tatlım yetmez tabii 60 tane cok az ama bende şimdilik 60lı aldım
bunlarda bide jel var süt akınca içine hapsediyo sızma olmuyo
yani orkid gibi bişi
petuş ben kararsız kaldım gögus pompası için
beklesem mi dogumu
erken dogum yaparda bebiğim kuvezde kalırsa hergun sagıp hastaneye goturmem gerekmiş sanırım (Allah yasatmasın)
ama problem olmazsa elektirikliyede gerek yok
beklemek en iyisi dimi?
netten mi aldın sen bide ne kadara aldın?
aynen canım 2 uzak noktada hareket ediyo
ama cıldırmıs gibi :)
evet bu gibi ama benim canım cok yanıyo
sanırım özel durumumdan dolayı
bide cok tedirgin oluyorum sadece bende mi oluyo
hatta gece ruymda biri ''bunlar tehlikeli hareketler dogumun baslayacagına işaret'' diyodu
5 dk uyusam 10 farklı sacma ruya göruyorum artık
peki bu var mı sizde
gecen gece nikahımda saclarımı yapan kuaföru gördum
ne alaka yanii nerden girdin ruyama ne iş gadınn
bis geldik kıslar kaç gündür yoktuk yol fln derken nihayet dün akşam ananemize ulaştık
dün doktor kontrolümüz vardı kızım 1250 olmuş gelişimi çok iyi dedi doktor
ben her zamanki gibi evde tartılıp gittim 2 kilo geçen aya göre ama doktor kilolar da artmaya devam ediyo die homurdandı
veee kipada acayip indirim vardı kızıma çeşit çeşit kıyafet aldın yine heheheee
aynen canım 2 uzak noktada hareket ediyo
ama cıldırmıs gibi :)
evet bu gibi ama benim canım cok yanıyo
sanırım özel durumumdan dolayı
bide cok tedirgin oluyorum sadece bende mi oluyo
hatta gece ruymda biri ''bunlar tehlikeli hareketler dogumun baslayacagına işaret'' diyodu
5 dk uyusam 10 farklı sacma ruya göruyorum artık
peki bu var mı sizde
gecen gece nikahımda saclarımı yapan kuaföru gördum
ne alaka yanii nerden girdin ruyama ne iş gadınn
bis geldik kıslar kaç gündür yoktuk yol fln derken nihayet dün akşam ananemize ulaştık
ben her zamanki gibi evde tartılıp gittim 2 kilo geçen aya göre ama doktor kilolar da artmaya devam ediyo die homurdandı
denk gelirse bi 60 lı daha alim bari..
bence şimdilik alma cnm, ihtiyacın olursa hemen alınıverir..ama ihtiyacın olmazsa bi sürü para vermiş olursun sonuçta az para değil..
sen nede olsa evde olcan
ben hertürlü kullanıcam için aldım, malum 3 aylıkken bırakcam bebeği..
fiyatıda tam hatırlayamadım ya...195 miydi 175 miydi neydi..
eminönünenden aldım
maşallah kızına
canım bizim burdada kipa var ama giysi filan yok,bildiğin gıda marketi
geçen burda yine okumuştum kipada bodyler ucuz diye,koşa koşa gittim ama hiçbişey yok
hımm burda var ya çok uygun 3 tane body 7.5 mesela elbise bodyle bebaber 8 fln uyku tulumu 48den 14 e düşmüş
canım bişe olmaz korkma. ben geçen ne akla hizmetse eşimi beklemedim mutfak perdesini asayım dedim neredeyse düşüyordum. çok fena korktum. hatta mutfak sandalyesinin kenarına sırtımı çarptım düşmeme çabasıyla. baktım bebiş hareket ediyor tmmdır dedim.
sende bebeğin hareketlerini kontrol et.
