2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

denk gelirse bi 60 lı daha alim bari..
bence şimdilik alma cnm, ihtiyacın olursa hemen alınıverir..ama ihtiyacın olmazsa bi sürü para vermiş olursun sonuçta az para değil..
sen nede olsa evde olcan
ben hertürlü kullanıcam için aldım, malum 3 aylıkken bırakcam bebeği..
fiyatıda tam hatırlayamadım ya...195 miydi 175 miydi neydi..
eminönünenden aldım

benim rüyalarda film kalitesinde..yazsam roman olur yani.birde çok gerçek gibi görüyorum rüyaları..

maşallah kızına
canım bizim burdada kipa var ama giysi filan yok,bildiğin gıda marketi
geçen burda yine okumuştum kipada bodyler ucuz diye,koşa koşa gittim ama hiçbişey yok

ben bebek bakımıyla ilgili video izlemiyim
hemn rüyamda nasıl tutulur diye bakıyım dedim
rüyamda bebeğimi kucağım alıyordum ama bir türlü
kafasını tutamıyorum hep geriye doğru atıyor
nasıl ağlıyorum anlatamam
emziremiyorum bi türlü meme başını bulamıyor ben veremiyorum
banyo kısmına hiç girmiyorum bilee
şimdiden öğreniyim sonra nerden netten izlemey vaktim olacak diyorum
ama yıkanırkenki ağlamalarına dayanamıyorum
göbek kordunana bakamıyorum
çeneleri titrete titrete ağlamaları içimi parçalıyoo

masallah

bencede en iyisi beklemek
ihtiyac dahilinde alınacak hepsi nasılsa
sms attım aldın dimi yoksa baskasına mı şeettirdim

maşallah kızına
canım bizim burdada kipa var ama giysi filan yok,bildiğin gıda marketi
geçen burda yine okumuştum kipada bodyler ucuz diye,koşa koşa gittim ama hiçbişey yok

hımm burda var ya çok uygun 3 tane body 7.5 mesela elbise bodyle bebaber 8 fln uyku tulumu 48den 14 e düşmüş

sakın öyle tehlikeli şeyler yapma canım,hatta annem bana süpürge bile mümkün olduğunca yapma,belini zorlarsın diyor.Şurda zaten doğum temizliğine bir kaç hafta kaldı,üstünkörü temizle geç.Geçen gün nette 7 aylık hamile bir bayan görümcesiyle temizlik yaparken ,viledayı banyoda ben doldurup sana veririm diyo,sen vileda kovasını alırken ayağı kay,karnının üstüne düşüyo,ilk anda bir şey olmuyo,hatta doktoru da kanama falan olmayınca endişelenmene gerek yok diyo,sonra gece idrarla karışık kan geiyo,acle gidiyolar,doğuma alıyorlar,bebeğin eşi bebekten ayrılmış,bebek canlı doğuyo ama doğana kadar kalp atışları zayıflamış zaten,bebeğini kaybediyo,kendisi de ciddi kan kaybediyo,3-4 gün yoğunbakımda kalıyo falan.Ben bunu okudum,ağla ağla bi hal oldum,o günden beri de çok fazla eğilip kalkma,çekme,çömelme vs tarzı hareketler içeren temizlik eylemlerini yapmamam kararı aldım.Dün de annem gelip süpürdü sildi,annem olmasa eşime süpürttürcem,artık 7. aya girdik,erken doğum riski var ne de olsa,ev ne zamansa temizlenir,ama bebişlerimiz bir kere gelicek dünyaya,AMAN KIZLAR,TEMİZLİK YAPICAZ DİYE KASMAYIN SAKIN!

ayy çok kötü yaa çok üzüldümm
Allah kimseye yaşatmasınn
bende bi evi süpüreyim diye düşünüyodum
vazgeçmiş durumdayın şuann
çarşaflarıda değiştirmekten vazgeçtim

ayy çok kötü yaa çok üzüldümm
Allah kimseye yaşatmasınn
bende bi evi süpüreyim diye düşünüyodum
vazgeçmiş durumdayın şuann
çarşaflarıda değiştirmekten vazgeçtim

BEN nevresimleri değiştirirken ,özellikle yorganı,eşim yardım ediyo,yoksa tek başına kaldırıp düzeltmesi zor oluyo,çarşafı sermek ,yastıklar falan sorun değil de,yorgan zorluyo geçirirken di mi?

ya kızlar sizin de cildiniz yağlandı mı,özellikle yüz ve sırtınızın enseye yakın üst bölümleri ,boynumda ve sırtımda sivilce çıkıyo benim :44:

BEN nevresimleri değiştirirken ,özellikle yorganı,eşim yardım ediyo,yoksa tek başına kaldırıp düzeltmesi zor oluyo,çarşafı sermek ,yastıklar falan sorun değil de,yorgan zorluyo geçirirken di mi?
evet cnm ben o nevresim değiştirme işini önceden de eşimle yapıyodum zaten.yorganı geçirmek çok zor çünkü.bizim de 26sında ev taşınacak annem sen takma kafana diyor ama beni düşündükçe sıkıntı basıyo evin o darmadağın olmuş halini görmek bile beni çok huzursuz ediyo.e koca ev yerleştirmesini de kardeşime ve anneme bırakamam ki elbet ben de yardım edicem bişeylere.düşüncesi bile sıkıyor beni...

ayy duymamıştım ben bu haberi nette...
ben evleri eşime süpürtüyorum valla. bende viledayı sbt bir yere koyuyorum kendim gidip geliyorum viledanın yanına. dikatli olmakda fayda var.bayada yolu tamamladık temizlik için bebeğimizi ihmal etmeyelim.

masallah

MAŞALLAH
ALDIKLARINIZIDA GÜLE GÜLE GİYSİN YEFRU

bencede en iyisi beklemek
ihtiyac dahilinde alınacak hepsi nasılsa
sms attım aldın dimi yoksa baskasına mı şeettirdim

hııı şimdi gördüm....çok kibar yazmışsın inanamadım okuyunca senin olduğuna

maşallah bebegine

evet canım haklısın,ben bunu kk'da okudum canım,doğum öykülerinin içinde bir yerdeydi sanırım

tanrımmmmm
resmen bu ay herifimin koyduğu limitten 150 lira kadar fazla harcamışım...
kaç lira kart borcun die sormuş...baktım şok oldum...
maıl attım, şimdi kaçarcasına yemeğe gidiom, ne dicek aceba

bizde yemeğimizi yedik geldik.

kuzumun maşallahı var bu aralar hiç durmuyo kıpır kıpır.. dün akşam resmen karnımın hareket ettiğini gördüm.devamlı karnıma bakıyorum annemle eşimde birşeyim var zannetiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…