2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy gitarlı kazakla,sen uyu annecim yazan body'e bayıldımmm:46::46:
tünaydın çıtırlarrrrr:16:hayırlı kandilller hepinize.ya siz hastane çantası falan deyince stresss oluyom benn ,daha bişeyim haz değil.bu hafta halletcektik herşeyi ama kaldık havadan dolayı:14::14::14:salı falan gideriz,hem daha 2 ay var dimi ama yetişir herşeyyy:18::18::18:

boşuna stres yapma canım yaaa,işin ucunda bi kere tutmaya başlayınca 3-4 günlük iş yani...ben bide evdeyim sonuçta yapıcak işim yoktu yaptım:31:erken biraz ama napalım çıksın aradan kurtulam şu stresten die:25:

Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama :14::14::14:
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum :43:

bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff

burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu :23::23:
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa:20:
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)

:1::1::1:
ayyy menziiiill...resmen dram-komedi'sin yani...okurken başlarda nasıldı suratım,sonda nasıl bi görsen burda şekilden şekile girdim:27:
tatlım,balım...niye üzülüyonkii sen..vicdora secret mankenimisin yeeaaa...salla gitsin allaşkına..dert etme canım wardır herşeyde bi hayır bakalım p,tesi gidersin sende:ssz:

yok kızlarr yookkkk tesellilerin fayda etmedigi bi andayım.
hersey o drun zilli asistanı yuzunden :(
bu cocuktanda bezdimm oyun oyun oyunn fırsat buldukca yazıcamm..

tünaydın çıtırlarrrrr:16:hayırlı kandilller hepinize.ya siz hastane çantası falan deyince stresss oluyom benn ,daha bişeyim haz değil.bu hafta halletcektik herşeyi ama kaldık havadan dolayı:14::14::14:salı falan gideriz,hem daha 2 ay var dimi ama yetişir herşeyyy:18::18::18:

sanada hayırlı kandiler canım:16:korkma daha var benimde bisürü eksigim var ama daha çok erken

kkbayansu teşekkürler canımm
arkadasım o bady bakırköy pazarından almıs
kazagıda wenicten

kızlar çatlaklar için siz ne sürüyorsunuz
bende hala catlak olmadı inşallahda olmaz
ben bebe yağı içine kakao yağı ve fındık yagı döktüm ondan sürüyorum

mesela ben
doğum tarihi 2 nisan 4 nisan filan çıkıyo
ama bana o kadar beklemeyecek martık sonunda geliverecek gibi geliyo:18:

tünaydın bu arada
geç uyandım kahvaltı yaptım geldim
dün kontrole gittim
çok şükür sorun yok
12 kilo almışım dr fazla dedi
fazla mı yaaa:50:

amaaaan,bazı doktorlar çok bilioooo:63:
sanki 35 kilo alan kadınları duymuyoruz..bende 12 kilo aldım,boşver sen o doktoru normalsin yani 8. aydayız..bu arada
maşallah,no problem:54:

tabiki şekerimmm:54:
burdaki arkadaşlardan senin gibi nisan başı olup martta bebeğini kucağına alacaklar da var...:ssz:

Teşekkür ederim:34:

hg canım aramıza:3:

Hoşbulduk.

mesela ben
doğum tarihi 2 nisan 4 nisan filan çıkıyo
ama bana o kadar beklemeyecek martık sonunda geliverecek gibi geliyo:18:

Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunlarda ne zaman oldukları çok ta önemli değil.

tünaydın bu arada
geç uyandım kahvaltı yaptım geldim
dün kontrole gittim
çok şükür sorun yok
12 kilo almışım dr fazla dedi
fazla mı yaaa:50:

ben 27. haftadayım benimde 12 kg yu geçti :53: sen gene iyiymişsin:34:

banyo yapmak bu kadar mı zor gelir insana yaaaaaaaa:14::14::14:

Katılıyorum sana banada artık çok yorucu bir işmiş gibi geliyor:17:

kazagıda wenicten

ya tenini nemlendir tabi canım ama inan çatlayacaksa engel tanımıyor...birde bu senin cilt yapınla alakalı esnek bir cildin varsa çabuk sarkıyosun ama çatlamıyosun..sıkı bir cildin varsa çatlıyosun ama sarkmıyosun..kişiden kişiye değişiyorrrr:36::36:

