aayyy bu arada 100 den geru sayim baslamis bizde
iki haneli geri sayim baslamis cok heyecanliii
günaydın yeni yılın ilk gununde kızlar... Ben ancak kendıme geldım sabah bi kalktım bişiler yiyip yattım yeni kalktım gecmisi okuudum anca geldım...Ben akşam zararlı ne varsa goturdum valla 2 kadeh şarap 1 tane sigara :S:S kola zaten kac tane ıctım bılmıyoom ... sonra dun eşim eve gelirken pasta almıs hangi akla hizzmet ederek bana tatlı yasakdıeve geldik esim 1 dılım aldı yedı yattı benım aklımda ya o pasta aradan yarım saat gctı uyuyamadım kalktım pastanın hemen hemen hepsini goturdum ((( 4 kısılık pastadan bi kısılık ten azcık kaldıı
Dün akşam herkes yasakları çiğnemiş. ben de dahil
kola cips çerez pasta götürdüm ben de..
ama sigara ve alkol almasan iyiydi kuzum ya..
direkt bebeğe gidiyo onlar..
canım tafımm zaman ne çabuk geçiyor demi
bende ikili rakamlara düşünce çok heyecanlanmıştım
demek yarın yakışıklıyı görmeye gidicen umarım güzel pozlar verir oğlun sana
günaydın yeni yılın ilk gununde kızlar... Ben ancak kendıme geldım sabah bi kalktım bişiler yiyip yattım yeni kalktım gecmisi okuudum anca geldım...Ben akşam zararlı ne varsa goturdum valla 2 kadeh şarap 1 tane sigara :S:S kola zaten kac tane ıctım bılmıyoom ... sonra dun eşim eve gelirken pasta almıs hangi akla hizzmet ederek bana tatlı yasakdıeve geldik esim 1 dılım aldı yedı yattı benım aklımda ya o pasta aradan yarım saat gctı uyuyamadım kalktım pastanın hemen hemen hepsini goturdum ((( 4 kısılık pastadan bi kısılık ten azcık kaldıı
Kumssal ilkk sen mi doğuruyon yoksa
martta doğar kesin seninki..
sigara neyse de şarabı içmseydin keşke direkt kana geçtiği için onun damarlarında da dolaşıyo
yooooo...misss missss:)))
Evet....28 yasndayim cnm ben...topigin ablasi sayilirim:)))
Biz de eşimin annesinde girdik yeni yıla. Yemekti, çerezdi, pastaydı baya şişti karnımBenimkine dedim git Moldova votkamızı getir evden içersiniz vişneyle. Onlar içtiler ben baktım öyle, sonra dayanamayıp bana da bi yudumcuk verdiler Hemen sonrasında karnımda bi hareket, bi hareket. Anaa dedim bizim kız içerde kafayı buldu bi damlacık şeyle. E tabi kendisi de bi damlacık
ahahah canım kıyamam yaa kafayı bulmustur dogrudur benımkıde dun gece cok oynadı ondanmı aceb :26:
Kesin ondandır, pastaydı şuydu buydu bi sürü şey yedim. Normalde çikolatadan sonra tepki verirdi. Ama pek kıpırdamadı ( 2 tabak yedik). Votkadan bir yudumcuk aldım ve anında pıt pıt pıt dansa başladı
herkese iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?