2-3 gün önce sabah yataktan kalkerken oldu, eşim hastaydı işe gitmemişti onun hasata oluşuna şükrettim çünkü o kriz anını tek başıma atlatamayabilirdim, sudan çıkmış balık gibi çırpınırken bağırıyodum eşime yardım etmesi için garibim hasta hasta uykusundan fırladı, ayağımın altına baskı yaptı yere basıyormuşum gibi. kaç gün geçti aradan hala bacağımın arka kısmındaki kaslar ağrıyokızlar ya dün gece bacağıma bi kramp girdi kasıldı taş kesildi ölüyorum sandım yataktan nasıl firladığımı anlatamam hemen bacağımı sıkıp ovmaya başladım hala ağrısı var ya
cnm benim de 1 hafta arayla en yakn arkadaşımın ve kaynımın düğünleri var, arkadaşım kınasına gitmem için de ısrar ediyo. ama ben arkadaşıma da kaynımın nişanlısına da söyledim, nisanın ilk haftası doğum yapacağımı bildikleri halde yangından mal kaçırır gibi mayıs başına tarih alıp sonra bana gel diye ısrar edemezler daha kırkı çıkmamış küçücük çocuğu kalabalık ve gürültü yerlere götüremem. bizim milletimiz bayılır bebek sevmeye atlar üstüme çocuğumum zati tam mevsim geçişi o zamanlar herkesin vardır ufak bi mikrobu, kusura bakmasınlarkızlarrr bişi danışıcam sizeee
dayımın oğlunun mayıs 4 te düğünü var.. benim kızımda o zamana yaklaşık 25-30 günlük falan olmuş oluyorr. sizce düğüne götürülürmüü.. sesten rahatsız olurmuu... kulağına kulaklık falan taksam olurmuki.. annemde gelin odasında falan idare ederiz dedii ama bilemedimm.. çokta götürmek isiyorumm. beyaz cici bi elbise alıcam taç takıcam kafasına bideee... babasıyla dans etsinler :)) hayalim hep böyleydi :)).. haziranda olacaktı düüğün ama erkene almışlar..siz olsanız ne yapardınız
günaydın herkesee
burdada kar annemlere gidecektim ama vazgeçtim
daha doğrusu eşim gitme dedi bende ok dedim
umarım elektirkler kesilmezz
dün doktora gittik çok şükür herşey yolunda
fitil kullanmama rağmen bitmeyen akıntım vardı
dr onun için vajidan kültür aldı p.tesi çıkacak sonuçlar
idrar tahililinde sorun yok idrar kültüründe sorun yok
sadece geçmeyen hafif sarı bir akıntı ve sadece sabahlarıı
tedbir için alalım dedi mecbur alttan baktı
kan değerim düşmüştü oda 12.3 çıktı bebeğimde gayet iyiydi
suyu boyu kilosu pozisyonu herşey normal
ilk defa yan profilden yüzünü gördük ilkten dudaklarını büktü
ağlayacak gibi oldu sonra ağzını açıp bi gülücük attıı
muhteşemdi kilom içinde normal hem iğne oluyorsun
hem hareket yasak takılacak bir durum değil dedi
göğüs ucu için krem sordum yazdı bi tane ama daha erken
gibi geldi doğum içinde 37.haftada kesin belli olur dedi
şimdi erkenmiş
Güneşli bir izmir sabahından günaydın herkese
maşallah kuzuya tatlım
günaydın kızlar, keyifsizim şu kar kadar zararlı sevimsiz bişi daha var mı ya!!!
okul zamanı da hep korka korka yürürdüm karda, şimdi zati sokağa çıkmıyorum am abu sefer de elektrik kesiliyo sürekli. dün alıntı yaptım bir sürü ama cevap yazamadan elektrik gittiği için her seferinde geçmişi okuyarak devam ettim, gece yatmadan cvp yazarım diyodum i, gece de gitti
şimdi cevapla deyince dünkü alıntılarım da çıktı, güncelliği bozulmayan 1 tane var onu cevaplayacağım..
