2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlarrrrr.......
ben bu sabah ankaradan yazıyorum size
bizim şirket arabası var ve eşim arabayı değiştirmek için ist. a gitcekti akşam iş çıkışı beni işten almaya geldi, beni evde yalnız bırakmamak için işten izin aldırdı, akşam ank. ya geldik,burda kaldık, sabah erken o ist. gitti,bende kayınvalidemle oturuyorum, eşim yarın gelcek inş. pazarda konyaya döncez....bende demiştim ank. ya gelmişken biraz gezip alışveriş yaparım diye ama nerdeeeeeee....deli gibi kar yağıyobakem belki ankamalle falan gideriz biraz sonra, yoksa evdeyiz yani

geçen gün annemle konusuyorum dedim ben kırmızı taç takmıcam ben beyaz yada pembe dusunuyorum dedim bana dedigi şu aynen aaa olurmu lohusasın sen kırmızı takman lazım bana nededini sole dedim bana mantıklı bi acıklama yap takayım geveli zart zurt etti hiç bi mantıklı acıklama yapamadı.. Yok kırmızı anneye renk verirmiş olumlu enerji verirmiş bilmem ne zart zurt .. bence zevke kalmıs bisi ben belki sevmıyorum kırmızı renki bole bi zorlama olabilirmi saçmalık yane bu tabi bnm sahsi dusuncem

evet aldım canım usg görüntülerini yakaldıkta
gülerken yzünü yandan biraz
ama olsun ilk defa bu kadar iyi gördük hep 5te
6da gidiyorduk bu sefer 11 de gittik
hazırlıklımı derken?

yani flash falan yanımıza almak gerekir mi? o acıdan sordum canım cd ile mi verdi size?

evde oturmak kadar sıkıcı bişi yok hele hamile kadınlar için bende evde oturan biri olarak bunu gayet iyi bilirim çalışan kızlar cok sanslı hamılelıgınde emınım bazen soylenıyorlar keske calısmyıp evde otursak diye ama kızlar asla dert etmeyın siz hamılelıgınde calısanlar sanslı kısımsınız sizin icin zaman daha cabuk geciyor sureklı oyalanaıyorsunuz hareket halınde olup daha kontrollu kılo alıyorsunuz cok fazla dusunmeye vaktınız olmadıgı ıcın kurmuyorsunuz butun gun cunku siz mesgulsunuz o yuzden kıymetını bılın ah ahh

ktg cim sanırım tüp bebek topiğinde sohbet etmiştk daha önce.bizim aileler merkezde ama biz araçla 15 20 dk uzaktıkta bi ev aldk ordayz şimdi.aayy ne güzel olur tayininiz buraya çıksa.hep beraber bebişlerimizle organizasyon yaparız bizde

valla canım hep oturmak mutlaka sıkıcı olurda bana bugün çok güzel geliyo,ohhh tatil,gülbeni izliyom,perde sonuna kadar açık dışarıda karın yağışını izliyom bidee size yazıyom, bana değişik geldi

şimdi anlayamadığım pijama modern gecelik değilmi
benm bazı adetler hoşuma gidiyor
demekki ben fi tarihinden kalmışım:)

ama normalde sen calısıyordun demi ondan canım suan tadından yenmez senin durumun ama sureklı evde olunca resmen yırtıcı bi hayvana donuyorsun D:

şimdi anlayamadığım pijama modern gecelik değilmi
benm bazı adetler hoşuma gidiyor
demekki ben fi tarihinden kalmışım:)

canım tabiki kişinin tercihine kalmış ama kimi diyor ya 40 ı çıkana kadar gecelikle evde gezer sunnet olmuş cocuklar gibi bana biraz garip geliyor mesela insanlar evine geliyor gecelikle geziyon bu bana ters geliyor gece yatarken giyersin o ayrı bişi rahat etmek adına benim bu zamana kadar gordugum tum gecelikler ozelıkle lohusa gecelikleri tarzım olmadıgı icin bana cok demode geliyoo bu tabiki bnm dusuncem

bu iki pijamayı aldım şimdilik..pembe olanı düğmeli değil ama çok hoşuma gitmişti napiim...hem oğlumda da düğmeli pijama giymedim ben zorlandığımı hiç hatırlamıyorum

bnm gecelik de mavi siyah minik puanlı bnde mavi kurdelamı taksam diyodum karar veremedim hastanede

olur canım şıkta olur
bende pembe giydiğimde pembe takıcam
birde kırmızı geceliğim var onun içinde kırmızı

yani flash falan yanımıza almak gerekir mi? o acıdan sordum canım cd ile mi verdi size?

yok canım bize fotoğraf gibi basıyor
video istemiştik o zmanda cdye atmıştı

evet tüp ebekte olabilir insallh cnm ckar bizde ole dua ediyoruz cıkmasada yazları sakarya ist arası takılıyorum bnm annmlerde ist da yazın illa bir bulusma ayarlayalım bebişlerimizle

ya bi şey sorcam.Ben iki düşük yaşadım daha önce ondan mı bilmiyorum ama sürekli içimde bi kaybetme korkusu sürekli bi paranoya halleri. Ayrıca eşimede zehir ediyorum hayatı sanırım sürekli huzursuzum sürekli bi asabiyet bi sinir anlatamam. en ufak bi şeyde bebeğime bi şey olacak bi şeyler ters gidecek diye korkuyorum.Bunu nasıl aşarım bilmiyorum ama aynı yada benzeri şeyler yaşayan var mı aranızda ?

kırmızının anlamı lohusa kadını al basarmıs da al basmasın diyemiş bana yapılan acıklamada o al basmasıda ne deem hiç bilmiyorum

ama normalde sen calısıyordun demi ondan canım suan tadından yenmez senin durumun ama sureklı evde olunca resmen yırtıcı bi hayvana donuyorsun D:

o nasıl bi benzetmedir öleeeeee
az kaldı canım bebişler geldiğinde sizde vaktin nasıl geçtiğini anlamıycaksınız o zamanda biz size diycez ne güzel hep evde çocuklarınızın yanındasınız onun her anını görüyosunuz diye

valla bende 40ı çıkınca yapacağım inşallah
normal giyisi giyerim...
zaten kayınvalidemde yapacağım
ev derdim olmaz

kızlar ınternette araştırırken bişey dikkatimi çekti. vişne-kiraz çekirdekli masaj yastıgı varmıs bebekler için. sıcak-soğuk kompres için de kullanılıyomus. bebeklerin gaz sancısı için mucize buluş diyolar bilginiz var mı? yapsa mı bizde acaba faydası olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…