2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah yani süper bi çözüm bulmuş kayınvaliden.. hatta diğer yatağa da gerek yoktu.. 3'ünüz yatsaydınız 1 kanepede koyun koyuna..

bir kere gece ağladm bile canm.
alıştrmayalım dedim eşime hç hoş br durum değil dedim..
annesine göre br odada on kişi kalablr. ama bana ççok ters yapamam..
görümcem+2 çocuk+ 2 kynım ve kendsi olduğunda bile
burda kalın niye gidiyosunuz diyo ...
valla şimdi karnm kocaman rahatm önemli kmse kusura bakmasn..
annemin evnde ayrı odam ve çift kişilik bazam var.
yani siz olsanız nereyi terch edersiniz ??

her huyu neysede k.validem öle şeylere dikkatlidir..aynı şehirdeyiz ev,mizin arası 5 dk ancadır.her gittiğimizde ısrar eder bizde yatın diye..bizim karyolada yatarsınız diyo birde.artı elitimlede aynı evde kalıyorlar yani düşünün..banada bu saçma geliyo.zaten geç saate kadar beraberiz eve gidince yatıcaz zaten ne olacak orda yatınca demi...alem bu kayınvalideler...

kızlar bebegin hıçkırdığını nasıl anlarız yaşayan varsa nasıl bi his oldugunu anlatabilir mi aceb :26: merak ediyom da acaba benimkide hıckırıyormu diye

canım benim tekme sandıklarım meğer hıçkırıkmış
kocam öyle diyo hıçkırık diyo
kalp atışı gibi oluyor bazen çok güçlü bazen daha az
en azından biz öyle diyoruz doğru yanlış bilemem

kızlar bebegin hıçkırdığını nasıl anlarız yaşayan varsa nasıl bi his oldugunu anlatabilir mi aceb :26: merak ediyom da acaba benimkide hıckırıyormu diye

tatlımmm tallııııııımmmmmm
cok daha farklı tepiklerden
daha bu sabah 3 dk hıckırdı yavrumm böyle ilk oynamaya basladıkları zamn minik pıtlar oluyodu yaa
aynı onlardan duzenli bi kaç saniye araya pıt...
hıckırık bi kaç saniye degil bi kaç dk suruyo genlde ve hep hissediyorum
hıkk......hıkk......hıkk.....hıkk......hıkkkk...hıkkk
annesi kubban ossun babasıda kubban ossun

şuu anda kafamı çok karıştırdın menzill,çakralarım tıkandı walla
öyle gaza geldimki bakkaldan bisküvi hazırkek kurabiye alıp koycam önlerine

ayyy menzl ya abdest demişken eşim çok kızıyo bana.
maşallah o hç bırakmaz namazı. ben de ramazanda kılarm sonra yavaş yavaş unuturum
ama hep derdm ki hamileyken dikkat edeceğm yavrumun maneviyatını etkilemek istemem.
ama nerdeeeee.. hç kılmadm desem yeri.. çok dert oluyo içime ama yok icraat

yok yok sen otur yalancısını napıcan gercek su böregi ac kısır yap kurabiye yap bide baklava fena olmaz
artanları paketle evlere gönder kaynanandan 10 puan al gecede agrıdan yamul
düşüncesizliklerine karsı biraz tepkinizi belli edinki tekrarlanmasın canımm benim
sen yine bakkalı karıstırmada kısırla hamur kızartmak oyalamz istersen keki hazır al..

heheheee kardeş kardeş yatın bakıyım nolmuş işte çok seviyo odanızı bilen ayırmıyoo

eşit aralıklarla çok hafif seyirme şeklinde pıt pıtlar hissettiğinde diye biliyorum..bende hissediyorum arada öyle çünkü

teşekkür ederim kızlar bende dur bakayım izleyim hiç farketmedim bu zamana kadar hep tepikliyoo sanıyordum.. yerim onların hıçkırmasını yaaa

coqqq bile onlara pis karılaar

oruç fln senede bir ama namazz süreklilik gerektiriyo az değil 5 defa günde insan nefsine ağır geliyo tabii ama kılabilenlere de helal olsun hele de bu genç yaşta