2-3 gün önce sabah yataktan kalkerken oldu, eşim hastaydı işe gitmemişti onun hasata oluşuna şükrettim çünkü o kriz anını tek başıma atlatamayabilirdim, sudan çıkmış balık gibi çırpınırken bağırıyodum eşime yardım etmesi için garibim hasta hasta uykusundan fırladı, ayağımın altına baskı yaptı yere basıyormuşum gibi. kaç gün geçti aradan hala bacağımın arka kısmındaki kaslar ağrıyo
inş. hiçbirimizin başına gelmez
cnm benim de 1 hafta arayla en yakn arkadaşımın ve kaynımın düğünleri var, arkadaşım kınasına gitmem için de ısrar ediyo. ama ben arkadaşıma da kaynımın nişanlısına da söyledim, nisanın ilk haftası doğum yapacağımı bildikleri halde yangından mal kaçırır gibi mayıs başına tarih alıp sonra bana gel diye ısrar edemezler daha kırkı çıkmamış küçücük çocuğu kalabalık ve gürültü yerlere götüremem. bizim milletimiz bayılır bebek sevmeye atlar üstüme çocuğumum zati tam mevsim geçişi o zamanlar herkesin vardır ufak bi mikrobu, kusura bakmasınlar
hee baktım bebeğim sessiz bi bebek uslu duruyo, yarım saatliğine uğrarım, kızımı arabada anneme bırakırım. sonra da eviimize döneriz
ya kızlar şaka maka ocak ayıda bitiyor
sanırım beni biraz korkmaya başlıyorum
akşam rüyamda suyum göbeğimden geliyorduu
çok korkunçtu bi okadarda komik
cnm aynen ya hala bacak arkası kaslarım ağrıyor sabah da o ayağım karda kaydı Allahtan eşim vardı yanımda kas ağrısı geçmediği için Allah Allah bi tek bende öle bişey oldu sandım aynı şeyi yaşamışız
herkeze günaydınnn feci bir bel agrısıyla uyandım yine off yarın dr bi cözm bulur insallh .... bnide eklermisin cnm faceden özelden yazmıstımm
herkeşlere günaydın..yahu çokmu soğuk ne:)biri şu sobamı yaksıııınn:)))
canım sakaryadamısın sen?bende sakaryadaym?çok sevindirik oldum
Günaydın canım, iki gündür benim de rahatsız edici boyutta belim ağrıyor uzanıp dinlendikçe artan bir ağrı, sen de fıtık filan var mı[
bnde fıtık falan yoktu cnm ama ayaktayken sorunum yok yattınmı oturdunmu bel agrısı baslıyo yatakta helede sırt üstü yattıysam tmm saga yatınca bide artık bebişim sola yatıyo agır mı geliyo o yana yatınca die aklıma geliyo bi sola yatmaya alısamadım sola yatıyom dalınca donüyom :)
kızlarrr bişi danışıcam sizeee
dayımın oğlunun mayıs 4 te düğünü var.. benim kızımda o zamana yaklaşık 25-30 günlük falan olmuş oluyorr. sizce düğüne götürülürmüü.. sesten rahatsız olurmuu... kulağına kulaklık falan taksam olurmuki.. annemde gelin odasında falan idare ederiz dedii ama bilemedimm.. çokta götürmek isiyorumm. beyaz cici bi elbise alıcam taç takıcam kafasına bideee... babasıyla dans etsinler :)) hayalim hep böyleydi :)).. haziranda olacaktı düüğün ama erkene almışlar..siz olsanız ne yapardınız
hakkaten yaaa aşağı yukarı 2 ayımız kaldı.. daha dün mercimek kadardılarrr ayyhh yawrumm benim :))
rüyan hayır olsun canım :)) bu rüyalarda bizi doğuma hazırlamak için galiba :)))
ayyy bende eser okulu tarafına gelin geldimcanım ben aslen yorgalar eser okulu tarafındanım ama şuan yeşiltepeden ev aldım 2 senedr burdaym.sen ne taraftasın?
soğukkk çoook soğuuk istanbul bugün,kar var ama öylee lapa lapa değil ince ince fırtına şeklinde:18:
Çalışan anneler çok tikatli olun,neyseki bugün haftanın son iş günü
götürme dicem ama sen zaten kıyamayacaksın 30 günlük 40'ı bile çıkmamış yavruna
kızlar kızlar aklıma gelmişken size birşey danışacağım
eve geldiğinizde yatağa ne sereceksiniz yada mevlütte
annem tutturmuş sana bi pike yaptırıyım diye
800tl miş çüş oha dedim haytta istemem
ben zaten evlenirkende hiç öyle birşey yaptırmadım kullanma
diye şimdi yaptırayım diyo ben istemiyorum benm çok güzel nevresimlerim
var kullanmadığım onu kullanmayı düşünyorum
sizce olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?