2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
katılıyorum sana neymiş o valla 800 tl ye en kral hazır alırım bide havalı durur bn hiç sevmiyorum ole seyleri o kadar para ver bez parcasına :)

ktg cim ay çok mutlu oldum..sakaryadan kimseyle karşılaşamamıştm burada
ayyy bende eser okulu tarafına gelin geldim

kıızzz akraba falan çıkcakmısız gibime geliyo..kayınvalidemlerde eser okulunun orada oturuyo..hangi doktora gidiysn nerede doğum yapacksn

ne kaaa güzell maşallahh kuzucuğaaaa yarın bizim de ak koyun kara koyun çıkacak ortaya bakalım kime benziyoo...
ultroson görüntülerini verdiler mi canım sana hazırlıklı mı gitmek lazım?

evet o pikeler çok pahalı ben evlenirken annem yapmıştı bana dantelli falan hatta işlemeleri var kendi çeyzindenmiş onlar, o işlemeleri, dantelleri falan toplarladı dışarda bi yere pike olarak yaptırdı öle çok pahalı bi fiyata gelmedi bize. aynı o pahalıya satılanlar gibi oldu hatta daha değerli bence...

ama ben kendi evimde mevlut yapamayacağım. kayınvalidem köyde oturuyo o burada da mevlut yaparaz aramızda biraz mesafe var buradan kimse gelemez diyo. orada yapınca annemde de yaparım muhtemelen kendi evimde sadece sonradan gelen misafirlerim falan olur. o canıımm pike takımınıda kullanamam herhalde, belki annemlerde kullanabilirim göstermelik

ben de bu sorundan yola çıkarak genel bi soru sormak istiyorum. kimler yatacak misafir filan geldiğinde. ben rahat eşofman takımı aldım 2 tane, eve misafir geldiğinde kılık kıyafet işiyle uğraşmamak için. ama ne b iliyim öle misafir yanında yatmak bana garip geliyo. en fazla koltukta ayağımı uzatıp otururum ama yatamam yav

canım benimde evde kullanmadığım yatak örtüsü takımlarım var onları kullanmayı düşünüyorum yenisini almak hiç aklımdan geçmedi bi
de kullanmam diyorsan masrafa yazık bence

kıslar bişey sorcam siz mevlütte pijama giyip yataktamı yatıyorsunuz.:44::44::44:
benim çevremde mevlüt yapanları görüyorum hep 40 ından sonra yapılıyor zaten.annede doğal olarak normal giysi giyiyor,kimsede odasına girip yatağına bakmıyor

ay keşke akraba çıksak kızz arkadaş oluruzzz.. altınova da sami kemik

benim bi tanıdığım işlemeli gecelik takımı giymişti ama ben hayatta rahat edemem öyle zaten dediğin gibi 40 çıkınca yapılıyor giyerim normal kıyafetimi

sen merkezdeydin sanki demi daha önce konusmuymuyduk bu sakarya muhabbetini sanki bu sene tayin cıkarsa bizde merkezdeyiz insallhh

bende yatamam yaa pijamalarla falan otururum herhalde...

bazıları mevlutte de yatıyooo :26:

Ay olur mu su var mı canım?
Sen ne istersen onu kullanırsın. Töbe töbe herkes her doğurduğunda 800 tl ye pike yaptırsa.
Pikocular kral olurdu :)

Bana da babannem bissürü yaptı duruyor öyle.

katılıyorum sana neymiş o valla 800 tl ye en kral hazır alırım bide havalı durur bn hiç sevmiyorum ole seyleri o kadar para ver bez parcasına :)

pikocular kral olmuş zaten
millet nasıl yaptırıyr anlamıyorum
gerçekten değcek bişeyde değil annemin tarafında var
biraz öyle şeylere bakanlar bnmde hiç olmadığından
kadıncağız yaptırıyım olsun dursun diyo ama bide ona yer
lazım bnm yatak odam siyah kırmızı-bordo gibi nevresim takımım
geceliğimi krem aldım kırmızı taç olur dimi

Ay yok ya o kadar millet olucak, ben gecelikle yatakta yatıcam, yapamam kesinlikle :)
Allah'tan rahatsızlık gibi bişi olmazsa.
Ya iyi de o eskidenmiş bence yatakta, bi kaç gün yatarsında sonra kalkarsın bendce bir sıkıntı olmazsa.

