2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hmm yani hala bebek bizim depodanmı yıyomus ? yanı direk ben ne yersem ona gıtmıoo hee :26:

canım dogru soluyosun istanbul berbat ulasım acısından ... izmir rahat
ahahahahahaha okadar buyudu mu seninkiler gerci bnmkilerde cok buyudu de ne kadardı bılmıoom :S:SS:

vallahi çok büyüdüler göbeğimle yarışıyorlar o kadar yani alışverişe başladın mı sen ? malum uzakta olduğum için pek bilmiyorum nerelerden alıyorsun İzmir'de?

vallahi çok büyüdüler göbeğimle yarışıyorlar o kadar yani alışverişe başladın mı sen ? malum uzakta olduğum için pek bilmiyorum nerelerden alıyorsun İzmir'de?

canım daha iğne copu almadım ocak sonu gibi başlıcaz alısverise biz kemeraltından almayı dusunuyorum biliyorsun orada yok yok ve uygun fiyatlar

canım daha iğne copu almadım ocak sonu gibi başlıcaz alısverise biz kemeraltından almayı dusunuyorum biliyorsun orada yok yok ve uygun fiyatlar

anam biz İzmir'li gadınlar ne rahatız :) ben de daha hiç bir şey almadım bir tane tulum almış babası o kadar yanii, şubat tatilinde almayı düşünüyorum. kemeraltında her şey vardır dediğin gibi, orada da nerde ne var çok bilmiyorum ama sora sora buluruz herhalde, yine de gittiğimiz yerler konusunda bilgilendirelim birbirimizi, uygun iyi bir şeyler bulursak falan kolaylık olur :) görüşürüz kızlar.. tekrar mutlu yıllar

kızlar hakikaten bizde daha bisey almadik babamiz ilk zamanlar bi ayakkabi almisti o kadar yaa Allah korusun erken dogum olsa napicazzz :S

birsence nin sitesine gir orda var bol bol

kızlar hakikaten bizde daha bisey almadik babamiz ilk zamanlar bi ayakkabi almisti o kadar yaa Allah korusun erken dogum olsa napicazzz :S

erken doğum olmasa bile her 15 dk da tuvalete gireceğin zamanlar yakın o zaman nasıl gezceksin şimdiden alıp koymak lazım hem de hazır indirimler varken

elbette bebegim ben alısveris yapınca bilgilendiricem zaten mutlu yıllar canım

annmde haftasonu gidiyo doguma gelecek cok sükr dün esininde yükseldigini ogrencr rahatladı bugun cantamı hazırladı bn erkenb ekled,g,m için bebegimi hazır sayılırız ufak eksikler kaldı

Kizlar 2011 benim icin coook guzel bir yildi..
Yeni bir is yeni bir ev sahibi yapti..
Ve bunlardanda onelisi bir bebek sahibi yapti..
Hayatimin en guzel yiliydi.....
2012 de ins. Oyle gecer..
Oncelikle saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza ins.
Saglik, mutluluk, huzur, para, is, kariyer dualarimizda olan hersey bizimle olur ins. 2012 de..
Uguruyla gelsin 2012:))))

annmde haftasonu gidiyo doguma gelecek cok sükr dün esininde yükseldigini ogrencr rahatladı bugun cantamı hazırladı bn erkenb ekled,g,m için bebegimi hazır sayılırız ufak eksikler kaldı

dogru cnm bi sen deıl aslında hepımızın hazırlıklı olması lazım ne olur ne olmaz ınsanı ne bekler bilinmez ..Doktorum bana bişi demedi ama ben bebegi sanırım asagıda tasıyorum bana dediki gecen kontrolumde 28 haftaya kadar kendıne cok dikkat et oyle ev işi falan cok yapma cunku 28 haftadan sonra erken dogum olursa bebegi yasatabılırız gibi bi cumle kurdu demek benımde bole bi riskim var ama ben evham etmeyım diee bişi demioo die dusunuoom

amin canım inş herşey herkes için daha da guzel olur .. mutlu yıllar

Sağlıklı, huzurlu, boll kazançlı, musmuttluuu bir yıl diliyorum hepinizee....

Dertsiz, tasasız, zamsız, ağrısız, sızısız, bir yıl olsun ve hepimize bir avazda doğum yapmak nasip olsun....:103::103:

2012'yi rabbimizin bizlere verdiği bebişlerimizle taaaammmmmmmm 12den vuruyoruz zatenn ee daha ne olsun...

Efetttttttttt...bide aminnn:)))

Gecen hafta duvar kagidi almistik...yagmurun besigini yatak odamoza koycaz..
Gomme dolabi cikarttim yerine besigi koycaz..besigin 3 taraffi duvara gelio..
O duvarlarida kagitla kaplicaktik...babamiz bugun kapladi..
Praktikerden almistik 2 rulo..
10 metre kare duvar kaplanabilyomus...
Bej rengiydi...kapartmali yildizlar vardi ustunde..
Meger o yildizlar foforluymus..
O kadar guzel olduki..
Yatak odasinda minnak bi bolum yildiz dolu su anda:))))
Nisana kadar prensesini beklicek...
Cok hosuma gitti ya...50 lira bile degil maliyeti...yapmak isteyenlere tavsiye ederim kizlar ya..
Surekli yatak odasina gidiom simdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…