maşallah bebegine
tanrımmmmm
resmen bu ay herifimin koyduğu limitten 150 lira kadar fazla harcamışım...
kaç lira kart borcun die sormuş...baktım şok oldum...
maıl attım, şimdi kaçarcasına yemeğe gidiom, ne dicek aceba
bizde yemeğimizi yedik geldik.
kuzumun maşallahı var bu aralar hiç durmuyo kıpır kıpır.. dün akşam resmen karnımın hareket ettiğini gördüm.devamlı karnıma bakıyorum annemle eşimde birşeyim var zannetiler
tanrımmmmm
resmen bu ay herifimin koyduğu limitten 150 lira kadar fazla harcamışım...
kaç lira kart borcun die sormuş...baktım şok oldum...
maıl attım, şimdi kaçarcasına yemeğe gidiom, ne dicek aceba
ya kızlar sizin de cildiniz yağlandı mı,özellikle yüz ve sırtınızın enseye yakın üst bölümleri ,boynumda ve sırtımda sivilce çıkıyo benim :44:
anaaaam kızlar ya mart annelerinde doğuran var heycanlandın benim tarih 7 nisandı ama doktor mart 26 demişti bebem önde götürüyoduuu küvöze koymuşlar bebeği
menzileydi cnm...senin bebeğede maşallah demiştim ama menzilin mesajının içinde sıkışmış...maşallah kuzuya...aldıklarını güle güle giysin..2 alıntı yapmışsın petuş bu laf kime anlamadım şimdicik
poffff yaaaa..ah petuşcum biz o limitleri ooo ne kaar aşıyos biliyon mu adama diyom pazarda limon mu satrsın taksşye mi çıkarsın yap ek iş fln die artıkın ya o kaar çok masraf var ki doktoru aradım sadece doğum parası 1500 tl istiyo ya düşün yani
daha kızıma kraft dondy alcam en az 300 o da 2.el ve daha dahaları var napcaz bilmiyom herşey taksit taksit diyom şunun taksidi bitti bi bakıyom onun yerine 3-4 taksit başlamış
nasıl yani ya......daha 2 ay var hoyu martaanaaaam kızlar ya mart annelerinde doğuran var heycanlandın benim tarih 7 nisandı ama doktor mart 26 demişti bebem önde götürüyoduuu küvöze koymuşlar bebeği
nereye kadar kaçacan petuş hanım
akşam evde yakalamayacak mı
bu aralar herkes böyle be kuzum ahh ahh
bazen fenalık basıyo önümü göremiyom yetmiyo ya lüks harcama yok ama yine de yok
borca grmeden olmuyooo..
kumsalcm maşallah kızına. kocaman olmuş..
kazasız belasız gtmşsn hadi şükür.
iyi tatiller diyelim şimdiden :))
ayyyyy ben de baktm şimdi
fotoyu da koymuşlar kıyamam ya...
ya bu durumda sıra bize de gelmeye başlıyor mu yani.....
petuuuu bağlantn mı gtti yavrum??
cvp yazdydk biz sana tekrar aynı şeyi yazmşsn da ondan dedim
ayyyyy ben de baktm şimdi
fotoyu da koymuşlar kıyamam ya...
ya bu durumda sıra bize de gelmeye başlıyor mu yani.....
petuuuu bağlantn mı gtti yavrum??
cvp yazdydk biz sana tekrar aynı şeyi yazmşsn da ondan dedim
menzileydi cnm...senin bebeğede maşallah demiştim ama menzilin mesajının içinde sıkışmış...maşallah kuzuya...aldıklarını güle güle giysin..
poffff yaaaa..
aşınca bi kere toparlanmıoda....
sınırdayız, aşmasak eyiydi...inş. zam yapılır yapılan zamda 150 lira olurda en azında al uleyyynnn 150 lira farkı derim:)))
nasıl yani ya......daha 2 ay var hoyu marta
walla bilmom yefru...
