2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
karlı ve buzzzzz gibi bir havadan herkese günaydnlarrrrr:49::49::49:
bildiğiniz totom donuyo yaa çok soğukkk çalışan kuzular Allah yardımcınız olsun aman dikkat edin nolur..

günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16:
bizde geldik kuzumla...bugün çok mutluyum, maaşıma aklımdakinden çok daha fazla bi zam yapılmış, hesabıma bakıp bakıp gülüyorum... :1::1::1:
kızçem benim ayağını sürüyerek gelio inş....
akşamda beşiğimizi dolabımızı yerleştirdik..
tam aklımdaki gibi oldular hepsi yerini buldu...cuk die oturdu:)))
babamızla daha silmeden etmeden hemen askıya paltosunu yeleğini astık, açıp açıp duryoz dolabı... :1::1::1:
gece yattık yatağımıza...beşiğe bakıp bakıp "yağmurrrr uyudunmu kızım" falan didik...
ayy çok tatlı ya...allahım sağlık versin kuzularımza ya... :31::31::31:

petuşa da sana daa hayırlı olsun güle güle uzun uzun uyusunlar
SAOL CNM...
ben bebek için ayrı kendim için ayrı çanta hazırlayacağım. bi de hastane çantası ile ilgili linklerden birinde bi anne;
herşeyi ağzı çıtçıtlı buzdolabı poşetlerine koyduğunu, ön kısımlarına da paket içeriği ile ilgili not kağıtları eklediğini, yanındakilerin bu durumdan çok yararlandığını anlatmış. ben de bu şekilde hazırlamayı düşünüyorum.

bende kendim için ayrı bebek için ayrı hazırlıycam..
ben poşete koymuycamda çantamda neler var ı belirten bi liste yapıp eşime vercem...
ben var yok onunda haberi olsun unutmasın die.. :16::16::16:

karlı ve buzzzzz gibi bir havadan herkese günaydnlarrrrr:49::49::49:
bildiğiniz totom donuyo yaa çok soğukkk çalışan kuzular Allah yardımcınız olsun aman dikkat edin nolur..
tunicim günaydın balım..
şu mantar için fitilin adı neydi cnm ya...hani içinden 2 tane çıkıo ya
ben birini düşürdüm yere, attım çöpe...birini pzt kullandım, şimdi bugün 2. yi kullanmam gerekio..
ama düşürdüğüm için yeni bi tane alcam, kutuyu attım tabisi...sende vardı ismi bi de bakim alim eczaneden..inş. reçetesiz verirler
öle yapcam artık, pardesu kalın bıde şal örttüğümde bunalım geçircem ama mecbur artık
elim ayağım yanıyo ya

sevdacım hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm...bakalım ne diycek dr, tarih vs. vercekmi..

bizde geldik kuzumla...bugün çok mutluyum, maaşıma aklımdakinden çok daha fazla bi zam yapılmış, hesabıma bakıp bakıp gülüyorum... :1::1::1:
babamızla daha silmeden etmeden hemen askıya paltosunu yeleğini astık, açıp açıp duryoz dolabı... :1::1::1:
gece yattık yatağımıza...beşiğe bakıp bakıp "yağmurrrr uyudunmu kızım" falan didik...

SAOL CNM...

ben poşete koymuycamda çantamda neler var ı belirten bi liste yapıp eşime vercem...

günaydın cnm...
yağmur kısmetiyle geldi desene..ne güzel...
odasını hazırlamak banada çok heyecan verici geliyor.:16: ama bizimki bu gidişle martta falan hazır olacak..babamız ve anneannemiz acele etmeyelim diyolar

SAOL CNM...

ay ne güzel çifte çifte geliyo mutlulukk hayırlı olsun kuzum maaşın bebişin kısmeti işte :46::46:
dolapla beşiğide güle güle sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullansın inş. yağmur gelinim...odanın içi bebiş kokusuyla dolsun inş..:49::49:
bende dün eşime diyom yatarken''aşkım şurda bikaç ay sonra bu odada ıngaa ıngaa sesini çok duyacaz hazırmısın '' dedim hala oda ''biz şimdi anne babamı olcaz yaa '' diyo..:52:

SAOL CNM...

Maşallah canım, Allah güzel günlerde hayırlısı bereketi ile yemek nasip etsin.
Sen işe geldin yani yine :)
Way be ne çalışma azmi tebrikler...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

SAOL CNM...

günaydın canım
nasıl güzel oluyor dimi
orada senn bir parçanın yatacağını
düşünmek onun için hazırlanmak
Allah sağlık günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
huzurlu mutlu doğsun bebeklerimiz
kız bebek çok bereketli olur derler
bizde bu durumdan faydalanıyoruz
dün bizdede aynı mutluluk vardı
kızımız kendi bereketi kısmetiyle geliyor