Bana da :)
Ben mevlütte falan hususi süslenmeyi planlamaktayım. Allah nasip ederse :)
Severim böyle şeyleri :)
Ama normalde bende rahat bir eşofman güzel fikir. Hatta havalar güzel olursa penye güzel bir elbise :)

bn zaten dogumu siirrte yapıcam bnmkinin mevlütü yaza kalacak mecbur o zamana kadarda dal gibi olur sıksıkıdım giyinir yaparım mevlütümü ayy bnde yatamm millet varken zaten pek yatma huyum yoktr bnm apandist ame gecrdim cok agırd ı patlamıstı dıs gebelk ame da ikisindede hastanede bile 2 gün yatakta zor tuttular :))

yaa ilk gün bile gelenler oluyor mecbur yatıyosun bebem

yok artık canım,ben normal doğum yaptım 3 gün sonra dipçik gibiydim,20 gün sonra adetten kesildim..40 gün sonra daha ne yatması..en zor ameliyatlarda bile insan1-2 haftada toparlıyor

bnm gecelik de mavi siyah minik puanlı bnde mavi kurdelamı taksam diyodum karar veremedim hastanede

canım bu mevlut olayını bu kadar buyutmenın anlamı yokki alt tarafı bebek için okunacak dua ikramlar saglam olsun evin temiz olsun yeter millet yatak ortunemi bakıcak ya bunlar fil tarihinde kaldı artık yok lohusalık yok lohusa kadın yatar lohusa geceligi falan mevlut dısında hiç bişi yapmıcam ole gecelik falan babanem gibi hayatımda hiç gıymedim giymem 2 takım modern şık pijama takım alıcam oldu bitti o yuzden sende hiç dusunme evde ne ortun var ser gitsin tatlım
canım niye yatıcaz onu anlamıyorum hadi sezeryan olanlar dıkıslerden oturu ilk 3 gun bilemedin 1 hafta dikkat edicekler sonra neden yatılsın yaw? yatıpta iyice poplarımızı buyutmeyelim kızlar lohusalık eskılerden gelen bi gelenek tamam kabulde cok abartıyorlar neye inanırsak onu yasarız dogumdan sonra bende buna ınanıyorum
benim bi tanıdığım işlemeli gecelik takımı giymişti ama ben hayatta rahat edemem öyle zaten dediğin gibi 40 çıkınca yapılıyor giyerim normal kıyafetimi
mehtapım amaç burada dogumdan sonra annenin bakımlı olması bence ama bizim yaslılarımız bu gelenegi abartmıslarda abartmıslar taa işi geceliklere goturmusler bana cok sacma gelıyor hayatta giymem şayet sezeryan olursam dikişlerim iyileşir iyileşmez kendi hayatıma donucem hiç bi kuvvet beni sen lohusasın moduna sokamaz insanları korkutuyorlar yok sole olur yok bole olur bilinc altına yerlesiyor yasamayacagın varsada yasıyoon onları sonra

ay keşke akraba çıksak kızz arkadaş oluruzzz.. altınova da sami kemik

annemin doktoru kendisi:)ama ben turgay şenen e gdyrm 2 aydırda korucuk araştrmada yada doğum evinde yapacağım doğumu malesef.eser okulunun neresinde oturysn tam olarak.annem oranın terzisi.eski koltukçu varya kapandı şimdi onun sokağında

evet aldım canım usg görüntülerini yakaldıkta
gülerken yzünü yandan biraz
ama olsun ilk defa bu kadar iyi gördük hep 5te
6da gidiyorduk bu sefer 11 de gittik
hazırlıklımı derken?

canım benimde evde kullanmadığım yatak örtüsü takımlarım var onları kullanmayı düşünüyorum yenisini almak hiç aklımdan geçmedi bi
de kullanmam diyorsan masrafa yazık bence

bende yatamam yaa pijamalarla falan otururum herhalde...

bazıları mevlutte de yatıyooo :26:

ya ben mevlütü hemn yapmak istiyorum
şöyleki lohusa gibi yatıp bebeğim yanımda
olsun hem lohusa şerbetinin anlamı olsun
hemde kimseyle ilgilenmek zorunda kalmıyım
kimseyi öpmem çocuk küçük olur kimse sevmez
fazla yaşlılar falan içerde olur yanımda arklar olur
diye istiyorum açıkcası hevesimde var baktımki
hemen yapamadım 40ından sonraya kaldı o zman kesin yatmam
bide doğumdan önce nasıl olsa ev temizlenecek camlar tüller
oda aradan çıksın istiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…