2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bayanlar
yeni yılınız kutlu mutlu olsun
güzel geçsin
ilk mesai bakalım nasıl gececek
içimde bir heyecan var nedense hayırlısı bakalımm

Günaydınlarr......Yeni yılın ilk iş günü....bugün hızlıca geçsin inş.

2012 nin ilk mesaisinin hayırlara vesile olması dileğiye, günaydınlarrrr

bide soru:

göbemin sol tarafonda kasığa doğru minnak minnak kırmızı benekler olmuş..kaşınmıo...çok tatlı görünyolar..aceba nedir nedir...bi fikri olan varmı..önemsenecek bişimiki:44:

Günaydınnn,

İyi seneler iyi haftalar iyi günler :)

İlk mesaimizin jet hızı ile geçmesi dileğiyle...

Cnm valla bende de 1 haftadır karnımda sırtımda ve kolumda kırmızı çok küçük noktalar var bende kaşıntı yok sağlık ocağına sormuştum geçen hafta aşı için gittiğimde yediklerine dikkat et dedi değişik bişeyler yediysen ondan olmuştur dedi bakalım geçmezse tekrar doktor yolu görüncek hep aynı şeyleri yiyorum

bende onu düşündüm...çok yediklerim değişmedi aynen..ama yılbaşı vesilesiyle aceba abur cubur yedim ondanmı oldu dedim...
ama aklıma çatlaklar da geldi(( çatlak denilen şey böylemi başlıo aceba yyoksa..

benimde cmt dr konrtolüm var..o zmnı beklicem

benim de kollarımda var....

günaydın kızlarrrrrr

ben 9 kilo almışımmmm:84:

bebeğimde 750 gr olmuş.. yediklerim anasına yarıyo

bu gidişleee ben sanırım 20 kiloyla kapatırım 9 ayı

Merhabalar arkadaşlar. Moralim sıfır canım kacişim 20 gün yok kursa gitti Canım çok sıkılıyor.

günaydınlar mutlu sabahlar hepimzee
daha nice mutlu güzel sağlıklı yıllar diliyoruz kızımla birlikte
güzel ve yorucu bir yılbaşı gecesiydi
azcık rakı içtik dayanamayıp ve kızım remen çoştu
sonra biraz vicdanım sızladı ama napiim zaten hamileliğimden
beri hep canım istiyordu dayanamadım azcık içiverdim bende
umaarım bişey olmaz
artık iyice ağarlaştım galiba çok zorlanıyorum otururken yatarken
kalkerken sizdede varmı böle sıkıntılar
kalçamda acayip ağrılar var daha bebeklerimiz 1kg bile değil
2-2,5kg ye geldiklerinde ne olcaz bilmiyorum açıkcası

Cumartesi doktora gittim .Bebişim yine kıçını dönmüş bize güremedik yüzünü. Omzunu gördük. elini omzuna koymuştu sanki omzunu kaşıyor sıpa :) Gayet ii dedi. 750 gr olmuş bebişim.Şeker yüklemesi de yaptı normal çıktı o da şükür. Kanım düşük çıkmış. Kan hapı verdi doktor. Herşeyi normalmiş şükür. ama acaba kilosu az mı ben kiloları hep kendime alıyorum galiba

bende 1 yudumcuk şarap tadına bakacaktım ama kocişim gözlerini pörtletip beni korkutunca vazgeçtim.. bi yudumdan bişi olcağını sanmıyodum kana yapar diyolardı :))
kalça ağrısı bendede oluyordu canım magnezyum vermişti doktor onun içince 2-3 gün hemen rahatlıyorum ama bırakınca tekrar başlıyor o ağrılar...

kalkarken bende zorlanıyorum ben,m koltuklarım baya geniş oturma yerleri bazen iyice kendimi arkaya itiyorum ama kalkmak isteyince kalkamıyorum eşim hemen elimden tutup çekiyo beni bazende arkamdan itekliyo çok komik bi görüntü oluyo ama ya

günaydın canım... aynı düşüncelerle işe geldim bugün. ama öyle zor geldim ki anlatamam... çok ağrım var kalçamda... çarşmba sorucam doktora bakalım... valla çok zor oluyor ya... inş bi çaresi vardır yoksa üç ay zor geçer....

günaydın kızlarrrrrr

ben 9 kilo almışımmmm:84:

bebeğimde 750 gr olmuş.. yediklerim anasına yarıyo

bu gidişleee ben sanırım 20 kiloyla kapatırım 9 ayı
pooffffff çok talihsiz bi dönemde hamile kaldık cnm..tamamen onunla ilgili:)))
şeker bayramaı, kurban bayramı, aşure ayı, yılbaşı.. yienede ii gidioz bence:))
o günleri düşünemk istemiom..bende artık bayağı ağır yürür doluk..yokuş çıkarken ve özellikle 5. kattaki evim evime çıkarken bayağı dıkanıom

gözün aydın cnm....

bende şoka girdim şu anda...
acıbadem hastenseinde yakışıklı bir dr beğenmiştim...oraya gidecektim bundan sonra..
anommm adam doçentmiş, fark verilyomuş..
muayenesi 270 liraymış...onun yaptırdığı doğum ile normal uzman bi dr un yaptırdığı doğum arasındada 1500 lira fark var..
gözlerim pörtledi sabah sabah...
napıoki doğurturken, doç. olunca yani doğurturken özellikle farkını nasıl ortaya koyyo aceba

doğuttururken
altına gül yaprakları serper belki canım

selamlar,
bende şeker çıkmıştı ya 4 gündür insülin kullanıyorum
50 gr ve 100 grlık testlerim pozitif çıkınca 1 hafta diyet uyguladım. diyet sonrası 75 gr lık testte sınırda çıktığım için doktorum insülin başlayalım dedi. günde 2 defa sabah 12, akşam 6 ünite insülin hormonu alıyorum. bu önlem dozuymuş. bu arada ölçümlerimi not ediyorum, perşembe tekrar gidicem, sonuçlarımı beğenmezse doz arttıracak.
gerçekten bu durum çok sinir bozucu, bir sürü arkadaşım hamilelik geçirdi hiçbirinde çıkmamıştı diyabet. sanırım ben kilolu bir şekilde başladığım için bende çıktı. yine de şekerin düzensiz olması ve bebeğime zarar vermesindense insülin kullanmaya razıyım.
bu arada insülin tamamen doğal bir hormon olduğu için ve plasentadan içeri geçmediği için bebeğe hiç bir zararı yokmuş. besinini annenin kanından alan bebeklerimizin, kanımızda fazla bulunan glikozu almaması ve gereksiz ve tehlikeli bir şekilde şişmanlamaması için insülin şartmış.

hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

günaydın kızlar bayadır yazamıyorum biraz sıkıntılarım vardı , bu hamileliğim bıraz sıkıntıı geçıyo umarım tez zamanda atlatırım bu kötü gunleri
bugun dr randevum var başka bi dra başladım inşallah iyi doktor dur 13 50de randevum bebeğimi çok özledim çok sıkıldı karnımda çok üzdüm onu umarım çok çok ıyıdırrrrrr
hepinizi öpuyorum güzel bı hafta olsun hepımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…