evet aldım canım usg görüntülerini yakaldıkta
gülerken yzünü yandan biraz
ama olsun ilk defa bu kadar iyi gördük hep 5te
6da gidiyorduk bu sefer 11 de gittik
hazırlıklımı derken?
günaydın kızlarrrrr.......
ben bu sabah ankaradan yazıyorum size
bizim şirket arabası var ve eşim arabayı değiştirmek için ist. a gitcekti akşam iş çıkışı beni işten almaya geldi, beni evde yalnız bırakmamak için işten izin aldırdı, akşam ank. ya geldik,burda kaldık, sabah erken o ist. gitti,bende kayınvalidemle oturuyorum, eşim yarın gelcek inş. pazarda konyaya döncez....bende demiştim ank. ya gelmişken biraz gezip alışveriş yaparım diye ama nerdeeeeeee....deli gibi kar yağıyobakem belki ankamalle falan gideriz biraz sonra, yoksa evdeyiz yani
evde oturmak kadar sıkıcı bişi yok hele hamile kadınlar için bende evde oturan biri olarak bunu gayet iyi bilirimçalışan kızlar cok sanslı hamılelıgınde emınım bazen soylenıyorlar keske calısmyıp evde otursak diye ama kızlar asla dert etmeyın siz hamılelıgınde calısanlar sanslı kısımsınız sizin icin zaman daha cabuk geciyor sureklı oyalanaıyorsunuz hareket halınde olup daha kontrollu kılo alıyorsunuz cok fazla dusunmeye vaktınız olmadıgı ıcın kurmuyorsunuz butun gun cunku siz mesgulsunuz o yuzden kıymetını bılın ah ahh
canım bu mevlut olayını bu kadar buyutmenın anlamı yokki alt tarafı bebek için okunacak dua ikramlar saglam olsun evin temiz olsun yeter millet yatak ortunemi bakıcak ya bunlar fil tarihinde kaldı artık yok lohusalık yok lohusa kadın yatar lohusa geceligi falan mevlut dısında hiç bişi yapmıcam ole gecelik falan babanem gibi hayatımda hiç gıymedim giymem 2 takım modern şık pijama takım alıcam oldu bitti o yuzden sende hiç dusunme evde ne ortun var ser gitsin tatlım
canım niye yatıcaz onu anlamıyorum hadi sezeryan olanlar dıkıslerden oturu ilk 3 gun bilemedin 1 hafta dikkat edicekler sonra neden yatılsın yaw? yatıpta iyice poplarımızı buyutmeyelim kızlar lohusalık eskılerden gelen bi gelenek tamam kabulde cok abartıyorlar neye inanırsak onu yasarız dogumdan sonra bende buna ınanıyorum
mehtapım amaç burada dogumdan sonra annenin bakımlı olması bence ama bizim yaslılarımız bu gelenegi abartmıslarda abartmıslar taa işi geceliklere goturmusler bana cok sacma gelıyor hayatta giymem şayet sezeryan olursam dikişlerim iyileşir iyileşmez kendi hayatıma donucem hiç bi kuvvet beni sen lohusasın moduna sokamaz insanları korkutuyorlar yok sole olur yok bole olur bilinc altına yerlesiyor yasamayacagın varsada yasıyoon onları sonra
valla canım hep oturmak mutlaka sıkıcı olurda bana bugün çok güzel geliyo,ohhh tatil,gülbeni izliyom,perde sonuna kadar açık dışarıda karın yağışını izliyom bidee size yazıyom, bana değişik geldi
şimdi anlayamadığım pijama modern gecelik değilmi
benm bazı adetler hoşuma gidiyor
demekki ben fi tarihinden kalmışım:)
bnm gecelik de mavi siyah minik puanlı bnde mavi kurdelamı taksam diyodum karar veremedim hastanede
yani flash falan yanımıza almak gerekir mi? o acıdan sordum canım cd ile mi verdi size?
ktg cim sanırım tüp bebek topiğinde sohbet etmiştk daha önce.bizim aileler merkezde ama biz araçla 15 20 dk uzaktıkta bi ev aldk ordayz şimdi.aayy ne güzel olur tayininiz buraya çıksa.hep beraber bebişlerimizle organizasyon yaparız bizde
ayyyy bitanem yaaaa
yarım gün mü?belki kar çok olursa izin alırsın:26:
olur canım şıkta olur
bende pembe giydiğimde pembe takıcam
birde kırmızı geceliğim var onun içinde kırmızı
yok canım bize fotoğraf gibi basıyor
video istemiştik o zmanda cdye atmıştı
ama normalde sen calısıyordun demi ondan canım suan tadından yenmez senin durumun ama sureklı evde olunca resmen yırtıcı bi hayvana donuyorsunD:
kıslar bişey sorcam siz mevlütte pijama giyip yataktamı yatıyorsunuz.:44::44::44:
benim çevremde mevlüt yapanları görüyorum hep 40 ından sonra yapılıyor zaten.annede doğal olarak normal giysi giyiyor,kimsede odasına girip yatağına bakmıyor
Eki Görüntüle 334464 Eki Görüntüle 334465 Eki Görüntüle 334466 Eki Görüntüle 334467 Eki Görüntüle 334468
bu iki pijamayı aldım şimdilik..pembe olanı düğmeli değil ama çok hoşuma gitmişti napiim...hem oğlumda da düğmeli pijama giymedim ben zorlandığımı hiç hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 334464 Eki Görüntüle 334465 Eki Görüntüle 334466 Eki Görüntüle 334467 Eki Görüntüle 334468
bu iki pijamayı aldım şimdilik..pembe olanı düğmeli değil ama çok hoşuma gitmişti napiim...hem oğlumda da düğmeli pijama giymedim ben zorlandığımı hiç hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?