2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar,dişim ağrıyo demiştim ya,doktorumla konuştuktan sonra 2.ye hamile arkadaşımı da aradım,o da ilk hamileliğinde de şu anda da problem yaşamış dişleriyle,ikisinde de gittim dişçiye,lokal anestezinin bi zararı yok,için rahat olsun,kendimden biliyorum deyince,doktorum da mutlaka git deyince gittim dişçime.internette de vurulan iğnenin morfin bazlı olmadığı ve gebeler üzerinde yan etkisinin görülmnediğini okuyunca daha da rahatladım.Dişçi baktı,zaten dolgusu olan bi dişti,dolguluk bişi değil yani,dedi bu dişi çekicez mecburen,kanal tedavisi de olmaz dedi,dedim çekelim,iğne vurdu,uyuşmasını bekledik,çekti dişimi veeee iyi ki de çekmiş,çünkü diş kökü küçük bir kist yapmış,iyi ki ağrı yapmış belki bu iltihap başka yerlere de sıçrardı,çektiğimiz çok iyi oldu dedi dişçim,doktorundan bir de antibiyotik ismi al ne olur ne olmaz bir kaç gün kullan,şişme yapmasın dedi.Doğumdan sonra oraya köprü gibi bişi yapıcak,doğuma kadar yapmıcak.sonra doktorumu aradım,Ravomisin diye bir antibiyotik verdi,en az 3 gün kullan dedi,Allah a şükür hiç bi şikayetim yok,inanılmaz rahatladım,eğer dişinizde sorun olursa sakın korkmayın kızalr,bebişim aynı tekmelere devam ediyo,bi sıkıntımız da yok çok şüükür.Artık sırtım belim ağrıyo diye şikayet etmicem valla,dün gece diş ağrısında hamile olduğumu bile unuttum,sağa mı sola mı yatayım diye düşünmedim bile,çok pis bir ağrı,ağrı olursa dişinizde sakın ihmal etmeyin derim,dişteki çürük kana karıştığından bebek için daha zararlıymış,bir de apse vs yapınca kana iltihap karışıyomuş,ihmal etmemek lazımmış

yaa kızlar,doğum yapan arkadaşım 14-15 kilo falan aldı hamilelikte,doğuma 66 ile girmiş,61 le çıkmış,bebek 3250 gr doğdu,çok fazla bişi gitmedi diyo,hani internette suyu,eşi vs 12 kg gidiyodu doğumda???:53:

bis çıkıyos kıslar....patronum acıdı bana, çık gari didi...2 saat erken bitirdik mesaimizi....kolay gelsin hepinize...inş. kaymadan düşmeden buluruz evimizi..optum :16::16::16:

cok sade ve güzel güle güle kullanın....
çok saol cnm..
selam kızlar,dişim ağrıyo demiştim ya,doktorumla konuştuktan sonra 2.ye hamile arkadaşımı da aradım,o da ilk hamileliğinde de şu anda da problem yaşamış dişleriyle,ikisinde de gittim dişçiye,lokal anestezinin bi zararı yok,için rahat olsun,kendimden biliyorum deyince,doktorum da mutlaka git deyince gittim dişçime.internette de vurulan iğnenin morfin bazlı olmadığı ve gebeler üzerinde yan etkisinin görülmnediğini okuyunca daha da rahatladım.Dişçi baktı,zaten dolgusu olan bi dişti,dolguluk bişi değil yani,dedi bu dişi çekicez mecburen,kanal tedavisi de olmaz dedi,dedim çekelim,iğne vurdu,uyuşmasını bekledik,çekti dişimi veeee iyi ki de çekmiş,çünkü diş kökü küçük bir kist yapmış,iyi ki ağrı yapmış belki bu iltihap başka yerlere de sıçrardı,çektiğimiz çok iyi oldu dedi dişçim,doktorundan bir de antibiyotik ismi al ne olur ne olmaz bir kaç gün kullan,şişme yapmasın dedi.Doğumdan sonra oraya köprü gibi bişi yapıcak,doğuma kadar yapmıcak.sonra doktorumu aradım,Ravomisin diye bir antibiyotik verdi,en az 3 gün kullan dedi,Allah a şükür hiç bi şikayetim yok,inanılmaz rahatladım,eğer dişinizde sorun olursa sakın korkmayın kızalr,bebişim aynı tekmelere devam ediyo,bi sıkıntımız da yok çok şüükür.Artık sırtım belim ağrıyo diye şikayet etmicem valla,dün gece diş ağrısında hamile olduğumu bile unuttum,sağa mı sola mı yatayım diye düşünmedim bile,çok pis bir ağrı,ağrı olursa dişinizde sakın ihmal etmeyin derim,dişteki çürük kana karıştığından bebek için daha zararlıymış,bir de apse vs yapınca kana iltihap karışıyomuş,ihmal etmemek lazımmış

