kızlar yine kaynana muhabbeti açılmış :))))
neyse size bi isim sorcam ama METKAN çerkez ismi (eşim çerkezde) anlamı; eğitilmiş yüce kişi.. nasıl sizce benim hoşuma gitti değişik geldi ama pek olumlu tepkiler almıyorum çevreden....sizde fikrinizi söyleyin lütfennnnnnnn................
Allah nasip etsin herkese canım..
ben kesinlikle tek vakti bile kaçıramam kılamayacagım yer yoktur
petuşla nefoşada anlatmıstım
istdan ank.ya gelin gittim yolda tesislerde mola verdik gelinlikle indim herkes bana bakıyodu biraz
kro bi durum oldu ama hiç önemli degil gittim mescite tarlatanı cıkardım eteginide giydim baska bi eetek aldım abdestimi kıldım
2 adet vakti gecir istesende bırakamıyosun zaten hani adet olunca ara veriyosun ya kadınlara ondan sogukluk griyo
bi hadisi şerif paylaşayım:
''denizin ortasında tahtadan bi salda olsan, ve o salda tutunacak tek direk olsa, namaz vakti girince bırak o diregi ve kıl namazını''
bu kadar önemli yanii şimdi vaaz veriyo gibi oldum ama bu dunya sadece ahiretimiz için hazırlık
ne kadar hazırlık yaprsak öyle guzel bi yerde oluruz inşallah..
mesela bakın bebişler için neler hazırlıyoruz daha gelmediler geldiklerinde mis gibi oadaları
harika kıyafetleri olacak cennet gibi
şimdi biz ahiret içinde öyle hazrlık yapmalıyız işte
zaten ne yapıyoruz kii efendimiz gibi ibadet mi ediyoruz?
''NAMAZ KILMAKTAN DİZLERİ ŞİŞEN PEYGAMBERİN, UYUMAKTAN GÖZLERİ ŞİŞEN ÜMMETİYİZ!''
oruç fln senede bir ama namazz süreklilik gerektiriyo az değil 5 defa günde insan nefsine ağır geliyo tabii ama kılabilenlere de helal olsun hele de bu genç yaşta
ben gayett ciddiyim amaa,nolarkii hazırını yisinler yaww
şaka makaa..haklısın kısır,kek,bide tepsi böreği yapiim yawrim hamur kızartmaktan daha kolaykurabiyeyi hazır alırım
çok bile dicem ama bu bi alışkanlık sanırım alışmamışsan yapamazsın öle
bizimde bi ark var ay gideriz ya kocası çay koy demekten yorulur kadın tınn
ben her seferinde geldiklerinde birşey yapmıcam derim yine dayanamam
yaşla alakası yok ki kumsalcm hassasiyet meselesi tamamen..
yaşlanınca ölüm korkusuyla sabaha kadar namaz kılanlardan da olmak istemiyorum
he heeeeeee
ben geldim yemekten...
herkes de bi k. validedir almış başını gidio
benimkine bi nazar nocuğu daha
ilk tanışmaya bile gittiğimde yıllar önce eşimle sevgiliyken aynı odada ayrı ayrı yatak hazırlamıştı lavanta kokulu
halada gittiğimizde evi 2 oda ama kendi odalarını boşaltıp hazırlar rahat edelim die.
ama oda bize gelse bizde ona gitsek eşimle ya uyanınca anneeeeeeeeee gellllllllll yanımıza deriz alırız aramıza az severiz...yada onun yatağına baskın yaparız bis geldikkkkkkkkkkkk die:)))
eşim çok kızar bana o konuda,misafire çok önem veririm kim olursa olsun..eşimde der siz onlara gidince napıyolar..hiççç patates biber kızartıp üstüne domates döküp koyyolar ortaya çay kahvaltılık taam işteçok bile dicem ama bu bi alışkanlık sanırım alışmamışsan yapamazsın öle
bizimde bi ark var ay gideriz ya kocası çay koy demekten yorulur kadın tınn
ben her seferinde geldiklerinde birşey yapmıcam derim yine dayanamam
bu soru sorulmaz bile.. kimileri rahat oluyo o konuda yaa..
