya baba diye seslenen birileri var mı? benim olmayan kaç çocuk bana farkında olmadan anne diye seslendi saymadım..

dilsah ile ipekkelebegi saymayalım
banane banane
gıcıklık olsun

sağol canım benim
günaydınnnnnnnn
nasılsın?
İim cnm...babamiz disciye gitti...erken uyandik kahvalti falan yaptik..
Dun eve geldim bi yorgunluk vardi ustumde nefes alamiodum yaaa boyle sis hissediodum kendimi
Az kendme geldim...guzelde uyudum cok sukur...
Sen nasilsin
banane banane
gıcıklık olsun

dur smdi bunu yazdim okusunlar az onure olsunlar...sonra yine ezmeye devam ederiz
Bi nalina bi mihina hesabi

heheh evet olabilir

bende bugün şişim ellerim kapanmıyo burnum hokka gibi...
ama sabah kızım uyandırdı benim tam saatinde tepükleriyle
mutluyum o yüzden

çalışan gurubunda yalnız değilsin canım

ben de varım ban de..

yılın son günü ve ben çalışıyorum
oy oy
mesai var bugün bize
iş güç yok
oturuyorum öuyle bende

siz mışıl mışıl uyuyun bakalımmm

ben de 7 de kalktım düştüm okul yollarına.
ama benm işim 3te bitiyo iyi tarafından bakıyorum..
kolay gelsin sana canım..

petuuuş bulmuşsun doğru yolu

banane banane
gıcıklık olsun

ama zeynep bulamamış doğru yolu.
bak tam dedikodumu yaparlerken girmişim internete.
allahın sevdiği kuluyum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…