- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
bende 82 doğumluyum ve allah nasip ederse ilk çocuğum olacak, genç annelere hep özenirdim biz biraz geç mi kaldık acaba???
yok canım siz geç kalmadınız biz biraz aceleciyiz galiba

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 82 doğumluyum ve allah nasip ederse ilk çocuğum olacak, genç annelere hep özenirdim biz biraz geç mi kaldık acaba???
ayyy darısı başımıza inş
ne kaa güzel, 2.5 gelip gidip o şirin görüntüyü izleyeceksin
ne olur sanki 1-2 saat önden arasalar, ben anneme bile gelmeden 1-2 saat önce haber ver diyorum. insan evinde içi rahat oturuyo bu şekilde.
evet yaaaa
ama ahdım var
doğumu yapayım
evim her daim süper olacak sözher an misafire hazır tutucam evimi
bende hep bakımlı olucam
söz size
bu sanki daha zor gibi be zeynebim, o zaman da evde bi çocuk olacak çocukkkkkk,bezi, maması, oyuncağı, biberonu ne bilyim işte bissürü şey, o zamanda diycez biz çocukluyuz kusura bakmasınlar artık![]()
he heeee....dün petuşa misafir çat kapıya dayandı dün akşam
diyoduk kusura bakmasın diye çalışan hamile bayanlarız biz
bize de çat kapı eşimin japonyadan kuzeni geldi
dedim şansa bak bizim evde berbattı
kusura bakma ev dağınık ben artık iş yapamıyorum...
o da güldü ben bakmam öyle şeylere falan dedi
ama keşke biraz toplu bırakaydım yaaaaa
ha ha ha dimi
ya en azından orta sehpanın altında ayakkabılarımı çıkarma alışkanlığımdan vazgeçerim ama dimi![]()
evet yaaaa, ama ahdım var. doğumu yapayım, evim her daim süper olacak sözher an misafire hazır tutucam evimi
bende hep bakımlı olucam söz size
o uykusuzluk, o telaş, o her an ilgi isteyen şirin yaratıkla uğraşmak... hahh haaay
![]()
güzel ülkemmmmmmmmmmmm
32. haftamda aile sağlığı merkezinden aradılar....hamileymişsiniz die...dedim doğurdum doğurcam, buyrun![]()
günaydın kıslarrr
hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...
uzun zamandır böyle güzel bir uyku çekmemiştim,hep göğüsümün altı yırtılıyor gibi ağrıyordu geceleri..
oğlum ve kızımla şöyle güzell bi kahvaltı yaptık ve gedik teyzeleri...
öğleden sonra aşımızı olmaya aile ekimine gitces inşallah
dün de kızımın herbişeysini ütüledim ve hastane çantamızı hazırladık..
hastane çıkışı 1 ad. yeter
10 ad.yenidoğan bezi
1 ad. yenidoğan ıslak mendili
1 ad. polar battaniye
pişik kremi
1 ad. minik biberon
-----------------------
1 tk. pijama
hasta bezi,ped
atlet,kilot,emzirme sütyeni 2'şer ad.
lohusa tokam,rimel,gözkalemi ve çabuk çıkmayan sihirli ruj'lar vardı ya yeşil ama sürünce tatlı bi pembesi var saatlerce kalıyor duduşta
terlik
2 ad.havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
kolonya
ıpod(müzik ruhun gıdasıdır)
çorap
bu arada benim doğum yapacağım hastanede çıkana kadar hastanenin mavi entarisini giyyosunkaç kere didim şunun pembesini de yapın die ama bakalım şansa artık
![]()
günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandıller...
hala mıde bulantısı yaşayan war mı bgun sabah yıne mide bulantısıyla uyandm
sabhtan bu yana lavabodan cıkamıyorum
acaba üşüttüm mü yoksa normal bi mide bulantısı mı anlayamadım..![]()
bence bebege bi takım daha koy bide alt acma takımı götür bebegi yatırdıkları sepetin içine serersin onların çarşaflarına degmemiş olur hı bu arada kendine çarşaf filan koymıyacanmı
canım ütülediğim hastane çıkışını korumak amaçlı oğlumun eski bebeklik çarşafına sardım da koydum çantaya bebemin altına da onu sericem...kendime de çarşaf fln koymıcam,çünkü hastane zaten çok hijyenik hemde altında sürekli bez oluyor..ama yastığımı götürebilirim belki
1 hastane çıkışı daha değilde 1 tk. pijama daha koyarım bebişe nolur neolmaz die
bencede düzeni bırak yemek yemege uyumaya bile fırsat bulamıyo insanhatırlamak bile istemiyorum
gözünüzü korkutmayayım ama ben kızımdan çok çektim inşallah buda ablasına benzemez:44:
o uykusuzluk, o telaş, o her an ilgi isteyen şirin yaratıkla uğraşmak... hahh haaay
![]()
güzel ülkemmmmmmmmmmmm
32. haftamda aile sağlığı merkezinden aradılar....hamileymişsiniz die...dedim doğurdum doğurcam, buyrun
he heeee....ama bi evi toparlamaya 10 dk yetiomuşda artomuş dün onu anladım:)))
cnm bende 83 lüyüm...ama etrafımdaki arkadaşlarımdan en genç anne olanlardan biri sayılırım![]()
yoooo söz ağızdan bir kere çıkar Zeynep bize söz verdi artık,çok değil şöle bi 6 ay sonra burda sorcaz ona,sözünü tutuyonmu diye![]()
hadi canım hakkatten mi
niye aramışlar gel kontrole diye mi?