baktımm baktım....10 lira 20 lira ii harcamışım..hiç büyük bi kalem yok ama sağda solda çok yemişim(
ço başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler, eline sağlık bravoo. ben de dün koçtaş'a baktım o dandik şeylere 50 lira istiyolar. şu hobi market neresi oluyo tam olarak???buda avizemiz bunuda ben yaptım
bir türlü lila avize bulamadık
cam yada ağır birşey olsun istemedik
bi hobi markete gittim malzemelrini aldım
ordaki kadında anlattı
eve geldim hemen bitirdim
kenarlardaki papatyalardan perdesinede ekledik
annemle içimede sindi.
Eki Görüntüle 329617
bu site hiç bile ucuz değil amanefrazencimm gelince görürsün umarım
ben gögus pedi bunları aldım
Bebedor Jelli Göğüs Pedi 60'lı 656 - Göğüs Pedleri - BEBEDOR - BEBEKZ
gayet guvenilir bi site 3 defa alışveriş yaptım
herkese de öneririm gögüs pompalarıda uygun geldi ama hangi marka almak gerek bilemedim
dün eski annelerin tavsiyelerini okurken gördüm. kadın eve geliyo doğumdan sonra, birden ateş basıyo fenalaşıyo. annesi damadı hemen dışarı yolluyo git göğüs pompası al gel süt birikmesi ateş yaptı diyo. adam da heyecandan en yakın eczaneye gidip wee marka manuel bişi alıyo 15 liraya. kadın ben olsam onu seçmezdim ama alındı lazım diye kullandım ve çok memnun kaldım yazmış. ben de lansinoh'un 30 liralık manuelini alcam. başlangıç için iyidir. eğer zamanla işimi görmezse attığıma üzülmem ya da daha iyisi lazım olursa ne istediğimi bilerek alırım ikinciyişu bebedorun göğüs pompası 25 tl lik ile 50 lik arasında ne fark var
acaba 25lik olan iş görürmü
bebeğimi emzircem ama ne olur ne olmaz
diye alsam fazla sütüm olursa ziyan olmasın diye
saklarım belki diye düşünüyorum
kullanan varmı acaba yada bunlardan almayı düşünen
ultrason sırasında yaptı o hareketi, dr'a sordum aynı anda farklı iki köşeye nasıl bu hızla vurabiliyo?gaz kütlesi gibi değil de evet bazen çok hareket ediyo 2 ayağıyla tekmeliyomuş gibi bazen de başı ve ayaklarını birlikte vuruyo sanırım karnımda 2uzak farklı yer hareket ediyo:)
anammm çok tırstım bi an... demek bundan sonra her an gelebilir bu yavrular... ayyyy çanta hazırlamalıyım en kısa zamanda öyle yazmış bebişin annesi, kilosu iyiymiş bebeğin 33 hafta doğmuş, solunuma bağlamışlar ilk gün şimdi yoğun bakımdaymış... beşiğimiz bilem gelmedi bizim daha yaaa....
anammm çok tırstım bi an... demek bundan sonra her an gelebilir bu yavrular... ayyyy çanta hazırlamalıyım en kısa zamanda öyle yazmış bebişin annesi, kilosu iyiymiş bebeğin 33 hafta doğmuş, solunuma bağlamışlar ilk gün şimdi yoğun bakımdaymış... beşiğimiz bilem gelmedi bizim daha yaaa....
minnaklarımızın boyu uzuyomuş demekuykusuz bi geceden sonra 12'de uyandık, acık ev toparladık üstten üstten sonra bebikimin dayısı bize ekmek getirdi geçmişi okurken kahvaltımızı yaptık ve aranıza katıldık.
