2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tanrımmmmm
resmen bu ay herifimin koyduğu limitten 150 lira kadar fazla harcamışım...
kaç lira kart borcun die sormuş...baktım şok oldum...
maıl attım, şimdi kaçarcasına yemeğe gidiom, ne dicek aceba

ah petuşcum biz o limitleri ooo ne kaar aşıyos biliyon mu adama diyom pazarda limon mu satrsın taksşye mi çıkarsın yap ek iş fln die artıkın ya o kaar çok masraf var ki doktoru aradım sadece doğum parası 1500 tl istiyo ya düşün yani
daha kızıma kraft dondy alcam en az 300 o da 2.el ve daha dahaları var napcaz bilmiyom herşey taksit taksit diyom şunun taksidi bitti bi bakıyom onun yerine 3-4 taksit başlamış

maşallah kuzuya artık kaplarına sığmıyolar eskisi gibi değil bak geçen aydan beri benimki 500 gr artmış ki bu nerdeyse 2 katı oldu 1 ayda demek yani daha asıl bundan sonra nolcak bakalım

anaaaam kızlar ya mart annelerinde doğuran var heycanlandın benim tarih 7 nisandı ama doktor mart 26 demişti bebem önde götürüyoduuu küvöze koymuşlar bebeği

tanrımmmmm

nereye kadar kaçacan petuş hanım
akşam evde yakalamayacak mı
bu aralar herkes böyle be kuzum ahh ahh
bazen fenalık basıyo önümü göremiyom yetmiyo ya lüks harcama yok ama yine de yok
borca grmeden olmuyooo..

kumsalcm maşallah kızına. kocaman olmuş..
kazasız belasız gtmşsn hadi şükür.
iyi tatiller diyelim şimdiden :))

ya kızlar sizin de cildiniz yağlandı mı,özellikle yüz ve sırtınızın enseye yakın üst bölümleri ,boynumda ve sırtımda sivilce çıkıyo benim :44:

aynen cnm bende de aynı sorunlar var yüzüm,sırtım boynumda hatta geçen eşim sordu niye bu kadar sivilce çıkıyor diye önceden olmazdı sende diyor

tanrımmmmm

anaaaam kızlar ya mart annelerinde doğuran var heycanlandın benim tarih 7 nisandı ama doktor mart 26 demişti bebem önde götürüyoduuu küvöze koymuşlar bebeği

ayyyyy ben de baktm şimdi
fotoyu da koymuşlar kıyamam ya...
ya bu durumda sıra bize de gelmeye başlıyor mu yani.....

petuuuu bağlantn mı gtti yavrum??
cvp yazdydk biz sana tekrar aynı şeyi yazmşsn da ondan dedim

zynpmr sen hangi marka kullanıyosun balık yağı?? dün benimkini sormuştun, nordic naturals benim ki...

2 alıntı yapmışsın petuş bu laf kime anlamadım şimdicik
menzileydi cnm...senin bebeğede maşallah demiştim ama menzilin mesajının içinde sıkışmış...maşallah kuzuya...aldıklarını güle güle giysin..
poffff yaaaa..
aşınca bi kere toparlanmıoda....
sınırdayız, aşmasak eyiydi...inş. zam yapılır yapılan zamda 150 lira olurda en azında al uleyyynnn 150 lira farkı derim:)))
nasıl yani ya......daha 2 ay var hoyu marta

walla bilmom yefru...
baktımm baktım....10 lira 20 lira ii harcamışım..hiç büyük bi kalem yok ama sağda solda çok yemişim(

heee yok cnm...kart borcunu görünce ben bi gidip geldim...bağlantıda sorun yok:))

anammm çok tırstım bi an... demek bundan sonra her an gelebilir bu yavrular... ayyyy çanta hazırlamalıyım en kısa zamanda öyle yazmış bebişin annesi, kilosu iyiymiş bebeğin 33 hafta doğmuş, solunuma bağlamışlar ilk gün şimdi yoğun bakımdaymış... beşiğimiz bilem gelmedi bizim daha yaaa....

uykusuz bi geceden sonra 12'de uyandık, acık ev toparladık üstten üstten sonra bebikimin dayısı bize ekmek getirdi geçmişi okurken kahvaltımızı yaptık ve aranıza katıldık.

