2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın herkese ya kuzey bebegı cok merak edıyorum face e benı eklermısınız?fotografını gormek ıstıyorum

günaydın kızlar, keyifsizim şu kar kadar zararlı sevimsiz bişi daha var mı ya!!!
okul zamanı da hep korka korka yürürdüm karda, şimdi zati sokağa çıkmıyorum am abu sefer de elektrik kesiliyo sürekli. dün alıntı yaptım bir sürü ama cevap yazamadan elektrik gittiği için her seferinde geçmişi okuyarak devam ettim, gece yatmadan cvp yazarım diyodum i, gece de gitti

şimdi cevapla deyince dünkü alıntılarım da çıktı, güncelliği bozulmayan 1 tane var onu cevaplayacağım..

kızlar ya dün gece bacağıma bi kramp girdi kasıldı taş kesildi ölüyorum sandım yataktan nasıl firladığımı anlatamam hemen bacağımı sıkıp ovmaya başladım hala ağrısı var ya
2-3 gün önce sabah yataktan kalkerken oldu, eşim hastaydı işe gitmemişti onun hasata oluşuna şükrettim çünkü o kriz anını tek başıma atlatamayabilirdim, sudan çıkmış balık gibi çırpınırken bağırıyodum eşime yardım etmesi için garibim hasta hasta uykusundan fırladı, ayağımın altına baskı yaptı yere basıyormuşum gibi. kaç gün geçti aradan hala bacağımın arka kısmındaki kaslar ağrıyo
inş. hiçbirimizin başına gelmez

cnm benim de 1 hafta arayla en yakn arkadaşımın ve kaynımın düğünleri var, arkadaşım kınasına gitmem için de ısrar ediyo. ama ben arkadaşıma da kaynımın nişanlısına da söyledim, nisanın ilk haftası doğum yapacağımı bildikleri halde yangından mal kaçırır gibi mayıs başına tarih alıp sonra bana gel diye ısrar edemezler daha kırkı çıkmamış küçücük çocuğu kalabalık ve gürültü yerlere götüremem. bizim milletimiz bayılır bebek sevmeye atlar üstüme çocuğumum zati tam mevsim geçişi o zamanlar herkesin vardır ufak bi mikrobu, kusura bakmasınlar

hee baktım bebeğim sessiz bi bebek uslu duruyo, yarım saatliğine uğrarım, kızımı arabada anneme bırakırım. sonra da eviimize döneriz

Güneşli bir izmir sabahından günaydın herkese

maşallah kuzuya tatlım

ya kızlar şaka maka ocak ayıda bitiyor
sanırım beni biraz korkmaya başlıyorum
akşam rüyamda suyum göbeğimden geliyorduu
çok korkunçtu bi okadarda komik

Son düzenleme:

cnm aynen ya hala bacak arkası kaslarım ağrıyor sabah da o ayağım karda kaydı Allahtan eşim vardı yanımda kas ağrısı geçmediği için Allah Allah bi tek bende öle bişey oldu sandım aynı şeyi yaşamışız

herkeze günaydınnn feci bir bel agrısıyla uyandım yine off yarın dr bi cözm bulur insallh .... bnide eklermisin cnm faceden özelden yazmıstımm

ya kızlar şaka maka ocak ayıda bitiyor
sanırım beni biraz korkmaya başlıyorum
akşam rüyamda suyum göbeğimden geliyorduu
çok korkunçtu bi okadarda komik

hakkaten yaaa aşağı yukarı 2 ayımız kaldı.. daha dün mercimek kadardılarrr ayyhh yawrumm benim :))

rüyan hayır olsun canım :)) bu rüyalarda bizi doğuma hazırlamak için galiba :)))

bi de kramp parmağımdan girdiği için mi bilmiyorum ama parmaklarımı geremiyorum. parmak ucumda durur gibi yapamıyorum çok canım yanıyo. mesla merdiven çıkarken sorun yok ama inerken acıyo

herkeze günaydınnn feci bir bel agrısıyla uyandım yine off yarın dr bi cözm bulur insallh .... bnide eklermisin cnm faceden özelden yazmıstımm

Günaydın canım, iki gündür benim de rahatsız edici boyutta belim ağrıyor uzanıp dinlendikçe artan bir ağrı, sen de fıtık filan var mı

canım ben aslen yorgalar eser okulu tarafındanım ama şuan yeşiltepeden ev aldım 2 senedr burdaym.sen ne taraftasın?

bnde sakarya geliniyimmmmm.... bu sene yaz bi gelsin limse evde tutamıycak beni eylülden temmuza kadar sirrte olunca tabi 2 ay eve girmmm

soğukkk çoook soğuuk istanbul bugün,kar var ama öylee lapa lapa değil ince ince fırtına şeklinde:18:
Çalışan anneler çok tikatli olun,neyseki bugün haftanın son iş günü

götürme dicem ama sen zaten kıyamayacaksın 30 günlük 40'ı bile çıkmamış yavruna

hakkaten yaaa aşağı yukarı 2 ayımız kaldı.. daha dün mercimek kadardılarrr ayyhh yawrumm benim :))

rüyan hayır olsun canım :)) bu rüyalarda bizi doğuma hazırlamak için galiba :)))

aynen öyle mercimekler büyüdülerde gülücük atıyorlar
ben hala inanamıyorum hazırlıklar yapıyoruz ama neye nasıl
hiç bilmiyorum eşimde öyle kucağımıza almadan anlamayacağız
sanırım bide doktor kızımızı bana benzeti ağzını burnunu falan
ben hep eşim baskın diye düşünüyordum ona da diyordum kesin
sana benzeyecek diye çok alıştırmışım sanırım bozuldu
birazcık

son iş günü derken ?
ben yarın sabah buradayım canım

kızlar kızlar aklıma gelmişken size birşey danışacağım
eve geldiğinizde yatağa ne sereceksiniz yada mevlütte
annem tutturmuş sana bi pike yaptırıyım diye
800tl miş çüş oha dedim haytta istemem
ben zaten evlenirkende hiç öyle birşey yaptırmadım kullanma
diye şimdi yaptırayım diyo ben istemiyorum benm çok güzel nevresimlerim
var kullanmadığım onu kullanmayı düşünyorum
sizce olurmu ?

Ay olur mu su var mı canım?
Sen ne istersen onu kullanırsın. Töbe töbe herkes her doğurduğunda 800 tl ye pike yaptırsa.
Pikocular kral olurdu :)

Bana da babannem bissürü yaptı duruyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…