26.Hafta
Son 3 ayın yani son trimesterin başındasınız.Bu dönemde bebeğinizin büyümesindeki hız başdöndürücüdür.Aslında ilk aylarda da büyüme son derece hızlıdır ancak bu haftadan itibaren hafta başına 200 gr kadar alabilir.30. haftadan sonra bu 300 gr ı dahi aşabilir. Bu hızlı büyüme sırasında bebeğinizin gereksinim duyduğu besin maddeleri ve oksijen miktarı da doğal olarak artacaktır.bu durumda aklınıza gelen ilk şey ‘’daha iyi beslenmeniz gerektiği’’ olabilir.Ancak bu tam olarak doğru değildir.Doğru ve dengeli beslenmenin önemi tabii ki inkar edilemez .Gebelik sırasında her detay bebeğinizin lehine işler .Bebeğiniz ihtiyaç duyduğu besin maddesini sizden istediği zaman istediği kadar alabilir . Örneğin Yeterli kalsiyum almadığınızda bebeğinzin ihtiyaç duyduğu kalsiyum sizin kemiklerinizden sağlanabilir.
canım dogru soluyosun istanbul berbat ulasım acısından ... izmir rahat
ahahahahahaha okadar buyudu mu seninkiler gerci bnmkilerde cok buyudu de ne kadardı bılmıoom :S:SS:
ona gidiyoda ona lazım seyi sen tüketmezsen oda senn depona yöneliyo :)
Beslenme - Bebek Beklerken...
vallahi çok büyüdüler göbeğimle yarışıyorlar o kadar yanialışverişe başladın mı sen ? malum uzakta olduğum için pek bilmiyorum nerelerden alıyorsun İzmir'de?
canım daha iğne copu almadım ocak sonu gibi başlıcaz alısverise biz kemeraltından almayı dusunuyorum biliyorsun orada yok yok ve uygun fiyatlar
biz geldik
kahvaltıda yaptık kızımla birlikte
sonra tekmeler havalardaa
aslında evi biraz toparlıyım akşam için hazırlık yapmam
lazım ama çok üşeniyorum çamaşırlar var
hem yıkanacak ütülenecek
vede katlanacak offff
daha mezeler yapılacak
evde kutlayacak olanlar neler yapacak acaba
basit ve güzel aklımda pek bişey yokta fikir istiyorum
kızlar hakikaten bizde daha bisey almadik babamiz ilk zamanlar bi ayakkabi almisti o kadar yaaAllah korusun erken dogum olsa napicazzz :S
anam biz İzmir'li gadınlar ne rahatız :) ben de daha hiç bir şey almadım bir tane tulum almış babası o kadar yanii, şubat tatilinde almayı düşünüyorum. kemeraltında her şey vardır dediğin gibi, orada da nerde ne var çok bilmiyorum ama sora sora buluruz herhalde, yine de gittiğimiz yerler konusunda bilgilendirelim birbirimizi, uygun iyi bir şeyler bulursak falan kolaylık olur :) görüşürüz kızlar.. tekrar mutlu yıllar
annmde haftasonu gidiyo doguma gelecek cok sükr dün esininde yükseldigini ogrencr rahatladı bugun cantamı hazırladı bn erkenb ekled,g,m için bebegimi hazır sayılırız ufak eksikler kaldı
Kizlar 2011 benim icin coook guzel bir yildi..
Yeni bir is yeni bir ev sahibi yapti..
Ve bunlardanda onelisi bir bebek sahibi yapti..
Hayatimin en guzel yiliydi.....
2012 de ins. Oyle gecer..
Oncelikle saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza ins.
Saglik, mutluluk, huzur, para, is, kariyer dualarimizda olan hersey bizimle olur ins. 2012 de..
Uguruyla gelsin 2012:))))
Sağlıklı, huzurlu, boll kazançlı, musmuttluuu bir yıl diliyorum hepinizee....
Dertsiz, tasasız, zamsız, ağrısız, sızısız, bir yıl olsun ve hepimize bir avazda doğum yapmak nasip olsun....:103::103:
2012'yi rabbimizin bizlere verdiği bebişlerimizle taaaammmmmmmm 12den vuruyoruz zatenn ee daha ne olsun...
Sbilyana cim sen face de varsin ama katilmion dimi cok sohbetlere..yanlismiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?