ayy gitarlı kazakla,sen uyu annecim yazan body'e bayıldımmmara sıra aldıklarım hediyeler falan cektim resmini http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-42.html#post22961385

tünaydın çıtırlarrrrrhayırlı kandilller hepinize.ya siz hastane çantası falan deyince stresss oluyom benn ,daha bişeyim haz değil.bu hafta halletcektik herşeyi ama kaldık havadan dolayı
salı falan gideriz,hem daha 2 ay var dimi ama yetişir herşeyyy:18::18::18:
boşuna stres yapma canım yaaa,işin ucunda bi kere tutmaya başlayınca 3-4 günlük iş yani...ben bide evdeyim sonuçta yapıcak işim yoktu yaptım

Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum
bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff
burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)

ayyy menziiiill...resmen dram-komedi'sin yani...okurken başlarda nasıldı suratım,sonda nasıl bi görsen burda şekilden şekile girdim

tatlım,balım...niye üzülüyonkii sen..vicdora secret mankenimisin yeeaaa...salla gitsin allaşkına..dert etme canım wardır herşeyde bi hayır bakalım p,tesi gidersin sende