geçmiş olsun cnm..diş çok zor....kurtulduğuna sevindim...

yaa kızlar,doğum yapan arkadaşım 14-15 kilo falan aldı hamilelikte,doğuma 66 ile girmiş,61 le çıkmış,bebek 3250 gr doğdu,çok fazla bişi gitmedi diyo,hani internette suyu,eşi vs 12 kg gidiyodu doğumda???:53:

cnm onlar yaaln ne 12 kilosu bn en cok 6 kilo duydum giden en az da 3 kilo gideni duydum

Petuş çok iyi erken çıkman..aman dikkatli ol..
Migi cnm geçmişler olsun inşallah.diş çok zor gerçekten.

cnm onlar yaaln ne 12 kilosu bn en cok 6 kilo duydum giden en az da 3 kilo gideni duydum

ewt ben de 6-7 duydum, ama şööle diyolar 1 hafta 10 içinde de 2-3 kilo da ödemden gidiyomuş yani toplamda 7-8 kilo gitmiş olabiliyomuş..ama bi 8 kg gitse 10 güne insanı psikolojik olarak nası rahatlatır düşünsenize

bis çıkıyos kıslar....patronum acıdı bana, çık gari didi...2 saat erken bitirdik mesaimizi....kolay gelsin hepinize...inş. kaymadan düşmeden buluruz evimizi..optum :16::16::16:

çok saol cnm..

o çok iyi
bende didim erken çıkmak istiyorum bugün
gerekmez bugün erken çıkmanıza dedi yaaa

ama dünü yaşamak istemiyorum heryer buz zaten dedim
sen bilirsin dedi zorla ve suratı değişti

allahım beddua etmek istemiyorum ya
...

kızlar eşim aradı
carrefourda 2 bebek bezi alana
1 bedavaymış tanesi 15,90a
geliyormuş 6 tane almış haberiniz olsun
hatta daha alımıyımmı dedi ben karar
veremedim ne yapsam bi 3 tane daha
alsam mı?

çok saol cnm..

ohhhh hadi bakalım dikkatli git:36::36:

kızlar eşim aradı
carrefourda 2 bebek bezi alana
1 bedavaymış tanesi 15,90a
geliyormuş 6 tane almış haberiniz olsun
hatta daha alımıyımmı dedi ben karar
veremedim ne yapsam bi 3 tane daha
alsam mı?

aa çok iyiymiş..hangi markaymış cnm birde kaç adet varmış içinde.

ewt ben de 6-7 duydum, ama şööle diyolar 1 hafta 10 içinde de 2-3 kilo da ödemden gidiyomuş yani toplamda 7-8 kilo gitmiş olabiliyomuş..ama bi 8 kg gitse 10 güne insanı psikolojik olarak nası rahatlatır düşünsenize

keske ama nerdeeee bn innmıyorum o kadar verecegime 15 alsam 10 kilo versem bn zaten 5 kilo kalsın istiyorum 52 53 daha iiyi oluyorum 48 lerde fln yüzüm kemikli cökük oluyo 52 de cok iyi oldum yanaklarm dolgun

