ayyy bende eser okulu tarafına gelin geldim
son iş günü derken ?
ben yarın sabah buradayım canım
ne kaaa güzell maşallahh kuzucuğaaaaaynen öyle mercimekler büyüdülerde gülücük atıyorlar
ben hala inanamıyorum hazırlıklar yapıyoruz ama neye nasıl
hiç bilmiyorum eşimde öyle kucağımıza almadan anlamayacağız
sanırım bide doktor kızımızı bana benzeti ağzını burnunu falan
ben hep eşim baskın diye düşünüyordum ona da diyordum kesin
sana benzeyecek diye çok alıştırmışım sanırım bozuldu
birazcık
kızlar kızlar aklıma gelmişken size birşey danışacağım
eve geldiğinizde yatağa ne sereceksiniz yada mevlütte
annem tutturmuş sana bi pike yaptırıyım diye
800tl miş çüş oha dedim haytta istemem
ben zaten evlenirkende hiç öyle birşey yaptırmadım kullanma
diye şimdi yaptırayım diyo ben istemiyorum benm çok güzel nevresimlerim
var kullanmadığım onu kullanmayı düşünyorum
sizce olurmu ?
sizce olurmu ?
sizce olurmu ?
ay keşke akraba çıksak kızz arkadaş oluruzzz.. altınova da sami kemikktg cim ay çok mutlu oldum..sakaryadan kimseyle karşılaşamamıştm burada
kıızzz akraba falan çıkcakmısız gibime geliyo..kayınvalidemlerde eser okulunun orada oturuyo..hangi doktora gidiysn nerede doğum yapacksn
kıslar bişey sorcam siz mevlütte pijama giyip yataktamı yatıyorsunuz.:44::44::44:
benim çevremde mevlüt yapanları görüyorum hep 40 ından sonra yapılıyor zaten.annede doğal olarak normal giysi giyiyor,kimsede odasına girip yatağına bakmıyor
ben de bu sorundan yola çıkarak genel bi soru sormak istiyorum. kimler yatacak misafir filan geldiğinde. ben rahat eşofman takımı aldım 2 tane, eve misafir geldiğinde kılık kıyafet işiyle uğraşmamak için. ama ne b iliyim öle misafir yanında yatmak bana garip geliyo. en fazla koltukta ayağımı uzatıp otururum ama yatamam yav
Ay olur mu su var mı canım?
Sen ne istersen onu kullanırsın. Töbe töbe herkes her doğurduğunda 800 tl ye pike yaptırsa.
Pikocular kral olurdu :)
Bana da babannem bissürü yaptı duruyor öyle.
katılıyorum sana neymiş o valla 800 tl ye en kral hazır alırım bide havalı durur bn hiç sevmiyorum ole seyleri o kadar para ver bez parcasına :)
kıslar bişey sorcam siz mevlütte pijama giyip yataktamı yatıyorsunuz.:44::44::44:
benim çevremde mevlüt yapanları görüyorum hep 40 ından sonra yapılıyor zaten.annede doğal olarak normal giysi giyiyor,kimsede odasına girip yatağına bakmıyor
ben de bu sorundan yola çıkarak genel bi soru sormak istiyorum. kimler yatacak misafir filan geldiğinde. ben rahat eşofman takımı aldım 2 tane, eve misafir geldiğinde kılık kıyafet işiyle uğraşmamak için. ama ne b iliyim öle misafir yanında yatmak bana garip geliyo. en fazla koltukta ayağımı uzatıp otururum ama yatamam yav
canım bu mevlut olayını bu kadar buyutmenın anlamı yokki alt tarafı bebek için okunacak dua ikramlar saglam olsun evin temiz olsun yeter millet yatak ortunemi bakıcak ya bunlar fil tarihinde kaldı artık yok lohusalık yok lohusa kadın yatar lohusa geceligi falan mevlut dısında hiç bişi yapmıcam ole gecelik falan babanem gibi hayatımda hiç gıymedim giymem 2 takım modern şık pijama takım alıcam oldu bitti o yuzden sende hiç dusunme evde ne ortun var ser gitsin tatlımkızlar kızlar aklıma gelmişken size birşey danışacağım
sizce olurmu ?
canım niye yatıcaz onu anlamıyorum hadi sezeryan olanlar dıkıslerden oturu ilk 3 gun bilemedin 1 hafta dikkat edicekler sonra neden yatılsın yaw? yatıpta iyice poplarımızı buyutmeyelim kızlar lohusalık eskılerden gelen bi gelenek tamam kabulde cok abartıyorlar neye inanırsak onu yasarız dogumdan sonra bende buna ınanıyorumben de bu sorundan yola çıkarak genel bi soru sormak istiyorum. kimler yatacak misafir filan geldiğinde. ben rahat eşofman takımı aldım 2 tane, eve misafir geldiğinde kılık kıyafet işiyle uğraşmamak için. ama ne b iliyim öle misafir yanında yatmak bana garip geliyo. en fazla koltukta ayağımı uzatıp otururum ama yatamam yav
mehtapım amaç burada dogumdan sonra annenin bakımlı olması bence ama bizim yaslılarımız bu gelenegi abartmıslarda abartmıslar taa işi geceliklere goturmusler bana cok sacma gelıyor hayatta giymem şayet sezeryan olursam dikişlerim iyileşir iyileşmez kendi hayatıma donucem hiç bi kuvvet beni sen lohusasın moduna sokamaz insanları korkutuyorlar yok sole olur yok bole olur bilinc altına yerlesiyor yasamayacagın varsada yasıyoon onları sonrabenim bi tanıdığım işlemeli gecelik takımı giymişti ama ben hayatta rahat edemem öyle zaten dediğin gibi 40 çıkınca yapılıyor giyerim normal kıyafetimi
ay keşke akraba çıksak kızz arkadaş oluruzzz.. altınova da sami kemik
ne kaaa güzell maşallahh kuzucuğaaaayarın bizim de ak koyun kara koyun çıkacak ortaya bakalım kime benziyoo...
ultroson görüntülerini verdiler mi canım sana hazırlıklı mı gitmek lazım?
evet o pikeler çok pahalı ben evlenirken annem yapmıştı bana dantelli falan hatta işlemeleri var kendi çeyzindenmiş onlar, o işlemeleri, dantelleri falan toplarladı dışarda bi yere pike olarak yaptırdı öle çok pahalı bi fiyata gelmedi bize. aynı o pahalıya satılanlar gibi oldu hatta daha değerli bence...
ama ben kendi evimde mevlut yapamayacağım. kayınvalidem köyde oturuyo o burada da mevlut yaparaz aramızda biraz mesafe var buradan kimse gelemez diyo. orada yapınca annemde de yaparım muhtemelen kendi evimde sadece sonradan gelen misafirlerim falan olur. o canıımm pike takımınıda kullanamam herhalde, belki annemlerde kullanabilirim göstermelik
canım benimde evde kullanmadığım yatak örtüsü takımlarım var onları kullanmayı düşünüyorum yenisini almak hiç aklımdan geçmedi bi
de kullanmam diyorsan masrafa yazık bence
benim bi tanıdığım işlemeli gecelik takımı giymişti ama ben hayatta rahat edemem öyle zaten dediğin gibi 40 çıkınca yapılıyor giyerim normal kıyafetimi
bende yatamam yaa pijamalarla falan otururum herhalde...
bazıları mevlutte de yatıyooo :26:
son iş günü derken ?
ben yarın sabah buradayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?