40 ı tamamlayan bebek cok az 37 den sonra doguyo bebişler bnm de hesaplayıcılarda 20 nisan diyo ama dr um nisan basında bekle dedi..
bn en bastan beri bebe yagı kakao yagı kullanıyorum ama gögüslerim catladı dn de farkettm karnmdaki dikişlerin üstüde catlamıs dr um yapacak bişi yok o bünyeyle alakalı kimi hiç bisey sürmez hiç de catlamaz dedi bn o sansız tayfadanım

kazagıda wenicten

Ben aktardan Kakao,Joboba,ceviz ve susam yağı aldım bi kavanozda karıştırdım ondan sürüyorum benimde henüz yok gibi ama öyle bacak arkası felan hiç bakmadım baksamda görecek halde değilim zaten:1:

GÜNAYDIN HAYIRLI KANDİLLER HAYIRLI CUMALAR ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNDE DUASI KABUL OLANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ.

Yeni gelen arkadaşlar benide aranıza alırmısınız demişler bende dün sizler daha tecrübelisiniz diye sizlere danışmıştım cevapladı arkadaşlar saolsunlar ve sizlere ısındım birden Sat'a göre 4 mayıs doğum tarihi ama ben kendimi nisan annesi olacakmışım gibi hissediyorum:emir_bebek:sezeryan felan olursa zaten önce alınıyomuş.bende bomba sorumu soruyorum benide nisan annesi olarak kabul edermisiniz:9:

bomba cevap
hoşgeldinnnn
:1::1::1:

yok kızlarr yookkkk tesellilerin fayda etmedigi bi andayım.
hersey o drun zilli asistanı yuzunden :(
bu cocuktanda bezdimm oyun oyun oyunn fırsat buldukca yazıcamm..

dur bakalım daha bezeceğin günler ilerdee yafrım:ssz::ssz::emir_bebek:
offff yaa gidip uslu bi çocuk gibi aşımı olayımda geleyim ben,hade görüşürüsss:ssz::ssz:

Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama :14::14::14:
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum :43:

bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff

burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu :23::23:
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa:20:
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)

randevu iptali beni de çok deli eden bir durum canım :19::19::19:
bu da zeynebin sana cevabı canım :1::1:

'ama annecim gözünün içine bakarak anne deyişimi duyunca herşeyi unutturucam sana'

amaaaan,bazı doktorlar çok bilioooo:63:
sanki 35 kilo alan kadınları duymuyoruz..bende 12 kilo aldım,boşver sen o doktoru normalsin yani 8. aydayız..bu arada
maşallah,no problem:54:

de mi ama :13:
ben de takmadım kafaya
bana normal gelio
bundan sonraki ay da bi bu kadar alırsın diyorlar bi tek o korkutuyo:18:
bu arada dün muayene sıramı beklerken
orda oturan tecrübeli annelere sordum
31. haftamdayım kaçıncı ayımdayım yani diye
hepsi dumur oldu
dr a sordum 38. 40. haftalarda doğumu bekleriz ona göre hesapla dedi
fesuphanallaaaahhh
şimdi sen yazmışsın 8. aydayız diye
girdik mi yani biz 8 e :49:

40 ı tamamlayan bebek cok az 37 den sonra doguyo bebişler bnm de hesaplayıcılarda 20 nisan diyo ama dr um nisan basında bekle dedi..
bn en bastan beri bebe yagı kakao yagı kullanıyorum ama gögüslerim catladı dn de farkettm karnmdaki dikişlerin üstüde catlamıs dr um yapacak bişi yok o bünyeyle alakalı kimi hiç bisey sürmez hiç de catlamaz dedi bn o sansız tayfadanım
cnm bnm de 20nisan görünüyor son adet tarihim 15temmuz ama bnm yumurtlamam 16.-17.günlerde oldu.o yüzden kendi kendime 20 nisanı rahat rahat bulur diyordum kendi kendime.ama şimdi heyecanlandm bak böyle bişi duyunca.daha dr la hiç doğum şeklini ya da ihtimal doğum tarihi dışında bir şey konuşmamıştık.sen normal düşünüyorsun sanırım?

Back
X