benim kayınvalidem asla teklif etmez hatta biz desek de kabul etmez..
kadıncağız evine her gittiğinde yatağını veriyor bize rahat yatalım diye ama bunu da eşim kabul etmiyor..
kanepenin üzerinde yorgan battaniye ne varsa koyuyo ki belimiz ağrımasın diye.. bizi rahatsız edecek diye ödü kopar kayınvalidemin.. hatta biz nişanlıydık ziyarete gittik kadının evine.. o dönemde de eşim bingölde görevdeydi ben ankarada öğrenci.. ayda yılda bir görüşüyoruz diye kadın sen git soğuk odada bi başına otur. biz rahat edelim hasret giderelim diye.. biz de sanıyoruz ki namaz kılmaya gitti.. öyle oturmuş koltuğa yere bakıyordu garibim.. ayyy yaa kıyamam içim kaynadı şimdi..
kuzucum ben de menzile katılıyorum.. bu halde 4 çeşit ikram hazırlarsan başka zaman neler neler yapman gerekir..
al pastaneden hazır şeyler geçiştir.. onlar da anlasınlar geçiştirdiğini..
sonuçta durumun ortada.. onlar düşüncesizce davranıyorsa bunu da hak ediyorlar bence..
canım söylemesinde bi kesiklik var gibi geldi..böyle bir solukta çıkmıo...zor yani söylemesi ama anlamı çok çok güzelmiş...kızlar yine kaynana muhabbeti açılmış :))))
neyse size bi isim sorcam ama METKAN çerkez ismi (eşim çerkezde) anlamı; eğitilmiş yüce kişi.. nasıl sizce benim hoşuma gitti değişik geldi ama pek olumlu tepkiler almıyorum çevreden....sizde fikrinizi söyleyin lütfennnnnnnn................
hiiiiiiii kıyamam ya...yazık ya...pamuklara sarsan yeridir mavilef..bu soru sorulmaz bile.. kimileri rahat oluyo o konuda yaa..
benim kayınvalidem asla teklif etmez hatta biz desek de kabul etmez..
kadıncağız evine her gittiğinde yatağını veriyor bize rahat yatalım diye ama bunu da eşim kabul etmiyor..
kanepenin üzerinde yorgan battaniye ne varsa koyuyo ki belimiz ağrımasın diye.. bizi rahatsız edecek diye ödü kopar kayınvalidemin.. hatta biz nişanlıydık ziyarete gittik kadının evine.. o dönemde de eşim bingölde görevdeydi ben ankarada öğrenci.. ayda yılda bir görüşüyoruz diye kadın sen git soğuk odada bi başına otur. biz rahat edelim hasret giderelim diye.. biz de sanıyoruz ki namaz kılmaya gitti.. öyle oturmuş koltuğa yere bakıyordu garibim.. ayyy yaa kıyamam içim kaynadı şimdi..
kuzucum ben de menzile katılıyorum.. bu halde 4 çeşit ikram hazırlarsan başka zaman neler neler yapman gerekir..
al pastaneden hazır şeyler geçiştir.. onlar da anlasınlar geçiştirdiğini..
sonuçta durumun ortada.. onlar düşüncesizce davranıyorsa bunu da hak ediyorlar bence..
Eki Görüntüle 333176
Eki Görüntüle 333177
Eki Görüntüle 333178
Eki Görüntüle 333181
birtane olan benm lohusa tacım
diğerleri kızım için
diğer resimde örnek fikriniz olsun
belki yapmak isteyen olur diye ekledim
yahuu kızlar br şey demedm ama yazık kadnlara be acıdım
misafiri çok sevrim ben ondan sanırım ama zaten öküz değllerse 2 çeşite bile laf etmezlar yani
sen yap yine canm özenerek ama kendini yorma tabii..
canımkızlar yine kaynana muhabbeti açılmış :))))
ay sevimlilik yaptığını sanıyorduk zevzek..
k.validem değilde arkadaşları sinirimi bozdu
eşim çok kızar bana o konuda,misafire çok önem veririm kim olursa olsun..eşimde der siz onlara gidince napıyolar..hiççç patates biber kızartıp üstüne domates döküp koyyolar ortaya çay kahvaltılık taam işte
ayyy bide komşu kızı telefonda sen hala doğurmadınmı yarın sana gelcez diye zevzek zevzek konuşmasa daha az sinirim bozulurdu belki yaaa
he heeeeeee
ben geldim yemekten...
