2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ay evet ya en fazla 10a kadar dayanabiliyorum ondada midem kazınarak uyanıyorum zaten

acıkıyo bebişler bizide acıktırıyolar doğunca nasıl doycaklar bakalım :26: rabbim hayırlısıyla kucağımıza alıp emzirmek nasip etsinnnn çok merak ediyorum nasıl bir his

acıkıyo bebişler bizide acıktırıyolar doğunca nasıl doycaklar bakalım :26: rabbim hayırlısıyla kucağımıza alıp emzirmek nasip etsinnnn çok merak ediyorum nasıl bir his

bende çok merak ediyorum canım artık hayatımızın odak noktası onlar herşeyimizi onlara göre ayarlıyoruz.bi sağsalim doğsa sağlıklı olsa ben uykusuz kalmaya razıyım çok sıkıntı yapıyorum ya erken doğarsa ya bişey olursa diyerabbim onları bize bağışlasın

eet süt istiyolaarrr. Annneee süt iç diyo Eşşek sıpaları öle açıktırıyolar ki. yemek yerken elimden ekmepi alcaklar gibi. Hızlı hızlı yediriyo çok yediriyo..

rüya gibi...

herkese sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorummm allaım bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahh

Gunaydin cnm...
Yilin ilk sabahinda gnaydin...
Aksam koptum sizden....neden bilyonuzmu....saat tam 23:15 de gocca ist. Da bi bizim sitede elektrikler kesildi
Veeeee yeni yila biz elektriksiz, karanlikta girdik(((

canım burdada kesildi 8 civarı ama 15 dk içinde geldi

Gunaydin cnm...
Yilin ilk sabahinda gnaydin...
Aksam koptum sizden....neden bilyonuzmu....saat tam 23:15 de gocca ist. Da bi bizim sitede elektrikler kesildi
Veeeee yeni yila biz elektriksiz, karanlikta girdik(((

ha ha ha
ay çok güldüm ya... ne sinir bozucu olmuştur ama

bu arada günaydııııııııın...
biz de 11 de kalktık bugün
şimdi temzlik yapıyoz babişkoyla ama hemen yorulduk ara verdk.

hayallerim suya düştü zengin olamadm yine

yeni yilin ilk gununden herkese merhaba
yeni yil allahin izniyle hepimize saglikla, hayirlisiyla bebislerimize kavusmamizi nasip etsin...
yarin sabah doktor kontrolumuz var son 3 aya baslayacagiz oglumla hayirlisiyla

aayyy bu arada 100 den geru sayim baslamis bizde
iki haneli geri sayim baslamis cok heyecanliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…