2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Dün muayenemiz vardı kızlar,oğluşum 1160 gr olmuş teyzeleri ,baş aşağı duruyodu,dedim ben sabah 2 yanımda da tekme hissettim,yanken aşağı mı dönmüş,artık o kadar kısa sürede dönemezler,muhtemelen hafif çapraz durmuştur,sen enine yatıyo diye hissetmişidir dedi doktor,bebekler için en ideal pozisyon baş aşağı duruşmuş zaten,yani doğum pozisyonu.Tabi 32 den sonra doğum şeklini alıyolarmış genelde,daha değişebilirmiş duruşu.Ultrasonda ağzını emiyo gibi açıp kapatıyodu,doktor kilosu haftasına göre çok iyi dedi,ben de sadece 2 kilo almışım 1 ayda,kilo olarak da iyi gidiyosun dedi,ayda 3 kg geçmemen yeterli dedi,dedim önerileriniz neler,proteinden sakın kısma,et,tavuk,balık,yumurta mutlaka ye,onları azaltma dedi,hamurişi,aburcubur falan sınırlı yersen,çok fazla kuruyemiş vs yemezsen zaten çok kilo almazsın böyle gider dedi.Dedim tuzlu da pek yemiyorum,henüz hiç ödem olmadı,aynen devam dedi,bu aylardan sonra belki ödem oluşabilir dedi,çok sevindik her şey yolunda diye,şeker yüklemem 50 gr 79-149 çıkmıştı hatırlarsanız,dedim tatlı yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak oluyo,hiç yeme demiyorum ama abartma ve ana yemekten sonra 2 saat falan geçsin,öyle ye,sütlü tatlıları tercih et dedi,tatlı yasağı koymadı yani,yaşasııııııınnnnn

anlayışsız insanlar...............çok sinir oldum ,zaten kayınvalideme sinirliyim ya bu aralar seninkinede sinir oldum, benimkide diş yaptırıyo ya burda geçen akşam pırasa yemeğim vardı, ben işten gelmişim zaten kaycam düşcem korkusu var bide soğuk, mutfağın kapısına gelmiş bana pirinç pilavı yap ben dişimden pırasa yiyemem dedi, sorarım size pilavmı daha kolay yenir, pırasamı....yaptım ama gerçekten bedduayı hiç sevmem ama beddua ede ede yaptım, helal de etmiyorum hakkımı............

Mavilef ve petuuş Allahın emryle kayınvalidelerinizi 1 haftalığına kendime istiyom
lohusa döneminde bunalıma girerese seve seve veririm:)))
istanbul anneleri istanbulda engellilere 3 gün tatil verilmiş belki hamilelerede vardır..........

bu tatiller veriliosa özel sektördeki engelli hamile bundan yararlanıomu...patronun karşısına dikilebilirmiyiz...

kuzuya da sana da maşallah diyorum süpper

şuraya bakk,sırf eziyet olsunda sana nasıl olursa olsun..bi pilav yapmakta ne war kalkıp yapsaymış sen gelene kadar allaaamm yaaa

Son düzenleme:
ne düşüncesiz insanlar ya sanane kaynananın arkadaşından çok istiyosa evinde ağırlasın halla hallaaa
aman bee abartma kolay bişiyler yap koy en fazla 4 çeşit

neaaaaa
4 çeşit mi

ben olsam inat bir türk kahvesi yapıp
ayy kusura bakmayın hem çocuk hem hamilelik yapamadım valla
diyip höpürdete höpürdete kahvemi içerim
yaşasın kötülük

teşekkürler canım

çok iyiymiş ya bayıldımm

canım ayrıntıları bekliyoruz
çok merak ediyorum ben normal
doğum isteyen biri olarak

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınaa
bizimde yarın kont var
acaba diyorum 1.5 kiloya yaklaşmışmıdır bebeğim

gözün aydın canm.. maşallah kocaman olmuş..

veee ben de yarın kızımı göreceğim ama randevu saaatimi unuttum ne ayıp

bu arada kadis ben de bayansuya katılıyorum canm.
ayrı ayrı çok topik olmasın.
aldıklarımız- göbüş- liste ve geri sayımda kalalım bence.
ben bulamıyorum çünkü...

allah sağlık sıhhat versin cnm..

maşallah cnm anasınada kuzusunada...

neaaaaa
4 çeşit mi

ben olsam inat bir türk kahvesi yapıp
ayy kusura bakmayın hem çocuk hem hamilelik yapamadım valla
diyip höpürdete höpürdete kahvemi içerim
yaşasın kötülük

offff off,yapamam işte o kadar insan hazır bile olsa bi çay yapıp bişiler koymak şart...menümü şöyle hazırladım son olarak,

sigara böreği,kısır,kek bide hazır kurabiye nasıl ii mi:26:

ay bende bayansuya katılacadım unutmuşum sana katılim bari:))
bisimde cumartesi günü var randevumuz...31. haftada olyoz o zmn bakalım neler olcak çok heycanlı

offff off,yapamam işte o kadar insan hazır bile olsa bi çay yapıp bişiler koymak şart...menümü şöyle hazırladım son olarak,

ben onaylıyorum...
misafr sonuçta ne olursa olsun ben de yapardm böyle..

daha ne olsun canım
iyi bence

şahsen ben hamile bir bayanın evinde bunlar tabağıma konulsa mahçup olurum...

aminn canım,bende normal doğumdan yanayım..herşeyin normali iyi tabi mecbur değilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…