aynenn öyle tatlım,ben pek konuşmam kendileriyle zaten de,mantıksız konuşan insanlara hiç tahammül edemem..işte katlanıcaz artık onlar dedikodu yapcak ben hizmet napalım
yoookk kızzz,az önce çatıdan çamaşır toplamış aşağıya inerken dedimki anne yarın misafirimiz var,şunlar şunlar gelio dedim...sana mı dedi..evet beni aradıklarına göre bana dedimm..
hıııı....iyi tamam dedi gitti..ne bekliim şindi hadi bakalım..
zaten oğluma normal doğum yapmıştım yeminle 3. günümde kek yap dedi bana o zaman aynı evde kalıyoduk
lohusa döneminde bunalıma girerese seve seve veririm:)))Mavilef ve petuuş Allahın emryle kayınvalidelerinizi 1 haftalığına kendime istiyom
istanbul anneleri istanbulda engellilere 3 gün tatil verilmiş belki hamilelerede vardır..........
evde olmayı bende çok severim.ama bugün benim evde olmam biraz plansız olduğu için ne yapacağımı bilemedim :)
Dün muayenemiz vardı kızlar,oğluşum 1160 gr olmuş teyzeleri ,baş aşağı duruyodu,dedim ben sabah 2 yanımda da tekme hissettim,yanken aşağı mı dönmüş,artık o kadar kısa sürede dönemezler,muhtemelen hafif çapraz durmuştur,sen enine yatıyo diye hissetmişidir dedi doktor,bebekler için en ideal pozisyon baş aşağı duruşmuş zaten,yani doğum pozisyonu.Tabi 32 den sonra doğum şeklini alıyolarmış genelde,daha değişebilirmiş duruşu.Ultrasonda ağzını emiyo gibi açıp kapatıyodu,doktor kilosu haftasına göre çok iyi dedi,ben de sadece 2 kilo almışım 1 ayda,kilo olarak da iyi gidiyosun dedi,ayda 3 kg geçmemen yeterli dedi,dedim önerileriniz neler,proteinden sakın kısma,et,tavuk,balık,yumurta mutlaka ye,onları azaltma dedi,hamurişi,aburcubur falan sınırlı yersen,çok fazla kuruyemiş vs yemezsen zaten çok kilo almazsın böyle gider dedi.Dedim tuzlu da pek yemiyorum,henüz hiç ödem olmadı,aynen devam dedi,bu aylardan sonra belki ödem oluşabilir dedi,çok sevindik her şey yolunda diye,şeker yüklemem 50 gr 79-149 çıkmıştı hatırlarsanız,dedim tatlı yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak oluyo,hiç yeme demiyorum ama abartma ve ana yemekten sonra 2 saat falan geçsin,öyle ye,sütlü tatlıları tercih et dedi,tatlı yasağı koymadı yani,yaşasııııııınnnnn
bizim için uzanıp yatabilirsin canım :)))
anlayışsız insanlar...............çok sinir oldum ,zaten kayınvalideme sinirliyim ya bu aralar seninkinede sinir oldum, benimkide diş yaptırıyo ya burda geçen akşam pırasa yemeğim vardı, ben işten gelmişim zaten kaycam düşcem korkusu var bide soğuk, mutfağın kapısına gelmiş bana pirinç pilavı yap ben dişimden pırasa yiyemem dedi, sorarım size pilavmı daha kolay yenir, pırasamı....yaptım ama gerçekten bedduayı hiç sevmem ama beddua ede ede yaptım, helal de etmiyorum hakkımı............
ne düşüncesiz insanlar ya sanane kaynananın arkadaşından çok istiyosa evinde ağırlasın halla hallaaa
aman bee abartma kolay bişiyler yap koy en fazla 4 çeşit
canım söylemesinde bi kesiklik var gibi geldi..böyle bir solukta çıkmıo...zor yani söylemesi ama anlamı çok çok güzelmiş...
hiiiiiiii kıyamam ya...yazık ya...pamuklara sarsan yeridir mavilef..
anam burda ne kadar güzel şeyler var..
ellerine sağlık cnm...
yok bende çok özenirim misafirime de bu qadınlar biraz sinir bozucu gerçekten...