ço başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler, eline sağlık bravoo. ben de dün koçtaş'a baktım o dandik şeylere 50 lira istiyolar. şu hobi market neresi oluyo tam olarak???

bu site hiç bile ucuz değil ama
bi de ben de lansinoh almak istiyorum ama bunu jel olayı iyiymiş. her ikisinden de alırım beğenmediğimi evde kullanırım
ya da daha az beğendiğimi diyeyim

dün eski annelerin tavsiyelerini okurken gördüm. kadın eve geliyo doğumdan sonra, birden ateş basıyo fenalaşıyo. annesi damadı hemen dışarı yolluyo git göğüs pompası al gel süt birikmesi ateş yaptı diyo. adam da heyecandan en yakın eczaneye gidip wee marka manuel bişi alıyo 15 liraya. kadın ben olsam onu seçmezdim ama alındı lazım diye kullandım ve çok memnun kaldım yazmış. ben de lansinoh'un 30 liralık manuelini alcam. başlangıç için iyidir. eğer zamanla işimi görmezse attığıma üzülmem ya da daha iyisi lazım olursa ne istediğimi bilerek alırım ikinciyi

gaz kütlesi gibi değil de evet bazen çok hareket ediyo 2 ayağıyla tekmeliyomuş gibi bazen de başı ve ayaklarını birlikte vuruyo sanırım karnımda 2uzak farklı yer hareket ediyo:)
ultrason sırasında yaptı o hareketi, dr'a sordum aynı anda farklı iki köşeye nasıl bu hızla vurabiliyo?
meğer bebiklerimiz içeride boy uzatma egzersizlerini yapıyolarmış. gerinme hareketiymiş o. aynı anda hem kafasını hem ayaklarını hissediyormuşuz

ayyy saremiss bende baktım şimdi ama bebeğin resmini öyle görünce tutamadım kendimi...
ağladım fena...
niye erken doğurmuş okuyabildinmi, ben hemen kapattım sayfayı...
ayyy ben eve gidip bu akşam çanta hazırlıcam ya...
2 dr umda bana 32 den riski dönemin başlıo dio, yatış verebiliriz dio, şu olur bu olur dio ben hala ciddi olamıyorum..

ben kendime daha hiç birşey almadım.ne gecelik,ne pijama ne çanta....:18:
nerden baktınız bebeğin resimlerine ben bulamadım.

minnaklarımızın boyu uzuyomuş demek gün geçtikçe büyüyolar tabi orda bizimkine dr karın ölçüsüne bakarak minyon bi bebik olacak dedi bacak uzunluğu da haftasının üzerindeydi bacakları da uzun olabilir dediD

hoşgeldn canım..
pompa konusunda çok mantıklı düşünüyosun canm..
ben de hala almadım elektrikl mi manuel mi kararsızım hala.
ücretsiz izin alırsam gerek bile olmayabilir ama alamazsam şart olacak.
erteliyorum şu anda pompa işini,,

ya kızlar ne çantası
ben daha kendime hiç ama hçbir şey almadım.
izmire gidince alacağım her şeyi.
bebeğin de daha eksiklri var. ayyyy strese grdm ya.
şaka maka benm de erken doğum riskim var.
ama 3 gündür kıçımı yere koymuyom temzlik yapıyom deli gibi.
offff evde kalmak bana yaramadı...

beni bu hafta korku salmıştı da şimdi daha bi fena oldum...
net yazmamış niye erken doğdu bebek ama acile gitmişler doktor sezeryanla alalım diye hemen doğuma almış... sıkıntı neyse artık...
bebek iki kiloya yakın1950 falan yazıyodu... ne kadar yatar ki hastanede? aynı hastanede 28 hafta doğan bi bebek varmış iyiymiş...
kasılmalarım var benim de iki gündür ve sıklar... dün akşam saat beşte başladı dokuza kadar sürdü on beş dk. arayla... ve kasılma sırasında miniğim hiç hareket etmedi... saat ona kadar kendimi dinledim var yaa gerildim resmen, onda minik bi tekme yedim de içim rahatladı...bugün doktora gidicem bakalım...
Allah yrdımcısı olsun o miniğin de anneciğinin de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…