selam arkadaslar
bizde kar sebebiyle 2 günsür işe gitmiyoruz patronum aradı dün sabah erkenden
cıkma evden gelme diye muhtemelen bu gidişle yarında gidemem
petus mobilyaları gördüm cok güzelmişş
o beşikten bende alcaktım vazgectim sallanan model alcam
dün sarachaneye gittik esimle 2 model arasında kararsızım bi sizde bakın arkadaslar
sizce erkek bebeğe hangisi olur
gardolap beyaz onunda resmini eklim (gardolap suanda yapılıyor)
${5595763F-7FE5-4C4B-B1F1-D23D0AA184FB}.webp gardolabımız bu
beşiklerde şunlar
$serap 215478.webp $2.webp
ben taşlı moddeli cok begendim lakin bebiş erkek oldugu için
biraz tuhaf durabilir:)

arkadaşlar şuan 6 aylık down sendromlu olan yakın arkadaşımın kızı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş.onun için dua edermisiniz?adı yüsra

evet benim eşimde araba koltuğu kullanılabilir evde dedi bende yok annene söyle alsın dedim zaten sözü var .onda çocuğun kolları sıkışacak öyle robot gibi olmaz dedim.yyyaaa birde bişey dicem ben su ağda muhabbetine geç kaldım ama ben lazer yaptırıyordum yarım kaldı 6-7 seans gittim tüyler incelidi tam olarak bitmedi birde bana 8 seansta bitecek dediler neyse zaten lazerde ağda yaptırmak,jilet yasak traş makinası varya onunla sıfırlıyorsun.aaaaman nasıl rahatmış o makina şimdi koltuk altı ve özel bölgemi 3 bilemedin 5 dakikada hallediyorum.jilet kasıntı yapıyor çıkarken ,ağdada yapamam ben özel bölgemi daha önce yaptırıyordum ondada batık sorunu var.şimdide göbekten göremiyor uzanamıyorum,vajinal hastalıklara davetiye çıkarmak istemiyorum diyorsanız eşinizin traş makinasına el atabilirsiniz tabiki sizin ve eşiniz için sorun olmaz dezenfekte ederim diyorsanız.benim zaten ekstra makinam vardı evlenmeden öncede gidiyordum lazere.deneyin vazgecemiceksiniz benden söylemesi:1::1::1:
ben de makina kullanıyorum, çok rahat çok memnunum. sen hangi marka modeli kullanıyosun?
ben baraun kullanıyorum ama son zamanlarda eski performansı alamıyorum eskidi biraz. yenisini almayı düşünüyorum :31:

Çok teşekkür ederim Petuşum, siyah ekran bile nasıl belliydi anlatamam şoke oldum ilk gördüğümde bir de şapşal şapşal ağzını açıp kapatıyordu bittim o an zaten. Doktorum biliyor musun sana benziyor yüzünün şekli dedi bir mutlu oldum elmacık kemikleri falan çok benziyor alnı. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin. Maşallah Yağmur'a da :nazar::nazar: evet canım aynı gidiyoruz seninle. :10:
maşallah bebikine :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 336932 Eki Görüntüle 336933
cnm dolabın pembe olan yeride düz beyaz....yatak odamıza boyut olarak çok uygun geldi bize...fiyat olarakda bütçemize uygun..
öyle süper sağlam ceviz mobilya vs. değil ama 4 yaşına kadar kullanması benim için önemli olan ve boyutları..
4 yaşına kadarda kullanır sanırsam inş...
bende çok önceden beğenmiştim...ama sürekli gözümüzde dışardaydı eşimle..
en son karar aldık, bunlar dışında yan gözle bile mobilya bakmak yok die:))
cmt aldık, pzr getirdiler, bugünde kurdular..
ayy çok duygulandım şimdi, beşik görmeye alışıktık ama şimdi dolap da gördüm ya jetonum daha aşağılara indi :21:

