2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canm ya sanki mert olacakmş da r harfi unutulmuş gibi :))
ama anlamı çok güzel..

sağolasın canm ya sanki gaza geldm dur bakalım
akşam eşim sevndirik olsun

oruç fln senede bir ama namazz süreklilik gerektiriyo az değil 5 defa günde insan nefsine ağır geliyo tabii ama kılabilenlere de helal olsun hele de bu genç yaşta

yaşla alakası yok ki kumsalcm hassasiyet meselesi tamamen..
yaşlanınca ölüm korkusuyla sabaha kadar namaz kılanlardan da olmak istemiyorum

ben gayett ciddiyim amaa,nolarkii hazırını yisinler yaww
şaka makaa..haklısın kısır,kek,bide tepsi böreği yapiim yawrim hamur kızartmaktan daha kolaykurabiyeyi hazır alırım

yahuu kızlar br şey demedm ama yazık kadnlara be acıdım
misafiri çok sevrim ben ondan sanırım ama zaten öküz değllerse 2 çeşite bile laf etmezlar yani
sen yap yine canm özenerek ama kendini yorma tabii..

heheee bende de var aynından ben her gittiğimde elim dolu giderim hem çocuğuna bişiy alırım hem hazırlık yaparım oysa bomboştur bi puding bile yapmaz alır hazır bişiyler koyar önümüze ben de kendiminkini yer bırakırım onunkileri yapı meselesi ya ben bi yere götürürken bile el emeği olcak derim parayla herkes alır

k.validem değilde arkadaşları sinirimi bozdu
eşim çok kızar bana o konuda,misafire çok önem veririm kim olursa olsun..eşimde der siz onlara gidince napıyolar..hiççç patates biber kızartıp üstüne domates döküp koyyolar ortaya çay kahvaltılık taam işte

ayyy bide komşu kızı telefonda sen hala doğurmadınmı yarın sana gelcez diye zevzek zevzek konuşmasa daha az sinirim bozulurdu belki yaaa

canım söylemesinde bi kesiklik var gibi geldi..böyle bir solukta çıkmıo...zor yani söylemesi ama anlamı çok çok güzelmiş...
hiiiiiiii kıyamam ya...yazık ya...pamuklara sarsan yeridir mavilef..

anam burda ne kadar güzel şeyler var..
ellerine sağlık cnm...

tetanoz aşısının 2. dozunu vuruldum ve canım çok sıkkın
1.5 ayda tam 6 kilo almış gözüktüm tartılarında
kendi tartımda bu hafta tartılmadım oğluşum öğlen tartımı kırdı tuzla buz oldu yenisini almak alzım tartısız yapamam ben yaa
evde yemek gırla gidiyo görümcelerim bende misafir ptesi börek açmışlar dün baklava yapmışlar
bugün başka bir börek yapacaklar
aman
napcam ya
öğlen yemedim zaten
sinirimden meyveyle geçiştirdim
akşamada abartmayacağım

hıçkıırklarını anlamak kolay aslında
pıt pıt arka arkaya ve epey sürüyo benim tam bikini bölgemde hıçkırıyor sanırım ters dönüyo yafrummmm

yahuu kızlar br şey demedm ama yazık kadnlara be acıdım
misafiri çok sevrim ben ondan sanırım ama zaten öküz değllerse 2 çeşite bile laf etmezlar yani
sen yap yine canm özenerek ama kendini yorma tabii..

yok bende çok özenirim misafirime de bu qadınlar biraz sinir bozucu gerçekten...
mesela bunlardan biri yılbaşı akşamı bana mesaj çekti..eşim bilgiişlem yaaa henii,saat 21:00 almışız çerezimizi fln tv izlioz eşimle tombala fln oynuyoruz...mesajında şöyle yazmış,bizim modemin ışıkları yanmıyor,getirsek bakabilirmisiniz şimdi dieee..alll işte nasıl bi düşüncesiz olduklarını burdan çıkarr

canım
bana da firma fabrika atölye adı gibi geldi..
kumsala katılıyorum..