mesela bunlardan biri yılbaşı akşamı bana mesaj çekti..eşim bilgiişlem yaaa henii,saat 21:00 almışız çerezimizi fln tv izlioz eşimle tombala fln oynuyoruz...mesajında şöyle yazmış,bizim modemin ışıkları yanmıyor,getirsek bakabilirmisiniz şimdi dieee..alll işte nasıl bi düşüncesiz olduklarını burdan çıkarr
kızlar hani doğum yapıcak arkadaşım vardı ya,dün gece doğum yapmış40 haftası geçen hafta dolmuştu,doktor biraz daha bekleyelim dedi,salı günü sondu artık,bi şekilde doğurcaktı,doktor eğer doğum başlamazsa önce suni sancı deneriz eğer açılma olmazsa mecburen sezaryen demişti,dün gece 8 de yatmış hastaneye gece 00:30 da normal doğumla oğluşu gelmiş dünyaya,sabah da eve gelmişler,evdelerdi aradığımda,ayy içim bi hoş oldu ya.Ayrıntıları henüz bilmiyorum,eşiyle konuştum,bebek de anne de çok iyi maşallah dedi.Bakalım kendiliğinden mi başlamış doğum yoksa suni sancıyla mı olmuş,ayrıntı öğrennice yazarım size.Normal doğum gibisi var mı bak gece yarısı doğurdu sabah eve geldiler,Allah hepimize böyle hayırlı doğum nasip etsin kızlar
Dün muayenemiz vardı kızlar,oğluşum 1160 gr olmuş teyzeleri ,baş aşağı duruyodu,dedim ben sabah 2 yanımda da tekme hissettim,yanken aşağı mı dönmüş,artık o kadar kısa sürede dönemezler,muhtemelen hafif çapraz durmuştur,sen enine yatıyo diye hissetmişidir dedi doktor,bebekler için en ideal pozisyon baş aşağı duruşmuş zaten,yani doğum pozisyonu.Tabi 32 den sonra doğum şeklini alıyolarmış genelde,daha değişebilirmiş duruşu.Ultrasonda ağzını emiyo gibi açıp kapatıyodu,doktor kilosu haftasına göre çok iyi dedi,ben de sadece 2 kilo almışım 1 ayda,kilo olarak da iyi gidiyosun dedi,ayda 3 kg geçmemen yeterli dedi,dedim önerileriniz neler,proteinden sakın kısma,et,tavuk,balık,yumurta mutlaka ye,onları azaltma dedi,hamurişi,aburcubur falan sınırlı yersen,çok fazla kuruyemiş vs yemezsen zaten çok kilo almazsın böyle gider dedi.Dedim tuzlu da pek yemiyorum,henüz hiç ödem olmadı,aynen devam dedi,bu aylardan sonra belki ödem oluşabilir dedi,çok sevindik her şey yolunda diye,şeker yüklemem 50 gr 79-149 çıkmıştı hatırlarsanız,dedim tatlı yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak oluyo,hiç yeme demiyorum ama abartma ve ana yemekten sonra 2 saat falan geçsin,öyle ye,sütlü tatlıları tercih et dedi,tatlı yasağı koymadı yani,yaşasııııııınnnnn
lohusa döneminde bunalıma girerese seve seve veririm:)))
bu tatiller veriliosa özel sektördeki engelli hamile bundan yararlanıomu...patronun karşısına dikilebilirmiyiz...
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınaa
bizimde yarın kont var
acaba diyorum 1.5 kiloya yaklaşmışmıdır bebeğim
allah sağlık sıhhat versin cnm..kızlar hani doğum yapıcak arkadaşım vardı ya,dün gece doğum yapmış40 haftası geçen hafta dolmuştu,doktor biraz daha bekleyelim dedi,salı günü sondu artık,bi şekilde doğurcaktı,doktor eğer doğum başlamazsa önce suni sancı deneriz eğer açılma olmazsa mecburen sezaryen demişti,dün gece 8 de yatmış hastaneye gece 00:30 da normal doğumla oğluşu gelmiş dünyaya,sabah da eve gelmişler,evdelerdi aradığımda,ayy içim bi hoş oldu ya.Ayrıntıları henüz bilmiyorum,eşiyle konuştum,bebek de anne de çok iyi maşallah dedi.Bakalım kendiliğinden mi başlamış doğum yoksa suni sancıyla mı olmuş,ayrıntı öğrennice yazarım size.Normal doğum gibisi var mı bak gece yarısı doğurdu sabah eve geldiler,Allah hepimize böyle hayırlı doğum nasip etsin kızlar
neaaaaa
4 çeşit mi
ben olsam inat bir türk kahvesi yapıp
ayy kusura bakmayın hem çocuk hem hamilelik yapamadım valla
diyip höpürdete höpürdete kahvemi içerim
yaşasın kötülük
gözün aydın canm.. maşallah kocaman olmuş..
veee ben de yarın kızımı göreceğim ama randevu saaatimi unuttum ne ayıp
bu arada kadis ben de bayansuya katılıyorum canm.
ayrı ayrı çok topik olmasın.
aldıklarımız- göbüş- liste ve geri sayımda kalalım bence.
ben bulamıyorum çünkü...
neaaaaa
4 çeşit mi
ben olsam inat bir türk kahvesi yapıp
ayy kusura bakmayın hem çocuk hem hamilelik yapamadım valla
diyip höpürdete höpürdete kahvemi içerim
yaşasın kötülük
offff off,yapamam işte o kadar insan hazır bile olsa bi çay yapıp bişiler koymak şart...menümü şöyle hazırladım son olarak,
sigara böreği,kısır,kek bide hazır kurabiye nasıl ii mi:26:
offff off,yapamam işte o kadar insan hazır bile olsa bi çay yapıp bişiler koymak şart...menümü şöyle hazırladım son olarak,
sigara böreği,kısır,kek bide hazır kurabiye nasıl ii mi:26:
kızlar hani doğum yapıcak arkadaşım vardı ya,dün gece doğum yapmış40 haftası geçen hafta dolmuştu,doktor biraz daha bekleyelim dedi,salı günü sondu artık,bi şekilde doğurcaktı,doktor eğer doğum başlamazsa önce suni sancı deneriz eğer açılma olmazsa mecburen sezaryen demişti,dün gece 8 de yatmış hastaneye gece 00:30 da normal doğumla oğluşu gelmiş dünyaya,sabah da eve gelmişler,evdelerdi aradığımda,ayy içim bi hoş oldu ya.Ayrıntıları henüz bilmiyorum,eşiyle konuştum,bebek de anne de çok iyi maşallah dedi.Bakalım kendiliğinden mi başlamış doğum yoksa suni sancıyla mı olmuş,ayrıntı öğrennice yazarım size.Normal doğum gibisi var mı bak gece yarısı doğurdu sabah eve geldiler,Allah hepimize böyle hayırlı doğum nasip etsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?