Güle güle kullanın canım, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...
Çok şık gerçekten... Biz daha odayı boyayamadık bu havada nasıl yapacağız bilmiyorum mobilyacı ben 1 haftada teslim ederim alamazsanız burada perişan olur diyormuş o yüzden boya bitmeden oda hazır olmadan adam başla da diyemiyoruz. Kar devam edecek gibi görünüyor boyasak kurur mu? Kokusuz boyadan alacağız ama ne bileyim ya sıkıştık kaldık vallahi bu haftasonu bu işi bitirelim diyoruz kesin.
geçen cumartesi usta gelecekti, çocuk odasına yalıtım, saten boya, ek kalorifer peteği montajı, parke zımpara ve cilası v.s. yapılacaktı. hava soğuk diye pazartesi dedi. dün sabah bi kalktım her yer beyaz. aradım ben erteledim, perşembe gelsin dedim. günler çuvala girmiş gibi kış günü ne tadilatı. petek takılacağı için kombiyi kapatmam gerekecek. boyanın kokusu çıksın diye de camı açmak gerekecek. allah korusun hastalanmak var işin ucunda. tadilat 4-5 gün sürermiş. cumartesi de yakın arkadaşımın nişanı var. sanırım haftaya pazartsiye kaldı, mobilyacıya da bu pazar bebek odasını getirebileceğini söylemiştik adam 3 haftadır deposunda bekletiyo. aynı dertler hepimizde var. ama bi de şöyle düşünmek gerek. yaz hamilesi arkadaşım bana, "çok şanslısın doğumun yaza gelecek, bebek zırt pırt hastalanmaz üşümez" dedi. yani dezavantajların yanısıra avantajları da var bu işin :29:

geçmiş olsun canım iyi olmuş dr'a gittiğin. allah kimseye yaşatmasın :ssz::ssz::ssz:

evet doğumda 6-7 civarı gidiyo ama unutulmamalı ki, lohusalık sürecinde vücuttaki fazla kan atıldığı gibi beslenmemize dikkat edersek ödemler de gidecek. 40 gün sonunda toplamda 10 kg gitmiş olur kalan kiloda 6 ay içinde veriliyor. arkadaşım aman sütüm azalmasın korkusuna sabah akşam tıkınıyo, k.v.'s, üst katında oturuyo sürekli elde açmak tereyağlı börekler filan yapıyo kıza o da haliyle kalan kiloları veremiyo. yani doğumdan sonra bol bol emzimek sütü bahane edip yüksek kalorili şeyler yememek gerekiyo.
buna uyuldumu verilir o kilolar :13:

selam arkadaslar
dün sarachaneye gittik esimle 2 model arasında kararsızım bi sizde bakın arkadaslar
Eki Görüntüle 337074 gardolabımız bu
beşiklerde şunlar
Eki Görüntüle 337076 Eki Görüntüle 337075

bence en alttaki düz beyaz olan canım
tabi tamamen benm fikrim taşlı olanı bende
gördüm kahve rengi falanda var baya bi taşlı
benim gözüme hiç hoş gelmemişti

prima premium care canım
3-6 kilo 64 adet
4-9 kilo 54 adeet var içinde

hmm yenidoğan yokmu acaba?
neyse eve giderken bende uğrayım bari..

selam arkadaslar
Eki Görüntüle 337074 gardolabımız bu
beşiklerde şunlar
Eki Görüntüle 337076 Eki Görüntüle 337075

cnm bence taşsız olan daha hoş...hem dolabına uyar hemde sade daha hoş geldi bana...
bu arada patronuna bayıldım.ödünç alabilirmiyim :)

hmm yenidoğan yokmu acaba?
neyse eve giderken bende uğrayım bari..

cnm bence taşsız olan daha hoş...hem dolabına uyar hemde sade daha hoş geldi bana...
bu arada patronuna bayıldım.ödünç alabilirmiyim :)

yenidoğan canım 2-5 kg olanıda varmış
ben direk 2 ve 3 numaralı stokluyorum
dr 3.5kg fazla olacak dedi bide doğduktan
sonra çabuk büyüdükleri için hiç 1no almıcam bez

yenidoğan canım 2-5 kg olanıda varmış
ben direk 2 ve 3 numaralı stokluyorum
dr 3.5kg fazla olacak dedi bide doğduktan
sonra çabuk büyüdükleri için hiç 1no almıcam bez

valla benim içimden hep bebeğim küçük olacakmış gibi geldiği için ben direkt küçükden başlıycam :) tabi çokda fazla almam ama yine 2 paket falan alırım heralde. bu arada teşekkürler haber verdiğin için.:16:

Back
X