ay sevimlilik yaptığını sanıyorduk zevzek..
en kolayına ne geliyorsa onu yap.. yemeğe içmeye gelen gelmesin daha iyi.. ama zaten kayınvalidenin arkadaşları senin muhabbetine gelmez herhalde yaa.. yani ben ortak bi sohbet kuramazdım kayınvalidemin arkadaşlarıyla.. pis karılar işte hıh

Mavilef ve petuuş Allahın emryle kayınvalidelerinizi 1 haftalığına kendime istiyom

kumsal, dilsah, mavilef ve petuş

teşekkür ederim yorumlarınız için,hep sizin gibi yorumlar aldım, anlamı benimde çok hoşuma gitti ama isimde sinmeyen bişey var di mi ,eledik o zaman,yok metkan :))))))))))))))

Son düzenleme:

canm benm sevmiyorsan elbet vardr nedeni ki varmş da
kayınvaliden de yapar belki br şeyler...
yok mu o potansiyel :))

istanbul anneleri istanbulda engellilere 3 gün tatil verilmiş belki hamilelerede vardır..........

aynenn öyle tatlım,ben pek konuşmam kendileriyle zaten de,mantıksız konuşan insanlara hiç tahammül edemem..işte katlanıcaz artık onlar dedikodu yapcak ben hizmet napalım

canm benm sevmiyorsan elbet vardr nedeni ki varmş da
kayınvaliden de yapar belki br şeyler...
yok mu o potansiyel :))

yoookk kızzz,az önce çatıdan çamaşır toplamış aşağıya inerken dedimki anne yarın misafirimiz var,şunlar şunlar gelio dedim...sana mı dedi..evet beni aradıklarına göre bana dedimm..
hıııı....iyi tamam dedi gitti..ne bekliim şindi hadi bakalım..
zaten oğluma normal doğum yapmıştım yeminle 3. günümde kek yap dedi bana o zaman aynı evde kalıyoduk

menzil cnm çooooooook güzel özetlemişsin maşallah sana...bende devamlı kılamayanlardanım eve gidince bi yorgunluk çöküyo diyorum çok zorlanıyorum eşimde kılıyor ama ben boşluyorum aslında çok istiyorum ama nefsimize yenik düşüyoruz...benimde dün akşam aklıma ölüm geldi bu çırpınışlar niye neden bişey yapmıyorum diyorum ölünce bizi ne bekliyor falan diye aklımdan geçiriyordum bugün konuşmak kısmetmiş

Biumut canm anladm seni.biz ikimizda eksi oldugumz icn bebekte eksi olr dedi dr.arti dusuk bi olasikla olabilrms
Bu yuzdende hamilelikte igneden filan bahsetmedi hic.dogumdan sonrasini dedi iste.ben genede soraym kontrole gidince

kızlar hani doğum yapıcak arkadaşım vardı ya,dün gece doğum yapmış 40 haftası geçen hafta dolmuştu,doktor biraz daha bekleyelim dedi,salı günü sondu artık,bi şekilde doğurcaktı,doktor eğer doğum başlamazsa önce suni sancı deneriz eğer açılma olmazsa mecburen sezaryen demişti,dün gece 8 de yatmış hastaneye gece 00:30 da normal doğumla oğluşu gelmiş dünyaya,sabah da eve gelmişler,evdelerdi aradığımda,ayy içim bi hoş oldu ya.Ayrıntıları henüz bilmiyorum,eşiyle konuştum,bebek de anne de çok iyi maşallah dedi.Bakalım kendiliğinden mi başlamış doğum yoksa suni sancıyla mı olmuş,ayrıntı öğrennice yazarım size.Normal doğum gibisi var mı bak gece yarısı doğurdu sabah eve geldiler,Allah hepimize böyle hayırlı doğum nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…