günaydın cnm...
yağmur kısmetiyle geldi desene..ne güzel...
odasını hazırlamak banada çok heyecan verici geliyor.:16: ama bizimki bu gidişle martta falan hazır olacak..babamız ve anneannemiz acele etmeyelim diyolar
evet cnm inş...ayy çok şükür bize bu konuda hiç karışan olmadı ya...babamızıda uydurdum kendime, zor olmadı:1::1::1: babası bu çok güzelmiş diom..dayanamıo yefrum:1::1::1:
ay ne güzel çifte çifte geliyo mutlulukk hayırlı olsun kuzum maaşın bebişin kısmeti işte :46::46:
dolapla beşiğide güle güle sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullansın inş. yağmur gelinim...odanın içi bebiş kokusuyla dolsun inş..:49::49:
bende dün eşime diyom yatarken''aşkım şurda bikaç ay sonra bu odada ıngaa ıngaa sesini çok duyacaz hazırmısın '' dedim hala oda ''biz şimdi anne babamı olcaz yaa '' diyo..:52:
amin tunicim ya...öyle diom bende hep 8 tane cumartesimiz kaldı...9 cumarteside böyle posur posur uyayamıycaz:)))
Maşallah canım, Allah güzel günlerde hayırlısı bereketi ile yemek nasip etsin.
Sen işe geldin yani yine :)
Way be ne çalışma azmi tebrikler...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

geldim cnm çok şükür, benim yollarım çok temizdi(üsküdardan nişantaşına geldim)

günaydın canım
nasıl güzel oluyor dimi
orada senn bir parçanın yatacağını
düşünmek onun için hazırlanmak
Allah sağlık günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
huzurlu mutlu doğsun bebeklerimiz
kız bebek çok bereketli olur derler
bizde bu durumdan faydalanıyoruz
dün bizdede aynı mutluluk vardı
kızımız kendi bereketi kısmetiyle geliyor

evet canım ya...kuzularımız bizim...sağlıkla sıhhatle gelsinler inş..:nazar::nazar:

evet cnm inş...ayy çok şükür bize bu konuda hiç karışan olmadı ya...babamızıda uydurdum kendime, zor olmadı:1::1::1: babası bu çok güzelmiş diom..dayanamıo yefrum:1::1::1:

amin tunicim ya...öyle diom bende hep 8 tane cumartesimiz kaldı...9 cumarteside böyle posur posur uyayamıycaz:)))

geldim cnm çok şükür, benim yollarım çok temizdi(üsküdardan nişantaşına geldim)

aminnnn Allahım o günleri hayırlısıyla göstersin hepimize inş. bebem:49::49:
haftaları sayınca çok daha heyecanlı oluyo offff:18:

SAOL CNM...

Rabbim güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Gariptir hala hayal kurmaya korkuyorum. iki düşükten sonra pek normal psikolojiyle düşünemiyorum sanırım.
Hala ya bi şey olursa ya hevesim kursağımda kalırsa korkusu var.Sizi okuyum okuyup mutlu oluyorum . Rabbim korusun hepsini :nazar::nazar::nazar:

Ben evdeyim hala servisi bekliyorum :)
Gitmesem mi acep?:37::37::37:
bence sakıncası yoqqqqqqqq, gitmeyebilirsin yani:1::1::1:
kızlar günaydın
ben işe gidemedim bugün
burda dize kadar kar var

bir iki saat sonra belki gidebilirim ama
benim yollar açıktı:53::53::53: gitme zeynom ya..gidişin bide dönüşü var..öğlen tipi gelecek diolar...
Rabbim güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Gariptir hala hayal kurmaya korkuyorum. iki düşükten sonra pek normal psikolojiyle düşünemiyorum sanırım.
Hala ya bi şey olursa ya hevesim kursağımda kalırsa korkusu var.Sizi okuyum okuyup mutlu oluyorum . Rabbim korusun hepsini :nazar::nazar::nazar:

amin canım inş..inanırım herkesde farklı bi psikoloji yaratıyor yaşanmışlıklar.
başıma gelmedi ama çok yakın arkadaşlarım tecrübe etti...
ama yinede aklımın köşesinde hep şu var..belkide hayatımda bir kez yaşayacağım bi mutluluk heycan bu, tedirgin olup kendimi korkutarak boşyere kendimi üzmim, mutlu olmam gereken dönemde mutlu olim, heycan yapmam gereken dönemde heycan yapim.. üzülmek gerekirsede zamanı gelince fazlasıyla yıpratırım zaten kendimi şimdiden onun endişesini taşımim. ..hayırlısı herşey allahdan, allım korusun bebeklerimizi...:nazar::nazar:

günaydın
bu kar hiç durmayacakmı ya
resmen evde mahsur kaldık
troid ilacım bitti.gidip alamamda kara kara düşünüyorum ne yapcam diye.eşim ş.dışında

kızlar eşimin doğum gününü 2si yazmışım geçen yanlışlıkla bugün doğumgünü ve bugün ben ona evde hazırlık yapmak istiyorum ..5 şubattada evlilik yıldönümümüz ikisini birden bugün kutlayayım diyorum..şimdi kendisi konyaya gitti akşam 7ye kadar yok..güzel güzel yemekler yapayım bi pasta yapayım diyorum..
bide sihirli kupa sipariş vermiştim üstünde ikimizin resmi oda geldi çoook güzel yapmışlarr sıcak su koyunca şak diye resmimimz çıkıyo :46::46: sizce o hediyeyei ona değişik bi şekilde nasıl verebilirm bi fikriniz varmı ??:1::1:

Back
X