ço başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler, eline sağlık bravoo. ben de dün koçtaş'a baktım o dandik şeylere 50 lira istiyolar. şu hobi market neresi oluyo tam olarak???
bu site hiç bile ucuz değil ama
bi de ben de lansinoh almak istiyorum ama bunu jel olayı iyiymiş. her ikisinden de alırım beğenmediğimi evde kullanırım
ya da daha az beğendiğimi diyeyim
dün eski annelerin tavsiyelerini okurken gördüm. kadın eve geliyo doğumdan sonra, birden ateş basıyo fenalaşıyo. annesi damadı hemen dışarı yolluyo git göğüs pompası al gel süt birikmesi ateş yaptı diyo. adam da heyecandan en yakın eczaneye gidip wee marka manuel bişi alıyo 15 liraya. kadın ben olsam onu seçmezdim ama alındı lazım diye kullandım ve çok memnun kaldım yazmış. ben de lansinoh'un 30 liralık manuelini alcam. başlangıç için iyidir. eğer zamanla işimi görmezse attığıma üzülmem ya da daha iyisi lazım olursa ne istediğimi bilerek alırım ikinciyi
ultrason sırasında yaptı o hareketi, dr'a sordum aynı anda farklı iki köşeye nasıl bu hızla vurabiliyo?
meğer bebiklerimiz içeride boy uzatma egzersizlerini yapıyolarmış. gerinme hareketiymiş o. aynı anda hem kafasını hem ayaklarını hissediyormuşuz
uykusuz bi geceden sonra 12'de uyandık, acık ev toparladık üstten üstten sonra bebikimin dayısı bize ekmek getirdi geçmişi okurken kahvaltımızı yaptık ve aranıza katıldık.
ço başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler, eline sağlık bravoo. ben de dün koçtaş'a baktım o dandik şeylere 50 lira istiyolar. şu hobi market neresi oluyo tam olarak???
bu site hiç bile ucuz değil ama
bi de ben de lansinoh almak istiyorum ama bunu jel olayı iyiymiş. her ikisinden de alırım beğenmediğimi evde kullanırım
ya da daha az beğendiğimi diyeyim
dün eski annelerin tavsiyelerini okurken gördüm. kadın eve geliyo doğumdan sonra, birden ateş basıyo fenalaşıyo. annesi damadı hemen dışarı yolluyo git göğüs pompası al gel süt birikmesi ateş yaptı diyo. adam da heyecandan en yakın eczaneye gidip wee marka manuel bişi alıyo 15 liraya. kadın ben olsam onu seçmezdim ama alındı lazım diye kullandım ve çok memnun kaldım yazmış. ben de lansinoh'un 30 liralık manuelini alcam. başlangıç için iyidir. eğer zamanla işimi görmezse attığıma üzülmem ya da daha iyisi lazım olursa ne istediğimi bilerek alırım ikinciyi
ultrason sırasında yaptı o hareketi, dr'a sordum aynı anda farklı iki köşeye nasıl bu hızla vurabiliyo?
meğer bebiklerimiz içeride boy uzatma egzersizlerini yapıyolarmış. gerinme hareketiymiş o. aynı anda hem kafasını hem ayaklarını hissediyormuşuz
ayyy saremiss bende baktım şimdi ama bebeğin resmini öyle görünce tutamadım kendimi...
ağladım fena...
niye erken doğurmuş okuyabildinmi, ben hemen kapattım sayfayı...
ayyy ben eve gidip bu akşam çanta hazırlıcam ya...
2 dr umda bana 32 den riski dönemin başlıo dio, yatış verebiliriz dio, şu olur bu olur dio ben hala ciddi olamıyorum..
zynpmr senin balık yağının markası ne???, dün bana sormuştun benimki nordic naturals
ayyy saremiss bende baktım şimdi ama bebeğin resmini öyle görünce tutamadım kendimi...
ağladım fena...
niye erken doğurmuş okuyabildinmi, ben hemen kapattım sayfayı...
ayyy ben eve gidip bu akşam çanta hazırlıcam ya...
2 dr umda bana 32 den riski dönemin başlıo dio, yatış verebiliriz dio, şu olur bu olur dio ben hala ciddi olamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?