sakın öyle tehlikeli şeyler yapma canım,hatta annem bana süpürge bile mümkün olduğunca yapma,belini zorlarsın diyor.Şurda zaten doğum temizliğine bir kaç hafta kaldı,üstünkörü temizle geç.Geçen gün nette 7 aylık hamile bir bayan görümcesiyle temizlik yaparken ,viledayı banyoda ben doldurup sana veririm diyo,sen vileda kovasını alırken ayağı kay,karnının üstüne düşüyo,ilk anda bir şey olmuyo,hatta doktoru da kanama falan olmayınca endişelenmene gerek yok diyo,sonra gece idrarla karışık kan geiyo,acle gidiyolar,doğuma alıyorlar,bebeğin eşi bebekten ayrılmış,bebek canlı doğuyo ama doğana kadar kalp atışları zayıflamış zaten,bebeğini kaybediyo,kendisi de ciddi kan kaybediyo,3-4 gün yoğunbakımda kalıyo falan.Ben bunu okudum,ağla ağla bi hal oldum,o günden beri de çok fazla eğilip kalkma,çekme,çömelme vs tarzı hareketler içeren temizlik eylemlerini yapmamam kararı aldım.Dün de annem gelip süpürdü sildi,annem olmasa eşime süpürttürcem,artık 7. aya girdik,erken doğum riski var ne de olsa,ev ne zamansa temizlenir,ama bebişlerimiz bir kere gelicek dünyaya,AMAN KIZLAR,TEMİZLİK YAPICAZ DİYE KASMAYIN SAKIN!
ayy çok kötü yaa çok üzüldümm
Allah kimseye yaşatmasınn
bende bi evi süpüreyim diye düşünüyodum
vazgeçmiş durumdayın şuann
çarşaflarıda değiştirmekten vazgeçtim
BEN nevresimleri değiştirirken ,özellikle yorganı,eşim yardım ediyo,yoksa tek başına kaldırıp düzeltmesi zor oluyo,çarşafı sermek ,yastıklar falan sorun değil de,yorgan zorluyo geçirirken di mi?
evet cnm ben o nevresim değiştirme işini önceden de eşimle yapıyodum zaten.yorganı geçirmek çok zor çünkü.bizim de 26sında ev taşınacak annem sen takma kafana diyor ama beni düşündükçe sıkıntı basıyo evin o darmadağın olmuş halini görmek bile beni çok huzursuz ediyo.e koca ev yerleştirmesini de kardeşime ve anneme bırakamam ki elbet ben de yardım edicem bişeylere.düşüncesi bile sıkıyor beni...BEN nevresimleri değiştirirken ,özellikle yorganı,eşim yardım ediyo,yoksa tek başına kaldırıp düzeltmesi zor oluyo,çarşafı sermek ,yastıklar falan sorun değil de,yorgan zorluyo geçirirken di mi?
sakın öyle tehlikeli şeyler yapma canım,hatta annem bana süpürge bile mümkün olduğunca yapma,belini zorlarsın diyor.Şurda zaten doğum temizliğine bir kaç hafta kaldı,üstünkörü temizle geç.Geçen gün nette 7 aylık hamile bir bayan görümcesiyle temizlik yaparken ,viledayı banyoda ben doldurup sana veririm diyo,sen vileda kovasını alırken ayağı kay,karnının üstüne düşüyo,ilk anda bir şey olmuyo,hatta doktoru da kanama falan olmayınca endişelenmene gerek yok diyo,sonra gece idrarla karışık kan geiyo,acle gidiyolar,doğuma alıyorlar,bebeğin eşi bebekten ayrılmış,bebek canlı doğuyo ama doğana kadar kalp atışları zayıflamış zaten,bebeğini kaybediyo,kendisi de ciddi kan kaybediyo,3-4 gün yoğunbakımda kalıyo falan.Ben bunu okudum,ağla ağla bi hal oldum,o günden beri de çok fazla eğilip kalkma,çekme,çömelme vs tarzı hareketler içeren temizlik eylemlerini yapmamam kararı aldım.Dün de annem gelip süpürdü sildi,annem olmasa eşime süpürttürcem,artık 7. aya girdik,erken doğum riski var ne de olsa,ev ne zamansa temizlenir,ama bebişlerimiz bir kere gelicek dünyaya,AMAN KIZLAR,TEMİZLİK YAPICAZ DİYE KASMAYIN SAKIN!
masallah
MAŞALLAH
ALDIKLARINIZIDA GÜLE GÜLE GİYSİN YEFRU
bencede en iyisi beklemek
ihtiyac dahilinde alınacak hepsi nasılsa
sms attım aldın dimi yoksa baskasına mı şeettirdim
ayy duymamıştım ben bu haberi nette...
ben evleri eşime süpürtüyorum valla. bende viledayı sbt bir yere koyuyorum kendim gidip geliyorum viledanın yanına. dikatli olmakda fayda var.bayada yolu tamamladık temizlik için bebeğimizi ihmal etmeyelim.
hııı şimdi gördüm....çok kibar yazmışsın inanamadım okuyunca senin olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?