- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
selam kızlar,dişim ağrıyo demiştim ya,doktorumla konuştuktan sonra 2.ye hamile arkadaşımı da aradım,o da ilk hamileliğinde de şu anda da problem yaşamış dişleriyle,ikisinde de gittim dişçiye,lokal anestezinin bi zararı yok,için rahat olsun,kendimden biliyorum deyince,doktorum da mutlaka git deyince gittim dişçime.internette de vurulan iğnenin morfin bazlı olmadığı ve gebeler üzerinde yan etkisinin görülmnediğini okuyunca daha da rahatladım.Dişçi baktı,zaten dolgusu olan bi dişti,dolguluk bişi değil yani,dedi bu dişi çekicez mecburen,kanal tedavisi de olmaz dedi,dedim çekelim,iğne vurdu,uyuşmasını bekledik,çekti dişimi veeee iyi ki de çekmiş,çünkü diş kökü küçük bir kist yapmış,iyi ki ağrı yapmış belki bu iltihap başka yerlere de sıçrardı,çektiğimiz çok iyi oldu dedi dişçim,doktorundan bir de antibiyotik ismi al ne olur ne olmaz bir kaç gün kullan,şişme yapmasın dedi.Doğumdan sonra oraya köprü gibi bişi yapıcak,doğuma kadar yapmıcak.sonra doktorumu aradım,Ravomisin diye bir antibiyotik verdi,en az 3 gün kullan dedi,Allah a şükür hiç bi şikayetim yok,inanılmaz rahatladım,eğer dişinizde sorun olursa sakın korkmayın kızalr,bebişim aynı tekmelere devam ediyo,bi sıkıntımız da yok çok şüükür.Artık sırtım belim ağrıyo diye şikayet etmicem valla,dün gece diş ağrısında hamile olduğumu bile unuttum,sağa mı sola mı yatayım diye düşünmedim bile,çok pis bir ağrı,ağrı olursa dişinizde sakın ihmal etmeyin derim,dişteki çürük kana karıştığından bebek için daha zararlıymış,bir de apse vs yapınca kana iltihap karışıyomuş,ihmal etmemek lazımmış