2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

supermışşşş.... yıldızlara bakar bakar dilek tutar yağmurcukk :)
bende isityorum bebek odasının bir duvarına ... duvarlarım bej rengi, sadece kabartma gibi duran hayvan figürleri olsun istiyorum bej fonun üzerinde...
ama bizde daha bebek odası konusunda bir hazırlık yok (( yılbaşından sonra inşallah başlayacağız...

İns..kesilikle yap canim ya...buda gunduz cok belirsiz bej ustune...ama aksam cok guzel oldu..
Bende 2 paket minnak winnie the pohh figurleri olan stickerlardan aldim...
Besigini koynca beisigin ustunden bordor gibi onlardan yapistircam duvara..
Oda yapamim ya egomu nasil tatmin edsem sasirdim bende:)))

neden oda yapmıyosun içinde kalmasın

neden oda yapmıyosun içinde kalmasın

Cnm evim 2+1 benim evim..
Bebek odasinda cift kisilik bi misafir yatagi var..
Kizimada kismetse 4 yasina kadar annenesi ve babanesi bakacak donusumlu...
Biri cesmeden biri mersinden gelecek..
Onlarin rahat etmesi daha onemli benim icin..
Oda yaparsam o yatai yok etmem gerek.
Tek kislik yatak + bebek besigide sigmaz...
O nedenle 4 de krese vercez kuzuyu o zmn oda yapcam kismetse...

Kızlar herkese mutlu, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum..
bebeklerimizle girdiğimiz 2012 yılı bizlere uğur getirecek eminim..
bebeklere ve kendinize çok iyi bakın öpüyoruz sizi..

ben evdeym bu arada evde olanlar boş bırakmayın sayfayı :))

hepinize sağlıklı mutlu bebişlerinizle iyi yıllar diliyorumm kızlar.bizde yalnınız inşallah kocişimsiz geçen son yıkbaşımız olacaköptük

Herkese bebişlerle,kocişlerle ve sevdikleriyle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum.inşallah bir avazda doğururuz hepimiz sağ salim

ne oldu biliyon mu ? nerden bilcen tabi sbah ev sahibim geldi.çocuk odasında yatak yorganlar için dolap yoktu dolap istemiştim.yaptırcakmış :) marangozla geldi ölçü aldırdı.bir duvara boyu dolap yaptırcakmış.bi kısmı yatak yorgan için bi kısmı ise 2 bölümlü giysi dolabı gibi olcakmış.hem raflı hem askılı.anlıyacağın bebeğin dolabı hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beşik almamız yetcek yani.ne kısmetli oğluşumm ya yirim onu

vay be ne güzel olmuş kısmetli şey
hadi bakalım kurtuldun dolap masrafından

Anammm goruyonmu kismetli tirtil...
Zatende bahaneydi cok ii olmus...insanmis ev sahibin beaaa insannnnn...2011 in son alkisi kendisine gitsin o vakit
Hayirli olsun hadi cnm...

ya bugün lcw'ye gtmm eşofman almaya. hiç kalmamış
bütün miillet hamile mi ya
daha geçen hafta bir sürü vardı.
eve gelince de dedm ki internetten sipariş vereym orda da beden yok.
siz mi bitirdiniz he söyleyn bana ???

anladım petuşcum seni bol sabırlı günler bekliyor o zaman anneyle de çok zor kayınvalideyle dayanılmaz

ay evet çok güzelmiş bencede.oda bende yapmayacağım şimdilik 1 yaşına gelene kadar benimle inşallah.madem yapmıyoruz oda çok mantıklı yaa...kafam yattı bu işe.valla çok sağol.

anladım petuşcum seni bol sabırlı günler bekliyor o zaman anneyle de çok zor kayınvalideyle dayanılmaz
Korkuyoreeeee bende:))))
ay evet çok güzelmiş bencede.oda bende yapmayacağım şimdilik 1 yaşına gelene kadar benimle inşallah.madem yapmıyoruz oda çok mantıklı yaa...kafam yattı bu işe.valla çok sağol.
Ya cok guzelllll
Resim cekmeye calisyom ama flas patlayinca fosforlu yildizlar cikmio..
Surekli yatak odasinin isigi acik, gidip kapatip kapatip bakiom...
Ruya gibi:))))
İnsain o duvardan iceri giresi gelio..
Yasanmamis bi cocuklugmu var neaaa

pratikerin sitesinde var mı petuş peki bu yıldızlar varsa hangisi

kuzum güle güle uyusun o yıldızlara bakarakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…