Allah nasip etsin herkese canım..
ben kesinlikle tek vakti bile kaçıramam kılamayacagım yer yoktur
petuşla nefoşada anlatmıstım
istdan ank.ya gelin gittim yolda tesislerde mola verdik gelinlikle indim herkes bana bakıyodu biraz
kro bi durum oldu ama hiç önemli degil gittim mescite tarlatanı cıkardım eteginide giydim baska bi eetek aldım abdestimi kıldım
2 adet vakti gecir istesende bırakamıyosun zaten hani adet olunca ara veriyosun ya kadınlara ondan sogukluk griyo
bi hadisi şerif paylaşayım:
''denizin ortasında tahtadan bi salda olsan, ve o salda tutunacak tek direk olsa, namaz vakti girince bırak o diregi ve kıl namazını''

bu kadar önemli yanii şimdi vaaz veriyo gibi oldum ama bu dunya sadece ahiretimiz için hazırlık
ne kadar hazırlık yaprsak öyle guzel bi yerde oluruz inşallah..
mesela bakın bebişler için neler hazırlıyoruz daha gelmediler geldiklerinde mis gibi oadaları
harika kıyafetleri olacak cennet gibi
şimdi biz ahiret içinde öyle hazrlık yapmalıyız işte
zaten ne yapıyoruz kii efendimiz gibi ibadet mi ediyoruz?

''NAMAZ KILMAKTAN DİZLERİ ŞİŞEN PEYGAMBERİN, UYUMAKTAN GÖZLERİ ŞİŞEN ÜMMETİYİZ!''

ayy maşallah yaaa,benim herif cumaya bile gitmez o konularda çok fenaa

ben gayett ciddiyim amaa,nolarkii hazırını yisinler yaww
şaka makaa..haklısın kısır,kek,bide tepsi böreği yapiim yawrim hamur kızartmaktan daha kolaykurabiyeyi hazır alırım

Son düzenleme:
kızlar yine kaynana muhabbeti açılmış :))))
neyse size bi isim sorcam ama METKAN çerkez ismi (eşim çerkezde) anlamı; eğitilmiş yüce kişi.. nasıl sizce benim hoşuma gitti değişik geldi ama pek olumlu tepkiler almıyorum çevreden....sizde fikrinizi söyleyin lütfennnnnnnn................

he heeeeeee
ben geldim yemekten...
herkes de bi k. validedir almış başını gidio
benimkine bi nazar nocuğu daha
ilk tanışmaya bile gittiğimde yıllar önce eşimle sevgiliyken aynı odada ayrı ayrı yatak hazırlamıştı lavanta kokulu
halada gittiğimizde evi 2 oda ama kendi odalarını boşaltıp hazırlar rahat edelim die.
ama oda bize gelse bizde ona gitsek eşimle ya uyanınca anneeeeeeeeee gellllllllll yanımıza deriz alırız aramıza az severiz...yada onun yatağına baskın yaparız bis geldikkkkkkkkkkkk die:)))

firma dı gibi olmuş ama siz beğendiniz madem daha ne

çok bile dicem ama bu bi alışkanlık sanırım alışmamışsan yapamazsın öle
bizimde bi ark var ay gideriz ya kocası çay koy demekten yorulur kadın tınn
ben her seferinde geldiklerinde birşey yapmıcam derim yine dayanamam

maşallaaaah nazar değmesin size biz mesafeliyis çok ya hiç düşünemiyom bunları

bu soru sorulmaz bile.. kimileri rahat oluyo o konuda yaa..
benim kayınvalidem asla teklif etmez hatta biz desek de kabul etmez..
kadıncağız evine her gittiğinde yatağını veriyor bize rahat yatalım diye ama bunu da eşim kabul etmiyor..
kanepenin üzerinde yorgan battaniye ne varsa koyuyo ki belimiz ağrımasın diye.. bizi rahatsız edecek diye ödü kopar kayınvalidemin.. hatta biz nişanlıydık ziyarete gittik kadının evine.. o dönemde de eşim bingölde görevdeydi ben ankarada öğrenci.. ayda yılda bir görüşüyoruz diye kadın sen git soğuk odada bi başına otur. biz rahat edelim hasret giderelim diye.. biz de sanıyoruz ki namaz kılmaya gitti.. öyle oturmuş koltuğa yere bakıyordu garibim.. ayyy yaa kıyamam içim kaynadı şimdi..

kuzucum ben de menzile katılıyorum.. bu halde 4 çeşit ikram hazırlarsan başka zaman neler neler yapman gerekir..
al pastaneden hazır şeyler geçiştir.. onlar da anlasınlar geçiştirdiğini..
sonuçta durumun ortada.. onlar düşüncesizce davranıyorsa bunu da hak ediyorlar bence..

birtane olan benm lohusa tacım
diğerleri kızım için
diğer resimde örnek fikriniz olsun
belki yapmak isteyen olur diye ekledim

Eklentiler

• $DSC01794.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…