herkes de bi k. validedir almış başını gidio
benimkine bi nazar nocuğu daha
ilk tanışmaya bile gittiğimde yıllar önce eşimle sevgiliyken aynı odada ayrı ayrı yatak hazırlamıştı lavanta kokulu
halada gittiğimizde evi 2 oda ama kendi odalarını boşaltıp hazırlar rahat edelim die.
ama oda bize gelse bizde ona gitsek eşimle ya uyanınca anneeeeeeeeee gellllllllll yanımıza deriz alırız aramıza az severiz...yada onun yatağına baskın yaparız bis geldikkkkkkkkkkkk die:)))
yok bende çok özenirim misafirime de bu qadınlar biraz sinir bozucu gerçekten...
mesela bunlardan biri yılbaşı akşamı bana mesaj çekti..eşim bilgiişlem yaaa henii,saat 21:00 almışız çerezimizi fln tv izlioz eşimle tombala fln oynuyoruz...mesajında şöyle yazmış,bizim modemin ışıkları yanmıyor,getirsek bakabilirmisiniz şimdi dieee..alll işte nasıl bi düşüncesiz olduklarını burdan çıkarr
canım
bana da firma fabrika atölye adı gibi geldi..
kumsala katılıyorum..
ay sevimlilik yaptığını sanıyorduk zevzek..
en kolayına ne geliyorsa onu yap.. yemeğe içmeye gelen gelmesin daha iyi.. ama zaten kayınvalidenin arkadaşları senin muhabbetine gelmez herhalde yaa.. yani ben ortak bi sohbet kuramazdım kayınvalidemin arkadaşlarıyla.. pis karılar işte hıh
canm benm sevmiyorsan elbet vardr nedeni ki varmş da
kayınvaliden de yapar belki br şeyler...
yok mu o potansiyel :))
Eki Görüntüle 333176
Eki Görüntüle 333177
Eki Görüntüle 333178
Eki Görüntüle 333181
birtane olan benm lohusa tacım
diğerleri kızım için
diğer resimde örnek fikriniz olsun
belki yapmak isteyen olur diye ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/499444-2012-nisan-bebeklerinin-odalari-besikleri.html
odasını beşiklerini ekleyebilirsiniz bayanlar
bende inşallah bir gün oda yaparım ve eklerim buraya
bende beşikte bile karar veremedim ya
Allah nasip etsin herkese canım..
ben kesinlikle tek vakti bile kaçıramam kılamayacagım yer yoktur
petuşla nefoşada anlatmıstım
istdan ank.ya gelin gittim yolda tesislerde mola verdik gelinlikle indim herkes bana bakıyodu biraz
kro bi durum oldu ama hiç önemli degil gittim mescite tarlatanı cıkardım eteginide giydim baska bi eetek aldım abdestimi kıldım
2 adet vakti gecir istesende bırakamıyosun zaten hani adet olunca ara veriyosun ya kadınlara ondan sogukluk griyo
bi hadisi şerif paylaşayım:
''denizin ortasında tahtadan bi salda olsan, ve o salda tutunacak tek direk olsa, namaz vakti girince bırak o diregi ve kıl namazını''
bu kadar önemli yanii şimdi vaaz veriyo gibi oldum ama bu dunya sadece ahiretimiz için hazırlık
ne kadar hazırlık yaprsak öyle guzel bi yerde oluruz inşallah..
mesela bakın bebişler için neler hazırlıyoruz daha gelmediler geldiklerinde mis gibi oadaları
harika kıyafetleri olacak cennet gibi
şimdi biz ahiret içinde öyle hazrlık yapmalıyız işte
zaten ne yapıyoruz kii efendimiz gibi ibadet mi ediyoruz?
''NAMAZ KILMAKTAN DİZLERİ ŞİŞEN PEYGAMBERİN, UYUMAKTAN GÖZLERİ ŞİŞEN ÜMMETİYİZ!''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?